Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Aryee Claudia „Tücsi”: „Jó, hogyha valaki kiáll az igazáért”

Aryee Claudia Dedei, vagy ahogyan a legtöbben ismerik „Tücsi” műsorvezető, modell. Becenevét édesanyjától kapta még gyermekkorában, hiszen elmondása szerint már akkor is folyamatosan „ciripelt”. A főiskolát követően az egyik kereskedelmi csatornánál dolgozott szerkesztő-riporterként, majd átállt a kamera másik oldalára és egy sportcsatorna műsorvezetője lett.  Mindeközben rátalált a szerelem is és párjával megszületett első közös gyermekük Nara. Az elmúlt években felépített saját, önálló youtube csatornáját és mindemellett rendszeresen forgatásokra, fotózásokra jár. Immáron érett, sikeres nőként és édesanyaként mesél Mártinak arról, hogy milyen kapcsolat fűzi őt Afrikához és gyökereihez, mennyire érzi magát különlegesnek félvár származásából adódóan, mit változtatott meg benne az anyaság és hogyan tudja kordában tartani hatalmas igazságérzetét, ami olykor vitás szituációkba sodorja. Az adás végén pedig az is kiderül, mit kívánná Tücsi a Télaptól….

#JelenLét by S. Toth Marta: Aryee Claudia „Tücsi”: „Jó, hogyha valaki kiáll az igazáért” (1. évad 47. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu