2016-05-02 in Ajánlások, Képzések, Publikációk, rendezvények, média

S. Toth Marta @ Life és Business Coach Képzés

Betekinthet a képzésünk hangulatába.

Read More
2014-09-10 in Ajánlások

Vip-Phone

Mártihoz 2013 októbere óta járok coaching-ra rendszeresen. Bevallom őszintén előtte el nem tudtam képzelni, hogy milyen szerepe van egy coach-nak.

Read More
2014-09-09 in Ajánlások

Dorado XXI.

Mártival néhány hónapja dolgozom együtt business coaching területen.Tükröt tart,kérdez és vezet…Értékítélete megbízható,tanácsai bizonyítottak.Bátran merem Őt ajánlani!

Read More
2014-08-13 in Ajánlások

Gordius Kft.

Közel fél éves közös munkát mondhatok magaménak Mártival. Az első alkalmak váratlan szembesülései, esetenként kellemetlen pillanatai mai szemmel nézve vállalkozásunk legértékesebb „befektetései” voltak.

Read More
2014-07-28 in Ajánlások

S&T Consulting Kft.

Let me express my thanks to you for your very efficient assistance in our trainee selection process. We submit this reference letter to acknowledge your proficiency and experience.

Read More
2014-07-28 in Ajánlások

Gyémánthegy XXI. Kft.

Mártihoz nem úgy indulok, mintha dolgozni mennék, inkább egy komoly baráti beszélgetésként élem meg.

Read More
2014-07-28 in Ajánlások

Palmsped

Tapasztalatom és véleményem, hogy egy profi mediátor nagyon sokat tud segíteni, hogy az életünkben felmerülő konfliktusokat úgy oldjuk meg, hogy megértsük a másikat és közben a valódi problémájára figyeljünk. Igaz ez mind a magánéletben, mind a munkában.

Read More
2014-07-28 in Ajánlások

The Three Corners Hotel Bristol

S. Tóth Mártit egy üzleti csoporton belül volt alkalmam megismerni. Volt szerencsém Márti által vezetett mediáción és coachingon is részt venni.

Read More
2014-07-28 in Ajánlások

Gyémánthegy

Tevékenysége első lépéseként a menedzsment kompetenciafejlesztésére került sor, mediációs és life coaching területen szereztünk ismereteket, mely fejlesztette önismereti, konfliktuskezelési, kommunikációs és együttműködési képességünket, ezen kívül támogatja mind a kollégákhoz, alvállalkozókhoz, mind az ügyfelekhez fűződő kapcsolatainkat.

Read More