ONLINE Egészségügyi Life Coach Képzés

Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E/002054/2019

NLP és Mindfulness eszközökkel amerikai licenc alapján

Indul: 2020.04.25.

Egészségügyi Life Coach Képzés – Magyarországon az első olyan egyedülálló képzés, amely sok-sok év, valamint több ezer óra coaching és segítői munka tapasztalatának az eredményeképpen jött létre.

Kedves Ügyfeleink, jelen és jövőbeni Hallgatóink!
Az új koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet ellenére is jelentkezzen bàtran a Képzéseinkre, Life & Business coachingra, személyiség-, üzletfejlesztésre, tréningre. Ezekre most jobban szüksége van, mint korábban bármikor.
Változatlan szeretettel fogadjuk Önt!
A képzéseinket és a szolgáltatásainkat időlegesen ONLINE (csoportos konferencia módban) biztosítjuk.

Keressenek bátran minket, tanuljanak, fejlődjenek.
Vigyázzanak magukra és családtagjaira. ❤

ONLINE 6 napos intenzív Life Coach Képzés - Indul: 2020.04.20.

Hazánkban nincs más ehhez hasonló képzés:

 • A kollégáink számos ügyfélnek segítettek gyógyulásuk szakaszaiban és abban, hogy egy egészséges szemléletet és életmódot alakítsanak ki,
 • Az egészségügy mindkét oldalán álltak: betegek voltak és ma segítő munkát végeznek,
 • Életükben transzparencia és hitelesség van,
 • Hatalmas társadalmi elköteleződéssel nagyon sok munkát végeznek ilyen irányban is,
 • Munkájukat szeretetből végzik és mindehhez sikeres szakmai múlt és jelen társul.

Az egészségügyi coaching mesterkurzuson találkozni fog olyan szakértőkkel és gondolkodó vezetőkkel, akik fokozzák, kibővítik azokat az információkat/tudásanyagokat, melyeket már ismer, valamint bemutatják munkájukat, kereteiket és módszereiket.

Mi ez a közösség?

A “Lineo Coaching” egy dinamikus platformja a professzionális kiválóságnak, amely alapos és mély tartalmat biztosít az ügyfelek (betegek és gondviselők) számára, akik orvosi válsággal küzdenek, vagy krónikus betegségben élnek.

Képzéseink és munkamódszereink az IAO – Nemzetközi Akkreditáló Szervezet – által kiadott akkreditáció szerint, a legmagasabb színvonallal rendelkeznek.
Az akkreditáció igazolja és elismeri a szervezeti-, hivatásszerű menedzsmentünk kiváló minőségét, akadémikus szintű módszereinket, valamint a teljesítmény, a minőség és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünket.

Kinek ajánljuk a képzést?

 • Edzőknek (orvosi, egészség és wellness, élet, üzlet, végrehajtó)
 • Egészségügyi szakembereknek (gyógyszerészek, orvosok, ápolónők, fizioterapeuták, foglalkozás-egészségügyi szakemberek)
 • Emberi erőforrás szakembereknek
 • Foglalkozás-egészségügyi szakembereknek
 • Szociális gondozó és jóléti szakembereknek
 • Terapeutáknak és tanácsadóknak
 • Képzőknek és oktatási tisztviselőknek
 • Azoknak, akik alapos és mély szakmai ismeretekre akarnak szert tenni és időt, valamint türelmet adnak maguknak, hogy a szakma kiválóságaivá váljanak.
 • Azoknak, akiknek magas elvárásaik vannak önmagukkal és másokkal szemben, ezért az ország legjobb iskolájában szeretnének tanulni, ahol valódi szakmai tudást és értékeket kapnak.

Lineo Coaching Magatartási és Etikai kódex

Miért Minket válasszon:

 • az NLP-nek és a mindfulness ismereteknek köszönhetően, Ön is segíthet ügyfeleinek feloldani a betegségeket okozó lelki blokkokat, valamint megerősíteni a műtét előtti és utáni élet- és egészségtudatot,
 • Egészségügyi Life Coach képzésünk az amerikai Mindfulness licencnek, valamint a komplex és átfogó ismereteknek  köszönhetően segítséget nyújt a mindfulness, a tudatosság, illetve a test-lélek-szellem harmóniájának és egységének megteremtésében,
 • a mesterkurzus segít, hogy a hallgatók felismerjék a fizikai tünetek és a konkrét, már diagnosztizált betegségek lelki okait.  Az elsajátított módszerek segítségével képesek lesznek olyan hatékony eszközöket adni a hozzájuk fordulóknak, melyekkel az ügyfeleknél jelentős életviteli javulás lesz tapasztalható,
 • mert a Lineo az Egészségügyi Coaching-ot tanítók csoportját összefogó Akadémia: egy olyan hely, ahol növekedni tud, inspirálhat másokat, oktathat, kérdéseket tehet fel és személyesen, valamint szakmailag is fejlődhet,
 • minőségi tartalmat, tudást, fejlesztést, professzionalizmust, párbeszédet, ismereteket biztosítunk,
 • mert sok-sok éves tapasztalat áll mögöttünk,
 • mert több száz diák végzett nálunk, akik sikeres életet tudtak létrehozni maguknak és könnyebben érték el az álmaikat,
 • mert élettapasztalatunk igen nagy és szívesen, szeretettel osztjuk meg a diákjainkkal ezt,
 • több meghívott orvos illetve egészségügyi szakember is jelen lesz a képzésen és ők is megosztják az ismereteiket,
 • a képzés nagyon sok gyakorlatot tartalmaz,
 • más iskolával ellentétben, visszakövethető a szakmaiságunk és az eredményeink önmagukért beszélnek – a nálunk végzett diákok sikere a legnagyobb dicséret számunkra.

Mi is valójában az egészségügyi coaching?

 • Az egészségügyi coaching egy olyan mentális és érzelmi folyamat, amely támogatja az ügyfelet, hogy felszabadítsa a lehetőségeit, maximalizálja teljesítményét és javuljon az állapota a jelenlegi körülményei között.
 • Az egészségügyi coaching egy olyan mentális és érzelmi folyamat, amely támogatja az ügyfelet, hogy egy egészséges gondolkodást és életmódot hozzon létre és ezt fent is tudja tartani.
 • Az egészségügyi coaching célja, hogy elősegítse a páciensek felhatalmazását a tiszta kommunikációra és kérdezésre, javítsa az orvosi kommunikációt a páciensek és az orvosi szakemberek között és megváltoztassa a gyógyítás módját.
 • A változás, a felhatalmazás és a teljesítés struktúrájának megteremtése a páciensek és az orvosok jólétének a növelése érdekében.
 • Arról szól, hogy segítsen a betegnek / ügyfélnek megtalálni a saját válaszait és megoldásait.
 • Az egészségügyi coaching kapcsolódik az ICF elvárásaihoz és normáihoz.
 • A résztvevők a nemzetközi mesterkurzus befejezését követően igénybe vehetik a Nemzetközi Coaching Szövetség tagsági lehetőségeit. Ehhez az akadémiánk olyan csúcstechnikai eszközöket, technikákat és módszereket kínál (Coaching és NLP), amelyek lehetővé teszik a betegekben a betegségtudat feloldását, egy új nézőpont kialakítását és a személyközpontú ellátás (szemben a betegségközpontú ellátás) hatékonyabb gyakorlatát.
 • A mesterkurzus célja, hogy segítséget nyújtson a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) CORE kompetenciáinak fejlesztésében.

NÁLUNK MINDEN NAP NYÍLT NAP!

Előzetes egyeztetés alapján bármikor ellátogathat irodánkba, ahol felvilágosítást adunk a képzéseinkről, válaszolunk a kérdéseire és személyesen is megismerhet Bennünket.
A kedvezményekről személyesen adunk felvilágosítást. Kérjük, hogy időpontegyeztetés kapcsán keressen Bennünket a honlapon található elérhetőségek valamelyikén.

Mit kap a  képzést követően:

1. Egy multidiszciplináris, multikulturális, nemzetközi tanulási és szakmai közösség részévé válik.
2. Egyfajta szakmai integrációt szerez.
3. Lehetősége lesz kapcsolódni, tanulni és együtt lenni hasonló gondolkodású társaival.
4. Biztos eszközöket kap a személyközpontú ellátáshoz (mégpedig a betegségközpontú ellátás helyett)
5. Megtanulja, hogyan támogathatja a betegeket / ügyfeleket a túlélő mentalitástól a növekedési mentalitásig.
6. Olyan nemzetközi körökhöz fog tartozni, akik végeztek már ilyen képzést és régóta gyakorolják ezt.
7. Egy sokkal tudatosabb életmódra, hitrendszerre tehet szert.
8. Gyakorolni tudja a betegeken a betegségtudat feloldását és képessé válik egy új nézőpontot adni nekik.

ONLINE Egészségügyi Life Coach Képzés

(Ez a képzés hat részből tevődik össze, a képzés felnőttképzési engedélyszáma: E/002054/2019. További információk itt.)

12 hét/136 óra NLP és Mindfulness ismeretekkel* (A képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9-től délután 5-ig. + 2 hétköznapi időpont) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Indul: 2020.04.25. | következő: 2020.06.27.
Képzés díja: 430.000,-Ft

ONLINE Lineo Life Coach Képzés

(Ez a képzés hat részből tevődik össze, a képzés felnőttképzési engedélyszáma: E/002054/2019. További információk itt.)

12 hét / 120 óra NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* (A képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9-től délután 5-ig.) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze

Indul: 2020.04.25. | következő: 2020.06.27. | Képzés díja: 320.000,-Ft-tól
További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából.* Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk! Az egyes kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

ONLINE 6 napos intenzív Life Coach Képzés!

(Ez a típusú képzés NEM rendelkezik felnőttképzési engedéllyel)
Indul: 2020.04.20.
Időtartam: 6 nap (2020.04.20-25., A képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik 6 napon keresztül reggel 9 órától délután 5-ig.)
Vizsga: az utolsó képzési napot követő 90 napon belül.
Jelentkezési határidő: 2020.04.10.
A képzés díja: 350.000 Ft*
További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

ONLINE Life & Business Coach Képzés – 2 szakma egy képzésben!

(Ez a képzés hat részből tevődik össze, a képzés felnőttképzési engedélyszáma: E/002054/2019. További információk itt.)

12 hét/136 óra NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* (A képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9-től délután 5-ig.) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Indul: 2020.04.25. | következő: 2020.06.27. | Képzés díja: PÁRATLAN ÁR – 599.000,-Ft  640.000,-Ft
További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

Célunk, hogy képzéseinken olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt, akik egyaránt elkötelezettek a személyes és a szakmai fejlődés iránt is, valamint nem riadnak vissza attól, hogy ezt az alábbi feltétel teljesítésével meg is mutassák:

Kérjük, hogy juttasson el hozzánk emailben az info@coaching-nlp.hu egy esszét (min. 2 oldal), melyben leírja, hogy milyen inspirációval, szakmai érdeklődéssel/tapasztalattal, önismereti háttérrel rendelkezik és mi az ami arra sarkallta, hogy a coaching útjára lépjen.

A levél témája: „Kapcsolatom a coachinggal”
Kérdések:
Miért szeretné elvégezni a képzést? (Kérjük, hogy az alábbi opciók közül jelölje meg az esszében azt, amelyik Önre vonatkozik. Több opció megjelölése is lehetséges):

 • Önismeretre szeretnék szert tenni
 • Coach szeretnék lenni
 • A munkahelyemen szeretném alkalmazni a megszerzett tudást
 • Még nem tudom

Hogyan talált Önre a coaching vagy Ön a coachingra?
Hogyan talált rá a LINEO Life Coach képzésre?
Mit adna Önnek, ha coachként a segítő szakmában dolgozna?
Mennyit hajlandó tenni a szakmai, valamint a személyes fejlődéséért?
Mit gondol, mi szükséges ahhoz, hogy valakiből jó coach váljon?

Szívesen fordulna-e szakemberhez (coach vagy pszichológus), amennyiben olyan elakadással küzdene, amelyről úgy érzi, nem képes szakmai segítség nélkül feloldani?
Mit jelent Önnek az Önismeret? Részt vett-e már korábban valamilyen önismereti folyamatban?
Mi az a személyes tulajdonság, melyen szívesen dolgozna, hogy sikeresebb, harmónikusabb és boldogabb életet élhessen?

* 136 órás Egészségügyi Life Coach képzésünk NLP, valamint Mindfulness elemeket is tartalmaz. Az NLP és a Mindfulness két másik képzésünk tárgyát képezi, melyekhez a coaching szorosan kötődik. Sok hallgatónk a coach képzés után vagy éppen előtte NLP-t is tanul, ezáltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek segítségével az ország legjobb coachai lehetnek. A 136 órás képzésen otthon elvégzendő feladatok is vannak, amelyek további 20-40 óra tanulást jelenthetnek a csoportdinamikától függően. Profi szakembereket szeretnénk formálni, akik hazai és nemzetközi szinten is megállják a helyüket és akikre büszkék lehetünk.

(Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából.* Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk!)

+36 70 394 5336

office@coaching-nlp.hu