A hat legfontosabb ok arra, hogy miért nálunk képezd magad

1.

Etikai normarendszer

Akárcsak a tanácsadói munka, a coaching is egy rendhagyó, érvényben lévő és nemzetközileg elfogadott összefüggő szabályrendszer nélküli szakma.

A Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta kézbe vette az irányítást és létrehozott egy etikai keretrendszert, melyet a szakma fejleszthet. Az összes Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta által képesített coachot felkértük, hogy csatlakozzon és tanárainkkal, személyzetünkkel társulva írja alá a Magatartási Kódexet, amely tevékenységeink legfőbb vezérelveit tartalmazza. Sok nálunk végzett hallgató alakította ki saját vállalkozását Magyarországon és külföldön, vagy használja a Lineo CoachingTM márkavédett módszerét a munkahelyén a mindennapok során. Kijelenthetjük, hogy napjainkban a Magatartási Kódex a legjelentősebb hivatkozási pontja a coachingon belüli etikai normáknak.

Coaching Magatartási és Etikai Kódex elolvasásához Kattints ide!

2.

A trénerek minősége

Ha képezni szeretnéd magad arra, hogy coachcsá válj, a legjobb, ha olyan tanároktól tanulsz, akik maguk is sikeres coachok vagy vezetők a munkahelyükön.

Trénereink mindegyike megfelel a fentieknek, így kiváló példaképet jelenthetnek a saját jövőbeli praxisodhoz. Őket is az a kíváncsiság hajtotta, hogy mekkora lendületet ad a coaching egy teljesen új magán- és szakmai élet elindításához és megvalósításához. Ma már sikeres coachként dolgoznak Magyarországon és külföldön egyaránt. Miért ne követnéd Te is ezt az utat?

3.

A képzés színvonala

Ha élenjáró képzést nyújtó intézményt keresel, akkor a mi iskolánk az, ami Neked kell. Coach képző módszerünk (Lineo CoachingTM by S. Toth Marta) sok éves kutatómunka, valamint a hallgatóktól érkezett visszajelzések által kifejlesztett program. Márta célja, hogy folyamatosan fejlessze és frissítse a képzéseket, a szakma és a szakemberek szükségleteihez alkalmazkodva. Képzésünk számtalan okból kifolyólag nagy sikernek örvend, beleértve minőségi eszközeinket, a képzés ideje alatt tapasztalt folyamatos egyéni támogatásunkat, a motiváló képzési napokat, melyeken részt veszel majd, valamint a valódi életből hozott coaching eseteket.

Trénereink folyamatosan fejlesztik szakmai ismereteiket és tudásukat, így az összes képzésünk különböző területekről származó technikákat és modelleket tartalmaz (mint például az NLP – Neuro-Lingvisztikus Programozás -, és a Konfliktuskezelés), hallgatóink ezáltal átfogóbb képet kaphatnak a coachingról. Meggyőződésünk, hogy a nálunk végzett coachok a legértékesebbek között tarthatók számon bárhol is legyenek a világban.

4.

A tudás és a szakmai tapasztalat mélysége

Diákjaink tudják, hogy a Lineo International Consulting Kft. és a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta által szerzett diploma nem egy alap szintű képesítés. Bárki, aki első alkalommal vesz részt a képzésünkön, megérti, hogy mély vízbe ugrott. Coachként a fejlődésed szempontjából a mi mélyreható képzésünk nem helyettesíthető.

A személyes fejlődés szintén fontos része a Lineo CoachingTM tanítási technikájának. A különbséget egy szegényesebb és egy kiváló coaching képzés között az teszi, hogy az utóbbinál elképzelhetetlen változás nélkül végigcsinálni a tanfolyamot. Segítünk a személyes fejlődésben, hogy hallgatóink még azelőtt megoldják saját problémáikat, mielőtt befejezik a képzést és megkezdik önálló pályafutásukat.

Egyszerűen lehetetlennek tartjuk, hogy a könyvekben olvasott, virtuális példákon keresztül megtanult technikákat, vagy éppen csak a tanárok által előadott sémákat alkalmazzák.

Képzési modellünk egy valóságban megtapasztalt tanulmány mix, élő folyamatban értékelt coaching és otthoni gyakorlat egyaránt. A képzés alatt saját bőrödön megtapasztalt coaching tudást szerzel. Az ily módon megszerzett mély tudás biztosítja azt, hogy szakmai képességeid megállják majd a helyüket bármilyen potenciális ügyfél vizsgálódánák kereszttüzében. A lehető leghitelesebb coach leszel, hiszen miközben tanulsz, valóban elmélyülsz a témában és saját magadon is megtapasztalod a coaching folyamatát. Ha Te inkább csak elolvasnál egy könyvet, hogy azután elmondhasd: „Coach vagyok.”, az is teljesen rendben van. De ezzel kegyetlenül becsapod önmagadat és az ügyfeleidet is.

5.

Egy komoly tanulmányi befektetés

Az ügyfelek készen állnak arra, hogy jelentős tiszteletdíjat fizessenek a megfelelő coachnak. Cserébe viszont elvárják, hogy egy olyan emberrel dolgozzanak együtt, aki pár óránál többet invesztált a saját szakmai fejlődésébe. Egy belépő szintű képzés elvégzésével a nem professzionális irányt erősítjük. Olyan emberekre van szükségük, akik többet tettek annál, mint hogy csak a felszínt kapargatták. Amikor valaki úgy dönt, hogy coachként elvégez egy képzést, egy teljesen új személyes és szakmai világ nyílik meg előtte. Coachként olyan szakemberré válsz, aki magas díjakkal dolgozhat itthon és külföldön egyaránt, miközben a munka és a magánélet tökéletes egyensúlyban van.

Diákjaink egyetértenek a Lineo International Consulting Kft. és a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta filozófiájával, miszerint az, hogy professzionális coachként másokat támogatsz komoly befektetés és 100%-ban megéri.

6.

Személyes jutalom

Már csak az anyagi javak alapján is megfontolandó coachként dolgozni, azonban a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta hallgatói azt is tudják, hogy a személyes előnyök ennél jóval jelentősebbek. Megvan a szabadságod, hogy akkor dolgozz, amikor akarsz, ahol csak akarsz, és akivel csak akarsz. Dolgozhatsz személyesen az irodádban, vagy otthonról, dolgozhatsz egyszerre csak egy, de akár több ügyféllel is. Végül, de nem utolsó sorban tudásod a munkahelyeden is alkalmazhatod, hogy magasabb színvonalon dolgozhass és elmélyíthesd a pozíciód. Te vagy a felelős a saját sorsodért. Segíthetsz ügyfeleidnek saját jövőjük pozitív irányba történő formálásában is. Így az emberek iránt érzett szenvedélyed lehet a szakmád.

Hisszük, hogy nem találsz majd ennél kielégítőbb karriert. Coachaink visszajelzése alapján, valahányszor segítenek másoknak saját életük fejlődésében, az ő életük is kivirágzik.

Life Coach Képzés

NLP Képzés

Business Coach Képzés