Lineo Life és Business Coach Képzés

Indul: 2019.06.01. (12 hét – Budapest)

Coaching, Konfliktuskezelés és NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás) = Egy Képzés

6 napos intenzív Life Coach képzés Budapesten!

Indul: 2019.05.20.

Új Life Coach Képzés Modulok!

A coach képzéseink tartalma és oktatási módszere az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség – International Coach Federation) kompetencia leírásainak megfelelőek, a képzés elvégzése után a hallgatók kérhetik az ICF tagságukat. Magyarországon Egyedülálló NLP, COACHING és MEDIÁCIÓ (konfliktusrendezési) eszközökkel kibővített, a kezdetektől gyakorlatorientált képzéssel és mentorprogrammal várunk! Kis csoportban dolgozunk, egyéni figyelmet szentelünk diákjaink fejlődésére.

Páratlan ár – Life és Business Coach Képzés

Célunk, hogy az elméletet 100%-ban átültessük a gyakorlatba, mindezt oly módon, hogy a gyakorlatokban a hallgatók a saját valós eseteiket és szituációkat dolgozzák fel egymás között és aquarium coachingon vesznek részt. A tanárok megmutatják a saját módszereiket ezzel is gazdagítva a hallgatók tapasztalatait. A képzéseken meghívott vendégek is részt vesznek, akik szintén saját eseteket hoznak a hallgatók elé és ezeket a tanárokkal együtt dolgozzák fel.

 • Rendkívül elkötelezettek vagyunk abban, hogy megőrizzük iskolánk, valamint képzéseink presztízsét és jó hírnevét. Ebből adódódan, ahhoz, hogy hallgatóink vizsgára bocsátást és majd tanúsítványt kapjanak a képzés sikeres elvégzéséről, 3 fő feltételnek kell megfelelniük:
  • A képzési napok legalább 90%-án történő, aktív, hatékony, együttműködő részvétel.
  • A kiadott egyéni, valamint csoportos feladatok elvégzése, házi feladatok határidőre történő elkészítése.
  • A végső írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsga 51%-os sikeres szintre történő teljesítése.
 • Egyedülálló csoportkommunikáció a képzés alatt, valamint utánkövetésként a képzés befejezése után. Minden hallgatónak, aki a képzés ideje alatt aktív volt és határidőre elkészítette a házi feladatokat gyakorlati helyet biztosítunk, illetve cégünket képviselheti különböző rendezvényeken, ahol coachként kell tevékenykedni.
 • Igény esetén cégünk egyénre szabott díjak mellett segíti a hallgatókat az önálló vállalkozásuk elindításában.
 • Exkluzív, különleges technikák, módszerek és feladatok az egyedi, márkavédett Lineo CoachingTM tanítási módszer alapján.
 • A képzést mindig a csoportdinamikához igazítjuk.
 • Az egyetlen olyan coach képzés Magyarországon, ahol valódi nemzetközi coaching és NLP Coaching ismereteket kaphatsz, egy valódi, “Nemzetközi Coaching és NLP tréner” tanúsítvánnyal rendelkező tanártól.
 • Egy képzés, ahol okleveles, akkreditált mediátorok segítégével tanulhatod meg, hogyan alkalmazz mediációs technikákat a coachingban.

NÁLUNK MINDEN NAP NYÍLT NAP!

Life és Business Coach Képzés, NLP Képzés
Előzetes egyeztetés alapján bármikor ellátogathat irodánkba, ahol felvilágosítást adunk a képzéseinkről, válaszolunk a kérdéseire és személyesen is megismerhet Bennünket.

A kedvezményekről személyesen adunk felvilágosítást. Kérjük, hogy időpontegyeztetés kapcsán keressen Bennünket a honlapon található elérhetőségek valamelyikén.

Képzéseink és munkamódszereink az IAO – Nemzetközi Akkreditáló Szervezet – által kiadott akkreditáció szerint, a legmagasabb színvonallal rendelkeznek.
Az akkreditáció igazolja és elismeri a szervezeti-, hivatásszerű menedzsmentünk kiváló minőségét, akadémikus szintű módszereinket, valamint a  teljesítmény, a minőség és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünket.

A résztvevők felkészítése az üzleti szemléletű coaching eszközeinek használatára, az ehhez szükséges ismeretek átadása az új készségek elsajátításának biztosítása révén.

A képzés megismerteti a résztvevőket a business coach feladataival, a coaching technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával.

Az elmélet megismerése mellett lehetőséget biztosítunk az újonnan tanult technikák és ismeretek kipróbálására, gyakorlati elsajátítására is.

A képzés felépítése – Modulok

1. Coaching alapelvek, célkitűzések, felhasználási területek, a legfontosabb kihívások a szervezetekben.
Pszichológiai és szervezetfejlesztési ismeretek, szervezeti kultúra, stratégiai vezetés, üzleti döntések, emberi erőforrás menedzsment, személyközi kommunikáció, társas befolyásolás, gazdaságpszichológia, szociálpszichológia, konfliktuskezelés, problémamegoldás, tudásmenedzsment.

2. A coaching működési elve, az alkalmazott módszerek, technikák, a coach kulcskompetenciái.
A beszélgetések struktúrája, a haladás mérésének eszközei és visszajelzései a folyamatban, önismeret, emberismeret, személyiség karbantartás: önfejlesztés, relaxáció, feltöltődés, szupervízió, a coach függetlensége, felelőssége, a coach, mint a döntési helyzetek megoldásának segítője, piaci-, jogi ismeretek.

3. A vezető, mint coach.
A coaching módszertana, gyakorlati alkalmazási területei, personal-, life-, és team coaching, munka és magánélet konfliktusainak megoldása, a módszerek alkalmazása a vezetésben, mediáció, hatékony kommunikáció.

Előnyeink, miért minket válasszon.

• Egyedülálló tanítási módszer – Lineo CoachingTM– S. Tóth Márta alapítása alapján (Senior Coach, NLP Trainer, Mediátor)
• 70% gyakorlat. A célunk, hogy az elméletet 70%-ban gyakorlatba ültessük
• A gyakorlatok igaz eseteket dolgoznak fel a való életből
• Sablonmentes és innovatív gyakorlatok
• Az önismereti rész nagy jelentőségű a képzésünkben
• A csoportdinamikától függően változik a tanári gárda, a tematika
• Megtanítjuk hogyan alakítsd ki a saját gyakorlatodat és hogyan építsd a karrieredet
• A coaching ismeretek mellett olyan tudást is kapsz, mint a testbeszéd, alkalmazott pszichológia, mediáció, metakommunikáció, verbális és nonverbális kommunikáció, stb.
• A kurzus végén ízelítőt kapsz az NLP eszköztárából is
• A tematika az ICF előírásain alapszik. Hallgatóink kérhetik az ICF tagságot, és további vizsgák letétele után akár ACC, PCC, MCC minősítést is elérhetnek
• Angolul* vagy magyarul is kiadjuk a diplomát (*felsőfokú nyelvvizsga esetén)

2017-10-12 in Publikációk, rendezvények, média, Sikertörténetek, Vélemények

Sikertörténetek – Andrea Németh

Life és Business Coach Képzés
Read More
2017-10-04 in Képzések, Publikációk, rendezvények, média, Sikertörténetek, Vélemények

Sikertörténetek – Linda Dósa

Life és Business Coach Képzés
Read More
2017-09-12 in Publikációk, rendezvények, média, Sikertörténetek, Vélemények

Sikertörténetek – Bacskai Ildikó, Ph.D.

Coaching Képzés
Read More

Volt hallgatóink véleménye

„Azoknak, akik többet szeretnének megtudni magukról, és ajánlom azoknak is, akik a környezetükben élőket szeretnék jobban megérteni… itt a Lineoban olyan eszköztárat tanultam meg, amelynek segítségével sokkal könnyebben tudom elrendezni a konfliktusokat.”
„Mindkét területhez számtalan eszközt, lehetőséget és társakat kaphat és kiváló szakmai segítséget. Felkészült tanárok, rendkívül jó élethelyzetek, nagyon családias, nyitott légkör jellemzi ezt a tanfolyamot.
„Óriási élmény volt az a tisztelet, megbecsülés, ami az oktatók részéről felénk irányult.”
„Megtanultam, hogyan kell segíteni, hogy mások segíthessenek magukon.”
„Coachingot tanulni és coachnak lenni számomra az önmegvalósítás eszköze.”
„Itt kaptam egy olyan szakmai példaképet Márti személyében, amit eddig el sem tudtam volna képzelni, hogy lehet nekem.”
„Olyan lépéseket tettem ezalatt a 12 hét alatt, amit előtte levő sok 10 évben meg kellett volna”
„Nagyon örülök, hogy a Lineót választottam, hiszen egy csomó nagyszerű emberrel ismerkedhettem meg ezalatt a 3 hónap alatt, nagyszerű tanáraim voltak.”
„Rengeteg pluszt adott, magabiztos lettem, céltudatosabb, sokkal határozottabb nő lett belőlem.”

“Life coaching képzéshez szükséges előzetes szakmai képzettség: nem szükséges.
Life coaching képzés sikeres elvégzéséhez szükséges empátia, emberszeretet.
Life coaching képzésbe való bekapcsolódás minimális feltétele: érettségi.”
S. Toth Marta – a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

Kik vagyunk MI? Mi történik a képzésünkön? Tekintsd meg a referenciáinkat.

Részletek

ICF Alapú Life & Business Coach Képzés – 2 szakma egy képzésben!

12 hét / 136 óra NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* (Hetente – Szombatonként, reggel 9.00-tól-17.45-ig + 2 hétköznapi időpont) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Bónusz óraszám:
– 10.000,-Ft kedvezmény (kupon formájában felhasználható szabadon cégünk képzéseiből)
– 10% kedvezmény cégünk egyéb tréningjeire és eseményeire

Indul: 2019.06.01.
Képzés díja: 590.000,-Ft 825.000,-Ft

* 120 órás Life & Business Coach képzésünk NLP, valamint Konfliktuskezelési elemeket is tartalmaz. Az NLP és a Konfliktuskezelés két másik képzésünk tárgyát képezi, melyekhez a coaching szorosan kötődik. Sok hallgatónk a coach képzés után vagy éppen előtte NLP-t is tanul, ezáltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek segítségével az ország legjobb coachai lehetnek. A 120 órás képzésen otthon elvégzendő feladatok is vannak, amelyek további 20-40 óra tanulást jelenthetnek a csoportdinamikától függően. Profi szakembereket szeretnénk formálni, akik hazai és nemzetközi szinten is megállják a helyüket és akikre büszkék lehetünk.
**A 16 óra business képzésre két előre egyeztetett hétköznapi időpontban kerül sor.

(Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából. Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk!)

ICF Alapú Lineo Life Coach Képzés

12 hét / 120 óra NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* (Hetente – Szombatonként, reggel 9.00-tól-17.45-ig) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze

Indul: 2019.06.01. | Képzés díja: 330.000,-Ft

További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

Kombinált Life Coach képzés kétnapos (20 óra) karrier modullal

A munkahelyünkön töltött idő teszi ki a mindennapjaink nagy részét. Életünk során a legtöbben többször is munkahelyet váltunk, amíg rá nem bukkanunk arra a hivatásra és helyre, ami igazán közel áll a szívünkhöz. A mai dinamikusan és gyorsan változó világban nem egyszerű feladat megtalálni azt a hivatást/szakmát, amely összhangban van velünk, a céljainkkal, valamint az álmainkkal. Fontos, hogy a céljaink vezessenek és motiváljanak bennünket és ne fásuljunk bele a szürke mindennapokba.

Mivel foglalkozik egy karrier coach?

Támogatja a pályakezdőket, pályamódosítókat és pályaelhagyókat a szakmai, hivatással/karrierrel kapcsolatos elakadásaikban és célkitűzéseikben, nevezetesen, hogy:

 • Munkát találjanak a kompetenciáikhoz, céljaikhoz, identitásukhoz mérten,
 • Felkészüljenek az állásinterjúkra, a karrierjük elindítására,
 • Növeljék a teljesítményüket,
 • Fejlesszék az eredményorientáltságukat
 • Megoldják a munkahelyi, iskolai kommunikációs nehézségeiket,
 • Kezeljék a munkahelyi, iskolai stresszt,
 • Kialakítsák a magánélet és a munkahely közötti harmóniát, egyensúlyt,
 • Megelőzzék a kiégést,
 • Könnyebben éljék meg a visszaintegrálást a munka világába,
 • Módosítsanak a jelenlegi karrierjükön,
 • Feldolgozzák a pályaelhagyás esetében felmerülő érzéseket,
 • Célokat és álmokat tűzzenek ki és valósítsák is meg ezeket.

A kétnapos karrier modul tematikája:

 • Kérdezéstechnika.
 • Konfliktus és stresszkezelési praktikák (burn-out prevenció).
 • Pályaválasztási technikák.
 • Hatékony kommunikációs készségek bemutatása.
 • Motiváció fenntartása, újra megtalálása.
 • Karrier coaching területek.

A Karrier modullal kombinált Life Coach képzés díja 410.000,-Ft, a karrier képzésre két hétköznapi időpontban kerül sor.

A modult végzett Life Coach-ok számára is ajánljuk, amennyiben szeretnék kiegészíteni már meglévő tudásukat egy specifikus területtel és tovább fejleszteni saját, valamint ügyfeleik kompetenciáit. Azok számára, akik már rendelkeznek Life Coach végzettséggel, a képzés időtartama 40 óra (négy képzési nap), az első két napon (szombati napok) a hallgató csatlakozik az általunk tartott Life Coach képzéshez, majd a harmadik és negyedik napon kerül sor a karrier modul megtartására (két hétköznapi nap).

A négynapos képzés díja: 150.000,-Ft

Dátum: 2019.03.21-22.

Kombinált Life Coach képzés kétnapos (20 óra) Párkapcsolati modullal

Az ember társas lény. A legtöbben életünk során megtapasztaljuk, hogy milyen érzés párkapcsolatban/házasságban élni és az ezzel járó összes örömöt és kihívást is. A párkapcsolati coaching egy új nézőpontot ad, ami segíti az ügyfelet abban, hogyan fejlődjön egy kapcsolatban, hogyan viszonyuljon a nézeteltérésekhez, a vitákhoz, a játszmákhoz – amiket akár tudatosan, akár tudat alatt játszunk a mindennapokban -, valamint abban, hogyan kommunikáljon tisztán (pozitívan) elősegítve ezzel a kapcsolat fejlődését, emelkedését és a harmonia megteremtését.

Mivel foglalkozik egy párkapcsolati coach?

 • A pozitív, tiszta kommunikáció kialakításával és fejlesztésével,
 • Ellaposodott, kihűlt párkapcsolatok esetében a felek támogatásával, hogy új nézőpontokat, új célokat fedezzenek fel és tűzzenek ki,
 • A bizalom újraépítésével,
 • Múltbéli sérelmek feldolgozásával, vitás helyzetek lezárásával,
 • A felek egymáshoz történő igazodásának kialakításával és közös nyelvük felfedezésével,
 • Okok feltérképezésével és tisztázásával (pl.: ha az egyik fél úgy érzi, hogy a partnere nem elég figyelmes),
 • Féltékenység felismerésével, tisztázásával, feloldásával,
 • Egyéb párkapcsolati elakadások feloldásával, célok kitűzésével.

A kétnapos párkapcsolati modul tematikája:

 • Tudatos kommunikáció kialakítása.
 • Kérdezéstechnika, határok kijelölése.
 • Konfliktuskezelés & Emberi játszmák felismerése és kezelése.
 • Közös célok kitűzése egy párkapcsolatban.
 • Érzelmi intelligencia, Empátia & tolerancia.
 • Kompromisszum kezelése, Én-idő és függetlenség megteremtése.
 • A valós életből vett esetek feldolgozása, párkapcsolati coaching területek.

A Párkapcsolati modullal kombinált Life Coach képzés díja 410.000,-Ft, a párkapcsolati képzésre két hétköznapi időpontban kerül sor.

A modult végzett Life Coach-ok számára is ajánljuk, amennyiben szeretnék kiegészíteni már meglévő tudásukat egy specifikus területtel és tovább fejleszteni saját, valamint ügyfeleik kompetenciáit. Azok számára, akik már rendelkeznek Life Coach végzettséggel, a képzés időtartama 40 óra (négy képzési nap), az első két napon (szombati napok) a hallgató csatlakozik az általunk tartott Life Coach képzéshez, majd a harmadik és negyedik napon kerül sor a párkapcsolati modul megtartására (két hétköznapi nap).

A négynapos képzés díja: 150.000,-Ft

Dátum: 2019.03.26-27.

Kombinált Life Coach képzés kétnapos (20 óra) Család modullal

A mai folyamatosan változó világban rengeteg új helyzetnek, mintának és hatásnak vagyunk kitéve a magán és a családi életünkben egyaránt. A biztos hátországot szerencsés esetben a családunk jelenti, azonban előfordulhat, hogy éppen a családtagjainkkal nem találjuk a közös hangot. Ilyenkor jön jól egy szakképzett személy, aki támogat és segít feloldani az elakadásokat, új célokat kitűzni és fejleszteni az ehhez szükséges kompetenciáinkat.

Mivel foglalkozik egy család coach?

 • Családon belüli konfliktusok tisztázásával és feloldásával,
 • Szülő – gyermek konfliktusokkal,
 • Szülői kiégéssel,
 • A családi összetartás erősítésével,
 • Az „Én idő” és a család közötti egyensúly megtalálásával, újra megtalálásával & visszaállításával,
 • A várandósság előtti, alatti és a szülést követő időszak elakadásaival és ezek feldolgozásával,
 • Egyéb családon belüli elakadásokkal, célkitűzésekkel és ezek elérésével.

A kétnapos család modul tematikája:

 • A családmodell meghatározása és kialakítása.
 • Az én idő és családi időgazdálkodás kialakítása és beosztása.
 • Családon belüli közös célok kitűzése.
 • A gyermeki (kisgyermek, serdülő, kamasz) kommunikációjának feltérképezése.
 • Konfliktuskezelés.
 • Családtagok elfogadása és egy hatékony kommunikáció kialakítása.
 • Empátia és tolerancia, Érzelmi intelligencia.
 • Emberi játszmák felismerése és kezelése

A Család modullal kombinált Life Coach képzés díja 410.000,-Ft, a családi coaching képzésre két hétköznapi időpontban kerül sor.

A modult végzett Life Coach-ok számára is ajánljuk, amennyiben szeretnék kiegészíteni már meglévő tudásukat egy specifikus területtel és tovább fejleszteni saját, valamint ügyfeleik kompetenciáit. Azok számára, akik már rendelkeznek Life Coach végzettséggel, a képzés időtartama 40 óra (négy képzési nap), az első két napon (szombati napok) a hallgató csatlakozik az általunk tartott Life Coach képzéshez, majd a harmadik és negyedik napon kerül sor a család modul megtartására (két hétköznapi nap).

A négynapos képzés díja: 150.000,-Ft

Dátum: 2019.04.09-10.

6 napos intenzív Life Coach képzés Budapesten!

Indul: 2019.05.20. (következő: 2019.07.01-06. | 2019.07.29-08.03)
Időtartam: 6 nap (2019.05.20-25., 160 óra – 60 órányi elméleti és gyakorlati oktatás minden nap 9-től 17:30-ig, 60 órányi egyéni gyakorlás és 40 órányi házi feladat)
Vizsga: az utolsó képzési napot követő 90 napon belül.
Jelentkezési határidő: 2019.05.15.
A képzés díja: 330.000 Ft*
További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

Egészségügyi Life Coach Képzés

12 hét / 136 óra NLP és Mindfulness ismeretekkel* (Hetente – Szombatonként, reggel 9.00-tól-17.45-ig + + 2 hétköznapi időpont) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Indul: 2019.06.01. | Képzés díja: 410.000,-Ft
További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

Business Coach Képzés

12 hét – 120 óra (Hetente – Szombatonként, reggel 9.00-tól-17.45-ig) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Bónusz óraszám:
– 10.000,-Ft kedvezmény (kupon formájában felhasználható szabadon cégünk képzéseiből)
– 10% kedvezmény cégünk egyéb tréningjeire és eseményeire
– plusz 4 óra neuro-lingviztikus programozás (NLP) konkrét módszerekkel (a tréninget S.Tóth Márta – Nemzetközi Minősített NLP Tréner (ANLP, ABNLP), Coach tartja)

Indul: 2019.06.01.
Képzés díja: 495.000,-Ft

(Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából.* Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk!)

Business Coach Képzés + Tréner Képzés

Business Coach Képzés 128 óra/12 hét NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* (Hetente – Szombatonként, reggel 9.00-tól-17.45-ig) + Tréner Képzés 20 óra/2 nap (egy hónapban egyszer egy Szombat-Vasárnap, reggel 9.00-tól-17.45-ig) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Bónusz:
– 10.000,-Ft kedvezmény (kupon formájában felhasználható szabadon cégünk képzéseiből)
– 10% kedvezmény cégünk egyéb tréningjeire és eseményeire

Indul: –
Képzés díja: 715.000,-Ft

* 120 órás Life & Business Coach képzésünk NLP, valamint Konfliktuskezelési elemeket is tartalmaz. Az NLP és a Konfliktuskezelés két másik képzésünk tárgyát képezi, melyekhez a coaching szorosan kötődik. Sok hallgatónk a coach képzés után vagy éppen előtte NLP-t is tanul, ezáltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek segítségével az ország legjobb coachai lehetnek. A 120 órás képzésen otthon elvégzendő feladatok is vannak, amelyek további 20-40 óra tanulást jelenthetnek a csoportdinamikától függően. Profi szakembereket szeretnénk formálni, akik hazai és nemzetközi szinten is megállják a helyüket és akikre büszkék lehetünk.

(Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából. Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk!)

Nemzetközi Akkreditált NLP SZAKEMBER Alapképzés – International Licensed NLP Practitioner Képzés (ABNLP Nemzetközileg Akkreditált Képzések)

Egy képzés, három oklevél! NLP Practitioner, NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

Indul: 2019.07.13-14. (Budapest) | Képzés díja: 240.000,-Ft-tól

További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes

Hívjon most, hogy a további kedvezményeket is megtudja!

Hívjon: +36 70 394 5336

Csoportokat csak minimum 7 fővel indítunk!

Célunk, hogy képzéseinken olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt, akik egyaránt elkötelezettek a személyes és a szakmai fejlődés iránt is, valamint nem riadnak vissza attól, hogy ezt az alábbi feltétel teljesítésével meg is mutassák:
Kérjük, hogy juttassa el hozzánk emailben az info@coaching-nlp.hu címre motivációs levelét, (min. 2 oldal) melyben leírja, milyen inspirációval, szakmai érdeklődéssel/tapasztalattal, önismereti háttérrel rendelkezik és mi az ami arra sarkallta, hogy a coaching útjára lépjen.

A levél témája: „Kapcsolatom a coachinggal”
Kérdések:

Miért szeretné elvégezni a képzést? (Kérjük, hogy az alábbi opciók közül jelölje meg az esszében azt, amelyik Önre vonatkozik. Több opció megjelölése is lehetséges):

 • Önismeretre szeretnék szert tenni
 • Coach szeretnék lenni
 • A munkahelyemen szeretném alkalmazni a megszerzett tudást
 • Még nem tudom

Hogyan talált Önre a coaching vagy Ön a coachingra?
Hogyan talált rá a LINEO Life Coach képzésre?
Mit adna Önnek, ha coachként a segítő szakmában dolgozna?
Mennyit hajlandó tenni a szakmai, valamint a személyes fejlődéséért?
Mit gondol, mi szükséges ahhoz, hogy valakiből jó coach váljon?

Szívesen fordulna-e szakemberhez (coach vagy pszichológus), amennyiben olyan elakadással küzdene, amelyről úgy érzi nem képes szakmai segítség nélkül feloldani?
Mit jelent Önnek az Önismeret? Részt vett-e már korábban valamilyen önismereti folyamatban?
Mi az a személyes tulajdonság, melyen szívesen dolgozna, hogy sikeresebb, harmónikusabb és boldogabb életet élhessen?

A képzés minimum 80%-ban gyakorlatot is tartalmaz, valamint ezen felül annak érdekében, hogy a hallgatók minél biztosabb szakmai tudásra tegyenek szert, a képzés során feltétel az önállóan (nem a képzési napokon) megszerzett gyakorlati óraszámok teljesítése is. Ezt kiemelten fontosnak tartjuk a szakma jövőbeli képviselőinek magabiztos és magasszintű szakmai tudásának érdekében, ezzel is hozzájárulva a coach hivatás tisztaságának megőrzéséhez. Számunkra, mint képző intézmény ez a misszió sok plusz idő, energia és munka ráfordítást jelent, azonban a coaching iránti elköteleződésünk és elkötelezettségünk érdekben örömmel vállaljuk mindezt.

Felhívás: Kedves Coach, Mediátor Kollégák! Amennyiben szeretnétek gyakorolni a coach és a mediátor szakmát, szombatonként jöhettek reggel 9 és 17 óra között. A napi részvételi díj a volt hallgatóink számára 25.000,-Ft + Áfa, mindenki másnak pedig 35.000,-Ft plusz Áfa.

Az önismeret, a konfliktusaink rendezése és főleg a sikereink megvalósításáról beszéltünk:

S.Tóth Márta tagságai: