Lineo CoachingTM e-Könyv

Tranzakcióanalízis a Coachingban

Coach vagy, aki szeretné fejleszteni a készségeit? Vagy egyszerűen érdekel a viselkedés és a kommunikációs minták megértése? Ez az új e-könyv átfogó útmutatót nyújt a Tranzakcióanalízis (TA) technikáinak alkalmazásához a coachingban.📚

A TA egy rendkívül hatékony eszköztár, amellyel mélyebb betekintést nyersz a kliensed gondolkodásába és viselkedési mintáiba. 🧠 Megértheted a motivációit, félelmeit, hiedelmeit és automatikus reakcióit.

A tranzakcióanalízis az ego-állapotokat vizsgálja, amelyeket az emberek a kommunikáció során felvesznek – Szülő, Felnőtt és Gyermek. Ezek megértése kulcsfontosságú a coachok számára a jobb kapcsolatteremtéshez.

🤝 Az e-könyv bemutatja:

🚩 Ego-állapotok – A Szülő ego a tekintélyt és kontrollt tükrözi. A Felnőtt ego racionális döntéseket hoz. A Gyermek ego érzelmeket és impulzusokat mutat. Coachként fel kell ismerned mindegyiket!

🚩 Tranzakciók – A kiegészítő tranzakciókban az ego-állapotok illeszkednek a küldő és a fogadó oldalán. De a keresztezett és rejtett tranzakciók konfliktusokhoz vezetnek! Az e-könyv bemutatja, hogyan ismerd fel és irányítsd át ezeket a gördülékeny coaching érdekében. 📈

🚩 Forgatókönyvek – Önkárosító életminták, amelyekhez az emberek tudat alatt ragaszkodnak. Használd a TA-t a coaching-klienseid forgatókönyveinek azonosítására, majd segíts azok átírásában! 🆕

🚩 Játékok – Diszfunkcionális interakciók, melyek megerősítik a forgatókönyveket. Ismerd fel az ego-állapot játékokat, és kerüld el a pszichológiai csapdákat! 🚫

🚩 Autonómia és felelősség – Önállóság kialakítása a coaching-klienseknél. Az e-könyv bemutatja a TA technikáit az elszámoltathatóság ösztönzésére támogató módon. ✅

És még sok minden más! Fedezd fel ennek a TA coaching kézikönyvnek a teljességét! 🗺️

Emellett betekintést nyersz, hogyan alkalmazhatod mindezt a gyakorlatban különféle coaching szituációkban, legyen szó életmód-változtatásról, kapcsolati problémákról vagy karrier coachingról. 👩‍💻

A tranzakcióanalízis egy időtálló modellt kínál az emberi psziché és interakciók megértéséhez. A coachinggal ötvözve életet változtató fejlődést és fejlesztést tesz lehetővé. 🚀
Szerezd be most az e-könyvet, hogy a TA transzformatív erejével emeld a coaching képességeidet új szintre!

“Kommunikációs szakértőként és újságíróként és mint a Coaching, NLP szakma elhivatottjaként minden erőmmel azon vagyok, hogy hozzájáruljak egy olyan értékteremtéshez, amely által a hozzám fordulók, az olvasók és a social média követőim egy jobb életet tudjanak létrehozni maguknak.

Több mint 13 éves Transzformatív Life és Business coaching, valamint NLP tréneri és oktatói tapasztalatom során felhalmozódott tudásom gyümölcseként hoztam létre a Lineo Akadémiát és a Lineo CoachingTM módszertant. Úttörő szerepet vállaltam az NLP és a mediáció technikák coachingban való egyedi ötvözésében.

Az évek során több mint 22.000 órányi coaching és 5.000 órányi képzés vezetésén vagyok túl. Az eddigi munkám gyümölcseit több e-könyvben is megtalálod, ezeket máris megrendelheted, a youtube csatornámon pedig előadásokat és egyedi kérdezéstechnikán alapuló interjúkat láthatsz. Hiszek az emberben és annak fejlődési, változási erejében. Hiszek abban, hogy sokan sokfélék vagyunk és ettől szép a világ és az élet. Nagy erővel rendelkezünk és ha ezt egy jó irányba tereljük, megváltoztathatjuk a körülöttünk lévő világot, és egyben a világot egyben saját magunk legjobbját/ legjobb verzióját hozhatjuk létre.”

S. Toth Marta

Transzformatív Life és Business Coach
NLP Tréner
Business Tréner
A Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

A “Tranzakcióanalízis a Coachingban” című e-könyv ára: 10.500,-Ft

Kedvezményesen: 6.350,-Ft

A kiadvány eKönyv (eBook) formájában (pdf, nyomtatható, 58 oldal) vásárolható meg.

Rendelje meg most!  Az alábbi megrendelő lap kitöltése után e-mailben fogja megkapni a számlát. A számla megrendeléstől számítva 2 (két) munkanapon belül kiküldésre kerül. Kérem, hogy majd a spam mappában is nézze meg, mert előfordul, hogy oda érkezik. Kérjük, hogy az utalásnál a közlemény rovatban adják meg a nevüket. Miután a befizetés megérkezett 48 órán belül e-mailben elküldjük Önnek az e-könyvet.

  Amennyiben a megrendeléssel/számlával kapcsolatban kérdése merül fel, írjon nekünk az info@coaching-nlp.hu e-mail címre.

  Lineo Life Coach Képzés

  12 hét/10 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

  Life & Business Coach Képzés 

  12 hét/12 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

  Egészségügyi Life Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap óra NLP és Mindfulness ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

  Párkapcsolati Coach Képzés 

  12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/parkapcsolati-coach-kepzes/

  Karrier Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/karrier-coach-kepzes/

  NLP SZAKEMBER Alapképzés – NLP Practitioner Képzéz

  Egy képzés, két tanusítvány! NLP Practitioner / NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

  Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

  További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes