Skip to main content

5 ok arra, hogy miért vedd körül magad vidám emberekkel

By 2016-08-01April 3rd, 2017Inspiráció Neked

Vannak akik küzdenek azzal, hogyan jussanak el az elégedettség állapotába vagy, hogy hogyan éljék boldogan az életüket, míg mások könnyedén néznek szembe a mindennapi nehézségekkel.

Belegondoltál már valaha, hogy Te melyik típusba tartozol, vagy, hogy a közvetlen környezetedben lévőkre melyik igaz?

Fontos, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik tudják, hogyan őrizzék meg a vidámságukat még a nehéz időkben is – ami egyben azt is jelenti, hogy a Te hangulatodat is pozitívan befolyásolják!
Ez az egyik kedvenc tippünk arra vonatkozólag, hogyan tanulhatod meg boldogabban élni a mindennapjaidat.

1. A jókedv ragályos: Az egyik legjobb módja annak, hogy vidám légy, ha megtalálod azokat az embereket akik tudják hogyan tegyék saját magukat boldoggá, hogyan tartsák fent ezt az állapotot és ezt a jókedvet szabadon áramoltatják.
Tölts időt ezeknek az embereknek a társaságában és hamarosan észre fogod venni, hogy Te is más szemmel nézed a világot.

2. A nevetés összeköt másokkal: A közös programok, a közös nevetések összehozzák az embereket. Amikor látod, hogy a másik hogyan reagál egy vicces szituációban az téged is megnevettet, közelebb hoz titeket és remek lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjétek egymást.

3. A vidám emberek kevesebbet panaszkodnak: Mind tudjuk, hogy az élet nem mindig könnyű, mindenkinek megvannak a maga küzdelmei.
Ugye, hogy a mai világban mennyire üdítő érzés olyan emberek társaságában lenni, akik nem fecsérelnek időt és energiát panaszkodásra?
Érezted már, hogyan változik a te hozzáállásod is annak a közelében aki mindenben a jót keresi?

4. Pozitív élményeket kaphatsz tőlük: Mindenkinek megvan a saját módszere arra, hogyan tudja kezelni a nehézségeket az életében. De ettől még senkinek nem ártunk azzal, ha inspirációt merítünk a körülöttünk lévők technikáiból.
Talán másoknak vannak olyan praktikáik amik neked eddig még nem jutottak eszedbe. Még jobb, ha ezeket a módszereket velük együtt próbálod ki.
Így például egy esti séta vagy könyvesboltok látogatása, – amit eddig unalmasnak tartottál volna – lesz az új kedvenc stresszoldó kikapcsolódásod.

5. Olyanná válunk mint a hozzánk legközelebb álló emberek: Egy régi mondás úgy tartja, hogy olyanná válunk mint azok, akiket a barátainknak választottunk.
Nézz körül a legközelebbi barátaid és bizalmasaid között. Szívesen válnál olyanná mint ők? Csodálod és tiszteled őket?
Amennyiben a válaszod nem, talán érdemes lehet átgondolnod mi az oka ennek, hogy rátalálhass azokra az emberekre, akik valóban inspirálnak és motiválnak, hogy jobb emberré válj.

Megéri időt fordítani arra, hogy tudatosan olyan emberek társaságát keresd, akik megteremtik a jó dolgokat saját maguknak és ezáltal azoknak is akik körülöttük vannak.

Vess egy pillantást az életedre – vonzod a vidám és elégedett embereket? Akár igennel, akár nemmel válaszoltál, mit gondolsz, mi lehet az oka ennek?

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu