Skip to main content

Partnerek

LINEO

Gyémánt XXI Kft., Vip-Phone Kft., Integral Communications Kft., Samsung, Masterclass, Hidvégi-Hús Kft., Mátra Cukor, Info Cebra, Cornexi Zrt, Tomker Kft., Princess Distribution Kft., Studio Moderna Kft., Fortrend Kft.

Teleclub Romania, Teleperformance Romania, Silver Trading, Fan Courier, Cetelem Romania, Uromed Center, Avrig 35 Group, Ecovis Romania, Sygma Bank, Ideal Mariaj, Toya Romania, Hanner R.D., Excelsio Group, Enovator Data, Ionescu&Sava Avocati.

2018-10-19 in Ajánlások

Coaching Camp

"Mártával már nem első alkalommal dolgoztunk együtt...
Read More
2018-10-15 in Ajánlások

uSchool

Márti a 2017-es uSchool középiskolás vállalkozói programunk startup hétvégéjén...
Read More
2014-09-10 in Ajánlások

Vip-Phone

Mártihoz 2013 októbere óta járok coaching-ra rendszeresen. Bevallom őszintén előtte el nem tudtam képzelni, hogy milyen szerepe van egy coach-nak.
Read More
2014-09-09 in Ajánlások

Dorado XXI.

Mártival néhány hónapja dolgozom együtt business coaching területen.Tükröt tart,kérdez és vezet...Értékítélete megbízható,tanácsai bizonyítottak.Bátran merem Őt ajánlani!
Read More
2014-08-13 in Ajánlások

Gordius Kft.

Közel fél éves közös munkát mondhatok magaménak Mártival. Az első alkalmak váratlan szembesülései, esetenként kellemetlen pillanatai mai szemmel nézve vállalkozásunk legértékesebb „befektetései” voltak.
Read More
2014-07-28 in Ajánlások

S&T Consulting Kft.

Let me express my thanks to you for your very efficient assistance in our trainee selection process. We submit this reference letter to acknowledge your proficiency and experience.
Read More
2014-07-28 in Ajánlások

Gyémánthegy XXI. Kft.

Mártihoz nem úgy indulok, mintha dolgozni mennék, inkább egy komoly baráti beszélgetésként élem meg.
Read More
2014-07-28 in Ajánlások

Palmsped

Tapasztalatom és véleményem, hogy egy profi mediátor nagyon sokat tud segíteni, hogy az életünkben felmerülő konfliktusokat úgy oldjuk meg, hogy megértsük a másikat és közben a valódi problémájára figyeljünk. Igaz…
Read More
2014-07-28 in Ajánlások

The Three Corners Hotel Bristol

S. Tóth Mártit egy üzleti csoporton belül volt alkalmam megismerni. Volt szerencsém Márti által vezetett mediáción és coachingon is részt venni.
Read More
2014-07-28 in Ajánlások

Gyémánthegy

Tevékenysége első lépéseként a menedzsment kompetenciafejlesztésére került sor, mediációs és life coaching területen szereztünk ismereteket, mely fejlesztette önismereti, konfliktuskezelési, kommunikációs és együttműködési képességünket, ezen kívül támogatja mind a kollégákhoz, alvállalkozókhoz,…
Read More

Tagságok

S. Toth Marta | Lineo International Consulting Kft.

Rólunk mondták

LINEO

adrienn_repcsak„S. Tóth Mártit egy üzleti csoporton belül volt alkalmam megismerni. Volt szerencsém Márti által vezetett mediáción és coachingon is részt venni.
Amivel rögtön felkeltette az érdeklődésemet az az, hogy mindig volt kérdése. Ez a képessége csak keveseknek van a birtokában és még kevesebben tudják ezt hitelesen használni.
Hihetetlennek tartom, hogy kérdésekkel emberek életében változást tudsz előidézni, egyre jobbá és jobbá teszed őket a magán és az üzleti életben is. Mindezt úgy, hogy nem mondod ki az élet nagy igazságait, hanem kimondatod.
A segítségeddel súlyos terheket sikerült leraknom egy szempillantás alatt, úgy hogy azóta is biztos vagyok a döntésem helyességében.
A nagyon jó tapasztalatok miatt bármilyen cégnek, vagy magánembernek ajánlom a Lineo International képzéseit és S. Tóth Márti által nyújtott fejlődési lehetőséget.”
Adrienn Rapcsák, 
Director of Sales,The Three Corners Hotel Bristol ****

“Tapasztalatom és véleményem, hogy egy profi mediátor nagyon sokat tud segíteni, hogy az életünkben felmerülő konfliktusokat úgy oldjuk meg, hogy megértsük a másikat és közben a valódi problémájára figyeljünk. Igaz ez mind a magánéletben, mind a munkában.
S.Tóth Márta profi, pillanatok alatt ráhangolódik ügyfelére, hallgat, figyel majd nagyon konkrét és mélyreható kérdésekkel segít, hogy magunk tárjuk fel problémánk valódi gyökereit, mindezt úgy hogy a megoldásra is magunk találjunk rá. Miután már tudjuk miben és hogyan szeretnénk változtatni, ő még akkor is segít. Hogyan? Kérdez! És figyelemmel követi, hogy megtettük-e azokat a sokszor apró lépéseket, amit magunknak ígértünk.”

Miután eljöttem a coachingról, rájöttem, hogy számomra az elme karbantartása ugyanolyan fontos, mint a testedzés. Nem a tanulásra gondolok, hanem a külső, szakember általi segítségre, aki a gondolkodást segíti a megfelelő irányba terelni. Nagyon inspiráló volt a beszélgetés, azóta is a hatása alatt állok. Köszönöm a lehetőséget!
Kovács Edina, ViasatTv

Elmondhatom magamról, hogy nagyon szerencsés helyzetben vagyok. A családomban és a barátaim közt is teljes megértést találok, mindenben támogatnak, ami számomra nagyon sokat jelent. Még a barátom anyukája is szívesen segít abban, amiben lehet. Az ő révén jutottam el Mártához is, aki rengeteg mindenre ráébresztett magammal és képességeimmel kapcsolatban. Ezzel mintegy kezdőlökést adott nekem ahhoz, hogy rájöjjek mi is az ami érdekel és amiben jó lennék. Azokat a képességeimet is tulajdonságaimat, amikre először rácsodálkoztam, ma már elhiszem. Tisztában vagyok vele, hogy van még min dolgozni az önbizalommal és önértékelésemmel kapcsolatban, de tudom, hogy jó úton haladok. Márta segített nekem elfogadni magam olyannak amilyen vagyok, és rájöttem: nem is vagyok annyira elveszve a világban. Most már tudom merre menjek tovább, hogy hová tartok, és mit is szeretnék igazából elérni. Sok erőt és önbizalmat adnak nekem ezek a beszélgetések, és azt hiszem határozottan állíthatom: sokkal mosolygósabb és felszabadultabb vagyok az utóbbi időben.
Rácz Anna, középiskolai tanuló

Kedves Márti! Céges karácsonyi ajándékba kaptam a coaching alkalmakat. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mivel bevallom őszintén hallani már hallottam a kifejezést, de nem tudtam pontosan mire számíthatok majd. Az első órától kezdve nagyon élveztem a coachingot olyan volt, mint kellemes tea melletti beszélgetés a legjobb barátommal, akinek végre van ideje és kedve is velem foglakozni, na meg persze elég profi ahhoz, hogy rávezessen a problémáim megoldására. És hogy miért volt hasznos? Azt hiszem, azért mert minden embernek nap, mint nap döntenie kell fontos és kevésbé fontos dolgokról és a jó döntésekhez két dolog elengedhetetlen, saját magad 100 % -os ismerése, valamint adott szituáció reálisan, kiválóként való elemzése. Ehhez kaptam én segítséget a Mártától, aki az első pillanattól kezdve olyan volt, mint egy bizalmas barátnő, aki okos feladatokkal vezet rá önmagam és a világom helyes megítélésére. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki elég bátor hozzá, hogy szembe nézzen saját magával!
Kertész Jennifer

“Minden fejlődés és az ezzel járó pozitív változás saját magunk mélyebb megismerésével kezdődik. Lineo International Consulting Kft. Coaching képzése egy nagyon jó lépcső ezen az úton. Köszönöm, hogy részt vehettem benne, már most tudom, hogy nagyon komoly tudást szereztem, amit hosszú távon tudok kamatoztatni.
A coaching lehet csodaszer, megoldás egy élethelyzetre vagy üzleti kihívásra, fontos tudni, hogy a feladat megoldása ránk vár. A helyes út megtalálásában a jól feltett kérdések – akár life- akár business coaching területen – nagyon komoly segítséget tudnak nyújtani. S. Tóth Márta pedig fantasztikusan, nagy empátiával kérdez, bárkinek szívesen ajánlom.”
Tímea Mege

furar-zoltan„Mártihoz nem úgy indulok, mintha dolgozni mennék, inkább egy komoly baráti beszélgetésként élem meg. Mégis, minden alkalommal új teendőkkel, ötletekkel, és házi feladattal jövök el, amit a következő alkalommal ellenőriz is! A felszín alatt komoly munka folyik, mindkettőnk fejében.
Márti nagyon érzi, kinek mik az erősségei és a fejlesztendő területei, merre vannak a komfort zóna határai. Fifikásan tágítja ezeket a határokat, és kérdez rá olyan tevékenységeimre, amik nem az erősségeim.
Minden kérdéssel és feladattal érezhetően haladunk előre. Márti segítségével gyakorlatilag fél év alatt átalakítottuk a cég struktúráját, tanácsadói csoportot alakítottunk ki, új irodába költöztünk, és olyan döntéseket hoztunk meg, amiket már igencsak halogattunk. Köszönet és hála jár a munkájáért!”
Furár Zoltán ügyvezető, Gyémánthegy XXI. Kft.

A csoport coachingról: Még több esélyt látok hosszabb távú, komolyabb kapcsolatok kiépítésére ügyfelekkel. A munkatársi viszonyok kapcsán úgy gondolom, hogy mindenki közelebb került az önmegvalósításhoz, így mindenképpen fognak oldódni a benti feszültségek, mert kevesebb problémát fogunk behozni, és több energia jut a munkahelyi feladatokra.
Farkas Enikő, TV2 sales manager

Kedves Márta és lelkes CSAPATOD! Bizton állíthatom, hogy ráléptem a FEJLŐDNI VÁGYÁS rögös útjára a segítségetekkel. Bármennyire is voltak kellemetlen percei a „sz(k)ínvall(at)ásomnak”, mégis csak hálával tartozom Nektek és magamnak is, hogy Csernusi szavakkal élve- „bevállaltam”! Köszönöm a figyelmet és a törődést, a szakmai és emberi felkarolást. Mártáról még annyi „külön-véleményem van”, hogy ha kell anyáskodó/ nőies/misztikus, de ha úgy hozza a szituáció, akkor igen is kemény / „harcias”/racionális.Egyesíti magában a ying és yangot éppen a megfelelő időben és mennyiségben. Van még mit tanulnom tőle mindkét oldal vonatkozásában. Simogat és „pofán is vág” ha arról van szó, de ezt is teszi úgy, hogy még haragudni sem lehet rá. Profi.
Várom az újabb „kalandot”, amely akkor élesben márciustól indul be nálam. Természetesen addig sem szeretnék kivonulni a köztudatból, főleg, hogy kézbe akarom venni/kézbe veszem az életemet, hogy végre ne csak külső szemlélője, hanem aktív részese is legyek ennek! Hajrá! Hajrá! ELŐRE!
dr.Bittó. Renáta, jogtanácsos

Már az első ülés után egészen másként láttam azokat a problémákat, amikkel hónapok óta küzdöttem, és már-már meghátrálásra gondoltam velük szemben. Szakmai és magánéletemben egyszerre jött el a lépés- és változtatáskényszer, amire az ülésen néhány perc után magam is ráláttam. Ez persze nem ment volna a coach segítsége nélkül, hiszen néha csak arra van szükségünk, hogy kilépjünk a minket gúzsba kötő problémából, és a más szemével lássuk önmagunk helyzetét. Az ülésen és az utána végzett gyakorlatok segítségével olyan gondolatok kimondására került sor, amik már régen bennem voltak, de mélyen eltemetve, most viszont új erőt és irányt kaptak bennem. Egyszóval lassan elkezdem újra én irányítani az életemet, ami az egyetlen útja annak, hogy a számomra pozitív irányba menjenek a dolgaim.
J. Erika, marketing menedzser

Kedves Lineo Csapat! Remélem nemsokára mások is osztoznak velem abban a véleményben, hogy ez a Csapat igazán profi, összefogott és komoly. Nagy előrelépést jelentett számomra az üzleti tanácsadásuk, coachinguk, vezetőként és magánemberként egyaránt. Sok sikert kívanok a Csapatnak!
Kelemen Tibor, menedzser

„Volt már valaha is olyan érzésed, amikor tárgyalsz egyik partnereddel, akkor hirtelen a semmiből előjön egy látomás és látod a másik fél jövőjét? Misztikus? Nem, nem az, ez mind reális. Ne várj a holnapra, menj el még ma S. Tóth Mártához egy coachingra, s meg tudod mi a titok nyitja.
Ezt hallom, látom folyamatosan, hogy annyi meg annyi tréner van a világon. Hogyan is válaszuk ki a megfelelőt? Ha szereted a kihívásokat, az extrém dolgokat, ha kíváncsi vagy arra, hogyan változhat át egy oroszlán egy óra alatt egy kis cicává, akkor S. Tóth Márta a Te coachod.
Amikor tanulsz valakitől azt nézed, hogy milyen értékrendet, gondolatokat, technikákat vagy szófordulatokat tudsz elsajátítani. Vagy azt, hogy az adott coach át tud-e Téged lendíteni életed legnehezebb szakaszán. S mindezt egyszerű, ugyanakkor nagyszerű módszerrel teszi. Végighallgat és nem azt mondja, hogy „A” vagy „B” felé kell menni, hanem csak beszélget Veled és egyszer csak azt veszed észre, hogy a tudatalattid meg is találta a megfelelő megoldást. És mind ennek az az eredménye, hogy mágnesként vágysz a coachingra és utána a sikerre.„
Nagy Tamás, a VIP-Phone Europe tulajdonosa

Close Menu