#MártiKérdezi

Sok Szeretettel hívjuk meg Önöket rendszeresen megrendezésre kerülő #MártiKérdezi elnevezésű interaktív workshopjainkra, ahol S. Tóth Márta – Okleveles Life & Business Coach (ICF), Nemzetközi Minősített NLP Tréner, a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója – olyan mély témákat boncolgat, mint például a megcsalás, a szülő-gyermek kapcsolat, a közösségi média hatásai kapcsolatainkra, vagy éppen a szingliség miértjei.
Az eseményeken minden alkalommal más-más téma kerül terítékre.

Kövesse folyamatosan frissülő oldalunkat, hogy időben értesülhessen legújabb programjainkról és tudjon meg többet eseményeinkről.

2018. január 8-9.

MINDFULNESS A HARMÓNIKUS ÉLETÉRT

#MártiKérdezi: Hogyan legyél boldog az élet leckéivel?

2 napos interaktív Mindfulness workshop S. Tóth Mártával – Amerikai Mindfulness X licencel

S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner, Személy és Szervezetfejlesztési Programok Trénere. Magyarországon cégünk a kizárólagos tulajdonosa az Amerikai Mindfulness X licencnek, melyre a tematikánk egy része épül. A 2 napos interaktív Mindfulness workshop során Márti bevezeti a résztvevőket a Mindfulness világába és segít eligazodni annak útvesztőiben.

Mit is jelent valójában a Mindfulness? Pontos magyar megfelelője nincs. A leginkább ismert megfogalmazásai: éber figyelem, tudatosság, éber jelenlét, tudatos figyelem, stb. A fogalom a tudatnak azt az állapotát jelöli, amikor teljesen jelen vagyunk, mégpedig az ítélkezésmentes éber figyelem segítségével. Hogyan, milyen módszerek, eszközök segítségével érhetjük el mindezt? A workshopon a résztvevők az elméleten túl gyakorlati eszközökkel tarkított tudásanyagot kapnak, melyet aztán önállóan is sikeresen alkalmazhatnak életükben.

Dátum: 2018. január 8-9.
Időtartam: 2 x 8 óra, reggel 9 órától délután 17 óráig
A képzés helyszíne: Three Corners, Hotel Bristol
A részvétel díja:

– 30.000 Ft + ÁFA / fő

INGYENES, amennyiben jelentkezik coach képzéseink bármelyikére. Tudj meg többet: www.coaching-nlp.hu

Jelentkezni az info@coaching-nlp.hu email címen lehet.
A férőhelyek száma korlátozott.
Az esemény kizárólag minimum 5 fős jelentkezői létszám esetén kerül megtartásra.

A férőhelyek száma miatt, (maximum 30 fő) a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.*
Abban, ha Ön nem egyedül vesz részt az adott eseményen, partnerének szintén regisztrálnia kell magát.

*Fenntartjuk a jogot, hogy túljelentkezés esetén kiválasszuk az esten résztvevő személyeket.

A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.