Skip to main content

10 jel ami azt súgja, hogy változtatnod kell az életeden

By 2016-08-04August 22nd, 2022Inspiráció Neked

Az elengedés gondolata félelmetesnek tűnhet. Az erős érzelmi kötelékek és az érzéseink megnehezítik számunkra, hogy továbblépjünk – még akkor is ha tudjuk, hogy a boldogságunk a tét.

Azonban mégis fontos, hogy elfogadd az elengedés és a továbblépés gondolatát.

A régi érzésekhez való ragaszkodás és a múltbeli döntéseid újraélése stresszessé, szomorúvá és keserűvé tesz. Ez negatív hatással van a jelenedre és a jövődre egyaránt.
Ugyanakkor hozhatsz egy tudatos döntést, hogy elengeded ezeket a dolgokat, ezáltal békés és boldog életet élhetsz.

Íme 10 jel, ami arra utal, hogy engedd el azt ami csak gátol és lépj tovább.

1. Olyanná válsz, amilyenné nem szeretnél.
A személyes értékrendünk, a céljaink és az álmaink határozzák meg kik vagyunk mi valójában. Ha azt érzed, hogy negatív irányba változol, elképzelhető, hogy a munkád, a partnered, a barátaid vagy a családod próbálnak olyanná változtatni, amilyen nem vagy. Ha ez a helyzet, akkor ideje továbblépned – sosem leszel boldog, ha másnak mutatod magad mint aki vagy.

2. Erőtlen és fáradt vagy.
Minden nap fáradtnak érzed magad, részben azért mert a munkád vagy az emberek körülötted elszívják az energiádat. Ha szerinted nem ez a probléma, keresd meg azt a dolgot ami elveszi az erődet, iktasd ki az életedből és lépj tovább.

3. Úgy érzed nem becsülnek meg eléggé.
Úgy érzed, mások biztosra veszik azokat a dolgokat amiket elvárnak tőled, anélkül, hogy megköszönnék vagy hálásak lennének Neked. Ha vannak olyan emberek a környezetedben akik nem tisztelnek, iktasd ki őket az életedből, így megtalálhatod azokat a barátokat akik igazán megbecsülnek majd Téged.

4. Az álmaid egyre távolabbinak tűnnek.
Az álmaid korábban elérhetőnek tűntek, de most azt gondolod, hogy lehetetlen megvalósítani őket – vagy, hogy csak időpocsékolás lenne. Ha így érzed az azt jelenti: tenned kell érte, hogy újra az álmaid legyenek az elsők számodra.

5.Színleled a boldogságot.
Ha minden nap csak megjátszod, hogy boldog vagy, az azért lehet mert úgy érzed nem fedheteted fel mások előtt a valódi lényedet. Engedj el mindent és bármit ami miatt ez van benned, ami csak lehúz és rontja az életminőségedet.

6. Magányosnak és elszigeteltnek érzed magad.
Ha folyamatosan magányos vagy úgy érzed nem értenek meg, valószínűleg itt az ideje, hogy új emberekkel vedd körül magad. Amikor az emberek értékelnek, azt akarják, hogy fontosnak érzed magad és el fogadnak úgy ahogy vagy.

7. Unod az életedet.
Ébredéskor azt érzed, hogy nem várod izgatottan az előtted álló napot. Leginkább csak unatkozol és morcos vagy amikor arra gondolsz, hogy ez a nap sem megy majd simán.

8. Folyamatosan áldozatokat hozol másokért
Mások mindig azt várják tőled, hogy áldozd rájuk az idődet, az energiádat és a pénzedet de nem viszonozzák a szívességet. Megtapasztalod az összes fájdalmat és szorongást, de a másik semmit nem hajlandó tenni érted.

9. Kifogásokat keresel mások viselkedésére.
Magyarázatot keresel mások viselkedésére mert félsz elegedni és továbblépni. Olyanokat mondasz mint pl.:

“Ő nem is érzéketlen, cak nehéz napja volt.”

“Ő gyorsan dühbe gurul én pedig sokkal nyugodtabb vagyok, szóval nekem nem probléma kezelni az ő vérmérsékletét.”

10. Olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amiket már rég el kellett volna engedned.
Újra és újra megpróbálod elviselhetőbbé tenni magad számára az adott helyzetet, de kevés sikerrel. Még ha a megérzésed azt is súgja, hogy lépj tovább, te csak folytatod ugyanazt a viselkedést.

Itt az idő, hogy dönts és továbblépj.

Oszd meg ha egyetértesz.

S. Toth Marta – Okleveles Life & Business Coach, Nemzetközi Minősített NLP Tréner, Személyes fejlődési programok trénere

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu