Mindfulness a harmonikus életért

Interaktív Mindfulness workshop S. Tóth Mártával

2023.05.20-21.

Mit jelent a Mindfulness?

Pontos magyar megfelelője nincs. A leginkább ismert megfogalmazásai: éber figyelem, tudatosság, éber jelenlét, tudatos figyelem stb. Azt az alapvető emberi képességet jelenti, amikor teljes mértékben jelen vagyunk, tudatában annak, hogy hol vagyunk és mit csinálunk. Fontos, hogy nem reagálunk azonnal, ösztönszerűen, és nem válunk túlterheltté a körülöttünk zajló események hatására.

Bár a tudatosság olyasvalami, amivel mindannyian rendelkezünk, ahhoz, javunkra váljon és segítsen minket – a munkánkban, magánéletünkben, kapcsolatainkban – szükséges, hogy napi szinten gyakoroljuk is. Bármikor, amikor tudatosságot viszel abba, amit éppen megtapasztalsz, érzékelsz, vagy tudatosan alakítod a lelkiállapotodat a gondolataid, érzéseid, hozzáállásod megfigyelése által, akkor a Mindfulness elvei szerint cselekszel. Egyre több kutatás bizonyítja, hogy amikor felkészíted az elméd a tudatosságra, az agyad fizikai szerkezete átalakul.

Koncentrálj az “Itt és Most”-ra!

 • Hogyan legyünk a Most-ban?
 • Hogyan tudatosítsuk és élvezzük ki a jelen pillanat adta örömöket?
 • Hogyan, milyen módszerek, eszközök segítségével érhetjük el mindezt?

A Mindfulness az élet “elme-test” alapon történő megközelítése, amely segít, hogy nagyobb pontossággal és tisztasággal kapcsolódjunk a tapasztalatainkhoz. Az éber figyelem magába foglalja, hogy alaposan megismerjük gondolataikat, érzéseinket és cselekedeteinket. Azt jelenti, hogy jelen vagyunk minden pillanatban és nagy figyelmet fordítunk arra, ami történik, ahelyett, hogy múltbeli eseményekre, vagy épp jövőbeli jóslatokra, várakozásokra, reményekre, félelmekre fókuszálnánk. Annak az elsajátítása, hogyan élhetsz tudatosan, nemcsak egy új öröm és boldogság érzését hozhatja magával, hanem olyan eszközt is, amely segítségül szolgálhat érzelmi és fizikai fájdalmak leküzdésében.

Az interaktív Mindfulness workshopon megtanulhatod, hogyan élhetsz az ,,itt és most”-ban, valamint, hogy hogyan élheted meg az ,,egyszerű örömöket” is egy mélyebb, jelentőségteljesebb módon, elősegítve ezzel az elégedettség, teljesség érzésésének kialakulását. A Mindfulness elvek felfedezése és elsajátítása egy lenyűgöző megtapasztalása annak, hogyan lehetséges a mindennapi életben az örömöket teljes tudatossággal, tisztán megélni.

Gyakorold a Mindfulness-t a hétköznapokban és a segítségével alakítsd át az elméd & a tested!

 • Tanuld meg, hogyan lehetsz tudatos lélegzés, vagy akár egy egyszerű séta közben is.
 • Tanulj a múltadból és engedd el a jövővel kapcsolatos szorongást.
 • Tanuld meg a természeteddel tükrözni az élethez való hozzáállásodat.
 • Tanuld meg, mennyire fontos odafigyelni és hallgatni a tested minden rezdülésére és sejtjére. Ennek segítségével egységet teremthetsz a tested és az elméd között, hogy teljes mértékben a jelenben élj.

A Mindfulness az egyik legkevésbé értett, legkevésbé gyakorolt és mégis legerőteljesebb eszköz az emberek kezében!

A mai, média által befolyásolt világban, a vállalati és politikai manipulációkban, amelyek tudat alatt irányítanak bennünket, meg kell tanulnunk, hogyan szabaduljunk meg a negatív, a félelmet keltő és a „nem”-eket erősítő üzenetektől. Ehhez elengedhetetlen, hogy a komfortzónánkon kívülre helyezkedjünk, ám ha ezt megtesszük, a jutalmunk óriási lesz! Valóban jól érezzük magunkat a bőrünkben, szabadon gondolkodhatunk és élhetünk, magunk mögött hagyva a korábban megtanult, rögzült, belénk programozott téves, ártó mintáktól és hitrendszerektől.

Sokan utazgatnak a világban és keresnek fel egzotikus országokat, hogy megleljék a kérdéseikre a válaszokat. Keresik a boldogságot és vannak, akik meg is találják. Amikor azonban visszatérnek a mindennapi életükbe, a megszerzett tapasztalatok és a kapott válaszok hamarosan eltűnnek és a hétköznapok, a ,,valós világ” történései újból átveszik az irányítást a testük és az elméjük felett. Így az utazás csak egy szép emlék marad. Vannak, akik ugyanezt a tapasztalatot akár az otthonukhoz közel is megtalálják, azonban a végeredmény általában az ő esetükben is ugyanaz. Azok, akik felfedezik, majd elveszítik mindezt, az egyik legrosszabb dolgot tapasztalják meg amikor vissza kell térniük a hétköznapok taposómalmába. Úgy élik le az életüket, hogy egy kis hang végig ott motoszkál a fejükben azt suttogva, egy jobb élet vár rájuk. Ők pedig nem tudják hogyan érjék el mindezt és térjenek vissza az éber tudatosság és boldogság állapotába.

A Mindfulness egy tiszta tudatosság. A figyelem ereje. A képesség, hogy a jelenben élj és tudatában légy a környezetednek, a téged körülvevő és a belső történéseknek is. A Mindfulness gondos figyelmet szentel az érzékelésnek, tapasztalásnak, azért, hogy jobban megértsük a saját élményeinket, felszabadítva magunkat az elménk rabságából, ami sok esetben gátolja a könnyedségünket, a válaszkészségünket és a jól-létünket.

Elgondolkodtál-e már valaha az alábbiakon?

 • Mit szeretnél az élettől?
 • Adhat-e az élet ennél többet?
 • Vissza tudsz-e adni abból a jóból, ami benned van, hogy a világ egy jobb hely legyen és ezáltal Te is nyomot hagyj benne?
 • Szeretnél-e boldogan, stresszmentesen élni, valamint képessé válni arra, hogy kiszűrd mindazt a negatív energiát, amely a világunkban van?

A workshopon a résztvevők mély elméleti, valamint gyakorlati eszközökkel gazdagított tudásanyagot kapnak, amelyet aztán önállóan is sikeresen alkalmazhatnak életükben. Te is megtanulhatod, hogyan tudod elkerülni, hogy a negatív gondolatok és félelmek irányítsák az életed.

S. Tóth Márta okleveles Life és Business Coach (ICF), Nemzetközi minősített NLP Tréner, Személy és Szervezetfejlesztési Programok Trénere. Az interaktív workshop során Márti bevezeti a résztvevőket a Mindfulness világába és segít eligazodni annak útvesztőiben. Magyarországon cégünk a kizárólagos tulajdonosa az Amerikai Mindfulness X licencnek, melyre a tematikánk egy része épül.

Mindfulness a harmonikus életért

Időpont: 2023.05.20-21.
Időtartam: 8 óra (reggel 9 órától délután 17 óráig)
Helyszín: Parád, Mátra, Heves Megye
A részvétel díja: 125.000,- Ft (az ár nem tartalmazza a szállást és az étkezést).

Jelentkezni az office@coaching-nlp.hu email címen lehet

+36 70 394 5336

office@coaching-nlp.hu

Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

Lineo Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

Egészségügyi Coach Képzés

+ NLP és Mindfulness

A férőhelyek száma korlátozott.
A workshop kizárólag minimum 5 fős jelentkezői létszám esetén kerül megtartásra.
A férőhelyek száma miatt, (maximum 30 fő) a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.*
Abban az esetben, ha Ön nem egyedül vesz részt a workshopon, partnerének szintén regisztrálnia kell magát.

*Fenntartjuk a jogot, hogy túljelentkezés esetén kiválasszuk a workshopon résztvevő személyeket.
A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményen fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) beváltható(k) a Szervezővel történő egyezetetés szerinti tréningre/képzésre.

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching