Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Akiben a lágyság és az erő kéz a kézben jár – Sári Évi

Sári Évi énekes-színésznő, televíziós műsorvezető. A 2000-es évek elején egy népszerű pop együttes énekesnőjeként robbant be a köztudatba, majd éveken keresztül vezetett műsort egy zenecsatornán. Évi mindennapjait manapság színházi szerepei, imádott kutyája Ropi, családja és barátai töltik ki. Magánéletéről viszonylag keveset lehet tudni, azonban azt elárulta, hogy jelenleg nincs párkapcsolata és nem is vágyik mindenáron valakire. A beszélgetés során olyan rétegeket tár fel magából Mártinak, ami által a nézők megismerhetik harmonikus, határozott, erős és egyben lágy személyiségét, valamint az is kiderül, milyen utat járt be, amíg idáig eljutott és hogyan vált azzá, aki.

#JelenLét by S. Toth Marta: Akiben a lágyság és az erő kéz a kézben jár – Sári Évi (1. évad 34. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu