Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Borlai Gerzson: „Tudnunk kell az életet egyensúlyozni”

A JelenLét sorozat elérkezett a jelenlegi formátumának utolsó részéhez, amiben  Márti meghívottja Borlai Gerzson, személyedző és a Borlai-tréning létrehozója. Az interjú során több életleckéről is hallhatunk, amelyeket a szörfözés és maga a természet taníthat nekünk. Az alázat, az inspiráció és a szabadság fogalma is értelmet nyer az óceán metaforáin keresztül. Ugyanakkor, Márti rákérdez a függőség jelenlétére az extrém sportokban, az intuició fontosságára és a félelmek legyőzésére.

A beszélgetés során, Gerzson tökéletesen mutatja hogy hogyan lehet nyugalmat nyerni és szabadságot elérni olyan esetekben, amelyek mások számára tele van kérdőjelekkel.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Borlai Gerzson: „Tudnunk kell az életet egyensúlyozni” (3. évad 18. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu