Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Gáspár Evelin

Gáspár Evelin a nézők előtt cseperedett kislányból érett, felnőtt nővé. Nemrégiben ismét szerepelt egy reality showban, ahol megmutathatta, hogy milyen kemény fából faragták. Márti utoljára tavaly novemberben készített vele interjút, most pedig újra megkerestük, hogy meséljen nekünk a karanténban töltött napjairól. Evelin mesélt arról, hogy többek között számára is nagyon jó önfejlesztés ez az időszak és főleg olvasással, rajzolással, online edzéssel üti el az időt, illetve édesanyjával sürög-forog a konyhában, ugyanakkor azt is elárulta, hogy ki a legidegesítőbb most a családjában és miért. Evelin pozitív kisugárzása vitathatatlan és igazán példaértékű. Bátran ajánljuk kedves nőzőinknek a JelenLét vlog legújabb epizódját Gáspár Evelinnel.

#JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Gáspár Evelin: „Éljük meg boldogan az életet, amíg szabadok vagyunk.”

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu