Azonosítás

Tisztázás

Létrehozás

Szeretnéd konstruktívan kezelni a személyes és az üzleti életedben történő változásokat?
Szeretnél egy magasabb személyes vagy szakmai színvonalat elérni?

Dapoxetine is available at a range of pharmacies, drugstores and grocery shops. He said: "there is no possibility of us backing down, they need buy prednisone online learnedly our presence as much as we need theirs.". Clavamox works by reducing the amount of acetylcholine in the body.

The best and most natural way to help the body heal itself. Generic drugs is manufactured by a clomid 50 mg tablet price El Arahal different company in a different state or country. Priligy dapoxetine price philippines - the online shop has the largest selection of priligy dapoxetine price philippines.

Engedd meg, hogy a céljaidra, a személyiségedre és a vágyaidra alapozva segítsek Neked saját vágyott jövőképed

Azonosításában, Tisztázásában és Létrehozásában.

S. Toth Marta

– Okleveles Life & Business Coach (ICF)
– Nemzetközi Minősített NLP Tréner (International Licensed by John Grinder & Frank Pucelik)
Business Tréner (International Licensed by John Grinder and Frank Pucelik)
– a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója
Személyes fejlődési programok trénere (International Licensed by John Grinder & Frank Pucelik)
Hipnózis és idővonal mester szakember – Master Hypnosis & Master Time Line Therapy Practitioner
Személyes és üzleti fejlődési programok nemzetközi trénere
Igazságügyi Minisztérium által akkreditált Mediátor
– Motivációs előadó
– a Lineo International Consulting Kft. alapítója és cégvezetője
– a Coaching, NLP és Mediáció Akadémia alapítója
– Vlogger : a JelenLét vlog létrehozója és működtetöje

“Mi is emberből vagyunk – vannak hétköznapjaink, ünnepeink, örömeink és megoldandó feladataink.
Amitől talán többek vagyunk, hogy már tanultunk a hibáinkból és alázattal, befogadóan, szeretettel tekintünk a világ és az emberek felé.”

Akikkel dolgozom

Mind a személyes, mind az üzleti coaching során olyan ügyfelekkel dolgozom, akiknek az életútjuk során már szembe kellett nézniük és meg kellett birkózniuk számos problémával.

A különbözőségek ellenére az ügyfeleimben van jópár fontos hasonlóság:

– nem elégedettek a jelenlegi állapotukkal
– máshogyan akarnak érezni az életükkel és a jövővel kapcsolatban
– hajlandóak felfedezni azt, ami igazán lényeges számukra, még akkor is, ha ez nagyon nehéz feladat

Az ügyfeleim között vannak személyek, akik:

– Megvilágosodást és helyes döntést keresnek
– Értékelik a magánéleti/munkaügyi lehetőségeiket
– Szembenéznek nehéz karrier-döntéshelyzetekkel
– Megküzdenek a munkába visszatérés/más munkára áttérés félelmeivel
– Párkapcsolati nehézségeik vannak
– Mélyebb önmegértést és elfogadást keresnek
– Eltökélten küzdenek azért, hogy a legtöbbet hozzák ki az életükből
– Figyelmet fordítanak a coachingra, mint karrierlehetőségre

Amit én csinálok:

Csak olyan elkötelezett embereket coacholok, akik eltökélten képesek küzdeni azért, hogy olyan sikereket érjenek el, amikről mások csak álmodni tudnak.

A tudásomat az igényeidre formálom, hogy a leghatékonyabban segíthessek a lehetőségeid lehető legteljesebb kihasználásában.
Ha sikeres vagy, ambíciózus és kész arra, hogy új szintre lépj, akár Life Coaching, Business Coaching vagy NLP-ről legyen szó, meggyőződésem, hogy profitálni fogsz az egyik jól szabott és szakszerű szolgáltatásunkból.

5228

tréning óra

22122

óra life & business coaching

Párkapcsolati Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

S. Tóth Márta soha nem adta fel az álmait és azt az álmát, hogy segítsen másoknak előremozdítani az életüket. Számos díjat nyert, felépített sok-sok sikeres vállalatot és rengeteg embernek, valamint vállalatnak segített a fejlődésben, a növekedésben és abban, hogy valóra váltsák az álmaikat. Napjainkban Magyarországon Márti az egyik legelismertebb szakember a coaching, az NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás) a személyes és üzleti fejlődési programok, valamint a mediáció területén.

Ha valaki megkérdezi, ki is S. Tóth Márta valójában, biztosan elmondanám, hogy egy végtelenül szabadszellemű, nyitott, elfogadó, melegszívű ember, akinek mások boldogsága mindig előrébbvaló a sajátjánál. Olyan valaki, aki az utolsó utáni mindenét is odaadná, ha arról lenne szó, azért, hogy segítsen másoknak. Olyan valaki, aki az egész életét a segítő szakmának szentelte és szenvedélyesen szereti azt, amit csinál.

Azt, hogy mi mindent csinált eddig nehéz felsorolni, ennek ellenére megpróbálkozom vele: dolgozott újságíróként és természetesen már akkoriban is az érdekelte, hogy ki van egy-egy történet mögött, az ember maga… Egymaga felépített egy céget Romániában (Studio Moderna – Top Shop) amelynek több éven keresztül volt a vezérigazgatója. Olyan igazgatója, aki a kollégáira nem mint beosztottakra, hanem mint barátokra tekintett. Barátokra, akik mindig fordulhattak Hozzá egy jó szóért akár a munka, akár a magánélet vonatkozásában.

Dolgozott rendkívül sikeres HR szakemberként, majd 2010-ben elkezdődött a legnagyobb szakmai szerelem az életében: megalapította saját cégét a Lineo International Consulting Kft.-t és ezen belül saját képző akadémiáját a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta-t.

Márti napjainkra Magyarországon az egyik legmegbecsültebb szakember és sokan az ő egyedülálló szakmai tudása és profizmusa, valamint a személyének a varázsa miatt csatlakoznak a képzésekhez, illetve keresik fel őt személyes vagy szervezeti fejlesztés kapcsán.

A coaching módszertanának segítségével grandiózus változásokat hoz mások életébe és hatalmas szívvel, becsülettel és odaadással képzi a jövő szakembereit saját iskolájában. Különleges kapcsolat fűzi az NLP-hez (Neuro-Lingvisztikus Programozás), amely a hitrendszer felfedezésével és annak esetleges megváltoztatásával foglalkozik. Ez a tudásvágy olyan szintre nőtt az évek során Mártiban, hogy számos képzést külföldön végzett el, hogy a legjobbaktól (John Grinder & Frank Pucelik – az NLP megalapítói) tanulhassa meg a szakma csínját-bínját. Mára már Mester NLP szakember, Mester Hypnotherapy szakember, Idővonal terápiás szakember és az egyetlen olyan Nemzetközileg minősített NLP Tréner, Magyarországon, aki a két a legfontosabb nemzetközi NLP szövetség által akkreditált minősítéssel rendelkezik.

Még tovább fokozza egyedülállóságát, hogy cégek, valamint magánszemélyek számára nyújt segítséget vitás ügyeik rendezésében, hiszen a fentieken túl mediátor végzettséggel is rendelkezik és az Országos Mediációs Egyesület volt elnökségi tagja.

Különleges figyelmet szentel a társadalmi felelősségvállalásnak, ennek keretén belül dolgozott az UNICEF-nek, az ÖNÉ-nek, valamint a BCCH-nek (Brit Kereskedelmi Kamara) illetve az Invendor és a BCCH közös projektjében a USchool program mentoraként.

Egy dolog kétségtelen és megkérdőjelezhetetlen, ha Mártiról van szó: ha ő csinál valamit, azt nem csak úgy fél gőzzel, hanem teljes odaadással, profizmussal, maximalizmussal és szíve minden szeretetével teszi.

Akit részesít az élet abban a különleges kegyben, hogy ismerheti őt, annak bizonyos, hogy pozitív irányba változik az élete.

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Lineo Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Life & Business Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Média

Inspiráció Neked

Ettől lesz igazán boldog a gyerek a szülinapján

S. Toth Marta @ gyerekszoba.hu
Inspiráció Neked

Hogyan szeressünk jól?

S. Toth Marta @ Duna TV
Ne csak az új év miatt tegyünk fogadalmakat. S. Toth Marta @ RTVE
Inspiráció Neked

Ne csak az új év miatt tegyünk fogadalmakat

S. Toth Marta @ RTVE
Inspiráció Neked

Mi a coaching és miért érdemes coachhoz fordulni?

S. Toth Marta @ Sport Rádió

Tagságok