GYIK – KÉPZÉSEINKKEL KAPCSOLATOS GYAKORI KÉRDÉSEK

Beiratkozással kapcsolatos kérdések

Mit kell tennem a beiratkozáshoz?

A beiratkozáshoz személyi igazolványának, lakcímkártyának és legmagasabb iskolai végzettségéről szóló igazolásának szkennelt változatát szükséges elküldenie, valamint egy esszét, amelyben leír egy történetet, ami megváltoztatta az életét akár pozitív, akár negatív irányba és leírja, hogy miért szeretné elvégezni a képzést. Ezt követően a kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a beiratkozás további lépéseivel kapcsolatban. Előre egyeztetett időpontban (melyet telefonon szükséges egyeztetni) a beiratkozást személyesen, a 1071 Budapest, Damjanich utca 58. szám alatt található irodánkban is van lehetőség intézni, az adott időszakhoz kötött Covid helyzettől függően.

Akkreditált-e a képzés?

Képzéseinket az IAO (International Accreditation Organization) akkreditálta és az általuk kiadott akkreditáció szerint, a legmagasabb színvonallal rendelkeznek. Az akkreditáció igazolja és elismeri a szervezeti-, hivatásszerű menedzsmentünk kiváló minőségét, akadémikus szintű módszereinket, valamint a teljesítmény, a minőség és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünket.

Felnőttképzési engedéllyel rendelkezik-e a képzés?

Igen, rendelkezik felnőttképzési engedéllyel, a részleteket a www.coaching-nlp.hu weboldalon találja.

Kérhetek-e ICF tagságot a tanúsítvány megszerzése után?

Igen, erről bővebb információt az ICF honlapján találnak az érdeklődők. A képzésünk megfelel az ICF kompetencia elvárásainak.

Milyen tanúsítványt állítanak ki sikeres vizsga esetén?

Sikeres vizsga esetén nemzetközileg elismert, coach végzettséget igazoló tanúsítvány állítunk ki.

Hol tudok tájékozódni róla, hogy mikor indul a következő képzés?

Az induló képzéseink dátuma weboldalunkon található, amennyiben az adott dátum nem felel meg Önnek, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon, vagy emailben és érdeklődjön a következő, hamarosan induló képzések dátumáról.

Helyileg lesz a képzés?

A képzések lehetséges helyszínei, létszámtól függően, a: 1071 Budapest, Damjanich utca 58 vagy Hotel Bristol, a másik lehetséges helyszín a The Three Corners Hotel Lifestyle vagy a Hotel Mercure Korona. A pontos helyszínről, a képzés indulását, valamint minden képzési napot megelőzően emailben értesítjük a hallgatókat.

Az online képzések, a Webex konferencia felületein lesznke megtartva.

Hogyan történik a képzés díjának fizetése?

A képzés díját banki átutalással lehet rendezni.

Lehetséges-e cégre kérni a kiállított számlát?

Igen, van rá lehetőség. Ebben az esetben, amennyiben a hallgató munkáltatója a költségviselő, szükség van egy Tanulmányi szerződésre, valamint az Intézmény kiállít egy szerződés kiegészítés dokumentumot, melyet a Költségviselő, a hallgató és az Intézmény is alá kell, hogy írjon. Amennyiben a jelentkező saját cége lesz a költségviselő, elegendő egy szerződés kiegészítés.

Mettől meddig tartanak a képzési napok?

A coach alapképzések szombatonként 9 órától 17:30-ig tartanak, napközben egy óra ebédszünettel.

A többi modul-képzés minden szombaton vagy hétközben )kedd-szerdánként) 9 órától 16:00-ig tartnak, napközben egy óra ebédszünettel.

Az NLP képzések, havonta egy hétvégén kerül megrendezésre (szombat-vasárnap), négy hónapon keresztűl.

Lesz-e önismeret a képzésen?

A képzés sok önismeretet tartalmaz, ezért fontos, hogy a jelentkező nyitottan, önmaga és mások irányába tanúsított elfogadással csatlakozzon a képzéshez. Ahhoz, hogy valakiből jó coach (segítő) váljon, elengedhetetlenül fontos, hogy ne féljen felfedezni önmagát és rendezze az esetleges belső-külső elakadásait, konfliktusait mielőtt elkezd főállásban vagy mellékállásban coachként ügyfelekkel foglalkozni.

A képzés során arról is tanulunk majd, hogyan lássunk neki a saját coach vállalkozásunk beindításának?

A képzés utolsó alkalmai során beszélünk a legfontosabb tudnivalókról, valamint ezt követően van lehetőség elhelyezkedési tanácsadásra időpontot kérni, melyet a képzési tevékenységért felelős vezető: S. Tóth Márta tart. Az elhelyezkedési tanácsadás díja a mindenkori aktuális díjszabás szerint kerül kiszámlázásra.

Nem találtam meg minden olyan információt a honlapon a képzéssel kapcsolatban, ami érdekelne.

Kérem, hogy ebben az esetben vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon, vagy emailben.

Kik lesznek az oktatók a képzésen?

Fő trénerünk, valamint a márkavédett coaching, NLP és tanítási módszer megalkotója (Lineo CoachingTM) S. Tóth Márta, a képzésen oktató további tanárokról pedig az „Oktatás” menüponton belül a „Csapatunk” fülre kattintva olvashat. Több gyakornok oktatónk van, ők mindig a legjobb hallgatóink közül kerülnek a tanári színpalettára. A gyakornok oktatók, tanári vagy a képviselt trületen többéves tapasztalattal rendelkeznek. (pl. Tréner, diplomás nővér, gimnáziumi tanár, HR vagy projekt menedzser).

Nem értek egyet a Szolgáltató Szerződés bizonyos részével, lehetséges erről egyeztetni?

Kérjük, hogy ebben az esetben vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon, vagy emailben.

Az aktuálisan induló képzésen még nem tudok részt venni, ettől függetlenül elindíthatjuk a beiratkozást?

A beiratkozást megkezdhetjük abban az esetben is, ha nem a következő kiírt dátummal kezdi el a képzést a jelentkező.

Van-e lehetőség arra, hogy a tanúsítványt más nyelven is megkapjam?

Igen, angolul és németül, amennyiben a hallgató rendelkezik felsőfokú nyelvvizsgával vagy le tud viszgázni az adott nyelvből és kifizeti az ezzel járó költségeket.

Kapok-e bármilyen kedvezményt, ha egy második képzést is elvégzek a Lineonál?

Igen, ebben az esetben a második képzés díjából 10.000 Ft-, hallgatói kedvezményben részesül a résztvevő.

Hány fős minimum létszámmal indul el a képzés?

A csoportok minimum 7 fős létszámmal indulnak, a maximum létszám pedig 15 fő személyes jelenléttel. A Covid jelenléte óta a létszámok módosulnak a hibrid oktatások miatt.

A képzési díjat fizethetem e több részletben?

Egyéni megállapodás történik ezzel kapcsolatosan. Kérem, vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal az office@coaching-nlp.hu email címen.

Milyen visszajelzést kapok a tanároktól, szakmai vezetőtől a képzésen tanúsított aktivitásomról, a szakmai fejlődésemről vagy az elvégzett házi feladatokkal kapcsolatosan?

A Life Coach Képzés prémium díj csomagja tartalmazza a külön szakmai visszajelzéseket. A többi képzésen és díjcsomagok nem tartalmazzák a külön szakmai visszajelzés kötelezettségét.

A külön, személyre szóló visszajelzések díjkötelesek és személyes konzultáció keretein belül, egyéni kérésre valósulnak meg. Az órai aktivitásról, amennyiben a résztvevő ott helyben, a képzés ideje alatt kér visszajelzést, minden tanár nyitott lesz ezt megadni.

NLP képzéssel kapcsolatos kérdések

Mit kell tennem, hogy beiratkozzak az NLP képzésre?

A beiratkozáshoz személyi igazolványának, lakcímkártyának és legmagasabb iskolai végzettségéről szóló igazolásának szkennelt változatát szükséges elküldenie emailben. Ezt követően a kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a beiratkozás további lépéseivel kapcsolatban. Előre egyeztetett időpontban (melyet telefonon szükséges egyeztetni) a beiratkozást személyesen, a 1071 Budapest, Damjanich utca 58. szám alatt található irodánkban is van lehetőség intézni.

Van-e lehetőségem kizárólag az NLP alapképzést elvégezni?

Az NLP-ben három szint van, az alap, a mesteri és a tréner. Minden esetben az alapképzéssel kell kezdeni, azonban ezt követően nem kötelező elvégezni a következő szinteket.

Már elvégeztem egy NLP alapképzést, van-e lehetőségem jelentkezni az Idővonal (Time Line Therapy), valamint Hipnózis modulokra is?

Amennyiben a LINEO-nál végezte el a jelentkező az alapképzést, minden további nélkül jelentkezhet a további modulokra. Abban az esetben, ha a jelentkező más képző intézményben tanult ezt megelőzően, kérjük, hogy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot emailben, vagy telefonon a jelentkezés további lépéseivel kapcsolatban.

Miből kell majd készülnöm a vizsgára?

A jelentkezéskor kapott és megjelölt, irodalom listában szereplő olvasmányokból, valamint az órákon elhangzott és a képzési napokon levetített PPT anyagokból.

Vizsgával kapcsolatos kérdések

Milyen feltételekkel jöhetek vizsgázni?

A beadandó házi feladatok leadási határideje az órán kerül kitűzésre, a feladatok mindegyikét az órán meghatározott határidőre le kell adni, valamint aktív órai részvétellel bizonyítani. Ezen felül a vizsgára bocsátás feltételeként a hallgató köteles minden képzési napot követően legkésőbb keddig bezárólag megküldeni a Tanárértékelő dokumentumokat az Intézménynek. További feltétel a képzés során megírandó tesztek és modulzáró vizsgák legalább 95%-ra történő határidőre való teljesítése, a házi feladatok határidőre való leadása, valamint, hogy a Résztvevő legkésőbb a vizsga napját megelőző 3 héttel már rendelkezzen szakonként minimum 30 fővel történt, legalább 30 órányi igazolt, ingyenes coaching gyakorlattal és ennek igazolását szintén legkésőbb a vizsga napját megelőző 3 héttel leadja. (Ennek igazolása excel táblázat formájában és a leadása emailben kell, hogy történjen, tartalmazva a coachee nevét, email címét, telefonszámát, a coaching témáját, eredményét, a coaching dátumait, valamint a coachee aláírását, a vele kötött coaching etikai kódexet, a titoktartási nyilatkozatot és a coaching szerződést.) A gyakorlatot a képzésen kívül, ismeretlen alanyokkal kell lefolytatni (nem lehet családtag, barát stb).

Hogyan adhatom le a gyakorlatok igazolását?

A gyakorlatok igazolásáról készült dokumentumokat előre egyeztetett időpontban, eredeti példányban, az ügyfelek aláírásával ellátva, személyesen kell leadni az Intézmény telephelyén vagy emailen elküldeni az office@coaching-nlp.hu címre. (1071 Budapest, Damjanich utca 58. 1. em. 2., 11-es kapucsengő) A gyakorlati igazolások leadása legkésőbb a kitűzött vizsgát megelőző 3 héttel meg kell, hogy történjen.

Mi a teendőm, ha nem tudok részt venni a kitűzött vizsganapon?

Amennyiben az első (a Résztvevő által) kitűzött vizsga napján a hallgató nem vesz részt, a második dátum már pótvizsgának minősül és a hallgató az Intézmény aktuális (szerződésben szereplő) pótvizsga díjának megfizetése mellett vehet részt a vizsgán.

Miből kell készülnöm a vizsgára?

A jelentkezéskor kapott és megjelölt, irodalom listában szereplő kötelező olvasmányokból, a leoktatott anyagokból, valamint a leadott házi feladatokból.

A vizsga megtartásának módja: online vagy személyes. Online vizsga esetén felvétel készül és ezt egy hétig tartjuk meg, ezt követően töröljük. A vizsgáról szóló felvételt, harmadik személynek vagy intézménynek semmilyen módon nem adjuk ki. A felvétel elkészítésének oka: a hallgatók, a tanárok fejlésztése, illetve a cég oktatás területének minőségi javítása (csak és kifejezetten a hallgatók és az oktatás  érdekében történik). A hallgatók, külön díjazásért, mentoring órán belül tudják visszanézni a kizárólag rájuk vonatkozó felvételt, egy tanár jelenlétében, külön egyeztetést követően.

Ha kombinált képzésre jelentkeztem (Life & Business Coach, Egészségügyi Coach, Sport Coach), mire számítsak a vizsgán?

A vizsga azonos napon kerül megtartásra, azonban külön tételekkel. A Life coaching tudásanyaggal kezdünk, majd ezt követően kerül sor az adott, választott kiegészítő modulra. Amennyiben a Résztvevő külön napokon szeretne vizsgázni a két szakból, ezt három héttel a vizsga előtt kell jeleznie és akkor erre mindenképp lesz rá mód.

Sikeres vizsga esetén, milyen oklevelet kapok?

Sikeres vizsga esetén az Intézmény tanúsítványt állít ki, amellyel a hallgató (további gyagykorlati órák elvégzése után) regisztrálhat az ICF Nemzetközi Coach Szövetségbe ICF tagnak, valamint indulhat a különböző ICF minősítések megszerzéséhez szükséges pályázatokon. A beadandó pályázati anyagok előírásait és a jelentkezés további feltételeit az ICF határozza meg.

Úgy döntöttem nem szeretnék vizsgázni, viszont szeretnék kérni egy részvételi igazolást. Ilyenkor mi a teendőm?

A képzés elvégzésének igazolására kizárólag a sikeres vizsga esetén megszerzett tanúsítvány szolgál, az Intézmény semmilyen egyéb igazolást nem állít ki a képzésen történő részvételről.

Miért szükséges ennyivel előbb (3 héttel a vizsga előtt) leadnom a gyakorlati órákat igazoló excel táblázatot és házi feladatokat?

Ennek oka, hogy a fentiek átnézésére és ellenőrzésére az oktatóknak is időre van szükségünk.

Milyen időközönként vannak kitűzve vizsgadátumok?

A vizsgákra kéthavonta egyszer, mindig pénteki napon kerül sor. A vizsga megtartásának feltétele továbbá, hogy a jelentkezők száma elérje a minimum 7 főt. Egyéni vizsgára nincs lehetőség.

Milyen részekből tevődik össze a vizsga?

A vizsga írásbeli (1,5 h), szóbeli (kb. 40 perc), valamint egy gyakorlati részből áll (max. 1 h).

Coaching gyakorlattal kapcsolatos kérdések

Mikor foghatok neki a gyakorlati óraszámok teljesítésének?

A gyakorlati órák megkezdésének engedélyezését a képzési tevékenységért felelős vezető (S. Tóth Márta) jelzi a képzés során.

Egy elakadás / célkitűzés coachingban 3-4 alkalom. Amennyiben a vizsga napjáig nem zárul le a megkezdett coaching folyamatom egy gyakorlati alannyal, hogyan folytatom a gyakorlatot vele és ezt bele lehet számolni a gyakorlati időben?

Amennyiben a vizsga napjáig nem zárul le a megkezdett coaching folyamat, a fennmaradó alkalmakat nem lehet hozzá számolni a tanúsítvány kiadásához szükséges 60 órányi gyakorlathoz. A gyakorlatba a 3-4 alkalomból csak az egyiket lehet hozzá számolni, a többi alkalmat a hallgató a saját fejlődési és tanulási érdekében kell, hogy folytassa és lezárja.

A titoktartásról szóló részt beleírtam a szerződésbe. Ebben az esetben is szükség van külön titoktartási nyilatkozat dokumentumra?

Igen, a titoktartási nyilatkozatra minden esetben szükség van, függetlenül attól, hogy a szerződésben kitér-e erre a hallgató, vagy sem.

Minek kell szerepelnie a titoktartási nyilatkozatban?

A titoktartási nyilatkozatba bele kell foglalni, hogy a hallgató még csak gyakorol, ezért díjmentes a coaching, valamint az ügyfél beleegyezésével az ülésekről készíthet akár hang / videófelvételt is, ezáltal visszajelzést kapva a még esetlegesen fejlesztendő területekről. Továbbá tartalmaznia kell az ügyfél adatait (név, email, telefonszám) és az ügyfél beleegyezését, hogy a hallgató kiadhassa mindezt az Intézmény részére a coaching ülések ellenőrzése céljából. Amennyiben az ügyfél ebbe nem egyezik bele, úgy sajnos nem áll módunkba ellenőrízni a végzett feladatot. Fontos megjelölni, hogy az Intézmény esetleg felkeresheti őt és megkérdezheti a Résztvevő coaching gyakorlatáról. Azt is bele kell foglalni, hogy az Intézmény az adatokat semmilyen módon semmi más célra nem használja fel.

Honnan toborozhatok ügyfeleket a gyakorláshoz?

Az ügyfelek toborzására sok lehetőség van. Ilyen pl. idősotthonok, család és gyermekvédelmi szolgálatok felkeresése, az ingyenes coaching lehetőség közösségi oldalakon történő megosztása, kollégák, az ő ismerőseik megkérdezése, kontakt listák készítése, üzleti találkozükon való részvétel. Fontos, hogy a Résztvevő egyszer csak egy max. két coaching területet képviseljen és így mutatkozzon be.

Gyerekek is részt vehetnek coaching ülésen?

A coaching ülésen történő részvétel alsó korhatára 14 év, azonban 18 év alatti gyermekek kizárólag szülői írott beleegyezéssel és / vagy a szülő(k) jelenlétével vehetnek részt az üléseken. A coaching ülést csak úgy kezdheti meg a Résztvevő, ha meggyőzödött a 3 alap pillér létezéséről (felkérés, függetlenség, szándék-cél).

Hol tartsam a coaching üléseket?

Fontos, hogy a coaching ülések ne az ügyfél, vagy a hallgató otthonában történjenek. Egy olyan semleges helyet kell választani, ahol csend van, (kávézó nem megfelelő erre a célra) és adott esetben az ügyfél szégyenérzet nélkül kimutathatja az érzéseit. Manapság számos lehetőség található az interneten külön coaching ülésekre kialakított terem bérlésére.

Abban az esetben, ha a Life, az Egészségügyi Life, vagy a Sport Coach képzést választottam, hány gyakorlati órával kell rendelkeznem a vizsgára bocsátáshoz?

60 órányi gyakorlattal, azonban a gyakorlatoknak a választott képzésének megfelelő célkitűzésekkel / elakadásokkal kell összefüggésben lenniük. Például amennyiben a hallgató pl. az Egészségügyi Life Coach képzésre jelentkezett, akkor egészségügyi célkitűzésekkel / elakadásokkal érkező ügyfelekkel kell foglalkoznia a gyakorlat során. Amennyiben pl Egészségügyi coach képzést végez, úgy dupla gyakorlati óraszámmal kell rendelkeznie és a második vizsgának a díját a befizetett tandíjon felül kell kifizetnie. Tehát, két vizsga, két gyakorlati idő.

Szeretnénk többet gyakorolni a csoporttársainkkal, megoldható ez valahogyan?

A csoport kérésére lehetőség van a képzés helyszínén gyakorolni, mely esetben a Hotel vagy az Intézmény telephelye, egy órával előbb a hallgatók rendelkezésére bocsátja a termet. Igény esetén a hallgatók kötelesek legalább 5 nappal előbb értesíteni az Intézményt, hogy a kollégák intézkedhessenek a teremfoglalásról. A gyakorlati lehetőség díjköteles.

Life, Life & Business, Egészségügyi Life, valamint Sport Coach képzéssel kapcsolatos kérdések

Amennyiben képzéssel kapcsolatos kérdésem van, mikor hívhatom fel az irodát?

Kedd a hallgatói nap, az Intézmény kizárólag ezen a napon fogadja a hallgatók hívásait, valamint ezen a napon kerülnek megválaszolásra a hallgatói levelek is. Szintén ezen a napon van lehetőség személyes egyeztetésre történő időpontegyeztetésre. A hívásokat keddenként 10 és 16 óra között fogadjuk. (Ünnepnap, szabadnap, hosszú hétvége esetén az első munkanapon)

Ha nem tudok részt venni egy, vagy akár több képzési napon, mi a teendőm?

Amennyiben a hallgató nem tud részt venni egy, vagy több képzési napon, köteles értesíteni az Intézményt amint a hiányzás ténye biztossá válik a számára. Az adott, kimaradt képzési alkalmakat az utolsó tanítási napot követően van lehetőség pótolni az Intézménnyel előre egyeztetett napon és csoportban.

Kinek kell küldenem a házi feladatokat?

A kapott házi feladatokat minden esetben S. Tóth Mártának (office@coaching-nlp.hu) kell elküldeni, függetlenül attól, hogy melyik oktató adta az adott feladatot.

Honnan tudhatom, hogy megvan-e minden beadandó házi feladatom?

A hallgatónak a csoporttársaival kell egyeztetnie, hogy milyen házi feladatok voltak feladva a képzés során, illetve milyen határidőig kell leadni ezeket.

Mennyi időm van bepótolni az elmaradt órákat?

Az elmaradt órákat célszerű a képzés befejezését követően 3 héten belül pótolni, a negyedik héttől a pótlás díjköteles. Az Intézmény a kimaradt alkalmak és nem a kimaradt tudásanyag pótlására biztosít lehetőséget.

Amennyiben a képzés során úgy érzem, hogy jómagam is valamilyen elakadással küzdök, ami akár befolyásolj a képzésen történő részvételemet is, mit tegyek?

Előre egyeztetett időpontban kedvezményes díjazással a hallgatók jelentkezhetnek egyéni coaching ülésre S. Tóth Mártához.

Szüneteltetni szeretném a képzésen történő részvételemet, mi a teendőm ilyen esetben?

Van lehetőség a képzésen történő részvétel szüneteltetésére. Az igényt az office@coaching-nlp.hu email címen kell jelezni, ezt követően a kollégák felveszik a hallgatóval a kapcsolatot a továbbiak egyeztetése kapcsán.

Mennyi ideig szüneteltethetem a képzésen történő részvételemet?

A szüneteltetés időtartama nem lehet több 6 hónapnál. Amennyiben a hallgató a maximum 6 hónapos szüneteltetést követően nem jelentkezik a képzés folytatására, az Intézmény jogosult megtagadni a képzés befejezését és a folytatást egy új szerződés és a képzés mindenkori, aktuális díjának megfizetését követően folytathatja a hallgató.

Nem kaptam meg az adott heti órarendet, mit tegyek?

Az adott szombatra vonatkozó órarendeket minden héten legkésőbb csütörtökig bezárólag küldi meg az Intézmény. Egyes levelezőrendszerek a spam mappába rakják a leveleinket, így érdemes először ott is ellenőrizni, nem került-e ide. Amennyiben a hallgató megbizonyosodott róla, hogy valóban nem érkezett meg az órarend, az office@coaching-nlp.hu email címen jelezheti az újra küldési igényét.

Nem küldtem el egy, vagy több Tanárértékelő dokumentumot határidőre, mi ennek a következménye?

Az Intézmény számára kiemelten fontos a hallgatók visszajelzése, hiszen a cél, hogy elégedetten és boldogan vegyenek részt a képzési napokon.  A Tanárértékelő dokumentumok megküldésének elmulasztása kizárja a hallgató vizsgára bocsátásnak a lehetőségét.

Szeretnék párhuzamosan beiratkozni a Neuro-Lingvisztikus Programozás (NLP) képzésre is, lehetséges egyszerre két képzést végezni?

Van lehetőég a két képzés egy időben történő elvégzésére, tekintettel arra, hogy a tanultak kitűnően ötvözhetők egymással.

Amennyiben a csoporttársaimmal együtt szeretnénk jelezni valamilyen észrevételt, hogyan és hol tehetjük ezt meg?

Az Intézmény kizárólag az egyénileg, önállóan, a hallgató saját nevében tett kéréseket, észrevételeket veszi figyelembe. A mások nevében történő kinyilatkoztatások, szervezkedések, az adott hallgató képzésből történő kizárását vonhatják maguk után.

Amennyiben hallottam valamilyen pletykát egy hallgatótól, hogyan és hol bizonyoshatok meg annak valódiságáról?

Bármilyen esetleges kérdés, észrevétel esetén a hallgató a képzési tevékenységért felelős vezetővel kell, hogy egyeztessen.

Megfáztam, de nem vagyok rosszul, részt vehetek-e így a képzésen?

Amennyiben a hallgató náthásan, megfázva, betegen érkezik a képzésre, a csoporttársak és az oktatók egészségének megőrzése érdekében az Intézmény jogosult az adott napon megtagadni a képzésen történő részvételét.

Mikor kerül megtartásra a Business / Egészségügyi / Sport modul?

A fenti képzési napok minden esetben két hétköznapi napon kerülnek megtartásra, a life coach modul elvégzése után. A kitűzött dátumokról az Intézmény legalább 3 héttel előbb értesíti a hallgatót.

Ha elvégeztem a képzést egyből coach leszek?

Sikeres vizsga, valamint a kötelezően előírt gyakorlati óraszám teljesítést követően esetén coach végzettséget igazoló tanúsítványt állítunk ki. Mi azt valljuk, hogy a coachcsá válás egy olyan út, ami nem egy 12 hetes képzés elvégzésével ér véget és a hallgatóktól is azt kérjük, hogy az első időszakban (legalább egy évig) még gyakoroljanak és társadalmi hozzájárulás keretein belül végezzék a coach tevékenységet.

Ünnepnapra esik a képzési nap, ebben az esetben is meg lesz tartva?

A képzés időtartama 3 hónap, 12 egymást követő hét, kivéve, ha valamely szombat munkanapra, ünnepnapra, állami ünnep-hosszú hétvégére esik, vagy technikai okok miatt nem lehetséges a tanítási nap megtartása. Ebben az esetben a képzés egy szombattal tovább tart.

Hogyan vannak megtartva a képzések?

A képzéseket online vagy személyesen lehet elvégezni. Szabály: aki online képzésre jelentkezik, végig online vehet ezen részt, nem variálhat személyes képzési forma és online között, a saját érdekektől függően. Az oktatás legtöbbször hibrid formában történik.

A képzési napokról néha felvétel készül és ezt egy hétig tartjuk meg, majd ezt követően töröljük. A felvételt, harmadik személynek vagy intézménynek semmilyen módon nem adjuk ki. A felvétel elkészítésének oka: a hallgatók, a tanárok fejlésztése, illetve a cég oktatás területének minőségi javítása (csak és kifejezetten a hallgatók és az oktatás érdekében történik). A hallgatók, külön díjazásért, mentoring órán belül tudják visszanézni a kizárólag rájuk vonatkozó felvétel részt, egy tanár jelenlétében, külön egyeztetést követően.

Abban az esetben, ha nem tudom a szerződés érvényességi idején belül befejezni a gyakorlati óraszámok teljesítését, mit tudok tenni?

Amennyiben a Résztvevőnek a képzés és / vagy a gyakorlati óraszám teljesítése kapcsán több időre van szüksége, mint a szerződésben szereplő érvényességi idő, az Intézménnyel történő előzetes egyeztetést és jóváhagyást követően a szerződés érvényessége további maximum 6 hónappal meghosszabbítható.

Amennyiben az első business modul képzési napon nem tudtam részt venni, a másodikra eljöhetek?

Igen, ebben az esetben az első órát egy másik csoporttal utólag pótolja a hallgató.

Megkapjuk-e majd az órákon kivetített PPT anyagokat?

Csak abban az esetben, amikor olyan téma van, amely saját tapasztaláson jött létre. Minden más ppt. tartalom az ajánlott és kötelező irodalom listán szereplő könyvekben megtalálható.

Minden jog fenntartva: Lineo International Consulting Kft.

Jelentkezési lap

Köszönjük szépen a megelőlegezett bizalmat és hogy Minket választott.
A képzésre való jelentkezés hét lépcsőben történik:

1. A weboldalon lévő jelentkezési lap és adatkezelési nyilatkozat kitöltése és elküldése emailen az office@coaching-nlp.hu címre,
2. Egy esszé megírása és elküldése az office@coaching-nlp.hu email címre, ami a felvételi folyamathoz szükséges,
Amennyiben felvételt nyert a képzésünkre, emailen értesítjük Önt,
3. El kell küldeni a jelentkezési lap adataival megegyező dokumentumokat szkennelve,
4. Az irodánk ezt követően megküldi a szerződést és a további aláírandókat, amelyeket első körben szkennelve vissza kell juttani hozzánk, majd ezeket eredetiben, két példányban, postai úton kell elküldeni az irodánk címére,
5. Mi visszaküldjük Önnek az általunk aláírt példányokat postai úton.
6. Elkészül az elektronikus számla, amit emailben fog megkapni.
7. A számla kiegyenlítése után, megküldjük a további tudnivalót a képzésről: órarend, helyszín, oktatók.

Jelentkezési Lap – Lineo Képzések
Nyilatkozat a személyes adatok kezeléséről – Lineo International Consulting Kft

Lineo Life Coach Képzés

12 hét / 120 óra NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Ez a képzés hat részből tevődik össze, a képzés felnőttképzési engedélyszáma: E/002054/2019. | Pedakred. ny.t.szám: A/9809/2020
További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

Life & Business Coach Képzés – 2 szakma egy képzésben! PÁRATLAN ÁR!

12 hét/136 óra NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Ez a képzés hat részből tevődik össze, a képzés felnőttképzési engedélyszáma: E/002054/2019.
További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

Egészségügyi Life Coach Képzés

12 hét/136 óra NLP és Mindfulness ismeretekkel | Ez a képzés hat részből tevődik össze, a képzés felnőttképzési engedélyszáma: E/002054/2019. | Az AEEK által engedélyezett, ny.t.szám: SZTK-A -43587/2020
További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

Akkreditált NLP SZAKEMBER Alapképzés

Egy képzés, két tanusítvány! NLP Practitioner, NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E/002054/2019/D009-D012

További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes

Sport Coach Képzés

12 hét/136 óra | Ez a képzés hat részből tevődik össze, a képzés felnőttképzési engedélyszáma: E/002054/2019.
További információ: www.coaching-nlp.hu/sport-coach-kepzes