Life Coach Képzés

Coaching, Konfliktuskezelés és NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás)*

A képzésen oktatott coaching módszerek, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching, Mindfulness X, GROW, Provokatív-, intuitív coaching, Aquarium coaching

-50.000Ft TAVASZI AJÁNLAT!

Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás – Indul: 2024.06.08.
Következő képzés indul: 2024.07.06.

Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E/002054/2019
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5955, akkreditációs szám: 00327-2011

6 napos intenzív Life Coach Képzés indul: 2024.06.03-08. – TAVASZI AJÁNLAT!

A coach képzéseink tartalma és oktatási módszere az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség – International Coach Federation) kompetencia leírásainak megfelelőek. A képzés elvégzése után a hallgatók kérhetik az ICF tagságukat, majd a megfelelő gyakorlati idő után, az ICF minősítést. Magyarországon Egyedülálló NLP, COACHING és MEDIÁCIÓ (konfliktusrendezési) eszközökkel kibővített, a kezdetektől gyakorlatorientált képzéssel és mentorprogrammal várunk!

Célunk, hogy az elméletet 100%-ban átültessük a gyakorlatba, mindezt oly módon, hogy a gyakorlatokban a hallgatók a saját valós eseteiket és szituációikat dolgozzák fel egymás között és aquarium coachingon vesznek részt. A tanárok megmutatják a saját módszereiket ezzel is gazdagítva a hallgatók tapasztalatait. A képzéseken meghívott vendégek is részt vesznek, akik szintén saját eseteket hoznak a hallgatók elé és ezeket a tanárokkal együtt dolgozzák fel.

 • Rendkívül elkötelezettek vagyunk abban, hogy megőrizzük iskolánk, valamint képzéseink presztízsét és jó hírnevét. Ebből adódódan, ahhoz, hogy hallgatóink vizsgára bocsátást és majd tanúsítványt kapjanak a képzés sikeres elvégzéséről, 3 fő feltételnek kell megfelelniük:
  • A képzési napok legalább 90%-án történő, aktív, hatékony, együttműködő részvétel.
  • A kiadott egyéni, valamint csoportos feladatok elvégzése, házi feladatok határidőre történő elkészítése.
  • A végső írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsga 51%-os sikeres szintre történő teljesítése.
 • Egyedülálló csoportkommunikáció a képzés alatt, valamint utánkövetésként a képzés befejezése után (Facebook Groups). Minden hallgatónak, aki a képzés ideje alatt aktív volt és határidőre elkészítette a házi feladatokat gyakorlati helyet biztosítunk, illetve cégünket képviselheti különböző rendezvényeken, ahol coachként kell tevékenykedni.
 • Igény esetén cégünk egyénre szabott díjak mellett segíti a hallgatókat az önálló vállalkozásuk elindításában.
 • Exkluzív, különleges technikák, módszerek és feladatok az egyedi, márkavédett Lineo CoachingTM tanítási módszer alapján.
 • A képzést mindig a csoportdinamikához igazítjuk.
 • Az egyetlen olyan coach képzés Magyarországon, ahol valódi nemzetközi coaching és NLP Coaching ismereteket kaphatsz, egy valódi, “Nemzetközi Coaching és NLP tréner” tanúsítvánnyal rendelkező tanártól.
 • Egy képzés, ahol okleveles, akkreditált mediátorok segítégével tanulhatod meg, hogyan alkalmazz mediációs technikákat a coachingban.

“Szeretném megköszönni ezt az utazást és mindazt amit kaptam a képzés során.

Életem egyik legnehezebb időszakában jelentkeztem a képzésre. Akkor úgy éreztem, hogy ez segíteni fog nekem es kellően tanút valamit es a gondolataimat is máshova tereli.
Sosem fogom elfelejteni, a képzés első napján, amikor a szokott “izgulási drukk” van benned, vajon milyen lesz a hely, a csoport társaid es a legfontosabb te magad, hogy is fogod érezni.
Hálás vagyok az életnek, mert nagyszerű emberek kerültek pont azon a napon egy csoportba, barátságok es tiszteletbeli kapcsolatok alakultak ki.
Nekem a képzés maga egy utazás volt, ahol a dacos, hangos, pörgős csajbol egy a végére es csendesebb, fontoltabb nő lett.
A képzés alatt az életem is változott es sokat segített az önismereti utamhoz is!

Bátran ajánlani tudom azoknak akik érzik, hogy változtatni es változni szeretnénk es új kapcsolatokat is építenének.
A tanárok felkészültsége, személye es kedvessége is határtalan es pozitív volt.
Bátran indulj el életed egyik meghatározó utazásán!
Köszönöm a sok jót, a hozzáállást, a tudást es az időt is!”

Ursinyi Euridiké (2024.04.)

Life Coach Képzés – Tavaszi Ajánlat!!

12 hét/10 nap oktatás + 2 nap otthoni munka | NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* / A képzésen oktatott coaching módszerek, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching.

Személyes és Online/Hibrid részvétel és oktatás – Indul: 2024.06.08.

Új képzés indulási időpontja: 2024.07.06.

Képzés díja: 250.000,-Ft 300.000,-Ft

📢 -50.000Ft Tavaszi Ajánlat! Life, Life & Business, Egészségügyi, Karrier, Párkapcsolati Coach Képzések

Cégeknek és egyéni vállalkozóknak (E.V.) a képzés díja: 350.000,-Ft 

Lehet választani a személyes vagy az online képzés között. Az online képzés aktív jelenlétet és részvételt igényel. Az oktatás hibrid, egy térben történik a személyes és az online oktatás. Az utóbbi, webex platformon érhető el.

Csoportokat csak minimum 7 fővel indítunk!

Személyes részvétel és oktatás: Budapest, Hetente – Szombatonként, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig. + 2 nap otthoni munka + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.
Online/hibrid részvétel és oktatás: a képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig. + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.
Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Bónusz: – 10.000,-Ft kedvezmény (kupon formájában felhasználható szabadon cégünk képzéseiből)
* 12 hetes (10 oktatási nap) Life Coach képzésünk NLP, valamint Konfliktuskezelési elemeket is tartalmaz. Az NLP és a Konfliktuskezelés két másik képzésünk tárgyát képezi, melyekhez a coaching szorosan kötődik. Sok hallgatónk a coach képzés után vagy éppen előtte NLP-t is tanul, ezáltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek segítségével az ország legjobb coachai lehetnek. A 12 hetes képzésen otthon elvégzendő feladatok is vannak, amelyek további 20-40 óra tanulást jelenthetnek a csoportdinamikától függően. Profi szakembereket szeretnénk formálni, akik hazai és nemzetközi szinten is megállják a helyüket és akikre büszkék lehetünk.
Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából.* Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk! A kedvezményekről személyesen adunk felvilágosítást.

6 napos intenzív Life Coach Képzés – Tavaszi Ajánlat!!

Személyes-Online/hibrid részvétel és oktatás: Indul: 2024.06.03-08.

Szeretnéd elsajátítani a coach szakma rejtelmeit és nincs rá 12 heted, hogy részt vegyél egy képzésen? Az őszt már úgy kezdenéd, hogy pontosan tudod, hogy ez a szakma Neked való? Akkor szerezz új nézőpontot és lépj a változás felé!

Mindenképpen itt a helyed 5+1 napos szuperintenzív Life Coach képzésünkön, melyen a 12 hetes Life Coach képzésünk tudásanyagát egyedülálló módon most 6 nap alatt elsajátíthatod. A képzés fő trénere S. Tóth Márta, aki a Lineo CoachingTM márkavédett coaching létrehozója, amelyben ötvözte NLP, a konfliktuskezelés és a coaching eszközeit.
Legyél részese egy intenzív, interaktív és innovatív képzésnek, melynek elvégzésével egy piacképes és jól jövedelmező szakmát kapsz a kezedbe. Ahhoz, hogy valakiből jó coach váljon nagyon fontos, hogy nyitott legyen a változásra és ne féljen felfedezni önmagát. A képzésünkön résztvevők egészséges önbizalmat nyernek saját képességeik megismerése révén. Erősségeiket tudatosan használva, a coaching eszköztár megismerésével és begyakorlásával a kurzus elvégzése után felkészülten tudnak másokat is ezen az úton végig vinni.

Időtartam: 5+1 nap (2024.06.03-08. között), elméleti és gyakorlati oktatás minden nap 9-től 16:00-ig, 1 nap otthoni gyakorlat. A képzés elvégzése után még vár rád 30 órányi egyéni gyakorlás és 10 órányi házi feladat. Csoportot személyes részvétellel, csak minimum 7 fővel indítunk!

Vizsga: az utolsó képzési napon.
Jelentkezési határidő: 2024.05.30.

A képzés díja: 250.000,-Ft* 350.000,-Ft (érvényes 2024.05.13-2024.05.25)

A hatnapos intenzív coach képzés elvegzése után, tetszés szerint, felvehető valamelyik két napos szakirányu modul: Business, Egészségügyi, Karrier, Párkapcsolati vagy Sport.

Csoportokat csak minimum 7 fővel indítunk!

A képzés szuperintenzív időtartamát figyelembevéve, elengedhetetlen, hogy a résztvevő minden képzési napon részt vegyen és a házi feladatokat a megadott határidőkre elvégezze és átadja az oktatónak. Hiányzás esetén a kimaradt napo(ka)t pótolni kell egy másik csoportban és a hallgató csak a pótlást követően jöhet vizsgázni. A végső írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgán minimum 51%-ot kell elérni a vizsga sikeres teljesítéséhez.
A képzés tematikája 100%-ban egyezik a 12 hetes képzés tematikájával.
A coach képzéseink tartalma és oktatási módszere az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség – International Coach Federation) kompetencia leírásainak megfelelőek, a képzés elvégzése után a hallgatók kérhetik az ICF tagságukat. Kis csoportban dolgozunk, egyéni figyelmet szentelünk diákjaink fejlődésére.

Online/hibrid részvétel és oktatás: a képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9-től délután 4:00-ig.

Jelentkezési lap

Köszönjük szépen a megelőlegezett bizalmat és hogy minket választott.
A képzésre való jelentkezés 7 lépcsőben történik:

 1. A beiratkozáshoz az első lépésként el kell küldenie az alábbi dokumentumokat az office@coaching-nlp,hu email címre: a jelentkezési lapot, a GDPR nyilatkozatot, a személyi igazolványának, lakcímkártyának és a legmagasabb iskolai végzettségéről szóló igazolásának szkennelt változatát.
 2. Ezt követően a cégünk megküldi a további aláírandó dokumentumokat, amelyeket szkennelve vissza kell juttatnia hozzánk.
 3. Cégünk elküldi az elektronikus számlát, amit emailben fog megkapni a szamlazz.hu rendszerről (kérem, keresse a spam mappában is).
 4. Az összes eredeti aláírt dokumentumot két példányban az első oktatási napon kell leadnia. Ha külföldön tartózkodik vagy online-hibrid képzést választott, akkor postai úton juttatja el számunkra az első képzési napot megelőzően.
 5. Ezt követően, cégünk visszaküldi Önnek az általunk aláírt példányokat postai úton abban az esetben, ha külföldön tartózkodik vagy az online-hibrid képzést választotta.
 6. A számla kiegyenlítése után, megküldjük a jelentkezés további lépéseit, amelynek fontos alapvető kommunikációs felülete a zárt és titkos facebook csoporthoz való csatlakozás. Ennek feltétele, www.facebook.com/stothmartacoach.
 7. A zárt facebook csoportban, utolsó lépésként megosztásra kerül a tematika, az órarend, a helyszín, az oktatók.

Jelentkezési Lap – Lineo Képzések
Nyilatkozat a személyes adatok kezeléséről – Lineo International Consulting Kft

Life Coach Képzés Tematika itt

A tanári csapatunkról itt tudhat meg többet

Lineo Képzések GYIK – Képzéseinkkel Kapcsolatos Gyakori Kérdések

Célunk, hogy képzéseinken olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt, akik egyaránt elkötelezettek a személyes és a szakmai fejlődés iránt.

Tanúsítvány, Vizsga

A teljes programot elvégzők a képzés végén tanúsítványt kapnak.
A tanúsítvány kiadásának feltétele a hatékony, együttműködő részvétel a teljes képzés ideje alatt, valamint az aktív részvétel a gyakorlatokon.
A résztvevő hiányzása nem lépheti túl a megengedett 10%-os mértéket. A tanúsítvány kiadásának további feltétele a program írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgájának legalább „Megfelelt” szintű teljesítése.
A képzés minimum 80%-ban gyakorlatot is tartalmaz annak érdekében, hogy a hallgatók minél biztosabb szakmai tudásra tegyenek szert. Kiemelten fontosnak tartjuk a szakma jövőbeli képviselőinek magabiztos és magasszintű szakmai tudását, ezzel is hozzájárulva a coach hivatás tisztaságának megőrzéséhez.
Amennyiben a kurzussal, a life coachinggal, vagy az alkalmazott módszerekkel (NLP, mediáció stb.) kapcsolatosan további kérdései/kérései merülnének fel, szeretettel várjuk irodánkban egy személyes konzultációra! Észrevételeit jelezheti a +36 70 394 5336-os telefonszámon, vagy az office@coaching-mediation.hu email címen is.

Kíváncsi vagy rá, hogy mit adhat neked egy Life Coach Képzés? Rendkívül hatékony szakmai képzéssel előre viheted a karriered, az életed és megvalósíthatod az álmaid. A coaching segít elérni, hogy felfedezd a benned rejlő lehetőségeket és megvalósítsd önmagad.
A képzés az egyéni fejlődésedhez stabil alapot ad, amely kiegészül a storytelling, a neurolingvisztikus programozás és a tranzakcióanalízis eszközeivel.
Tanuld meg, hogy az önfejlesztéssel és az önbizalom erősítésével, hogyan élhetsz hatékonyabb életet.
Változtass a jelenen a jövő fejlesztése érdekében!

Ami először kizárólag a mi a coach képzéseinken volt elérhető Magyarországon:

✅ A legtöbb féle kis létszámú önismeret központú coach képzés.
✅ Online hybrid képzések.
✅ Az akadémia első évétől mind a mai napig négynél több tanár osztja meg tudását a hallgatóinkkal. A tanáraink hiteles vezető szakemberek és különböző területeket képviselnek és jelen vannak a mindennapokban coach, NLP szakember, mediátor minőségben is.
Konfliktuskezelési, mediáció, NLP, EQ, TA, 7C, Grow kombinált technikák & eszközök bevezetése.
✅ Azt követően, hogy a fő trénerünk S. Tóth Márta nemzetközi akkreditált NLP trénerré vált, az NLP hatékonyságának bemutatása a képzéseken és a coachingban.
✅ A vizsgára történő jelentkezés elengedhetetlen feltételeként a képzés során elvégzendő házi feladatok kötelezővé tétele.
✅ Magyarországon továbbra is az egyetlen olyan képző intézmény vagyunk, amely saját, márkavédett Coaching, NLP tanítási és munkamódszerrel rendelkezik: Lineo CoachingTM
✅ Cégünk – egyedülálló módon – kiterjesztette az oktatási tevékenységet és a coach képzéseinket külföldön, Európa szerte elérhetővé tettük angol nyelven is.
✅ A képzéseink bevezető részeként az önismeret kiemelt hangsúlyt kap, hiszen valljuk, hogy aki mások fejlesztésével szeretne foglalkozni, annak először önmagával kell harmóniába és egyensúlyba kerülnie.
✅ Az első olyan intézmény vagyunk, aki a képzéseket külföldön is elérhetővé tette magyar nyelven a külföldön élő, valamint a Magyarországon élő, de külföldi környezetben fejlődni vágyó magyarok számára.
✅ A minőség és a magas színvonal fenntartásának érdekében, folyamatosan újabb és újabb ismeretekkel bővítjük az elérhető tudásanyagot, így ma már a Mindfulness is a képzéseink részét képezi. Mi hoztuk először Magyarországra, licenc használati joggal a Mindfulness X módszert (2014).
✅ A történetmesélés és a prezentációs készségek fejlesztése először a mi képzéseinken vált elérhetővé.
✅ Folyamatosan írásos visszajelzést kérünk a hallgatóktól az oktatóinkkal kapcsolatban, így a hallgatók hatékonyabban tanulják meg a visszajelzésnek,  – mint kommunikációs eszköznek – a használatát, valamint a tanáraink és ezáltal a cégünk is fejlődik.
✅ Mi vagyunk az első olyan magáncég Magyarországon, amely felvételihez kötötte a képzésre történő jelentkezést.
✅ Mi vagyunk az első olyan cég, amely ragaszkodik ahhoz, hogy csak az „OK” hallgatókból váljanak coachok es ehhez az is hozzátartozik, hogy van, akitől elköszönünk a képzés során. Az ICF kompetenciákat nagyon komolyan vesszük

És az újítások sora itt még nem ér véget. Folyamatosan fejlesztjük a képzéseinket, hogy a lehető legjobb, legteljesebb és legmagasabb színvonallal rendelkező oktatást nyújthassuk. Hisszük, hogy coach/nak lenni több, mint egy munka. Coachnak lenni egy hivatás, amelyben folyamatos fejlődés szükséges.
Légy részese a jövőnek és csatlakozz még ma coach vagy NLP képzéseink valamelyikéhez!

“Határozottan tudom állítani, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Lineot választottam, hogy elinduljak az önismeret és a coaching szakma irányába. Megkaptam az ehhez szükséges összes eszközt, egy olyan tanulási formát, amellyel valóban igazi tudásra lehet szert tenni.”

Mónika Csatószegi (2023.03.)

“Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt Mártinál és oktatóinál tanulni. Velős önismereti folyamatot is tudhatok ezáltal magam mögött, sokkal tisztábban látom magamat és a környezetemet is. Hatalmas munka és szeretet van a professzionális és rendkívül etikus oktatás mögött, valamint becsület, egyenesség és tisztesség. Bátran állíthatom, hogy sokkal többet kaptam, mint amennyit fizettem. Szívből ajánlom a Lineo képzéseket. Én jól döntöttem mellette.”

Orsolya Gyovai (2023.04.)

“Hálás vagyok, hogy a sors a Lineo iskolához irányított, mert rengeteget tanulhattam önmagammal kapcsolatban, sok felismerést kaptam, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki igazán magas szinten végezzen segítő munkát. A tanárokkal nagyon meg vagyok elégedve, rengeteget segítettek abban, hogy még jobban megszeressem ezt a szakmát és elkötelezetté váljak ezen az úton.”

Attila Tóth (2023.03.)

14

éve vagyunk jelen a hazai és 9 éve a nemzetközi piacon.

✔ Oktatási programjaink egyediek és magas színvonalúak.
✔ Kiemelkedően magas a hallgatói elégedettségünk.

S.Tóth Márta, az akadémia alapítója és szakmai vezető, mentor, több mint 14 éve működik aktívan a hazai coaching, NLP és mediáció szakmákban, 22 éves felsővezetői tapasztalattal rendelkezik, több mint 23.000 órát szentelt az ügyfeleinek Coaching, NLP, mediáció, mindfulness, tranzakcióanalízis és emociónális intelligencia módszereket használva. A hozzá forduló cégvezetőinek és azon dolgozóinak, pedig több mint 6500 órát szentelt szervezetfejlesztés és tréning felkérésekben.
S.Tóth Márta több coach és tréner generációt készített fel sikeresen és ezek közül, a legjobbak az akadémián tanítanak a cége égisze alatt.
S.Tóth Márta egyéni és csoportos képzéseket tart és ezekről itt tudsz meg több információt: www.stothmarta.com
2024.Január

Ha nem csak egy szimpla képzésre vágysz, ha valóban szembe akarsz nézni és megoldani a problémáidat, akkor megtaláltad, ahol a pluszt is megkapod hozzá!
Szakmailag kiemelkedő, emberileg támogató környezet! És egy igazi egyéniség S. Tóth Márta személyében.

Annamária Petőfi

Úgy érzem, hogy az eddigi életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem hozzátok. Nem azt kaptam amire számítottam, hanem valami sokkal sokkal többet. Napról napra érzem, ahogy változik a nézetem és az életem.
Köszönöm!

Gábor Chromy

Kedves LINEO,
Köszönöm szépen az átadott szakmai tudást, pozitív hozzáállást, kellő szakmai háttérrel rendelkező oktatókat és a heti szinten kapott tudást és tapasztalatokat.
Ajánlani tudom, ha egy igazán kalandos önismereti utazásban szeretnél részt venni és a kellő tudást megszerezni 🙂

Euridiké Ursinyi

Amikor a Lineo-hoz jelentkeztem, egy teljesen más jellegű képzésre számítottam. Oktatásra, kis gyakorlásra, vizsgára. Ennél sokkal többet kaptam! Az önismeret, az alázat, a csoportegység, a pozitív gondolkodás, az odafigyelés, a kérdezés meggyőződésem, hogy nem tanulható kizárólag könyvből vagy prezentált formában. Sok-sok aktív gyakorlással, mély beszélgetésekkel, olykor játékos formában fejlődtünk, építettük, találtuk meg utunkat. Köszönet a tanárainknak!

Tihamér Darázs

Nagyon sokmindenért hálás vagyok az életben. A legtöbbet a mentális egészségemben, a személyiségem fejlődésében és az önismereti utazásomban kétségtelenül a LINEO és S. Tóth Márta adta. Örökké hálás leszek, hogy rájuk találtam.

Melinda Pálinkás

Az eddigi életem folyamán még egyetlenegy iskolában sem tapasztaltam azt a türelmet , figyelmet , odaadást amit a Lineo Iskola igazgató asszonya és tanári gárdája képvisel , a gyakorlatias oktatási tematikának illetve azoknak a tanulságos személyes tapasztalatoknak köszönhetően amiket a tananyagon felül pluszba megosztottak számomra egy olyan egyedi fejlődési módszernek lehettem a részese ami meghatározó szerepet tölt be az életemben.

András Demcsák

Hálás vagyok Mártinak, az iskolának, a csoporttársaimnak, hogy elfogadással fordultak felém. A szakmai profizmusuk példaértékű. Meleg szívvel és szeretettel ajánlom mindenkinek.

Eszter Galambos

Onismeret, eszkozok, technikak, gyakorlatok kivalo tanarok vezetesevel.
Ha coach kepzest szeretnel, itt a helyed!

Adrienn Hornyik

A legjobb dolog, ami csak történhetett az életemben. Teljesen megváltoztatta az életemet. Köszönöm Márti!

Anett Kovács

Hálás vagyok S. Tóth Mártának! Önmagam megismerése, az életmódom újra tervezését, irányítását formázza át. Másképp látom magam az élethelyzetekben, új szemlélettel, rálátással oldom meg feladataim.
Fantasztikus, hatalmas energiákkal rendelkezel Márti, köszönöm!

Edit Lovász

Marti szakmai tapasztalata, képzési stílusa számomra példaértékű. A leggyorsabb önismereti út, amin valaha részt vettem.

Éva Kardos

Márti hihetetlen. Nem pusztán leadja az anyagot hanem veled az emberrel is foglalkozik. Ha elvégzed bármelyik tanfolyamát más ember leszel ,mint voltál. Megismered önmagad.
Csak ajánlani tudom.

Bori Farkas

Nagyon örülök, hogy elkezdtem a képzést, minden percét élvezem a nehézségekkel együtt is.

Georgina Polyákovics

Ha szereted az olyan felnőttképzést, ahol nem azt érzed, hogy visszaültél az iskolapadba és nem könyvszagú ismereteket akarsz csak hallgatni, hanem a szakmai tudás átadása mellett a benned felmerülő kérdésekre _őszinte_ választ szeretsz kapni, ha komoly önismereti utat szeretnél bejárni, mielőtt a segítő szakmába kezdenél (vagy “csak” az önismereti utat szeretnéd), akkor bátran és szeretettel ajánlom a Lineot!

Róbert Smahulya

Színvonalas hely, kiváló oktatók és jó közösség. Számomra ezt nyújtja a Lineo! Örülök, hogy a részese lehetek, a tananyagon túl is rengeteg mindent tanultam, önmagamról és a világról. Számomra az oktatási napok mindig jó hangulatban teltek el, mindig vártam a képzési napokat. Köszönöm!

Ágnes Szemők

A legjobbak egy helyen. Tudás, tapasztalat, szeretet. Always Lineo.

Janka Horváth

Magyarországon elsőként Akadémiánk kezdett NLP technikákat tanítani a coach képzéseken, valamint NLP és NLP coaching kurzusokat tartani. A többi cég ezt követően vezette csak be az NLP módszert képzési kínálatába.

Cégünk a komplex NLP tanítása kapcsán az országban egyedülálló módon rendelkezik nemzetközi tréner szakemberrel és nemzetközi engedéllyel, ebből adódóan mi képviseljük Magyarországon az NLP legmagasabb szintű oktatását.

A nemzetközi előírások alapján az NLP oktatásához NLP tréneri diplomával kell rendelkezni, melyre fő trénerünk, S. Tóth Márta sok éves tanulás során tett szert. Bízunk az Ön döntésében és várjuk egyedülálló képzésünkön!

Tudjon meg többet az NLP-ről

A coachingról beszèlgettünk

Ahhoz, hogy valakiből jó coach váljon nagyon fontos, hogy nyitott legyen a változásra és ne féljen felfedezni önmagát. A képzésünkön résztvevők egészséges önbizalmat nyernek saját képességeik megismerése révén. Erősségeiket tudatosan használva, a coaching eszköztár megismerésével és begyakorlásával a kurzus elvégzése után felkészülten tudnak másokat is ezen az úton végigvinni. Az elmúlt évek során több mint 2500 hallgató végezte el a képzést, közülük sokan – feladva az addigi karrierjüket -, hivatásos coachként kezdtek el dolgozni.

“Itt nem ppt k ből tanulsz!
A képzés során elgondolkodtató, impulzusok érnek, amiket ha hajlandó vagy végig gondolni, fejlődik a személyiséged!
Akkor sokat fogsz tanulni és fejlődni ha van benned: nyitittság, elfogadás magad és mások iránt, valamint kellő alázat a tunulással és a változással kapcsolatban.
Köszönöm az összes oktatónak és csoport társna az együtt megélt sok pozítív dolgot.”

Zoltán Goldinger (2023.02.)

ÉN mint Coach: A belső munka fontossága

Ahhoz, hogy egy coach hatékonyan tudjon jelen lenni az ügyfele mellett a változási folyamatban, először is saját belső egyensúlyát kell megteremtenie. Ezért kiemelten fontos, hogy a coach a saját belső ÉN világán folyamatosan dolgozzon és fejlessze azt. Ehhez arra van szükség, hogy képes legyen a nyitott, ítéletmentes jelenlétre. A coach életében is jelen van a változás, valamint a fejlődés és kiemelten fontos, hogy a világában kialakuló élethelyzetekkel, félelmekkel szembe tudjon nézni. Tisztában kell lennie saját belső térképével, amin megtalálhatóak ugyanazok a pontok, mint az ügyfeleinél: erősségek, gyengeségek, vakfoltok, kihívások, félelmek. Csodás kihívásokkal teli utazás ez, melyet a hivatástudattal rendelkező coach élethosszig folytat annak érdekében, hogy biztos kezet nyújthasson ügyfeleinek a coaching folyamat során.

Kiknek ajánljuk a képzést?

• azoknak, akik államilag elismert coachok szeretnének lenni,
• azoknak, akik ezt hivatásszerűen szeretnék űzni,
• HR szakembereknek
• pedagógusoknak, oktatásban dolgozóknak
• orvosoknak, egészégügyben dolgozóknak
• azoknak, akik szeretnének változást az életükben
• azoknak, akik szeretnének önismeretre szert tenni
• azoknak, akik szeretnének jobban kommunikálni és jól kérdezni, ahhoz, hogy megfelelő válaszokat kapjanak

A képzés nagyon sok önismeretet tartalmaz, így csak azokat várjuk, akik ettől nem riadnak vissza és késznek érzik magukat arra, hogy szembenézzenek önmagukkal saját maguk és mások segítése-fejlesztése érdekében.
A képzéseink, mivel szinte mindegyik posztgraduális, és mert fontos a szakma a gyakorlati megtanulása, gyakorlatorientáltak és nem akadémikusak.

“Coach képző tanfolyamot nem könnyű választani, mert nagyon sok található a piacon. Hosszabb keresgetés után a Márti által vezetett Lineo International Consulting Kft.-t mellett döntöttem.
A tananyag és a képzés hatékony, egyértelmű, átlátható és érthető. A képzés alatt rengeteget fejlődött az önismeretem, és értékes gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodtam a coaching terén. Mártinak egy csodálatos oktató csapata van, empatikusak és kíváló szakmai ismeretekkel rendelkeznek. A tananyag elsajátításában támogatóak, szívvel-lélekkel adták át tudásukat.
A kurzust én online folytattam, amely egyben biztosította számomra a kényelmes otthonról tanulást. Mindenképpen ajánlanám másoknak is a Lineo Life Coach tanfolyamát. Köszönöm szépen, hogy veletek tanulhattam!”

Nóra (2023.08.)

Mi vagyunk az első olyan iskola Magyarországon, aki saját Coaching Magatartási Kódex-et hozott létre.

Mit jelent Érzelmileg Intelligens coach-nak lenni?

Hogyan képes az érzelmi intelligencia gyorsítani a változást egy coaching folyamatban?

Az érzelmi intelligencia megléte és fejlesztése képessé tesz arra, hogy az ügyfelünk érzelmeit tisztán és pontosan érzékeljük a coaching folyamatban, valamint képessé tesz ezeknek az érzelmeknek a megfelelő módon történő kezelésére és értelmezésére. Segít, hogy az ügyfél és a coach közötti bizalom kiépülésében, továbbá meggyorsítja a változási folyamatot.

Az EQ fejlesztésével mérföldkövekkel javulhatnak az emberi kapcsolataink, legyen szó akár a munkahelyünkről, egy iskolai közegről, vagy éppen a saját magánéletünkről. Az érzelmi intelligenciával átitatott visszajelzések adása és fogadása segít, hogy a kapcsolatunk javuljon önmagunkkal, valamint a bennünket körülvevő emberekkel egyaránt, növeli a kommunikációnk hatékonyságát és pontosságát, valamint erősíti a kapcsolatainkat.

Egy őszi félévben végeztem el a 12 hetes Life Coach képzést a Lineo International Consulting Kft. intézményében. Nagyon jó döntés volt őket választani, a csoporttársaimmal együtt egy igazi profi csapathoz kerültünk. S. Tóth Márta és kollégái kiválóan megtanították nekünk a coaching szakma alapjait, a legfontosabb elméleti és gyakorlati tudnivalókat. Az elmélet mellett rengeteg gyakorlásra is lehetőségünk nyílt a képzés során. Igazi minőségi oktatásban volt részünk igazi minőségi tanároktól. Bátran ajánlom ezt az intézményt, a szolgáltatásaikat és a képzéseiket is minden kedves coaching iránt érdeklődőnek.

Nagy Anikó

Mit adott a képzés? 3D-ket. 🙂 Sok új érzést, gondolatokat és tetteket. Önismeretet, tudatosságot és öntudatosságot (vagyis részeket, amiket persze életem végéig bővítek), tapasztalatot (a többiekkel és magammal), új ismereteket, sok-sok könyvcímet a jövőben olvasandó listámra, szemléletmódot (nem csak coach, hanem úgy általánosságban a segítő foglalkozásokra), emberi kapcsolatokat és ezzel együtt mélységet, szeretetet.

Gábor

A tanfolyam szerintem nagyon intenzív, ami a lelki folyamatokat illeti. Minden alkalom màs ès egyedi volt, sőt eleinte picit ijesztő is, mert a tanfolyam soràn elkezdődik egy valòs munka önmagunkkal, önmagunkon, ami merőben eltèr az otthoni önfejlesztő könyvek olvasàsàtòl. Lehetősèget kaptam, hogy meglàssam, ki vagyok, mik azok az elakadàsok, amelyeknek eddig tudatàban sem voltam, mègis akadàlyoztàk az èletben valò előrejutàsomat, ès Màrti valamint a könyv segítsègèvel a mòdszert is megkaptam, amivel segíthetek sajàt magamon.

Bea

Ez annyira bonyolult, hogy csak tőszavakban írom le:
-elmúlt az ekcémám,
-a családomban jobban tudok érvényesülni,
-felismerem a vágyaimat,
-megtanultam kezelni a feszültségeimet a coaching módszerrel.

L. Eszter

Imádtam a gyakorlatokat és nagyon hatásosnak éreztem és szeretnék még több módszert/módszertant megtanulni, hogy majd később én is tudjam alkalmazni!
Hálás vagyok ezért a csoportért, mert jó érzés, hogy a páromon kívül a csoport tagjainak a "kezébe" is nyugodtan, biztonságosan, aggodalom nélkül belehelyezhetem a kis lelkemet!
Sok ilyen emberre és csoportra lenne szükség és minél előbb szembesíteni a diákokat, felnőtteket magukkal, mert sokkal egészségesebb környezetben tudnánk élni és végre lennének boldog emberek.

S. Renáta

A képzés megtanított a türelemre és az odafigyelésre.
Tovább fokozta a toleranciámat, segített „szelídebben” kérdezni, kommunikálni.

Sz. Zsolt

Hogy mit adott nekem a képzés?!
Lehetőséget,hogy megtanuljam,hogy lehet máshogy is élni nap mint nap. Módszereket amelyek megkönnyítik/megkönnyebbítették a nehez napokat. Tükröt tartott magammal szemben ami a legnehezebb volt. Felismerni,hogy változtatnom kell, elengedni, megbocsatani embereknek es sajat magamnak!

Reny

A tanfolyamot nagyon intenzíven élem meg, az első alkalom után két napig tisztultam és folyamatos az új gondolatok áradata a fejemben. Én boldog vagyok, fejlődöm, szeretem, tetszik...
Egyszóval: Köszönöm hogy itt lehetek!

Sz. Bea

Amit én magamon észrevettem,hogy messze nem okoskodom és ítélkezem annyit, mint előtte, türelmesebb lettem és elfogadóbb.
Még jobban odafigyelek arra,hogy ha másban hibát találok akkor gyorsan magamba nézzek.

K. Katalin

A képzés a saját fejlődési folyamatom volt.
Ahogy sikerült engem kirángatni a komfortzónámból, ahogy kaptam a feladatokat, úgy sikerült rendet tennem az életemben. Nagyon sokat köszönhetek Mártinak.

N. Anita

Lábat adtál a futáshoz, levegőt fújtál a tüdőmnek.
A jelen nem léteddel tartottál. Szabad akaratomból szabaddá segítettél.

Hála és köszönet és szeretet!

M. Petra

Nem görcsölök, nem rágódok, kevesebb a stressz az életemben. Türelmesebb lettem.

B. Andrea

Hatalmas változást jelentett. A változás útjára léptem és remélem, hogy sikerül rajta maradnom.

B. Ági

Miért minket válasszon?

• Egyedülálló tanítási módszer, exkluzív coaching technikák – Lineo CoachingTM – S. Tóth Márta alapítása alapján
Life Coaching képzésünk tematikáját a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) kompetenciák alapján készítettük.
• A célunk, hogy az elméletet 70%-ban gyakorlatba ültessük. Az órák rengeteg gyakorlatot, játékokat, érdekes feladatokat tartalmaznak, akár izgalmas, autentikus helyszíneken is. Filozófiánk szerint a leghitelesebb tudást azok sajátítják el, akik élővé teszik az adott ismereteket és akik el mernek indulni az önismeret útján.
• Ez az egyetlen olyan képzés Magyarországon, amely tartalmaz mediációs és NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) technikákat is, melyektől az elsajítítható tudásanyag még komplexebb.
• Az alapvető coaching ismeretek mellett a résztvevők olyan tudást is kapnak, mint a testbeszéd, az alkalmazott pszichológia, a mediáció, a metakommunikáció valamint a verbális és nonverbális kommunikáció. Ezen ismeretek elsajátításnak mindegyike hozzásegíti a hallgatókat ahhoz, hogy valódi coach váljon belőlük.
• Hallgatóink sok valódi és szimulált esetgyakorlattal sajátítják el a coaching folyamatokat.
• Lehetőségük van általunk meghívott valódi kliensekkel, éles helyzeteken keresztül megtapasztalniuk hogyan zajlik egy coaching ülés, gyakorolhatják a coaching folyamat egyes elemeit.
• Időről időre meghívunk a csoportba olyan vendégeket, akik megosztják az élettapasztalataikat – kudarcaikat és sikereiket -, valamint a life coachingról szerzett élményeiket és a módszer segítségével elért változásaikat, eredményeiket. (menedzserek, cégvezetők, ismert emberek stb.)
• A kurzus végig barátságos, oldott hangulatban, de kellő komolysággal zajlik.
• A képzés során bizalmas, intim légkört teremtünk amely biztosít egy olyan védett közeget, ahol a hallgatók megnyílhatnak egymás előtt annak biztos tudatában, hogy ami a csoportban elhangzik, az a csoportban is marad. A résztvevők és a trénerek kölcsönös bizalomra, nyitottságra, őszinteségre és segítségnyújtásra alapuló élethosszig tartó barátságokat is kötnek.
• Nagy hangsúlyt fektetünk a coaching vállalkozás beindításához szükséges tudás és tapasztalat átadására (ár pozícionálás, kliensek megtalálása, honlap készítése, önmarketing, stb.)
• Angolul*, németül* vagy magyarul is kiadjuk a diplomát (*felsőfokú nyelvvizsga esetén)
A tanári gárdát a csoportdinamikához igazítjuk. Tréner társainkkal együtt várjuk azon kedves leendő hallgatóink jelentkezését, akik eldöntötték, hogy komolyan változtani szeretnének az életükön és egy magas színvonalú, sokoldalú ismereteket és élményeket nyújtó, tapasztalaton alapuló, hiteles képzésen szeretnének részt venni.
Képzésünk helyszíne a távolabbról érkezők számára a vasút és busz pályaudvarokról is könnyen megközelíthető metróval. Autóval érkezőknek a Városligetben ingyenes parkolási lehetőség áll a rendelkezésükre.
“Life coaching képzéshez szükséges előzetes szakmai képzettség: nem szükséges.
Life coaching képzés sikeres elvégzéséhez szükséges empátia, emberszeretet.
Life coaching képzésbe való bekapcsolódás minimális feltétele: érettségi.”
S. Toth Marta – a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

“Egy olyan elhivatott képzésnek lehetek a részese, ahol a kölcsönös megbecsülés és az egymásra való odafigyelés határozza meg az értékeket. Megtanultam kérdezni, hiszen ez adja a másikra forditható legnagyobb figyelem alapját.
Úgy érzem, ez a képzés egy misszió, amely kitűnő személyes példamutatáson nyugszik, minden oktató részéről. A legnagyobb dolgot kaptam és adtam: a bizalmat. Ezt pedig hittel, türelemmel,őszinte felém fordulással viszonozta mindig mindenki, tanárok és csoporttársak egyaránt.
Szívből ajánlom a képzést mindazoknak, akik új utakat szeretnének bejárni az életükben, vagy a régi utat új emberként szeretnék folytatni. Mindent szívből köszönök.”

Vanda Bácskai

Kik vagyunk MI? Mi történik a képzésünkön? Tekintsd meg a referenciáinkat.

Volt hallgatóink véleménye

„Azoknak, akik többet szeretnének megtudni magukról, és ajánlom azoknak is, akik a környezetükben élőket szeretnék jobban megérteni… itt a Lineoban olyan eszköztárat tanultam meg, amelynek segítségével sokkal könnyebben tudom elrendezni a konfliktusokat.”
„Mindkét területhez számtalan eszközt, lehetőséget és társakat kaphat és kiváló szakmai segítséget. Felkészült tanárok, rendkívül jó élethelyzetek, nagyon családias, nyitott légkör jellemzi ezt a tanfolyamot.
„Óriási élmény volt az a tisztelet, megbecsülés, ami az oktatók részéről felénk irányult.”
„Megtanultam, hogyan kell segíteni, hogy mások segíthessenek magukon.”
„Coachingot tanulni és coachnak lenni számomra az önmegvalósítás eszköze.”
„Itt kaptam egy olyan szakmai példaképet Márti személyében, amit eddig el sem tudtam volna képzelni, hogy lehet nekem.”
„Olyan lépéseket tettem ezalatt a 12 hét alatt, amit előtte levő sok 10 évben meg kellett volna”
„Nagyon örülök, hogy a Lineót választottam, hiszen egy csomó nagyszerű emberrel ismerkedhettem meg ezalatt a 3 hónap alatt, nagyszerű tanáraim voltak.”
„Rengeteg pluszt adott, magabiztos lettem, céltudatosabb, sokkal határozottabb nő lett belőlem.”

Hívjon most, hogy a további kedvezményeket is megtudja!