“Mi is emberből vagyunk – vannak hétköznapjaink, ünnepeink, örömeink és megoldandó feladataink. Amitől talán többek vagyunk, hogy már tanultunk a hibáinkból és alázattal, befogadóan, szeretettel tekintünk a világ és az emberek felé.”

Cégünk egy nemzetközi csoport részeként jött létre. Kollégáink több nyelven beszélő, jól képzett, profi szakemberek. Legfőbb szándékunk az, hogy tanácsainkkal, coaching módszereinkkel segítsünk mindazoknak, akik elakadtak, akik fejlődni akarnak, akiknél szervezetfejlesztés szükséges, akik válaszút vagy nehéz döntés előtt állnak, válási vagy egyéb családi problémákkal küszködnek, pályakezdők vagy pályát módosítanának. Egyszóval bárkinek tudunk segíteni, hiszen a megoldás mindig ott van előttünk, csak nem látjuk. Mi szeretnénk lenni a létra, amely segítségével kijutnak a napfényre. Mi lehetünk a kéz, amely kivezeti egy adott kellemetlen helyzetből, támogatja a változás útján, segít megvalósítani álmait. A jövőt szebb színben fogja látni és félelem helyett várakozással tekint majd előre. Csapatunk, mediátorok, coachok, trénerek, ügyvédek és tanárokból tevődik össze. A közös bennünk az, hogy mindenki a pozitív gondolkodást és az összetartást vallja a legfontosabb lépésnek a jövő felé. A mediáció területén szintén jártasak vagyunk. Úgy tapasztaljuk, hogy a perek rengeteg energiát és pénzt emésztenek fel, ezenkívül sajnos áldozatokkal is járnak. Az egyik fél mindig veszít, de gyakran előfordul, hogy mindkettő. A békés út a legrövidebb és kevesebb fájdalommal, méreggel járó megoldás a vitás, konfliktusos helyzetekre. Mi segítünk Önnek ezt az utat megtalálni és minden fél számára kielégítő egyezséget kötni.

Csapatunk

S. Tóth Márta

Senior Life & Business Coach (ICF), Kommunikációs szakember, Mediátor (OME), NLP Tréner (ANLP), Személyes fejlődési programok trénere (Meta International by John Grinder and Frank Pucelik), Master Time Line Therapy Practitioner és Master Hypnotherapy Practitioner (ABNLP), a Lineo International Consulting Kft. ügyvezető igazgatója.
“Nagyon nehéz dolog elfogadónak lenni. Az élet számos alkalommal próbára tesz, megkísérel megrengetni a hitemben: hogy „megéri” jónak, igaznak lenni. Én mégis kitartok, akármilyen nehéz is. Majdnem húszéve kommunikációs szakemberként dolgozom különböző területeken, tizenévig dolgoztam a médiában újságíróként és szerkesztő-riporterként, majd négy évig voltam a Studio Moderna (Top Shop) Kft. romániai leányvállalatánál kihelyezve, országos ügyvezetőként fejlesztettem a céget. Immár tízéve ezzel párhuzamosan vezettem a romániai saját cégünket is, az MTP Stúdió Kft.-t és további külföldi cégeket. Az utóbbi pár évben itthon indítottam el a Lineo International Consulting Kft. tevékenységét és a Coaching, Mediáció és Mentálhigíéné Iskolát. Jelenleg ügyvezetőként dolgozom, NLP coachinggal, mediációval, szervezetfejlesztéssel, tréningekkel és oktatással kiegészítve. Második éve tanítom a kommunikációt a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és ősztől a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Fősikolán a mediáció felnőtt továbbképzésein. Huszonnégy évesen mentem férjhez, elváltam. Immár tízéve azonban megtaláltam a másik felem, férjem mellett minden nap boldogan ébredek és térek nyugovóra, s van egy kiemelkedően okos és sikeres, céltudatos fiam, akivel remek a kapcsolatom. Ahhoz, hogy most azt tudjam mondani: “OKÉ vagyok”, hosszú és rögös úton kellett végigmenjek hol egyedül hagyva, hol támogatással. De sikerült, ezért tudom, hogy lehetséges. Ez adja az erőt nap mint nap az emberek oktatása, coacholása és mediálása során. Szakmai tudásom elismeréseként tizenéve a Magyar Újságíró Szövetség, az IFJ Nemzetközi Újságíró Szövetség tagja voltam továbbá a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF), a hazai Professzionális Coaching Egyesület és a Magyar Coach Egyesület tagja vagyok és az Országos Mediációs Egyesület (OME) elnökségi tagjává választott. Kétszer is bekerültem a WHO IS WHO Magyarországon és a WHO IS WHO Romániában című, a kiemelkedően sikeres emberek életrajzát tartalmazó lexikonba.”
A beszélt szakmai nyelvek: magyar, angol, román

Dr.Csimáné Dr.Pozsegovics Beáta

Egyetemi adjunktus a Kaposvári Egyetemen, senior okleveles coach, mediátor, tréner
“Férjemmel fiatalon megismerkedtünk, egybekeltünk – ma már három tinédzserkorú gyönyörű és sikeres gyermekünkkel élünk együtt boldogan. Velük én is „iskolába” mentem: 2004 és 2009 közt szereztem meg művelődésszervezői (KE), kulturális menedzseri (PTE), múzeumpedagógudi (ELTE) és személyügyi szervezői (PTE) végzettségeimet. A Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karának Felnőttképzési Tanszékének adjunktusaként 2004 óta folyamatosan oktatok, life coach-ként pedig hasznosítom az itt szerzett tapasztalataimat és fordítva: a képzéseken coach technikákkal is motiválom a hallgatókat. Az élet mindig elénk görget akadályokat a kérdés az, hogy feladjuk és hátrafordulunk, kikerüljük, vagy átugorjuk-e. Én azt tanítom a gyerekeimnek,s a hallgatóimnak, amit vallok és megosztok az coacheekkal is: át tudod ugrani, csak hinned kell és kitartanod.”

Breiner Tamás

Tréner, kommunikációs szakember, mentalista
“Gyermekkorom óta foglalkoztatnak az emberi viselkedés titkai. Hamar megértettem, hogy ezek megfejtésének kulcsa az én kezemben van. Rájöttem, hogy könnyedén felismerhetem mások szándékait, ha nyitott szemmel járok a világban és a megfigyeléseimből következtetéseket vonok le. Nagyon jól jött ez a képesség, amikor munkám során szerettem volna jobban megérteni az emberek motivációit. Ez volt az eszköz, ami hozzásegített, hogy könnyebben teremtsek kapcsolatokat, kössek barátságokat, megértessem magam másokkal, egyszóval, hogy hatékonyabban kommunikáljak. Több mint húsz éve tartok szórakoztató előadásokat, színházi esteket, ahol a gyanútlan részvevők egy különleges és meghökkentő világba csöppennek. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán, kommunikáció szakon szereztem. Célomul tűztem ki, hogy a megszerzett tapasztalataimat továbbadjam a metakommunikáció és a nonverbális kommunikáció témaköreinek oktatásában.”
A beszélt szakmai nyelvek: magyar, angol

Csetneki Csaba

PCC coach, tréner, mentor
“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.”
Csaba az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten minősített coach ” üzleti, sport edző és tréner. Üzleti és privát ügyfeleivel folytatott munkája során az embodiment, mindfullness és tánc tapasztalataira alapuló módszertanokat is beépít a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési projekjeibe.
Csaba több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik a szolgáltató és a menedzsment tanácsadó szférában. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach ” üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezik. Sport coaching, team coaching, tréning és facilitálás területeken végzett továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.
Csaba elnökségi pozíciót tölt be a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában és kétszeres Európa Bajnok standard táncban.
A beszélt nyelvek: magyar, spanyol, angol.

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Huszti Alexandra

Life coach, Cégvezető

Sok sok éve kezdődött a vonzalmam a „Miért?-ek és az emberi lélek működése iránt. Folyton a válaszokat kutattam arra, hogy mi miért történik, valamint arra, hogy hogyan is működik az ember, mi befolyásolja az érzéseinket, tetteinket és a döntéseinket. Éreztem, hogy hivatásszerűen szeretnék ezzel foglalkozni, azonban sok időbe telt mire megtaláltam az ehhez vezető útat. Amikor megismerkedtem a coaching módszerével egyből tudtam, hogy ez az az ösvény, amin elindulva végre azt az életet élhetem, amire mindig is vágytam. Egyszercsak azzal szembesültem, hogy ez nem is hivatás. Benne van a mindennapjaimban és nem lehetséges különválasztani, ráhúzva a cimkét, hogy ez a munkám, ez a hivatásom. Ez az életem.
A beszélt szakmai nyelvek: magyar, angol

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Pálmai Bea

Life coach

,,Valódi természetünket egy letakart szoborhoz lehetne hasonlítani. Ha lehúzzuk róla a leplet, láthatóvá válik. Épp ezért nem megvilágosodásra (ami valaminek a megszerzése), hanem az illúzióktól való megszabadulásra (ami valaminek az elvesztése) van szükség ahhoz, hogy felfedezzük valódi természetünket.”

Werner Ablass

Hiszek abban, hogy a  “jó” utat tör magának. Hiszek abban, hogy minden ember egy remekmű, hogy mindannyian okkal lépünk egymás életébe. Hiszem és tapasztalom, hogy az ítélkezéstől való megszabadulás, az elfogadás új utakat nyit meg előttünk. Az élet tele van csodákkal, ha nyitott szemmel és szívvel járunk, mindannyiunknak jut belőle. Az életben minden nehézség, egy lehetőség is egyben, hogy valami újat tanuljunk és meglássuk a bennünk rejlő nagyszerűséget. Mert a nagyszerűség mindannyiunkban ott lakozik, ez felől nincs kétségem.

Nyitott szívvel élni, bátran és őszintén fordulni egymáshoz, félelem nélkül kérni és adni, megbocsájtani és elfogadni. Tisztelettel, türelemmel, alázattal létezni. Ez az én elképzelésem az életről.
A beszélt szakmai nyelvek: magyar, angol

Szijártó Rita

Life Coach

20 éve dolgozom a versenyszférában, eközben folyamatosan képeztem magam. Közgazdász diplomát szereztem, szakmaspecifikus, majd vezetői képzéseken vettem részt. Minden pozíciómban azt a hálás feladatot kaptam, hogy az emberek élethelyzeteinek előmozdításában segítkezhettem szakértőként vagy vezetőként. Vállalkozásfejlesztési koncepciók kialakítása, megvalósítása, humán erőforrás fejlesztési tevékenység mellett a hátrányos helyzetű célcsoport fejlesztő programjainak kidolgozásával foglalkoztam, majd szakértőként is részt vettem a programok megvalósításában. A coaching módszertanával 5 éve ismerkedtem meg, amelyet célrendszerét és eszközeit tekintve hitelesnek éreztem az emberekkel folytatott munkámban. A LINEO International Consulting Kft, és az intézményvezető S. Tóth Márta felkérésére nagy örömmel vállaltam a lehetőséget, hogy a szakmai anyag és gyakorlati ismeretek elsajátításában támogathassam hallgatóit.

“Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”  Weöres Sándor

A beszélt szakmai nyelvek: magyar, angol

Bagossy-Váczi Judit

Life Coach, Mediátor

Bagossy-Váczi Judit vagyok, az ELTE-n végeztem magyar nyelv és irodalom tanár és bölcsész képzést. Innen egyenes út vezetett a nyelvészeti doktori képzéshez. Egyetemi éveim óta foglalkoztatott a kommunikáció mélysége és minőségének hatása. Több évig foglalkoztam politikai meggyőzéssel és médiamanipulációval. Szakmai pályafutásom egyik meghatározó része volt a bankszektorban eltöltött 10 év, ahol középvezetőként alkalmam volt nyomon követni kommunikációs döntéseink súlyát és azok hatásait. Mindeközben rám talált a Szerelem, majd a házasság és végül a gyerekek. Friss anyaként úgy gondoltam, hogy 1 év után újra csatasorba állok, és folytatom a munkám. Nem így lett. A gyerekek mellett eltöltött idő alatt kellőképpen messzire kerültem a pénz és a mindennapos mókuskerék világától. Napról napra tisztult bennem a kép. Ekkor döntöttem úgy, hogy beiratkozom egy coach képzésre. Ez annak az útkeresésnek a része volt, melynek során próbáltam újra megtalálni önmagam, visszatalálni ahhoz a pozitív és rendíthetetlen énemhez, amely sokáig nem ismert lehetetlent és akadályt. Bíztam benne, hogy a coaching hozzásegít önmagam jobb megismeréséhez, ahhoz, hogy életemet ismét tudatosabban élhessem.

Mit kaptam útközben? Egy hibátlanul megtisztított tükröt: álcáktól, sablonoktól és hiedelmektől mentes énképet. Hogy könnyű volt -e? Meglátni igen. Elfogadni kevésbé. De erről szól a változás.

A beszélt szakmai nyelvek: magyar, angol

Dr. Pálvölgyi Tamás

Ügyvéd, igazságügyi szakértő tanár – BME, Mérnöktovábbképző Intézet, Pázmány Péter Katolikus Egyetem
“Több, mint harminc éve dolgozom ügyvédként, diplomámat a József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán szereztem. Tagja vagyok a Jogi Szakvizsgabizottságnak és a Budapesti Ügyvédi Kamara Felvételi Bizottságának; a BME Mérnöktovábbképző Intézetében jogot oktatok igazságügyi szakértőknek. Több kisunokám is unokám van, szabadidőmet velük, a gyerekeimmel és a feleségemmel töltöm.”
A beszélt szakmai nyelvek: magyar, német

További tanáraink, akik kiváló szaktudással, empátiával és emberszeretettel tanítanak, adják át hallgatóinknak ismereteiket, tapasztalataikat:

Császár Írisz

Sport coach, Granadából csak a mi sport coach képzésen való oktatásért jön haza
“Folyton tedd fel magadnak a következő kérdéseket: Kik vesznek körül? Mit csinálnak velem? Mit olvastatnak, mondatnak velem? Mire gondoltatnak velem? Hova juttatnak el engem? A legfontosabb, milyen emberré válok általuk? Tedd fel magadnak a nagy kérdést: Rendben van ez így? Az életed nem a véletlen szerencsétől változik jobbra, hanem a tudatos változástól!”
A beszélt szakmai nyelvek: magyar, spanyol

Mege Tímea

Marketing szakember, life coach, NLP Practitioner – az NLP képzéseinken tanít
” Céljaidban legyen kihívás! Ugyanakkor legyenek reálisak, elérhetőek, ne megvalósíthatatlanok. Fáradj el a munkában, de ne rokkanj bele!” Rick Hansen
A beszélt szakmai nyelvek: magyar, angol

Meghívott vendég előadóink:
Szántó Barbara, Jámbor Éva, Kozák Ágnes, Hegedűs Gyöngyi, Szlavikovics Zita