Lineo Life Coach Képzés

Tavaszi Ajánlat! Most csak 399.900,-Ft

Coaching, Konfliktuskezelés és NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás)*

A képzésen oktatott coaching módszerek, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching.

Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E/002054/2019
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5955, akkreditációs szám: 00327-2011

Személyes és Online/Hibrid részvétel és oktatás  – Indul: 2023.06.24.
Következő képzés indul: 2023.07.22.
6 napos intenzív online Life Coach Képzés: 2023.06.26-07.01. – 350.000,-Ft

A coach képzéseink tartalma és oktatási módszere az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség – International Coach Federation) kompetencia leírásainak megfelelőek, a képzés elvégzése után a hallgatók kérhetik az ICF tagságukat. Magyarországon Egyedülálló NLP, COACHING és MEDIÁCIÓ (konfliktusrendezési) eszközökkel kibővített, a kezdetektől gyakorlatorientált képzéssel és mentorprogrammal várunk!

Célunk, hogy az elméletet 100%-ban átültessük a gyakorlatba, mindezt oly módon, hogy a gyakorlatokban a hallgatók a saját valós eseteiket és szituációikat dolgozzák fel egymás között és aquarium coachingon vesznek részt. A tanárok megmutatják a saját módszereiket ezzel is gazdagítva a hallgatók tapasztalatait. A képzéseken meghívott vendégek is részt vesznek, akik szintén saját eseteket hoznak a hallgatók elé és ezeket a tanárokkal együtt dolgozzák fel.

Lineo Life Coach Képzés

12 hét/10 nap oktatás + 2 nap otthoni munka | NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* / A képzésen oktatott coaching módszerek, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching.

Személyes és Online/Hibrid részvétel és oktatás – Indul: 2023.06.24.

Új képzés indulási időpontja: 2023.07.22.

Képzés díja: Tavaszi Ajánlat! 399.900,-Ft** 480.000,-Ft két részletben való díjkifizetés
Cégeknek a képzés díja: 449.900,-Ft**

** az akció igénybevételének a feltétele 2023.06.15-ig történő jelentkezés
Személyes részvétel és oktatás: Budapest, Hetente – Szombatonként, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig. + 2 nap otthoni munka + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.
Online/hibrid részvétel és oktatás: a képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig. + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.
Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Bónusz:
– 10.000,-Ft kedvezmény (kupon formájában felhasználható szabadon cégünk képzéseiből)
* 12 hetes (12 oktatási nap) Life & Business Coach képzésünk NLP, valamint Konfliktuskezelési elemeket is tartalmaz. Az NLP és a Konfliktuskezelés két másik képzésünk tárgyát képezi, melyekhez a coaching szorosan kötődik. Sok hallgatónk a coach képzés után vagy éppen előtte NLP-t is tanul, ezáltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek segítségével az ország legjobb coachai lehetnek. A 12 hetes képzésen otthon elvégzendő feladatok is vannak, amelyek további 20-40 óra tanulást jelenthetnek a csoportdinamikától függően. Profi szakembereket szeretnénk formálni, akik hazai és nemzetközi szinten is megállják a helyüket és akikre büszkék lehetünk.
Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából.* Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk! A kedvezményekről személyesen adunk felvilágosítást.

6 napos intenzív Life Coach Képzés

Személyes-Online/hibrid részvétel és oktatás: Indul: 2023.06.26-07.01.

Szeretnéd elsajátítani a coach szakma rejtelmeit és nincs rá 12 heted, hogy részt vegyél egy képzésen? Az őszt már úgy kezdenéd, hogy pontosan tudod, hogy ez a szakma Neked való? Akkor szerezz új nézőpontot és lépj a változás felé!

Mindenképpen itt a helyed 5+1 napos szuperintenzív Life Coach képzésünkön, melyen a 12 hetes Life Coach képzésünk tudásanyagát egyedülálló módon most 6 nap alatt elsajátíthatod. A képzés fő trénere S. Tóth Márta, aki a Lineo CoachingTM márkavédett coaching létrehozója, amelyben ötvözte NLP, a konfliktuskezelés és a coaching eszközeit.
Legyél részese egy intenzív, interaktív és innovatív képzésnek, melynek elvégzésével egy piacképes és jól jövedelmező szakmát kapsz a kezedbe. Ahhoz, hogy valakiből jó coach váljon nagyon fontos, hogy nyitott legyen a változásra és ne féljen felfedezni önmagát. A képzésünkön résztvevők egészséges önbizalmat nyernek saját képességeik megismerése révén. Erősségeiket tudatosan használva, a coaching eszköztár megismerésével és begyakorlásával a kurzus elvégzése után felkészülten tudnak másokat is ezen az úton végig vinni.

Időtartam: 5+1 nap ( 2023.06.26-07.01. között), elméleti és gyakorlati oktatás minden nap 9-től 16:00-ig, 1 nap otthoni gyakorlat). A képzés elvégzése után még vár rád 60 órányi egyéni gyakorlás és 10 órányi házi feladat. Csoportot személyes részvétellel,  csak minimum 7 fővel indítunk!

Vizsga: az utolsó képzési napot követő 6 hónapon belül.
Jelentkezési határidő: 2023.06.22.

A képzés díja: 350.000,-Ft* 430.000,-Ft

Új képzés indulási időpontja: 2023.06.26-07.01. |

*A képzés NLP, valamint Konfliktuskezelési elemeket is tartalmaz. Az NLP és a Konfliktuskezelés két másik képzésünk tárgyát képezi, melyekhez a coaching szorosan kötődik. Sok hallgatónk a coach képzés után vagy éppen előtte NLP-t is tanul, ezáltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek segítségével az ország legjobb coachai lehetnek. Profi szakembereket szeretnénk formálni, akik hazai és nemzetközi szinten is megállják a helyüket és akikre büszkék lehetünk.

A képzés szuperintenzív időtartamát figyelembevéve, elengedhetetlen, hogy a résztvevő minden képzési napon részt vegyen és a házi feladatokat a megadott határidőkre elvégezze és átadja az oktatónak. Hiányzás esetén a kimaradt napo(ka)t pótolni kell egy másik csoportban és a hallgató csak a pótlást követően jöhet vizsgázni. A végső írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgán minimum 51%-ot kell elérni a vizsga sikeres teljesítéséhez.
A képzés tematikája 100%-ban egyezik a 12 hetes képzés tematikájával.
A coach képzéseink tartalma és oktatási módszere az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség – International Coach Federation) kompetencia leírásainak megfelelőek, a képzés elvégzése után a hallgatók kérhetik az ICF tagságukat. Kis csoportban dolgozunk, egyéni figyelmet szentelünk diákjaink fejlődésére.

Online/hibrid részvétel és oktatás: a képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9-től délután 4:00-ig.

Határozottan tudom állítani, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Lineot választottam, hogy elinduljak az önismeret és a coaching szakma irányába. Megkaptam az ehhez szükséges összes eszközt, egy olyan tanulási formát, amellyel valóban igazi tudásra lehet szert tenni.
Igazi profizmus, csodálatos tanárok, és egy egész életet meghatározó utazás.
Hálával és örömteli szívvel ajánlom mindenkinek!

Mónika Csatószegi

Hálás vagyok, hogy a sors a Lineo iskolához irányított, mert rengeteget tanulhattam önmagammal kapcsolatban, sok felismerést kaptam, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki igazán magas szinten végezzen segítő munkát. A tanárokkal nagyon meg vagyok elégedve, rengeteget segítettek abban, hogy még jobban megszeressem ezt a szakmát és elkötelezetté váljak ezen az úton.

Attila Tóth

Ha nem csak egy szimpla képzésre vágysz, ha valóban szembe akarsz nézni és megoldani a problémáidat, akkor megtaláltad, ahol a pluszt is megkapod hozzá!
Szakmailag kiemelkedő, emberileg támogató környezet! És egy igazi egyéniség S. Tóth Márta személyében.

Annamária Petőfi

Úgy érzem, hogy az eddigi életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem hozzátok. Nem azt kaptam amire számítottam, hanem valami sokkal sokkal többet. Napról napra érzem, ahogy változik a nézetem és az életem.
Köszönöm!

Gábor Chromy

Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt Mártinál és oktatóinál tanulni. Velős önismereti folyamatot is tudhatok ezáltal magam mögött, sokkal tisztábban látom magamat és a környezetemet is. Hatalmas munka és szeretet van a professzionális és rendkívül etikus oktatás mögött, valamint becsület, egyenesség és tisztesség. Bátran állíthatom, hogy sokkal többet kaptam, mint amennyit fizettem. Szívből ajánlom a Lineo képzéseket. Én jól döntöttem mellette.

Orsolya Gyovai

Egy olyan elhivatott képzésnek lehetek a részese, ahol a kölcsönös megbecsülés és az egymásra való odafigyelés határozza meg az értékeket. Megtanultam kérdezni, hiszen ez adja a másikra forditható legnagyobb figyelem alapját.
Úgy érzem, ez a képzés egy misszió, amely kitűnő személyes példamutatáson nyugszik, minden oktató részéről. A legnagyobb dolgot kaptam és adtam: a bizalmat. Ezt pedig hittel, türelemmel,őszinte felém fordulással viszonozta mindig mindenki, tanárok és csoporttársak egyaránt.
Szívből ajánlom a képzést mindazoknak, akik új utakat szeretnének bejárni az életükben, vagy a régi utat új emberként szeretnék folytatni. Mindent szívből köszönök.

Vanda Bácskai

Kedves LINEO,
Köszönöm szépen az átadott szakmai tudást, pozitív hozzáállást, kellő szakmai háttérrel rendelkező oktatókat és a heti szinten kapott tudást és tapasztalatokat.
Ajánlani tudom, ha egy igazán kalandos önismereti utazásban szeretnél részt venni és a kellő tudást megszerezni 🙂

Euridiké Ursinyi

Amikor a Lineo-hoz jelentkeztem, egy teljesen más jellegű képzésre számítottam. Oktatásra, kis gyakorlásra, vizsgára. Ennél sokkal többet kaptam! Az önismeret, az alázat, a csoportegység, a pozitív gondolkodás, az odafigyelés, a kérdezés meggyőződésem, hogy nem tanulható kizárólag könyvből vagy prezentált formában. Sok-sok aktív gyakorlással, mély beszélgetésekkel, olykor játékos formában fejlődtünk, építettük, találtuk meg utunkat. Köszönet a tanárainknak!

Tihamér Darázs

Nagyon sokmindenért hálás vagyok az életben. A legtöbbet a mentális egészségemben, a személyiségem fejlődésében és az önismereti utazásomban kétségtelenül a LINEO és S. Tóth Márta adta. Örökké hálás leszek, hogy rájuk találtam.

Melinda Pálinkás

Itt nem ppt k ből tanulsz!
A képzés során elgondolkodtató, impulzusok érnek, amiket ha hajlandó vagy végig gondolni, fejlődik a személyiséged!
Akkor sokat fogsz tanulni és fejlődni ha van benned: nyitittság, elfogadás magad és mások iránt, valamint kellő alázat a tunulással és a változással kapcsolatban.
Köszönöm az összes oktatónak és csoport társna az együtt megélt sok pozítív dolgot.

Zoltán Goldinger

Az eddigi életem folyamán még egyetlenegy iskolában sem tapasztaltam azt a türelmet , figyelmet , odaadást amit a Lineo Iskola igazgató asszonya és tanári gárdája képvisel , a gyakorlatias oktatási tematikának illetve azoknak a tanulságos személyes tapasztalatoknak köszönhetően amiket a tananyagon felül pluszba megosztottak számomra egy olyan egyedi fejlődési módszernek lehettem a részese ami meghatározó szerepet tölt be az életemben.

András Demcsák

Hálás vagyok Mártinak, az iskolának, a csoporttársaimnak, hogy elfogadással fordultak felém. A szakmai profizmusuk példaértékű. Meleg szívvel és szeretettel ajánlom mindenkinek.

Eszter Galambos

Onismeret, eszkozok, technikak, gyakorlatok kivalo tanarok vezetesevel.
Ha coach kepzest szeretnel, itt a helyed!

Adrienn Hornyik

A legjobb dolog, ami csak történhetett az életemben. Teljesen megváltoztatta az életemet. Köszönöm Márti!

Anett Kovács

Hálás vagyok S. Tóth Mártának! Önmagam megismerése, az életmódom újra tervezését, irányítását formázza át. Másképp látom magam az élethelyzetekben, új szemlélettel, rálátással oldom meg feladataim.
Fantasztikus, hatalmas energiákkal rendelkezel Márti, köszönöm!

Edit Lovász

Marti szakmai tapasztalata, képzési stílusa számomra példaértékű. A leggyorsabb önismereti út, amin valaha részt vettem.

Éva Kardos

Márti hihetetlen. Nem pusztán leadja az anyagot hanem veled az emberrel is foglalkozik. Ha elvégzed bármelyik tanfolyamát más ember leszel ,mint voltál. Megismered önmagad.
Csak ajánlani tudom.

Bori Farkas

Nagyon örülök, hogy elkezdtem a képzést, minden percét élvezem a nehézségekkel együtt is.

Georgina Polyákovics

Ha szereted az olyan felnőttképzést, ahol nem azt érzed, hogy visszaültél az iskolapadba és nem könyvszagú ismereteket akarsz csak hallgatni, hanem a szakmai tudás átadása mellett a benned felmerülő kérdésekre _őszinte_ választ szeretsz kapni, ha komoly önismereti utat szeretnél bejárni, mielőtt a segítő szakmába kezdenél (vagy “csak” az önismereti utat szeretnéd), akkor bátran és szeretettel ajánlom a Lineot!

Róbert Smahulya

Színvonalas hely, kiváló oktatók és jó közösség. Számomra ezt nyújtja a Lineo! Örülök, hogy a részese lehetek, a tananyagon túl is rengeteg mindent tanultam, önmagamról és a világról. Számomra az oktatási napok mindig jó hangulatban teltek el, mindig vártam a képzési napokat. Köszönöm!

Ágnes Szemők

A legjobbak egy helyen. Tudás, tapasztalat, szeretet. Always Lineo.

Janka Horváth

Itt nem ppt k ből tanulsz!
A képzés során elgondolkodtató, impulzusok érnek, amiket ha hajlandó vagy végig gondolni, fejlődik a személyiséged!
Akkor sokat fogsz tanulni és fejlődni ha van benned: nyitittság, elfogadás magad és mások iránt, valamint kellő alázat a tunulással és a változással kapcsolatban.
Köszönöm az összes oktatónak és csoport társna az együtt megélt sok pozítív dolgot.

Zoltán Goldinger

? 12 éve vagyunk jelen a hazai és 9 éve a nemzetközi piacon.
? Oktatási programjaink egyediek és magas színvonalúak.
? Kiemelkedően magas a hallgatói elégedettségünk.
? S.Tóth Márta szakmai vezető több mint 12 év a coachingban, 21 éves felsővezetői tapasztalat, több mint 22.000 óra a coachingban és 6500 óra tréningben.

? Ami először kizárólag a mi a coach képzéseinken volt elérhető Magyarországon:

✅ A legtöbb féle kis létszámú önismeret központú coach képzés.
✅ Online hybrid képzések.
✅ Az akadémia első évétől mind a mai napig négynél több tanár osztja meg tudását a hallgatóinkkal. A tanáraink hiteles vezető szakemberek és különböző területeket képviselnek és jelen vannak a mindennapokban coach, NLP szakember, mediátor minőségben is.
Konfliktuskezelési, mediáció, NLP, EQ, TA, 7C, Grow kombinált technikák & eszközök bevezetése.
✅ Azt követően, hogy a fő trénerünk S. Tóth Márta nemzetközi akkreditált NLP trénerré vált, az NLP hatékonyságának bemutatása a képzéseken és a coachingban.
✅ A vizsgára történő jelentkezés elengedhetetlen feltételeként a képzés során elvégzendő házi feladatok kötelezővé tétele.
✅ Magyarországon továbbra is az egyetlen olyan képző intézmény vagyunk, amely saját, márkavédett Coaching, NLP tanítási és munkamódszerrel rendelkezik: Lineo CoachingTM
✅ Cégünk – egyedülálló módon – kiterjesztette az oktatási tevékenységet és a coach képzéseinket külföldön, Európa szerte elérhetővé tettük angol nyelven is.
✅ A képzéseink bevezető részeként az önismeret kiemelt hangsúlyt kap, hiszen valljuk, hogy aki mások fejlesztésével szeretne foglalkozni, annak először önmagával kell harmóniába és egyensúlyba kerülnie.
✅ Az első olyan intézmény vagyunk, aki a képzéseket külföldön is elérhetővé tette magyar nyelven a külföldön élő, valamint a Magyarországon élő, de külföldi környezetben fejlődni vágyó magyarok számára.
✅ A képzéseinken elérhetővé tettük és bevezettük a hallgatók coaching gyakorlásáról történő videófelvétel készítést és az ez alapján történő visszajelzést, amely nagyszerű fejlődési lehetőség számukra.
✅ A minőség és a magas színvonal fenntartásának érdekében, folyamatosan újabb és újabb ismeretekkel bővítjük az elérhető tudásanyagot, így ma már a Mindfulness is a képzéseink részét képezi. Mi hoztuk először Magyarországra, licenc használati joggal a Mindfulness X módszert (2014).
✅ A történetmesélés és a prezentációs készségek fejlesztése először a mi képzéseinken vált elérhetővé.
✅ Folyamatosan írásos visszajelzést kérünk a hallgatóktól az oktatóinkkal kapcsolatban, így a hallgatók hatékonyabban tanulják meg a visszajelzésnek,  – mint kommunikációs eszköznek – a használatát, valamint a tanáraink és ezáltal a cégünk is fejlődik.
✅ Mi voltunk az első olyan magáncég Magyarországon, amely felvételihez kötötte a képzésre történő jelentkezést.
✅ Mi vagyunk az első olyan cég, amely ragaszkodik ahhoz, hogy csak az „OK” hallgatókból váljanak coachok es ehhez az is hozzátartozik, hogy van, akitől elköszönünk a képzés során. Az ICF kompetenciákat nagyon komolyan vesszük

? És az újítások sora itt még nem ér véget. Folyamatosan fejlesztjük a képzéseinket, hogy a lehető legjobb, legteljesebb és legmagasabb színvonallal rendelkező oktatást nyújthassuk. Hisszük, hogy coach/nak lenni több, mint egy munka. Coachnak lenni egy hivatás, amelyben folyamatos fejlődés szükséges.
? Légy részese a jövőnek és csatlakozz még ma coach vagy NLP képzéseink valamelyikéhez!

A coachingról beszèlgettünk

A képzés nagyon sok önismeretet tartalmaz, így csak azokat várjuk, akik ettől nem riadnak vissza és késznek érzik magukat arra, hogy szembenézzenek önmagukkal saját maguk és mások segítése-fejlesztése érdekében.
A képzéseink, mivel szinte mindegyik posztgraduális, és mert fontos a szakma a gyakorlati megtanulása, gyakorlatorientáltak és nem akadémikusak.

Miért minket válasszon?

• Egyedülálló tanítási módszer, exkluzív coaching technikák – Lineo CoachingTM – S. Tóth Márta alapítása alapján
Life Coaching képzésünk tematikáját a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) kompetenciák alapján készítettük.
• A célunk, hogy az elméletet 70%-ban gyakorlatba ültessük. Az órák rengeteg gyakorlatot, játékokat, érdekes feladatokat tartalmaznak, akár izgalmas, autentikus helyszíneken is. Filozófiánk szerint a leghitelesebb tudást azok sajátítják el, akik élővé teszik az adott ismereteket és akik el mernek indulni az önismeret útján.
• Ez az egyetlen olyan képzés Magyarországon, amely tartalmaz mediációs és NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) technikákat is, melyektől az elsajítítható tudásanyag még komplexebb.
• Az NLP módszert S. Tóth Márta Nemzetközi Minősített NLP tréner tanítja.
• Az alapvető coaching ismeretek mellett a résztvevők olyan tudást is kapnak, mint a testbeszéd, az alkalmazott pszichológia, a mediáció, a metakommunikáció valamint a verbális és nonverbális kommunikáció. Ezen ismeretek elsajátításnak mindegyike hozzásegíti a hallgatókat ahhoz, hogy valódi coach váljon belőlük.
• Hallgatóink sok valódi és szimulált esetgyakorlattal sajátítják el a coaching folyamatokat.
• Lehetőségük van általunk meghívott valódi kliensekkel, éles helyzeteken keresztül megtapasztalniuk hogyan zajlik egy coaching ülés, gyakorolhatják a coaching folyamat egyes elemeit.
• Magyarországon egyedülálló módon az ülésekről videófelvételt is készítünk, melyet aztán közösen elemzünk.
• Időről időre meghívunk a csoportba olyan vendégeket, akik megosztják az élettapasztalataikat – kudarcaikat és sikereiket -, valamint a life coachingról szerzett élményeiket és a módszer segítségével elért változásaikat, eredményeiket. (menedzserek, cégvezetők, ismert emberek stb.)
• A kurzus végig barátságos, oldott hangulatban, de kellő komolysággal zajlik.
• A képzés során bizalmas, intim légkört teremtünk amely biztosít egy olyan védett közeget, ahol a hallgatók megnyílhatnak egymás előtt annak biztos tudatában, hogy ami a csoportban elhangzik, az a csoportban is marad. A résztvevők és a trénerek kölcsönös bizalomra, nyitottságra, őszinteségre és segítségnyújtásra alapuló élethosszig tartó barátságokat is kötnek.
• Nagy hangsúlyt fektetünk a coaching vállalkozás beindításához szükséges tudás és tapasztalat átadására (ár pozícionálás, kliensek megtalálása, honlap készítése, önmarketing, stb.)
• Angolul*, németül* vagy magyarul is kiadjuk a diplomát (*felsőfokú nyelvvizsga esetén)
A tanári gárdát a csoportdinamikához igazítjuk. Tréner társainkkal együtt várjuk azon kedves leendő hallgatóink jelentkezését, akik eldöntötték, hogy komolyan változtani szeretnének az életükön és egy magas színvonalú, sokoldalú ismereteket és élményeket nyújtó, tapasztalaton alapuló, hiteles képzésen szeretnének részt venni.
Képzésünk helyszíne a távolabbról érkezők számára a vasút és busz pályaudvarokról is könnyen megközelíthető metróval. Autóval érkezőknek a Városligetben ingyenes parkolási lehetőség áll a rendelkezésükre.

Részletek

Párkapcsolati Coach Képzés

12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/parkapcsolati-coach-kepzes/

Life & Business Coach Képzés – PÁRATLAN ÁR!

12 hét/12 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

Egészségügyi Life Coach Képzés

12 hét/12 tanítási nap óra NLP és Mindfulness ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

Karrier Coach Képzés 

12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/karrier-coach-kepzes/

NLP SZAKEMBER Alapképzés – NLP Practitioner Képzéz

Egy képzés, két tanusítvány! NLP Practitioner / NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

Indul: 2023.07.22-23.

További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes

Csoportokat csak minimum 7 fővel indítunk!

Jelentkezési lap

Köszönjük szépen a megelőlegezett bizalmat és hogy minket választott.
A képzésre való jelentkezés 9 lépcsőben történik:

  1. A beiratkozáshoz az első lépésként el kell küldenie az alábbi dokumentumokat az office@coaching-nlp,hu email címre: a jelentkezési lapot, a GDPR nyilatkozatot, a személyi igazolványának, lakcímkártyának és a legmagasabb iskolai végzettségéről szóló igazolásának szkennelt változatát.
  2. El kell küldenie egy esszét, amely szűrő felvételinek minősül. Az esszében leír egy történetet, ami megváltoztatta az életét pozitív irányban, címe: Kudarcok, mint leckék. A hossza: 3000 karakter.
  3. Amennyiben felvételt nyert a képzésünkre, emailen értesítjük Önt.
  4. Ezt követően a cégünk megküldi a további aláírandó dokumentumokat, amelyeket szkennelve vissza kell juttatnia hozzánk.
  5. Cégünk elküldi az elektronikus számlát, amit emailben fog megkapni a szamlazz.hu rendszerről (kérem, keresse a spam mappában is).
  6. Az összes eredeti aláírt dokumentumot két példányban az első oktatási napon kell leadnia. Ha külföldön tartózkodik vagy online-hibrid képzést választott, akkor postai úton juttatja el számunkra az első képzési napot megelőzően.
  7. Ezt követően, cégünk visszaküldi Önnek az általunk aláírt példányokat postai úton abban az esetben, ha külföldön tartózkodik vagy az online-hibrid képzést választotta.
  8. A számla kiegyenlítése után, megküldjük a jelentkezés további lépéseit, amelynek fontos alapvető kommunikációs felülete a zárt és titkos facebook csoporthoz való csatlakozás. Ennek feltétele, www.facebook.com/stothmartacoach.
  9. A zárt facebook csoportban, utolsó lépésként megosztásra kerül a tematika, az órarend, a helyszín, az oktatók.

Jelentkezési Lap – Lineo Képzések
Nyilatkozat a személyes adatok kezeléséről – Lineo International Consulting Kft

Life Coach Képzés Tematika itt

Célunk, hogy képzéseinken olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt, akik egyaránt elkötelezettek a személyes és a szakmai fejlődés iránt.

Tanúsítvány, Vizsga

A teljes programot elvégzők a képzés végén tanúsítványt kapnak.
A tanúsítvány kiadásának feltétele a hatékony, együttműködő részvétel a teljes képzés ideje alatt, valamint az aktív részvétel a gyakorlatokon.
A résztvevő hiányzása nem lépheti túl a megengedett 10%-os mértéket. A tanúsítvány kiadásának további feltétele a program írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgájának legalább „Megfelelt” szintű teljesítése.
A képzés minimum 80%-ban gyakorlatot is tartalmaz, valamint ezen felül annak érdekében, hogy a hallgatók minél biztosabb szakmai tudásra tegyenek szert, a képzés során feltétel az önállóan (nem a képzési napokon) megszerzett gyakorlati óraszámok teljesítése is. Ezt kiemelten fontosnak tartjuk a szakma jövőbeli képviselőinek magabiztos és magasszintű szakmai tudásának érdekében, ezzel is hozzájárulva a coach hivatás tisztaságának megőrzéséhez. Számunkra, mint képző intézmény ez a misszió sok plusz idő, energia és munka ráfordítást jelent, azonban a coaching iránti elköteleződésünk és elkötelezettségünk érdekben örömmel vállaljuk mindezt.
Amennyiben a kurzussal, a life coachinggal, vagy az alkalmazott módszerekkel (NLP, mediáció stb.) kapcsolatosan további kérdései/kérései merülnének fel, szeretettel várjuk irodánkban egy személyes konzultációra! Észrevételeit jelezheti a +36 70 394 5336-os telefonszámon, vagy az office@coaching-mediation.hu email címen is.

Hívjon most, hogy a további kedvezményeket is megtudja!