S. Tóth Márta – MASTERMIND Képzés:

A személyre szabott Vezetőképzés

Life és Business Coaching & NLP & Konfliktuskezelés & Mindfulness
2023.03.20-25. Parád, Mátra, Magyarország

Eszközök és gyakorlatok

Egyre inkább elfogadott az a gondolat, miszerint ahhoz, hogy a környezetünkben lévő emberekben lássuk a látni kívánt változást, először nekünk kell változtatnunk önmagunkon. A kommunikációnkon, a konfliktuskezelési módszereinken, a hozzáállásunkon a kollégáink irányába, vagy éppen a gondolkodásmódunkon. Ahhoz, hogy felfedezzük, mi is az, ami gátol a kiteljesedésben és az üzleti sikerek elérésében, elengedhetetlen a megfelelő önismeret. Az önismeret segítségével feltárásra kerülnek az erősségek, a fejlesztendő területek és olyan magabiztosságot ad a mindennapokban akár vezetőként a szakmai életben, akár magánemberként a mindennapokban, amely jelentős életminőség javuláshoz és üzleti sikerekhez vezet.

Sokszor érzed, hogy nem vagytok összhangban a munkatársaiddal, üzleti partnereiddel, ügyfeleiddel, sok a konfliktus és az egymás mellett elbeszélés a cégben, nem tisztázottak a feladatkörök, nehézséget jelent számodra a delegálás és a kollégáidba vetett bizalom? A megoldás, a kihívások eredményes kezelése a te kezedben van, rajtad IS múlik – és ez óriási lehetőség! Gyere el a képzésünkre, ahol interaktív módon, mélységeiben feltárjuk a fejlesztendő területeket és azonnal használható gyakorlati eszközöket adunk Neked, hogy tanulj, fejlődj és sikerre vidd a vállalkozásodat / cégedet!

Az alkalmazott módszerek, amelyeket a képzésen interaktívan megtanulhatsz: Life,- Business Coaching, NLP (neuro-lingvisztikus programozás), Mindfulness, Konfliktusrendezés, Tranzakcióanalízis.

Legyél Te a minta kollégáid számára és a modellezés segítségével tanulj olyanoktól, akiknek már sikerült mindez.

Vezetőként biztosan ismerős lesz néhány pont az alábbiak közül:

 • Mindent szeretnél tudni és menedzselni, ami a cégben történik.
 • A maximalizmusodból adódóan gyakran találod magadat késő este egyedül az irodában.
 • A magánélet és az „Én-idő” fogalma lassan ismeretlen a számodra.
 • Nem találod a közös hangot a munkatársaiddal, beosztottaiddal.
 • Ahogyan önmagadtól, úgy olykor másoktól is túl sokat követelsz.
 • Magányosnak érzed magad és azt érzed, kevesen vannak a Te szinteden.
 • Nincsen valós képed arról, hogy milyen vezetőnek tartanak a többiek, hiszen a hierarchia miatt nem mernek őszinte, építő visszajelzést adni Neked.
 • Sérthetetlennek és mindent tudónak érzed magad, egészen addig, amíg szembejön egy olyan helyzet, amit nem tudsz megfelelően kezelni és ekkor azt érzed, kudarcot vallottál.

Ha egynél több pontot jellemzőnek éreztél, ott a helyed a képzésünkön, ahol egy védett, bizalmi közegben tárjuk fel azokat a területeket, amelyek fejlesztése szükséges, hogy hozzá segítsenek a sikerekhez, céljaidhoz, kiegyensúlyozottsághoz, A képzés során több, hozzád hasonló cipőben járó vezetővel oszthatod meg a tapasztalataidat, valamint lehetőséged van Tőlük is tanulni és modellezni azt, ami náluk működik. A képzés elvégzésével elindulhatsz egy olyan úton, ami hosszú távon mérhető és akár financiálisan is megtérülő eredményekkel jár.

A képzés elvégzését követően (egyebek mellett) tisztán és pozitívan kommunikálsz majd, könnyeben tudsz ráhangolódni a környezetedben lévő emberekre, megtanulsz bizalmat szavazni a munkatársaidnak, nem okoz többé gondot bizonyos feladatok delegálása és annak felismerése, hogy mely feladatok delegálhatók és melyek nem, hatékonyan kezeled a konfliktusokat, képes leszel gyors és eredményes megbeszéléseket tartani, valamint egyensúlyban tartani a magán és az üzleti életedet.

Szeretném megosztani Veled a második hét utáni tapasztalatokat is.
Nehéz szavakba önteni, milyen felemelő hét volt ez Veletek. Erőt, hitet, jövőképet, célokat, szeretetet, elfogadást, fejlődési lehetőségeket, türelmet, kedvességet, gondoskodást, hitet, reményt, tanítást, őszinteséget és rengeteg élményt, tapasztalást kaptam. Azt éreztem, hogy igazán élek, megélem a jelent és nem fáradok. Persze tudom, hogy az anyai mókuskerékből kiszabadulva ez adrenalin, de én tudom azt is és érzem mélyen, hogy ez annál több. A csapat, ami általad jött létre megmutatta, hogy mind különbözőek vagyunk, más a múltunk, a puttonyunk és máshová tartunk, de mégis ha a lelkünk szép, a kommunikációnk tiszta és a szándékunk jó, akkor csodát hozhatunk létre. Én ennek a csodának a részese lehettem és ezt köszönöm, életre szóló élmény. Mindemellett köszönöm, a szakmai és emberi támogatásodat. Sokat tanultam, pörög az agyam, egyfolytában jár és teszi helyére, amit már feldolgozott. Látom merre tartok és megnyugvást ad, hogy ezt utat önazonosan és magamhoz hűen tehetem meg. Ennek a két hétnek hála azt érzem, hogy készen állok az életre, úgy mint még eddig soha. Készen állok a további változásra, a fejlődésre, a fájdalmakra, a kritikákra, az örömökre és a boldogságra.
Mindent köszönök még egyszer!

Bibi

Az egész héten óriási összhangot tapasztaltam a csapatban hihetetlenül jó ilyen kedves emberek környezetében lenni.
Az éttermekben azt tanultam, hogy hogyan álljak ki magamért.
Tudatosság fontossága folyamatosan előjött.
A Bagossy koncertre való bejutasbol azt tanultam, hogy ha valamit elődöntünk akkor azt végig is visszük.
Eddig csak példaképem volt, de a modellezés egy céltudatosabb eszköz arra, hogy jobbá válljak valaki által.
Azt tanultam, hogy most vagyok boldog
mert nem is a valaminek elérése a fontos hanem az út és a közben át élt élmények.
Egy adott konfliktus helyzetet milyen szépen meg lehet oldani tiszta kommunikációval.
Azt tapasztaltam meg, hogy mennyire nem láttam egyes tulajdonságaim például a zárkózottságomat. Nyitottan már az eltelt pár napban is annyi pozitív jó dolog történt velem. És minnél nyitottabb vagyok annál nyitottabbak a környezetemben. Ami még fontos, hogy negatív visszajelzésre se zárjak vissza.
Az aktív pihenés nagyon fontos.
NLP szabályai.
A csapatmunkákból azt tanultam, hogy fontos a delegálás.
Hálát adni minden örömért.
A cégnél minden változást be kell jelenteni tisztán és egyértelműen.

Guti Richard

Mikor jelentkeztem az egy hetes, intenzív MasterMind képzésre tele voltam reménnyel, hittel, kíváncsisággal és bár a részleteket alaposan átbeszéltük, mégsem tudtam pontosan mire is számítsak. Megpróbálhatnám leírni, hogy mennyi mindent adott, hogy hogyan formálta az életem, és erről minden túlzás nélkül oldalakat tudnék írni, de az igazság az, hogy ezt át kell élni, saját bőrön kell tapasztalni, ezért most inkább az utóhatásról és annak elképesztő erejéről mesélnék egy saját példát.
10 évvel ezelőtt volt egy autóbalesetem, amelyben kis híján az életemet vesztettem. Volt nagy ijedség, életmentő műtét, vágás, sok varrat és rengeteg fájdalom. Mindez már a múlté. Aztán pár hónappal ezelőtt, nagyjából az első Lineo képzésem kezdésekor megjelent a sebhely mellett egy apró kék pötty. Ahogy nézegettem, egyből egy picike varrat darabra gyanakodtam, de piszkálásra érzékeny volt, így hagytam. Nem fájt, nem zavart.
Hetekkel később részt vettem az első MasterMind képzésen, ami óriási hatással volt rám. A hazatérés után egy héttel Márti érdeklődött, hogy hogyan érzem magam. Fura, de jól eső ürességet éreztem. Nyugtáztuk is, hogy ez azért van, mert a lelkem kivetett magából minden nem oda valót. És erre a testem is reagált. Még aznap este az apró pötty helyéből kilökődött a varrat. 10 cm hosszú volt. Nem volt rá szükségem. Összhangba került a testem és a lelkem, tisztultam. Ez az egész folyamat hihetetlen élmény volt a számomra, sok erőt és hitet adott, valamint megtanított rá, hogy érdemes időt és energiát fektetni önmagunkba. A változás és fejlődés jó dolog!

F. Bianka

Mit tanultam a négy nap transzformàciòs MasterMind intenzív képzés alatt. Hát íme:
Számomra ez a négy nap egy utazás volt a múlt-jelen-jövő között. Magamról tanultam, az életről az életen keresztül Márti vezetésével. Megtanultam mások és saját határaim tiszteletben tartását, már tudom, hogy hova tegyem a határaimat.
Tanultam az emberi játszmákról, és a tiszta, egyenes kommunikáció fontosságáról.
Jobban megismertem önmagam és látom az utamat, a céljaimat, és azt is, hogyan tudom elérni azokat.
Megtanultam, hogy minden megoldás bennem van.
Megtanultam a rossz tulajdonságaimat elfogadni és a jókat fejleszteni. Türelmet tanultam és megtanultam megfigyelni, figyelni és hangolódni. Azt is tudom már, hogy ami az enyém, azt meg fogom kapni, csak érte kell nyúlnom.
Átértékeltem érzéseket, gondolatokat és megtanultam, hogy bárki képes a változásra, bármikor. Ez csak rajta múlik.

Lilla

Időpont:
2023.03.20-25. Parád, Mátra, Magyarország

3 nap oktatás + 1 nap önálló munka + 2 nap oktatás + 40 óra otthon elvégzendő feladatok + 3 óra mentoring
Oktatási idő: 10-15 óra között, egy óra ebédszünettel

Részvételi díj: 1.450.000,-Ft* | Early Bird: 1.250.000,-Ft (2023.02.14.-ig)
A részvételi díj csak a képzés árát tartalmazza, a szállás, étkezés és utazás költségei ezen felül kerülnek elszámolásra.

A képzést S. Tóth Márta Life & Business Coach, NLP Tréner, Kommunikációs szakember, Személyes és üzleti fejlődési programok trénere tartja.

* Az ár nem tartalmazza a szállás és étkezés díjait.

office@coaching-nlp.hu | +36 70 394 5336

Néhány fontos adat S. Tóth Mártáról:

 • Life & Business coachként több mint 22.000 ledolgozott coaching óra.
 • Az elmúlt 12 évben több mint 300 cégben végzett tréning, szervezetfejlesztés (több mint 6200 óra tréningben).
 • 20 éves felsővezetői tapasztalat.
 • Fejvadászként több mint 1000 közép – és felsővezető közvetítése.
 • 4 egyetemen végzett tanári munka óraadó tanárként és előadások tartása meghívott előadóként. (Kaposvári Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Corvinus Egyetem, Metropolitan Egyetem)
 • Az elmúlt 10 évben több mint 1000 média megjelenés.
Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Egészségügyi Coach Képzés

+ NLP és Mindfulness

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Life és Business Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching