Lineo CoachingTM e-Könyv

7C Coaching Modell Keretrendszer

Üdvözöljük a life coaching világában! A life coaching egy olyan fejlesztő módszer, amely segít az embereknek önmaguk megvalósításában és az életminőségük javításában. Az life coach egy olyan szakember, aki együttműködik az ügyfelekkel, hogy segítsen nekik beazonosítani a céljaikat, majd leküzdeni az akadályokat és cselekvési tervet készíteni törekvéseik elérése érdekében.

A life coaching a jelenre és a jövőre összpontosít. A coaching folyamat segít az egyéneknek, hogy új lehetőségeket fedezzenek fel saját magukban, és olyan lépéseket tegyenek, amelyek összhangban vannak saját értékeikkel és céljaikkal. A coaching révén javíthatja a személyes és szakmai fejlődését, a kapcsolatait, a kommunikációs készségeit, növelheti az önbizalmát és a motivációját, és leküzdheti az önkorlátozó hiedelmeit és szokásait.

A coachingba való időbefektetés jelentős hatással lehet az életére akár life coachként vagy potenciális ügyfélként vesz benne részt. A life coach jellemzői: az empátia, az aktív hallgatás és az ítélkezésmentes hozzáállás az ügyfélhez. Ügyfélként a coaching folyamatra való nyitottság az egyik legfontosabb tulajdonság, amely bátorságot, őszinteséget, bizalmat és elkötelezettséget igényel.

A life coaching egy olyan mély megtapasztalás a felfedezés útján, amely változást és növekedést eredményez. Tehát, függetlenül attól, hogy ez az út csak most kezdődik el üdvözöljük a life coaching izgalmas világában!

A “7C” coaching modell holisztikus keretet biztosít a coachok számára, hogy irányítsák coaching üléseiket és támogassák ügyfeleiket a kívánt eredmények elérésében. Hangsúlyozza az erős coaching kapcsolat kiépítésének fontosságát, az öntudatosság megkönnyítését, a megoldások együttes létrehozását és az ügyfelek növekedését és fejlődését.

A “7C” coaching modell egy olyan keretrendszer, amely hét kulcsfontosságú elemet vagy kompetenciát foglal magában a hatékony coachinghoz.

Ezek az elemek:

 1. Szerződéskötés (Contracting)
 2. Tisztázás (Clarifying)
 3. Kíváncsiság (Curiosity)
 4. Tudatosság Létrehozása (Creating Awareness)
 5. Társteremtés (Co-Creating)
 6. Kihívás (Challenging)
 7. Bejelentkezés (Checking-In)

“Kommunikációs szakértőként és újságíróként és mint a Coaching, NLP szakma elhivatottjaként minden erőmmel azon vagyok, hogy hozzájáruljak egy olyan értékteremtéshez, amely által a hozzám fordulók, az olvasók és a social média követőim egy jobb életet tudjanak létrehozni maguknak.

Több mint 13 éves Transzformatív Life és Business coaching, valamint NLP tréneri és oktatói tapasztalatom során felhalmozódott tudásom gyümölcseként hoztam létre a Lineo Akadémiát és a Lineo CoachingTM módszertant. Úttörő szerepet vállaltam az NLP és a mediáció technikák coachingban való egyedi ötvözésében.

Az évek során több mint 22.000 órányi coaching és 5.000 órányi képzés vezetésén vagyok túl. Az eddigi munkám gyümölcseit több e-könyvben is megtalálod, ezeket máris megrendelheted, a youtube csatornámon pedig előadásokat és egyedi kérdezéstechnikán alapuló interjúkat láthatsz. Hiszek az emberben és annak fejlődési, változási erejében. Hiszek abban, hogy sokan sokfélék vagyunk és ettől szép a világ és az élet. Nagy erővel rendelkezünk és ha ezt egy jó irányba tereljük, megváltoztathatjuk a körülöttünk lévő világot, és egyben a világot egyben saját magunk legjobbját/ legjobb verzióját hozhatjuk létre.”

S. Toth Marta

Transzformatív Life és Business Coach
NLP Tréner
Business Tréner
A Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

A “7C Coaching Modell Keretrendszer” című e-Könyv ára: 10.500,-Ft

Kedvezményesen: 6.350,-Ft

A kiadvány e-Könyv (eBook) formájában (pdf, nyomtatható, 72 oldal) vásárolható meg.

Rendelje meg most!  Az alábbi megrendelő lap kitöltése után e-mailben fogja megkapni a számlát. A számla megrendeléstől számítva 2 (két) munkanapon belül kiküldésre kerül. Kérem, hogy majd a spam mappában is nézze meg, mert előfordul, hogy oda érkezik. Kérjük, hogy az utalásnál a közlemény rovatban adják meg a nevüket. Miután a befizetés megérkezett 48 órán belül e-mailben elküldjük Önnek az e-könyvet.

  Amennyiben a megrendeléssel/számlával kapcsolatban kérdése merül fel, írjon nekünk az info@coaching-nlp.hu e-mail címre.

  Lineo Life Coach Képzés

  12 hét/10 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

  Life & Business Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

  Egészségügyi Life Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap óra NLP és Mindfulness ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

  Párkapcsolati Coach Képzés 

  12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/parkapcsolati-coach-kepzes/

  Karrier Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/karrier-coach-kepzes/

  NLP SZAKEMBER Alapképzés – NLP Practitioner Képzéz

  Egy képzés, két tanusítvány! NLP Practitioner / NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

  Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

  További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes