S. Tóth Márta – Mastermind:

A személyreszabott Vezetőképzés

Egyre inkább elfogadott az az elmélet, hogy ahhoz, hogy a környezetünkben lévő emberekben lássuk a vágyott változást, először nekünk kell változtatnunk önmagunkon. A kommunikációnkon, a konfliktuskezelési módszereinken, a hozzáállásunkon a kollégáink irányába, vagy éppen a gondolkodásmódunkon. Ahhoz, hogy felfedezzük, mi is az, ami gátol a kiteljesedésben és az üzleti sikerek elérésében, elengedhetetlen a megfelelő önismeret. Az önismeret segítségével feltárásra kerülnek az erősségek, a fejlesztendő területek és olyan magabiztosságot ad a mindennapokban akár vezetőként a szakmai életben, akár magánemberként a mindennapokban, amely jelentős életminőségjavuláshoz és üzleti sikerekhez vezet.

Amennyiben sokszor érzed, hogy nem vagytok összhang a munkatársaiddal, sok a konfliktus és az egymás mellett elbeszélés a cégben, nem tisztázottak a feladatkörök, nehézséget jelent számodra a delegálás és a kollégáidba vetett bizalom, gyere el hiánypótló képzésünkre, ahol interaktív módon teljes egészében feltárjuk a fejlesztendő területeidet és azonnal használható gyakorlati eszközöket adunk Neked, hogy tanulj, fejlődj és sikerre vidd a vállalkozásodat / cégedet!

Legyél Te a minta a kollégáid számára és a modellezés segítségével tanulj olyanoktól, akiknek már sikerült mindez.

Vezetőként biztosan ismerős lesz néhány pont az alábbiak közül:

 • Mindent szeretnél tudni és menedzselni, ami a cégben történik.
 • A maximalizmusodból adódóan gyakran találod magadat késő este egyedül az irodában.
 • A magánélet és az „Én-idő” fogalma lassan ismeretlen a számodra.
 • Nem találod a közös hangot a munkatársaiddal, beosztottaiddal.
 • Ahogyan önmagadtól, úgy olykor másoktól is túl sokat követelsz.
 • Magányosnak érzed magad és azt érzed, kevesen vannak a Te szinteden.
 • Nincsen valós képed arról, hogy milyen vezetőnek tartanak a többiek, hiszen a hierarchia miatt nem mernek őszinte, építő visszajelzést adni Neked.
 • Sérthetetlennek és mindent tudónak érzed magad, egészen addig, amíg szembejön egy olyan helyzet, amit nem tudsz megfelelően kezelni és ekkor azt érzed, kudarcot vallottál.

Ha egynél több ponttal tudtál azonosulni, mindenképpen ott a helyed kétnapos képzésünkön, ahol egy védett, bizalmi közegben tárjuk fel azokat a területeket, amelyek fejlesztésre szorulnak és több, hozzád hasonló cipőben járó vezetővel oszthatod meg a tapasztalataidat, valamint lehetőséged van másoktól is tanulni és modellezni azt, ami náluk működik. A képzés elvégzésével elindulhatsz egy olyan úton, ami hosszútávon mérhető és akár financiálisan is megtérülő eredményekkel jár.

A képzés elvégzését követően (többek között) tisztán és pozitívan kommunikálsz majd, könnyeben tudsz ráhangolódni a környezetedben lévő emberekre, nem okoz többé gondot bizonyos feladatok delegálása és annak felismerése, hogy mely feladatok delegálhatók és melyek nem, hatékonyan kezeled a konfliktusokat, képes leszel gyors és eredményes megbeszéléseket tartani, valamint képes leszel egyensúlyban tartani a magán és az üzleti életedet.

Jelentkezési határidő: 2019. június 14.
Időpont: 2019. július 2-3. 9-16 óráig egy óra ebédszünettel.
A képzést S. Tóth Márta Life & Business Coach, NLP Tréner, Kommunikációs szakember, Személyes és üzleti fejlődési programok trénere tartja.
Részvételi díj: 89.900 Ft/nap, Early Bird kedvezménnyel 2019. május 20-ig befizetve 79.990 Ft/nap

info@coaching-nlp.hu | +36 70 394 5336

Néhány fontos adat S. Tóth Mártáról:

 • Life & Business coachként több mint 16340 ledolgozott coaching óra.
 • Az elmúlt 10 évben több mint 300 cégben végzett tréning, szervezetfejlesztés.
 • Fejvadászként több mint 1000 közép – és felsővezető közvetítése.
 • 4 egyetemen végzett tanári munka óraadó tanárként és előadások tartása meghívott előadóként. (Kaposvári Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Corvinus Egyetem, Metropolitan Egyetem)
 • Az elmúlt 10 évben több mint 1000 média megjelenés.
Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Egészségügyi Coach Képzés

+ NLP és Mindfulness

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Life és Business Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching