Egészségügyi Life Coach Képzés

NLP és MindfulnessX eszközökkel amerikai licenc alapján

A képzésen oktatott coaching módszerek, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching, Mindfulness X, GROW, Provokatív-, intuitív coaching, Aquarium coaching

-50.000Ft TAVASZI AJÁNLAT!

Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás – Indul: 2024.06.08.
Következő képzés indul: 2024.07.06.

Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E/002054/2019

Egészségügyi Life Coach Képzés – Magyarországon az első olyan egyedülálló képzés, amely sok-sok év, valamint több ezer óra coaching és segítői munka tapasztalatának az eredményeképpen jött létre.
10 fontos útmutatás, ha coach akarsz lenni

Egészségügyi Life Coach Képzés – Tavaszi Ajánlat!

12 hét/12 tanítási nap NLP és Mindfulness ismeretekkel* / A képzésen oktatott coaching módszerek, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching.

Személyes és Online/Hibrid részvétel és oktatás – Indul: 2024.06.08.

Új képzés indulási időpontja: 2024.07.06.

Képzés díja: 350.000,-Ft 400.000,-Ft (Kedvezményes ár, csak magánszemélyeknek. Az ár tartalmazza a Life Coach alapképzést és az Egészségügyi coach modult.)

-50.000Ft Tavaszi Ajánlat! Life, Life & Business, Egészségügyi, Karrier, Párkapcsolati Coach Képzések

Cégeknek és egyéni vállalkozóknak (E.V.) a képzés díja: 450.000,-Ft

Lehet választani a személyes vagy az online képzés között. Az online képzés aktív jelenlétet és részvételt igényel. Az oktatás hibrid, egy térben történik a személyes és az online oktatás. Az utóbbi, webex platformon érhető el.

Csoportokat csak minimum 7 fővel indítunk!

Személyes részvétel és oktatás: Budapest, Hetente – Szombatonként, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig. + 2 hétvégi modul időpont, amelyre a life coach alapkézés elvégzése után kerül sor online formában + 20 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.
Online/hibrid részvétel és oktatás: a képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig. + 2 hétvégi modul időpont, amelyre a life coach alapkézés elvégzése után kerül sor online formában + 20 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

Egészségügyi Coach Továbbképzés

2 nap

Az egészségügyi coach továbbképzésre bárki jelentkezhet, aki érettségivel rendelkezik. A modul elvégézését követően, vizsgára csak coach végzettséggel rendelkezők jelentkezhetnek.

Online részvétel és oktatás – 

EarlyBird Képzés díja: 120.000,-Ft (-) (Kedvezményes ár, csak magánszemélyeknek.)
Képzés díja: 180.000,-Ft
Cégeknek és egyéni vállalkozóknak (E.V.) a képzés díja: 250.000,-Ft

Az egészségügyi coach továbbképzéseket hétvégére szervezzük meg, szombaton és vasárnap reggel 9 órától délután 4 óráig, online formában Webex felületen.
A továbbképzésre végzett coachok, egészségügyi és segítő szakmában dolgozók, vezetők jelentkezését várjuk. Tanúsítványt, a sikeres vizsga letétele és a szakmai gyakorlatot követően bocsájtunk ki, kizárólag a végzett coachoknak. Az egészségügyi-, a segítő szakmában dolgozóknak részvételi igazolást adunk.

Személyes részvétel és oktatás: Budapest, reggel 9:00-től délután 4:00-ig.
Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

Jelentkezési lap

Köszönjük szépen a megelőlegezett bizalmat és hogy minket választott.
A képzésre való jelentkezés 7 lépcsőben történik:

 1. A beiratkozáshoz az első lépésként el kell küldenie az alábbi dokumentumokat az office@coaching-nlp,hu email címre: a jelentkezési lapot, a GDPR nyilatkozatot, a személyi igazolványának, lakcímkártyának és a legmagasabb iskolai végzettségéről szóló igazolásának szkennelt változatát.
 2. Ezt követően a cégünk megküldi a további aláírandó dokumentumokat, amelyeket szkennelve vissza kell juttatnia hozzánk.
 3. Cégünk elküldi az elektronikus számlát, amit emailben fog megkapni a szamlazz.hu rendszerről (kérem, keresse a spam mappában is).
 4. Az összes eredeti aláírt dokumentumot két példányban az első oktatási napon kell leadnia. Ha külföldön tartózkodik vagy online-hibrid képzést választott, akkor postai úton juttatja el számunkra az első képzési napot megelőzően.
 5. Ezt követően, cégünk visszaküldi Önnek az általunk aláírt példányokat postai úton abban az esetben, ha külföldön tartózkodik vagy az online-hibrid képzést választotta.
 6. A számla kiegyenlítése után, megküldjük a jelentkezés további lépéseit, amelynek fontos alapvető kommunikációs felülete a zárt és titkos facebook csoporthoz való csatlakozás. Ennek feltétele, www.facebook.com/stothmartacoach.
 7. A zárt facebook csoportban, utolsó lépésként megosztásra kerül a tematika, az órarend, a helyszín, az oktatók.

Jelentkezési Lap – Lineo Képzések
Nyilatkozat a személyes adatok kezeléséről – Lineo International Consulting Kft

Egészségügyi Life Coach Képzés Tematika itt
Egészségügyi Coach Továbbképzés Tematika itt

A tanári csapatunkról itt tudhat meg többet

Lineo Képzések GYIK – Képzéseinkkel Kapcsolatos Gyakori Kérdések

Célunk, hogy képzéseinken olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt, akik egyaránt elkötelezettek a személyes és a szakmai fejlődés iránt.

Tanúsítvány, Vizsga

A teljes programot elvégzők a képzés végén tanúsítványt kapnak.
A tanúsítvány kiadásának feltétele a hatékony, együttműködő részvétel a teljes képzés ideje alatt, valamint az aktív részvétel a gyakorlatokon.
A résztvevő hiányzása nem lépheti túl a megengedett 10%-os mértéket. A tanúsítvány kiadásának további feltétele a program írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgájának legalább „Megfelelt” szintű teljesítése.
A képzés minimum 80%-ban gyakorlatot is tartalmaz annak érdekében, hogy a hallgatók minél biztosabb szakmai tudásra tegyenek szert. Kiemelten fontosnak tartjuk a szakma jövőbeli képviselőinek magabiztos és magasszintű szakmai tudását, ezzel is hozzájárulva a coach hivatás tisztaságának megőrzéséhez.
Amennyiben a kurzussal, a life coachinggal, vagy az alkalmazott módszerekkel (NLP, mediáció stb.) kapcsolatosan további kérdései/kérései merülnének fel, szeretettel várjuk irodánkban egy személyes konzultációra! Észrevételeit jelezheti a +36 70 394 5336-os telefonszámon, vagy az office@coaching-mediation.hu email címen is.

Hazánkban nincs más ehhez hasonló képzés:

 • A kollégáink számos ügyfélnek segítettek gyógyulásuk szakaszaiban és abban, hogy egy egészséges szemléletet és életmódot alakítsanak ki,
 • Az egészségügy mindkét oldalán álltak: betegek voltak és ma segítő munkát végeznek,
 • Életükben transzparencia és hitelesség van,
 • Hatalmas társadalmi elköteleződéssel nagyon sok munkát végeznek ilyen irányban is,
 • Munkájukat szeretetből végzik és mindehhez sikeres szakmai múlt és jelen társul.

Az egészségügyi coaching kurzuson találkozni fog olyan szakértőkkel és gondolkodó vezetőkkel, akik fokozzák, kibővítik azokat az információkat/tudásanyagokat, melyeket már ismer, valamint bemutatják munkájukat, kereteiket és módszereiket.

Mi ez a közösség?

A “Lineo Coaching” egy dinamikus platformja a professzionális kiválóságnak, amely alapos és mély tartalmat biztosít az ügyfelek (betegek és gondviselők) számára, akik orvosi válsággal küzdenek, vagy krónikus betegségben élnek.

Kinek ajánljuk a képzést?

 • Edzőknek (orvosi, egészség és wellness, élet, üzlet, végrehajtó)
 • Egészségügyi szakembereknek (gyógyszerészek, orvosok, ápolónők, fizioterapeuták, foglalkozás-egészségügyi szakemberek)
 • Emberi erőforrás szakembereknek
 • Foglalkozás-egészségügyi szakembereknek
 • Szociális gondozó és jóléti szakembereknek
 • Terapeutáknak és tanácsadóknak
 • Képzőknek és oktatási tisztviselőknek
 • Azoknak, akik alapos és mély szakmai ismeretekre akarnak szert tenni és időt, valamint türelmet adnak maguknak, hogy a szakma kiválóságaivá váljanak.
 • Azoknak, akiknek magas elvárásaik vannak önmagukkal és másokkal szemben, ezért az ország legjobb iskolájában szeretnének tanulni, ahol valódi szakmai tudást és értékeket kapnak.

Lineo Coaching Magatartási és Etikai kódex

Miért Minket válasszon:

Egészségügyi Life Coach képzésünk az amerikai Mindfulness X licencnek, valamint a komplex és átfogó ismereteknek köszönhetően segítséget nyújt a mindfulness, a tudatosság, illetve a test-lélek-szellem harmóniájának és egységének megteremtésében,
• A Lineo az Egészségügyi Coaching-ot tanítók csoportját összefogó Akadémia: egy olyan hely, ahol növekedni tud, inspirálhat másokat, oktathat, kérdéseket tehet fel és személyesen, valamint szakmailag is fejlődhet,
• Minőségi tartalmat, tudást, fejlesztést, professzionalizmust, párbeszédet, ismereteket biztosítunk,
• Magyarországon először a Lineo tartott Egészségügyi Life Coach képzést,
• Sokéves tapasztalat áll mögöttünk,
• Több száz diák végzett nálunk, akik sikeresebb életet tudtak teremteni maguknak és eszközöket kaptak, hogy megvalósítsák az álmaikat,
• Élettapasztalatainkat szívesen, szeretettel osztjuk meg a diákjainkkal,
• A képzés gyakorlatot gyakorlatias, így elmélyítheted, kipróbálhatod az elméleti ismereteidet,
• Más iskolákkal ellentétben, visszakövethető a szakmaiságunk, és az eredményeink önmagukért beszélnek – a nálunk végzett diákok sikere a legnagyobb dicséret számunkra.

Mi is valójában az egészségügyi coaching?

 • Az egészségügyi coaching egy olyan mentális és érzelmi folyamat, amely támogatja az ügyfelet, hogy felszabadítsa a lehetőségeit, maximalizálja teljesítményét és javuljon az állapota a jelenlegi körülményei között.
 • Az egészségügyi coaching egy olyan mentális és érzelmi folyamat, amely támogatja az ügyfelet, hogy egy egészséges gondolkodást és életmódot hozzon létre és ezt fent is tudja tartani.
 • Az egészségügyi coaching célja, hogy elősegítse a páciensek felhatalmazását a tiszta kommunikációra és kérdezésre, javítsa az orvosi kommunikációt a páciensek és az orvosi szakemberek között és megváltoztassa a gyógyítás módját.
 • A változás, a felhatalmazás és a teljesítés struktúrájának megteremtése a páciensek és az orvosok jólétének a növelése érdekében.
 • Az egészségügyi coaching kapcsolódik az ICF elvárásaihoz és normáihoz.
 • A kurzus célja, hogy segítséget nyújtson a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) CORE kompetenciáinak fejlesztésében.

Lineo NLP Képzés - NLP Practitioner

Mit kap a  képzést követően:

1. Egy multidiszciplináris, multikulturális, nemzetközi tanulási és szakmai közösség részévé válik.
2. Egyfajta szakmai integrációt szerez.
3. Lehetősége lesz kapcsolódni, tanulni és együtt lenni hasonló gondolkodású társaival.
4. Biztos eszközöket kap a személyközpontú ellátáshoz (mégpedig a betegségközpontú ellátás helyett)
5. Megtanulja, hogyan támogathatja a betegeket / ügyfeleket a túlélő mentalitástól a növekedési mentalitásig.
6. Egy sokkal tudatosabb életmódra, hitrendszerre tehet szert.
7. Gyakorolni tudja a betegeken a betegségtudat feloldását és képessé válik egy új nézőpontot adni nekik.

* 136 órás Egészségügyi Life Coach képzésünk NLP, valamint Mindfulness elemeket is tartalmaz. Az NLP és a Mindfulness két másik képzésünk tárgyát képezi, melyekhez a coaching szorosan kötődik. Sok hallgatónk a coach képzés után vagy éppen előtte NLP-t is tanul, ezáltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek segítségével az ország legjobb coachai lehetnek. A 136 órás képzésen otthon elvégzendő feladatok is vannak, amelyek további 20-40 óra tanulást jelenthetnek a csoportdinamikától függően. Profi szakembereket szeretnénk formálni, akik hazai és nemzetközi szinten is megállják a helyüket és akikre büszkék lehetünk.

(Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából.* Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk! A kedvezményekről személyesen adunk felvilágosítást.)

Hívjon most, hogy a további kedvezményeket is megtudja!