Skip to main content

Gordius Kft.

By 2014-08-13September 9th, 2014Ajánlások

fotoKözel fél éves közös munkát mondhatok magaménak Mártival.

Az első alkalmak váratlan szembesülései, esetenként kellemetlen pillanatai mai szemmel nézve vállalkozásunk legértékesebb „befektetései” voltak.

Szervezetünk pályázatíró és EU hitel közvetítési vállalkozásként az elmúlt években már bizonyított a piacon, Márti iránymutatásával pedig egyértelművé vált számomra, hogy a FEJLŐDÉS, FEJLESZTÉS a kívánatos haladási irány, változatlan szervezeti struktúrával továbbra is színvonalas szolgáltatást nyújtani lehetetlen.

A közös munka során definiáltuk a fejlesztési tevékenység célját, végpontjait, korrigáltuk és rögzítettük üzleti tervemet.

Kialakult bennem az elhatározás, hogy vezetői feladataim megosztása céljából keresek egy menedzser kollégát, aki mind a szervezetfejlesztésben, mind a napi vállalatirányítási tennivalókban jártas, így figyelmünket koncentráltabban tudjuk a minőségi munkára fordítani akár a vállalkozás építése, akár a szolgáltatásunk színvonala tekintetében.

Jelenleg azon dolgozunk, hogy 6 pályázatíró partnerünk mellett további 4 kolléga nyújtson stabilitást a terheltebb pályázatbenyújtási időszakban; a megbízók profi tájékoztatására, a pályázatok szakértő egyeztetésére pedig stabil, a szakmára igényes Kiemelt EU tanácsadókat tudjunk ügyfeleinkhez delegálni.

Természetesen törekszünk arra is, hogy további szolgáltatásokkal bővítsük tevékenységeink körét, egyre szélesebb körben kiszolgálva ügyfeleinket, főleg pénzügyi területen.

Márti előtt több coach-nál jártam, de személyiségével, szakmaiságával és az alkalmazott eszközök (life coaching, business coaching, NLP coaching, stb) sokszínűségével egyedül ő tudott meggyőzni.

Szigorú elvek és törődő gondoskodás egyaránt jellemző Mártira, minden helyzetben a megfelelő módon motivál.

A szervezetfejlesztésben végzett munkánk az elmúlt hónapokban látványos eredményeket hozott, alig várom, hogy az új struktúrával ránk köszöntsön az új pályázati ciklus.

Köszönöm a folyamatos támogatásod.

Miklovicz László Péter ügyvezető igazgató, Gordius Solutions Tender Kft.