Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Kárpáti Rebeka

#JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Kárpáti Rebeka: “Hány olyan ember van Magyarországon, akik napról-napra élnek?!”

Kárpáti Rebeka modell, színésznő, műsorvezető és influencer. A természetesség, a vidámság, az önazonosság és az értékteremtés képviselője. Rebeka egy évvel ezelőtt volt a JelenLét vlog vendége és most újra felkerestük őt, hogy meséljen nekünk egy kicsit a mindennapjairól és mutassa meg azt a pozitív kisugárzását, ami annyira elbűvölővé teszi. Rebekának a karantén elején volt egy pici mélypontja, de hamar átlendült rajta és az elfogadás fázisába került. Felfedezte magában a háziasszonyt és jelenleg ő teremti meg azt a családi idillt otthon és ez a szerep egyre jobban tetszik neki. Ezen kívül mesélt nekünk arról, hogy hogyan érinti az influenszerek, youtuberek és vloggerek világát a járvány és azt is elárulta, hogy milyen ruhadarabban szereti takarítani a teraszát. Érdemes ismételten Mártival tartani a JelenLét legújabb epizódjában.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu