Skip to main content

Válogatás 2014 eseményeiből

By 2014-09-23October 8th, 2014Publikációk, rendezvények, média

2014.szeptember 07-én a TV2 -Több mint testőr című műsorának adtunk interjút, Kiss Virág fitnessz modell az Arnold Classic Europa 2013 bajnokának a kérdéseire válaszolva. Mindig nagy megtiszteltetés számunkra, a mediával együttműködve, a harmonikus és egészséges életről több tippet és segítő információt adni.

2014. szeptember 04-én az ÖNÉ csapatának

Vélemények a Coaching, Mediáció és Mentálhigiéné Akadémiáról by S. Tóth Márta – Master NLP Practitioner, Senior Coach, Mediátor
Life & Business Coach Képzés és Mediátor Képzés Budapest

7 lépés hogy szeresd önmagad by S. Toth Marta – Life Coach, Business Coach, Mediátor & Master NLP Budapest

„ A képzés a saját fejlődési folyamatom volt. Ahogy sikerült engem kirángatni a komfortzónámból, ahogy kaptam a feladatokat, úgy sikerült rendet tennem az életemben. Nagyon sokat köszönhetek Mártinak.”
Nikolin Anita

Life & Business Coach Képzés és Mediátor Képzés Budapest

Szeptember 03-án team coaching-ot tartottunk a Dorado XXI Kft. kedves csapatával. Mindig a tisztelet és szeretet övezi ezeket az eseményeket.

2014. augusztus 30-31-én a Pólus Center által szervezett Sulibörze, Karrier Tanácsadáson vettünk részt kiállító és tanácsadókként.

„Nem görcsölök, nem rágodok, kevesebb a stressz az életemben. Türelmesebb lettem.”
Nagyné Berta Andrea

Life & Business Coach Képzés és Mediátor Képzés Budapest

2014. június 14-én a HVG Állásbörze Női Karrier napon vettünk részt a munkánkkal segítve az álláskeresőket. Adni és kapni a legnagyobb öröm, köszönjük szépen.

„HÁLÁS vagyok, hogy ebben a fejlődésben ilyen őszinte, nagy segítséget kaptam. Köszönöm.”
Bacsa Andrea

Life & Business Coach Képzés és Mediátor Képzés Budapest

2014. március 31-én az ÖNÉ Egyesület és a Révészeknél tartottunk tréninget a hatékony kommunikációról. Mindig öröm és élmény Nálatok lenni ÖNÉ!

Vip-Phone Kft., tréning és csapatépítő.
Tavaly óta S.Tóth Márta a VIP-Phone Kft. hivatalos Coach szakembere!

Nyílt Nap- Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting Kft.

2014.február 04-ei Nyílt Napot tartottunk. A hangulat nagyon jó volt, a résztvevőknek is köszönhetően, akik aktívak és kíváncsiak voltak.

2014. január 03-án arról beszélgettünk, az RTL Klub Reggeli műsor meghívására, hogyan osszuk be a szabadságunkat és hogyan álljunk át a munkára ezt követően.

Close Menu