Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Patocska Olivér: “Nem mérgezem a testemet semmilyen formában!”

S. Tóth Márta #JelenLét című vlogjának eheti vendége Patocska Olivér énekes, dalszerző, a “ByTheWay” nevű zenei formáció egykori, és az Oliver From Earth jelenlegi tagja, akivel még 2011-ben ismerkedhettek meg a nézők az RTL Klub egyik zenei tehetségkutató show-műsorában, az X-faktorban. 2019-ben a TV2 legújabb sorozatának, a Mintaapáknak dalszerzőjeként bizonyította tehetségét. Olivér egy igazán bohém lélek, aki kendőzetlen őszinteséggel beszélt Mártinak többek között az apjával kapcsolatos viszonyáról, illetve azt is megtudhattuk tőle, hogy miért volt számára érzelmileg megterhelő a 2019-es év. Ezúttal is érdemes velünk tartani itt a JelenLétben!

#JelenLét by S. Toth Marta: Patocska Olivér: “Nem mérgezem a testemet semmilyen formában!” (2. évad 16. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu