Lineo Life Coach Képzés

Karácsonyi Kedvezmény + BÓNUSZ

Indul: 2019.01.05. | 2019.01.19. (12 hét – Budapest)
Coaching, Konfliktuskezelés és NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás) = Egy Képzés

6 napos intenzív Life Coach Képzés Budapesten!

Indul: 2019.02.25.
A coach képzéseink tartalma és oktatási módszere az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség – International Coach Federation) kompetencia leírásainak megfelelőek, a képzés elvégzése után a hallgatók kérhetik az ICF tagságukat. Magyarországon Egyedülálló NLP, COACHING és MEDIÁCIÓ (konfliktusrendezési) eszközökkel kibővített, a kezdetektől gyakorlatorientált képzéssel és mentorprogrammal várunk! Kis csoportban dolgozunk, egyéni figyelmet szentelünk diákjaink fejlődésére.

Célunk, hogy az elméletet 100%-ban átültessük a gyakorlatba, mindezt oly módon, hogy a gyakorlatokban a hallgatók a saját valós eseteiket és szituációikat dolgozzák fel egymás között és aquarium coachingon vesznek részt. A tanárok megmutatják a saját módszereiket ezzel is gazdagítva a hallgatók tapasztalatait. A képzéseken meghívott vendégek is részt vesznek, akik szintén saját eseteket hoznak a hallgatók elé és ezeket a tanárokkal együtt dolgozzák fel.

 • Rendkívül elkötelezettek vagyunk abban, hogy megőrizzük iskolánk, valamint képzéseink presztízsét és jó hírnevét. Ebből adódódan, ahhoz, hogy hallgatóink vizsgára bocsátást és majd tanúsítványt kapjanak a képzés sikeres elvégzéséről, 3 fő feltételnek kell megfelelniük:
  • A képzési napok legalább 90%-án történő, aktív, hatékony, együttműködő részvétel.
  • A kiadott egyéni, valamint csoportos feladatok elvégzése, házi feladatok határidőre történő elkészítése.
  • A végső írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsga 51%-os sikeres szintre történő teljesítése.
 • Egyedülálló csoportkommunikáció a képzés alatt, valamint utánkövetésként a képzés befejezése után. Minden hallgatónak, aki a képzés ideje alatt aktív volt és határidőre elkészítette a házi feladatokat gyakorlati helyet biztosítunk, illetve cégünket képviselheti különböző rendezvényeken, ahol coachként kell tevékenykedni.
 • Igény esetén cégünk egyénre szabott díjak mellett segíti a hallgatókat az önálló vállalkozásuk elindításában.
 • Exkluzív, különleges technikák, módszerek és feladatok az egyedi, márkavédett Lineo CoachingTM tanítási módszer alapján.
 • A képzést mindig a csoportdinamikához igazítjuk.
 • Az egyetlen olyan coach képzés Magyarországon, ahol valódi nemzetközi coaching és NLP Coaching ismereteket kaphatsz, egy valódi, “Nemzetközi Coaching és NLP tréner” tanúsítvánnyal rendelkező tanártól.
 • Egy képzés, ahol okleveles, akkreditált mediátorok segítégével tanulhatod meg, hogyan alkalmazz mediációs technikákat a coachingban.

NÁLUNK MINDEN NAP NYÍLT NAP!

Life és Business Coach Képzés, NLP Képzés
Előzetes egyeztetés alapján bármikor ellátogathat irodánkba, ahol felvilágosítást adunk a képzéseinkről, válaszolunk a kérdéseire és személyesen is megismerhet Bennünket.

A kedvezményekről személyesen adunk felvilágosítást. Kérjük, hogy időpontegyeztetés kapcsán keressen Bennünket a honlapon található elérhetőségek valamelyikén.

Mi a Life Coaching?

A coaching egy fejlesztő módszer, nem gyógyítás és nem terápia. Nem foglalkozik a múlttal, a jövőt építi a jelenre koncentrálva. Elősegíti az egyén boldogságát és kiegyensúlyozottságát az élet minden területén. Harmónikusabb hétköznapokat, jobb életminőséget biztosít. A coaching segítségével újra teremtheted önmagad, az életed és pozitív hatással leszel a környezetedre.
Ügyfeleink tudják, hogy a sikeres élet eléréséhez az egyik legjobb befektetés a coaching igénybevétele.

Hogyan dolgozik egy Life Coach?

Kérdésekkel segít rátalálni a valódi dilemmára, valamint kitűzni azt a célt, amiért a kliens hajlandó dolgozni. A coach és a kliens együtt térképezik fel a szükségleteket és tervezik meg a célhoz vezető utat.
A Life Coach az ülések során biztonságos és harmónikus légkört teremtve “személyi edzőként” támogat a célok elérésében. A coach mindvégig motiválja az ügyfelét, hogy az minél több megoldási alternatívát találjon és ezáltal a végén meghozza a számára legmegfelelőbb döntést, valamint folyamatosan támogatja őt az általa végrehajtott változás tartóssá tételében. Segít azoknak az akadályoknak a leküzdésében, melyeken túljutva ügyfele örömtelibb és kiegyensúlyozottabb életet élhet.

Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy megismerhettelek és részese lehetek ennek az új kezdetnek, részese lehetek a tanfolyamon részt vevő emberek életének.
Köszönöm!

Emese

Képzéseink és munkamódszereink az IAO – Nemzetközi Akkreditáló Szervezet – által kiadott akkreditáció szerint, a legmagasabb színvonallal rendelkeznek.
Az akkreditáció igazolja és elismeri a szervezeti-, hivatásszerű menedzsmentünk kiváló minőségét, akadémikus szintű módszereinket, valamint a teljesítmény, a minőség és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünket.

Milyen esetekben segít a Life Coaching?

Segít ha az egyén:
• párkapcsolati problémával,
• gyásszal,
• családi gondokkal,
• munkahelyi gondokkal küzd,
• úgy érzi hiányzik valami az életéből,
• elfogytak a céljai, az álmai,
• kommunikációs nehézségekbe ütközik akár a magánéletében, akár a munkahelyén a főnökével/kollégáival.

A life coaching – csakúgy mint a világ egyéb részein -, hazánkban is egyre keresettebb és népszerűbb. Ennek a hivatásnak a különlegessége hogy életeket változtat meg pozitív irányba. De pontosan ezért hatalmas felelősség is egyben.
Az első élet, melyet a coach átformál, az a saját magáé. Felemelő érzés látni azt a személyes fejlődést és növekedést, amely ugyan minden egyes diákunknál másképp nyilvánul meg, de mindegyiküknél figyelemreméltó.

Milyen ismereteket ad át a képzés?

• Erős önismereti alapok
• Érzelmi intelligencia
• Kérdezéstechnika
• Motivációs technikák
• Konfliktus-és stresszkezelési ismeretek
• Időtervezés és – gazdálkodás
• Empátia és tolerancia
• Széleskörű támogató eszköztár
• Coaching eszközök elsajátítása mellett mediációs és NLP ismeretek
• Manipuláció és befolyásolás eszközei, kivédése
• Hogy induljak el mint coach?

Magyarországon elsőként Akadémiánk kezdett NLP technikákat tanítani a coach képzéseken, valamint NLP és NLP coaching kurzusokat tartani. A többi cég ezt követően vezette csak be az NLP módszert képzési kínálatába.

Cégünk a komplex NLP tanítása kapcsán az országban egyedülálló módon rendelkezik nemzetközi tréner szakemberrel és nemzetközi engedéllyel, ebből adódóan mi képviseljük Magyarországon az NLP legmagasabb szintű oktatását.

A nemzetközi előírások alapján az NLP oktatásához NLP tréneri diplomával kell rendelkezni, melyre fő trénerünk, S. Tóth Márta sok éves tanulás során tett szert. Bízunk az Ön döntésében és várjuk egyedülálló képzésünkön!

Tudjon meg többet az NLP-ről

Ahhoz, hogy valakiből jó coach váljon nagyon fontos, hogy nyitott legyen a változásra és ne féljen felfedezni önmagát. A képzésünkön résztvevők egészséges önbizalmat nyernek saját képességeik megismerése révén. Erősségeiket tudatosan használva, a coaching eszköztár megismerésével és begyakorlásával a kurzus elvégzése után felkészülten tudnak másokat is ezen az úton végigvinni. Az elmúlt évek során több mint 1000 hallgató végezte el a képzést, közülük sokan – feladva az addigi karrierjüket -, hivatásos coachként kezdtek el dolgozni.

ÉN mint Coach: A belső munka fontossága

Ahhoz, hogy egy coach hatékonyan tudjon jelen lenni az ügyfele mellett a változási folyamatban, először is saját belső egyensúlyát kell megteremtenie. Ezért kiemelten fontos, hogy a coach a saját belső ÉN világán folyamatosan dolgozzon és fejlessze azt. Ehhez arra van szükség, hogy képes legyen a nyitott, ítéletmentes jelenlétre. A coach életében is jelen van a változás, valamint a fejlődés és kiemelten fontos, hogy a világában kialakuló élethelyzetekkel, félelmekkel szembe tudjon nézni. Tisztában kell lennie saját belső térképével, amin megtalálhatóak ugyanazok a pontok, mint az ügyfeleinél: erősségek, gyengeségek, vakfoltok, kihívások, félelmek. Csodás kihívásokkal teli utazás ez, melyet a hivatástudattal rendelkező coach élethosszig folytat annak érdekében, hogy biztos kezet nyújthasson ügyfeleinek a coaching folyamat során.

Kiknek ajánljuk a képzést?

• azoknak, akik államilag elismert coachok szeretnének lenni,
• azoknak, akik ezt hivatásszerűen szeretnék űzni,
• HR szakembereknek
• pedagógusoknak, oktatásban dolgozóknak
• orvosoknak, egészégügyben dolgozóknak
• azoknak, akik szeretnének változást az életükben
• azoknak, akik szeretnének önismeretre szert tenni
• azoknak, akik szeretnének jobban kommunikálni és jól kérdezni, ahhoz, hogy megfelelő válaszokat kapjanak

Mit viszel ma haza?

A képzés nagyon sok önismeretet tartalmaz, így csak azokat várjuk, akik ettől nem riadnak vissza és késznek érzik magukat arra, hogy szembenézzenek önmagukkal saját maguk és mások segítése-fejlesztése érdekében.
A képzéseink, mivel szinte mindegyik posztgraduális, és mert fontos a szakma a gyakorlati megtanulása, gyakorlatorientáltak és nem akadémikusak.

Hogyan válhat profi trénerré?

Megmutatjuk, megtanítjuk, motiváljuk és a sikerhez vezetjük.
Mi már megcsináltuk és szeretnénk megosztani Önnel is azt a hiteles, sokrétű tudást, amely hozzásegíti Önt ahhoz, hogy profi trénerré váljon.
Továbbá NLP, coaching és mediáció eszközökkel támogatjuk a tréneri pályáján.

Mi vagyunk az első olyan iskola Magyarországon, aki saját Coaching Magatartási Kódex-et hozott létre.

Mit jelent Érzelmileg Intelligens coach-nak lenni?

Hogyan képes az érzelmi intelligencia gyorsítani a változást egy coaching folyamatban?

Az érzelmi intelligencia megléte és fejlesztése képessé tesz arra, hogy az ügyfelünk érzelmeit tisztán és pontosan érzékeljük a coaching folyamatban, valamint képessé tesz ezeknek az érzelmeknek a megfelelő módon történő kezelésére és értelmezésére. Segít, hogy az ügyfél és a coach közötti bizalom kiépülésében, továbbá meggyorsítja a változási folyamatot.

Az EQ fejlesztésével mérföldkövekkel javulhatnak az emberi kapcsolataink, legyen szó akár a munkahelyünkről, egy iskolai közegről, vagy éppen a saját magánéletünkről. Az érzelmi intelligenciával átitatott visszajelzések adása és fogadása segít, hogy a kapcsolatunk javuljon önmagunkkal, valamint a bennünket körülvevő emberekkel egyaránt, növeli a kommunikációnk hatékonyságát és pontosságát, valamint erősíti a kapcsolatainkat.

Úgy érzed eljött az ideje annak, hogy változtass az életeden?

Honnan tudhatjuk, hogy elérkezett az idő?
A legtöbb esetben egy érzéssel kezdődik minden. Egy érzéssel, hogy az életünk nem a saját medrében áramlik.  Elkezdjük másként látni a világot magunk körül, talán másokat okolunk azért, hogy  valami nincs a helyén a lelkünkben. Az is lehet, hogy egyszercsak mindent megkérdőjelezünk magunk körül.
A legfontosabb kérdést azonban önmagunknak kell feltennünk. Mi tart vissza attól, hogy azt az életet éljem, amit élhetnék?

Olvassa el hallgatóink változással kapcsolatos gondolatait és érzéseit:

“Mit adott a képzés? 3D-ket. 🙂 Sok új érzést, gondolatokat és tetteket. Önismeretet, tudatosságot és öntudatosságot (vagyis részeket, amiket persze életem végéig bővítek), tapasztalatot (a többiekkel és magammal), új ismereteket, sok-sok könyvcímet a jövőben olvasandó listámra, szemléletmódot (nem csak coach, hanem úgy általánosságban a segítő foglalkozásokra), emberi kapcsolatokat és ezzel együtt mélységet, szeretetet.

Gábor

“A tanfolyam szerintem nagyon intenzív, ami a lelki folyamatokat illeti. Minden alkalom màs ès egyedi volt, sőt eleinte picit ijesztő is, mert a tanfolyam soràn elkezdődik egy valòs munka önmagunkkal, önmagunkon, ami merőben eltèr az otthoni önfejlesztő könyvek olvasàsàtòl. Lehetősèget kaptam, hogy meglàssam, ki vagyok, mik azok az elakadàsok, amelyeknek eddig tudatàban sem voltam, mègis akadàlyoztàk az èletben valò előrejutàsomat, ès Màrti valamint a könyv segítsègèvel a mòdszert is megkaptam, amivel segíthetek sajàt magamon.”

Bea

“Ez annyira bonyolult, hogy csak tőszavakban írom le:
-elmúlt az ekcémám,
-a családomban jobban tudok érvényesülni,
-felismerem a vágyaimat,
-megtanultam kezelni a feszültségeimet a coaching módszerrel.”

L. Eszter

“Imádtam a gyakorlatokat és nagyon hatásosnak éreztem és szeretnék még több módszert/módszertant megtanulni, hogy majd később én is tudjam alkalmazni!
Hálás vagyok ezért a csoportért, mert jó érzés, hogy a páromon kívül a csoport tagjainak a "kezébe" is nyugodtan, biztonságosan, aggodalom nélkül belehelyezhetem a kis lelkemet!
Sok ilyen emberre és csoportra lenne szükség és minél előbb szembesíteni a diákokat, felnőtteket magukkal, mert sokkal egészségesebb környezetben tudnánk élni és végre lennének boldog emberek.”

S. Renáta

“A képzés megtanított a türelemre és az odafigyelésre.
Tovább fokozta a toleranciámat, segített „szelídebben” kérdezni, kommunikálni.”

Sz. Zsolt

“Hogy mit adott nekem a képzés?!
Lehetőséget,hogy megtanuljam,hogy lehet máshogy is élni nap mint nap. Módszereket amelyek megkönnyítik/megkönnyebbítették a nehez napokat. Tükröt tartott magammal szemben ami a legnehezebb volt. Felismerni,hogy változtatnom kell, elengedni, megbocsatani embereknek es sajat magamnak! ”

Reny

“A tanfolyamot nagyon intenzíven élem meg, az első alkalom után két napig tisztultam és folyamatos az új gondolatok áradata a fejemben. Én boldog vagyok, fejlődöm, szeretem, tetszik...
Egyszóval: Köszönöm hogy itt lehetek!”

Sz. Bea

“Amit én magamon észrevettem,hogy messze nem okoskodom és ítélkezem annyit, mint előtte, türelmesebb lettem és elfogadóbb.
Még jobban odafigyelek arra,hogy ha másban hibát találok akkor gyorsan magamba nézzek.”

K. Katalin

“A képzés a saját fejlődési folyamatom volt.
Ahogy sikerült engem kirángatni a komfortzónámból, ahogy kaptam a feladatokat, úgy sikerült rendet tennem az életemben. Nagyon sokat köszönhetek Mártinak.”

N. Anita

“Lábat adtál a futáshoz, levegőt fújtál a tüdőmnek.
A jelen nem léteddel tartottál. Szabad akaratomból szabaddá segítettél.

Hála és köszönet és szeretet!”

M. Petra

“Nem görcsölök, nem rágódok, kevesebb a stressz az életemben. Türelmesebb lettem.”

B. Andrea

“Hatalmas változást jelentett. A változás útjára léptem és remélem, hogy sikerül rajta maradnom.”

B. Ági

Miért minket válasszon?

• Egyedülálló tanítási módszer, exkluzív coaching technikák – Lineo CoachingTM – S. Tóth Márta alapítása alapján
• Life Coaching képzésünk tematikáját a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) kompetenciák alapján készítettük.
• A célunk, hogy az elméletet 70%-ban gyakorlatba ültessük. Az órák rengeteg gyakorlatot, játékokat, érdekes feladatokat tartalmaznak, akár izgalmas, autentikus helyszíneken is. Filozófiánk szerint a leghitelesebb tudást azok sajátítják el, akik élővé teszik az adott ismereteket és akik el mernek indulni az önismeret útján.
• Ez az egyetlen olyan képzés Magyarországon, amely tartalmaz mediációs és NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) technikákat is, melyektől az elsajítítható tudásanyag még komplexebb.
• Az NLP módszert S. Tóth Márta Nemzetközi Minősített NLP tréner tanítja.
• Az alapvető coaching ismeretek mellett a résztvevők olyan tudást is kapnak, mint a testbeszéd, az alkalmazott pszichológia, a mediáció, a metakommunikáció valamint a verbális és nonverbális kommunikáció. Ezen ismeretek elsajátításnak mindegyike hozzásegíti a hallgatókat ahhoz, hogy valódi coach váljon belőlük.
• Hallgatóink sok valódi és szimulált esetgyakorlattal sajátítják el a coaching folyamatokat.
• Lehetőségük van általunk meghívott valódi kliensekkel, éles helyzeteken keresztül megtapasztalniuk hogyan zajlik egy coaching ülés, gyakorolhatják a coaching folyamat egyes elemeit.
• Magyarországon egyedülálló módon az ülésekről videófelvételt is készítünk, melyet aztán közösen elemzünk.
• Időről időre meghívunk a csoportba olyan vendégeket, akik megosztják az élettapasztalataikat – kudarcaikat és sikereiket -, valamint a life coachingról szerzett élményeiket és a módszer segítségével elért változásaikat, eredményeiket. (menedzserek, cégvezetők, ismert emberek stb.)
• A kurzus végig barátságos, oldott hangulatban, de kellő komolysággal zajlik.
• A képzés során bizalmas, intim légkört teremtünk amely biztosít egy olyan védett közeget, ahol a hallgatók megnyílhatnak egymás előtt annak biztos tudatában, hogy ami a csoportban elhangzik, az a csoportban is marad. A résztvevők és a trénerek kölcsönös bizalomra, nyitottságra, őszinteségre és segítségnyújtásra alapuló élethosszig tartó barátságokat is kötnek.
• Nagy hangsúlyt fektetünk a coaching vállalkozás beindításához szükséges tudás és tapasztalat átadására (ár pozícionálás, kliensek megtalálása, honlap készítése, önmarketing, stb.)
• Angolul*, németül* vagy magyarul is kiadjuk a diplomát (*felsőfokú nyelvvizsga esetén)

A tanári gárdát a csoportdinamikához igazítjuk. Tréner társainkkal együtt várjuk azon kedves leendő hallgatóink jelentkezését, akik eldöntötték, hogy komolyan változtani szeretnének az életükön és egy magas színvonalú, sokoldalú ismereteket és élményeket nyújtó, tapasztalaton alapuló, hiteles képzésen szeretnének részt venni.

Képzésünk helyszíne a távolabbról érkezők számára a vasút és busz pályaudvarokról is könnyen megközelíthető metróval. Autóval érkezőknek a Városligetben ingyenes parkolási lehetőség áll a rendelkezésükre.

“Life coaching képzéshez szükséges előzetes szakmai képzettség: nem szükséges.
Life coaching képzés sikeres elvégzéséhez szükséges empátia, emberszeretet.
Life coaching képzésbe való bekapcsolódás minimális feltétele: érettségi.”
S. Toth Marta – a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

Volt hallgatóink véleménye

„Azoknak, akik többet szeretnének megtudni magukról, és ajánlom azoknak is, akik a környezetükben élőket szeretnék jobban megérteni… itt a Lineoban olyan eszköztárat tanultam meg, amelynek segítségével sokkal könnyebben tudom elrendezni a konfliktusokat.”
„Mindkét területhez számtalan eszközt, lehetőséget és társakat kaphat és kiváló szakmai segítséget. Felkészült tanárok, rendkívül jó élethelyzetek, nagyon családias, nyitott légkör jellemzi ezt a tanfolyamot.
„Óriási élmény volt az a tisztelet, megbecsülés, ami az oktatók részéről felénk irányult.”
„Megtanultam, hogyan kell segíteni, hogy mások segíthessenek magukon.”
„Coachingot tanulni és coachnak lenni számomra az önmegvalósítás eszköze.”
„Itt kaptam egy olyan szakmai példaképet Márti személyében, amit eddig el sem tudtam volna képzelni, hogy lehet nekem.”
„Olyan lépéseket tettem ezalatt a 12 hét alatt, amit előtte levő sok 10 évben meg kellett volna”
„Nagyon örülök, hogy a Lineót választottam, hiszen egy csomó nagyszerű emberrel ismerkedhettem meg ezalatt a 3 hónap alatt, nagyszerű tanáraim voltak.”
„Rengeteg pluszt adott, magabiztos lettem, céltudatosabb, sokkal határozottabb nő lett belőlem.”

Kik vagyunk MI? Mi történik a képzésünkön? Tekintsd meg a referenciáinkat.

S. Toth Marta – YouTube Videos

Részletek

ICF Alapú Lineo Life Coach Képzés

12 hét/120 óra NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* (Hetente – Szombatonként, reggel 9.00-tól-17.45-ig) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Bónusz:
– 10.000,-Ft kedvezmény (kupon formájában felhasználható szabadon cégünk képzéseiből)
– 10% kedvezmény cégünk egyéb tréningjeire és eseményeire
– TA (tranzakcióanalízis) és Érzelmi intelligencia

Indul: 2019.01.05. | 2019.01.19.
Képzés díja: **Karácsonyi Kedvezmény 310.000,-Ft 330.000,-Ft Plusz Egy nap BÓNUSZ NLP és Mindfulness Tréning

* 120 órás Life & Business Coach képzésünk NLP, valamint Konfliktuskezelési elemeket is tartalmaz. Az NLP és a Konfliktuskezelés két másik képzésünk tárgyát képezi, melyekhez a coaching szorosan kötődik. Sok hallgatónk a coach képzés után vagy éppen előtte NLP-t is tanul, ezáltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek segítségével az ország legjobb coachai lehetnek. A 120 órás képzésen otthon elvégzendő feladatok is vannak, amelyek további 20-40 óra tanulást jelenthetnek a csoportdinamikától függően. Profi szakembereket szeretnénk formálni, akik hazai és nemzetközi szinten is megállják a helyüket és akikre büszkék lehetünk.

Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából.* Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk!

6 napos intenzív Life Coach Képzés Budapesten!

Szeretnéd elsajátítani a coach szakmát, de nincs rá 12 heted, hogy részt vegyél egy képzésen? A nyarat már úgy kezdenéd, hogy van egy nemzetközileg elismert tanúsítványod és egy olyan tudás a birtokodban, melynek segítségével hatékony támogatást nyújthatsz másoknak? Akkor mindenképpen ott a helyed 6 napos szuperintenzív Life Coach képzésünkön, melyen a 160 órás, 12 hetes Life Coach képzésünk tudásanyagát egyedülálló módon most 6 nap alatt elsajátíthatod. A képzés fő trénere S. Tóth Márta a Lineo CoachingTM márkavédett coaching, NLP és tanítási módszerének létrehozója. Legyél részese egy intenzív, interaktív és innovatív képzésnek, melynek elvégzésével egy piacképes és jól jövedelmező szakmát kapsz a kezedbe. Ahhoz, hogy valakiből jó coach váljon nagyon fontos, hogy nyitott legyen a változásra és ne féljen felfedezni önmagát. A képzésünkön résztvevők egészséges önbizalmat nyernek saját képességeik megismerése révén. Erősségeiket tudatosan használva, a coaching eszköztár megismerésével és begyakorlásával a kurzus elvégzése után felkészülten tudnak másokat is ezen az úton végig vinni

Indul: 2019. február 25-én hétfőn
Időtartam: 6 nap (2019. február 25. és március 2. között, 160 óra – 60 órányi elméleti és gyakorlati oktatás minden nap 9-től 17:30-ig, 60 órányi egyéni gyakorlás és 40 órányi házi feladat)
Vizsga: az utolsó képzési napot követő 90 napon belül.
Jelentkezési határidő: 2019. február 19. kedd
A képzés díja: 330.000 Ft*

A képzés szuperintenzív időtartamát figyelembevéve, elengedhetetlen, hogy a résztvevő minden képzési napon részt vegyen és a házi feladatokat a megadott határidőkre elvégezze és átadja az oktatónak. Hiányzás esetén a kimaradt napo(ka)t pótolni kell (a megengedett hiányzás maximum mértéke 1,5 nap) egy másik csoportban és a hallgató csak a pótlást követően jöhet vizsgázni. A végső írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgán minimum 51%-ot kell elérni a vizsga sikeres teljesítéséhez.
A képzés tematikája 100%-ban egyezik a 12 hetes, 160 órás képzés tematikájával.
A coach képzéseink tartalma és oktatási módszere az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség – International Coach Federation) kompetencia leírásainak megfelelőek, a képzés elvégzése után a hallgatók kérhetik az ICF tagságukat. Kis csoportban dolgozunk, egyéni figyelmet szentelünk diákjaink fejlődésére.

Egészségügyi Life Coach Képzés

12 hét/136 óra NLP és Mindfulness ismeretekkel* (Hetente – Szombatonként, reggel 9.00-tól-17.45-ig + 2 hétköznapi időpont) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Indul: 2019.01.05. | 2019.01.19. | Képzés díja: **Karácsonyi Kedvezmény 390.000,-Ft 410.000,-Ft Plusz Egy nap BÓNUSZ NLP és Mindfulness Tréning
További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

ICF Alapú Life & Business Coach Képzés – 2 szakma egy képzésben!

12 hét/136 óra NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* (Hetente – Szombatonként, reggel 9.00-tól-17.45-ig + 2 hétköznapi időpont) + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.
Bónusz: 4 óra neuro-lingviztikus programozás (NLP) konkrét módszerekkel (a tréninget S.Tóth Márta – Nemzetközi Minősített NLP Tréner (ANLP, ABNLP), Coach tartja)

Indul: 2019.01.05. | 2019.01.19. | Képzés díja: **Karácsonyi Kedvezmény 550.000,-Ft 590.000,-Ft Plusz Egy nap BÓNUSZ NLP és Mindfulness Tréning
További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

Nemzetközi Akkreditált NLP SZAKEMBER Alapképzés – International Licensed NLP Practitioner Képzés (ABNLP Nemzetközileg Akkreditált Képzések)

Egy képzés, három oklevél! NLP Practitioner, NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

Indul: 2019.02.02. | Képzés díja: 240.000,-Ft-tól

További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes

Csoportokat csak minimum 7 fővel indítunk!

Célunk, hogy képzéseinken olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt, akik egyaránt elkötelezettek a személyes és a szakmai fejlődés iránt is, valamint nem riadnak vissza attól, hogy ezt az alábbi feltétel teljesítésével meg is mutassák:

Kérjük, hogy juttasson el hozzánk emailben az info@coaching-nlp.hu egy esszét (min. 2 oldal), melyben leírja, hogy milyen inspirációval, szakmai érdeklődéssel/tapasztalattal, önismereti háttérrel rendelkezik és mi az ami arra sarkallta, hogy a coaching útjára lépjen.

A levél témája: „Kapcsolatom a coachinggal”
Kérdések:

Miért szeretné elvégezni a képzést? (Kérjük, hogy az alábbi opciók közül jelölje meg az esszében azt, amelyik Önre vonatkozik. Több opció megjelölése is lehetséges):

 • Önismeretre szeretnék szert tenni
 • Coach szeretnék lenni
 • A munkahelyemen szeretném alkalmazni a megszerzett tudást
 • Még nem tudom

Hogyan talált Önre a coaching vagy Ön a coachingra?
Hogyan talált rá a LINEO Life Coach képzésre?
Mit adna Önnek, ha coachként a segítő szakmában dolgozna?
Mennyit hajlandó tenni a szakmai, valamint a személyes fejlődéséért?
Mit gondol, mi szükséges ahhoz, hogy valakiből jó coach váljon?

Szívesen fordulna-e szakemberhez (coach vagy pszichológus), amennyiben olyan elakadással küzdene, amelyről úgy érzi, nem képes szakmai segítség nélkül feloldani?
Mit jelent Önnek az Önismeret? Részt vett-e már korábban valamilyen önismereti folyamatban?
Mi az a személyes tulajdonság, melyen szívesen dolgozna, hogy sikeresebb, harmónikusabb és boldogabb életet élhessen?

Tanúsítvány, Vizsga

A teljes programot elvégzők a képzés végén tanúsítványt kapnak.
A tanúsítvány kiadásának feltétele a hatékony, együttműködő részvétel a teljes képzés ideje alatt, valamint az aktív részvétel a gyakorlatokon.
A résztvevő hiányzása nem lépheti túl a megengedett 10%-os mértéket. A tanúsítvány kiadásának további feltétele a program írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgájának legalább „Megfelelt” szintű teljesítése.

A képzés minimum 80%-ban gyakorlatot is tartalmaz, valamint ezen felül annak érdekében, hogy a hallgatók minél biztosabb szakmai tudásra tegyenek szert, a képzés során feltétel az önállóan (nem a képzési napokon) megszerzett gyakorlati óraszámok teljesítése is. Ezt kiemelten fontosnak tartjuk a szakma jövőbeli képviselőinek magabiztos és magasszintű szakmai tudásának érdekében, ezzel is hozzájárulva a coach hivatás tisztaságának megőrzéséhez. Számunkra, mint képző intézmény ez a misszió sok plusz idő, energia és munka ráfordítást jelent, azonban a coaching iránti elköteleződésünk és elkötelezettségünk érdekben örömmel vállaljuk mindezt.

Amennyiben a kurzussal, a life coachinggal, vagy az alkalmazott módszerekkel (NLP, mediáció stb.) kapcsolatosan további kérdései/kérései merülnének fel, szeretettel várjuk irodánkban egy személyes konzultációra! Észrevételeit jelezheti a +36 70 394 5336-os telefonszámon, vagy az office@coaching-mediation.hu email címen is.

Felhívás: Kedves Coach, Mediátor Kollégák! Amennyiben szeretnétek gyakorolni a coach és a mediátor szakmát, szombatonként jöhettek reggel 9 és 17 óra között. A napi részvételi díj a volt hallgatóink számára 25.000,- Ft, mindenki másnak pedig 35.000,- Ft plusz Áfa.

Hívjon most, hogy a további kedvezményeket is megtudja!

Hívjon: +36 70 394 5336

Az önismeret, a konfliktusaink rendezése és főleg a sikereink megvalósításáról beszéltünk:

S.Tóth Márta tagságai:

** A promóció a 2019. január 5-én, valamint a január 19-én induló képzésekre vonatkozik és 2018. december 10-től 2018. december 20-ig érvényes.

A kedvezmények egymással nem összevonhatóak. Ilyen esetben a nagyobb kedvezmény kerül érvényesítésre. A kedvezményt azok vehetik igénybe, akik az akció időtartama alatt jelentkeznek a képzések valamelyikére. A kedvezmény az ezt megelőző és az ezt követő időszakban elindított jelentkezésekre nem érvényes. A jelentkezésekkel kapcsolatban utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. További kérdés esetén kérjük, érdeklődjön személyesen irodánkban, előre egyeztetett időpontban.