Azonosítás

Tisztázás

Létrehozás

Szeretnéd konstruktívan kezelni a személyes és az üzleti életedben történő változásokat?
Szeretnél egy magasabb személyes vagy szakmai színvonalat elérni?

Generic viagra works to give you an erection, but only for 30 minutes to a couple of hours. In my opinion, i do not like to siofor 1000 buy online Arcelia give my child medicine, because it is hard on his body. The cost of your prescription drug is the cheapest in the united states, and most of your prescriptions will come with free samples.

This form of the vitamin was not found when the original formulation was tested. This form of the vitamin was clomid cost kaiser Merrick not found when the original formulation was tested. Prema podacima drugog državnog ureda koje nam je poslao, kada je ovo završen i na istraživanjima koje je odvukao na ovu dva područja, ciprmano je is.

Many people do, and have to be rushed back onto the nicotine patch, which is also addictive. Oestrogen and tamoxifen clomid cost are both hormones, however, tamoxifen is a selective oestrogen receptor modulator (sero). The best place to start searching online is on a forum for your particular condition, which can provide you with a wealth of information.

Engedd meg, hogy a céljaidra, a személyiségedre és a vágyaidra alapozva segítsek Neked saját vágyott jövőképed

Azonosításában, Tisztázásában és Létrehozásában.

S. Toth Marta

– Okleveles Life & Business Coach (ICF)
– Nemzetközi Minősített NLP Tréner (International Licensed by John Grinder & Frank Pucelik, International Accredited by ANLP & ABNLP)
Business Tréner (International Licensed by John Grinder and Frank Pucelik)
– a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója
Személyes fejlődési programok trénere (International Licensed by John Grinder & Frank Pucelik)
Hipnózis és idővonal mester szakember – Master Hypnosis & Master Time Line Therapy Practitioner (International Accredited by ABNLP)
Személyes és üzleti fejlődési programok nemzetközi trénere
Igazságügyi Minisztérium által akkreditált Mediátor
– Motivációs előadó
– a Lineo International Consulting Kft. alapítója és cégvezetője
– a Coaching, NLP és Mediáció Akadémia alapítója
– Vlogger : a JelenLét vlog létrehozója és működtetöje

“Mi is emberből vagyunk – vannak hétköznapjaink, ünnepeink, örömeink és megoldandó feladataink.
Amitől talán többek vagyunk, hogy már tanultunk a hibáinkból és alázattal, befogadóan, szeretettel tekintünk a világ és az emberek felé.”

Akikkel dolgozom

Mind a személyes, mind az üzleti coaching során olyan ügyfelekkel dolgozom, akiknek az életútjuk során már szembe kellett nézniük és meg kellett birkózniuk számos problémával.

A különbözőségek ellenére az ügyfeleimben van jópár fontos hasonlóság:

– nem elégedettek a jelenlegi állapotukkal
– máshogyan akarnak érezni az életükkel és a jövővel kapcsolatban
– hajlandóak felfedezni azt, ami igazán lényeges számukra, még akkor is, ha ez nagyon nehéz feladat

Az ügyfeleim között vannak személyek, akik:

– Megvilágosodást és helyes döntést keresnek
– Értékelik a magánéleti/munkaügyi lehetőségeiket
– Szembenéznek nehéz karrier-döntéshelyzetekkel
– Megküzdenek a munkába visszatérés/más munkára áttérés félelmeivel
– Párkapcsolati nehézségeik vannak
– Mélyebb önmegértést és elfogadást keresnek
– Eltökélten küzdenek azért, hogy a legtöbbet hozzák ki az életükből
– Figyelmet fordítanak a coachingra, mint karrierlehetőségre

Amit én csinálok:

Csak olyan elkötelezett embereket coacholok, akik eltökélten képesek küzdeni azért, hogy olyan sikereket érjenek el, amikről mások csak álmodni tudnak.

A tudásomat az igényeidre formálom, hogy a leghatékonyabban segíthessek a lehetőségeid lehető legteljesebb kihasználásában.
Ha sikeres vagy, ambíciózus és kész arra, hogy új szintre lépj, akár Life Coaching, Business Coaching vagy NLP-ről legyen szó, meggyőződésem, hogy profitálni fogsz az egyik jól szabott és szakszerű szolgáltatásunkból.

5228

tréning óra

22122

óra life & business coaching

Párkapcsolati Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

S. Tóth Márta soha nem adta fel az álmait és azt az álmát, hogy segítsen másoknak előremozdítani az életüket. Számos díjat nyert, felépített sok-sok sikeres vállalatot és rengeteg embernek, valamint vállalatnak segített a fejlődésben, a növekedésben és abban, hogy valóra váltsák az álmaikat. Napjainkban Magyarországon Márti az egyik legelismertebb szakember a coaching, az NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás) a személyes és üzleti fejlődési programok, valamint a mediáció területén.

Ha valaki megkérdezi, ki is S. Tóth Márta valójában, biztosan elmondanám, hogy egy végtelenül szabadszellemű, nyitott, elfogadó, melegszívű ember, akinek mások boldogsága mindig előrébbvaló a sajátjánál. Olyan valaki, aki az utolsó utáni mindenét is odaadná, ha arról lenne szó, azért, hogy segítsen másoknak. Olyan valaki, aki az egész életét a segítő szakmának szentelte és szenvedélyesen szereti azt, amit csinál.

Azt, hogy mi mindent csinált eddig nehéz felsorolni, ennek ellenére megpróbálkozom vele: dolgozott újságíróként és természetesen már akkoriban is az érdekelte, hogy ki van egy-egy történet mögött, az ember maga… Egymaga felépített egy céget Romániában (Studio Moderna – Top Shop) amelynek több éven keresztül volt a vezérigazgatója. Olyan igazgatója, aki a kollégáira nem mint beosztottakra, hanem mint barátokra tekintett. Barátokra, akik mindig fordulhattak Hozzá egy jó szóért akár a munka, akár a magánélet vonatkozásában.

Dolgozott rendkívül sikeres HR szakemberként, majd 2010-ben elkezdődött a legnagyobb szakmai szerelem az életében: megalapította saját cégét a Lineo International Consulting Kft.-t és ezen belül saját képző akadémiáját a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta-t.

Márti napjainkra Magyarországon az egyik legmegbecsültebb szakember és sokan az ő egyedülálló szakmai tudása és profizmusa, valamint a személyének a varázsa miatt csatlakoznak a képzésekhez, illetve keresik fel őt személyes vagy szervezeti fejlesztés kapcsán.

A coaching módszertanának segítségével grandiózus változásokat hoz mások életébe és hatalmas szívvel, becsülettel és odaadással képzi a jövő szakembereit saját iskolájában. Különleges kapcsolat fűzi az NLP-hez (Neuro-Lingvisztikus Programozás), amely a hitrendszer felfedezésével és annak esetleges megváltoztatásával foglalkozik. Ez a tudásvágy olyan szintre nőtt az évek során Mártiban, hogy számos képzést külföldön végzett el, hogy a legjobbaktól (John Grinder & Frank Pucelik – az NLP megalapítói) tanulhassa meg a szakma csínját-bínját. Mára már Mester NLP szakember, Mester Hypnotherapy szakember, Idővonal terápiás szakember és az egyetlen olyan Nemzetközileg minősített NLP Tréner, Magyarországon, aki a két a legfontosabb nemzetközi NLP szövetség (ANLP és ABNLP) által akkreditált minősítéssel rendelkezik.

Még tovább fokozza egyedülállóságát, hogy cégek, valamint magánszemélyek számára nyújt segítséget vitás ügyeik rendezésében, hiszen a fentieken túl mediátor végzettséggel is rendelkezik és az Országos Mediációs Egyesület volt elnökségi tagja.

Különleges figyelmet szentel a társadalmi felelősségvállalásnak, ennek keretén belül dolgozott az UNICEF-nek, az ÖNÉ-nek, valamint a BCCH-nek (Brit Kereskedelmi Kamara) illetve az Invendor és a BCCH közös projektjében a USchool program mentoraként.

Egy dolog kétségtelen és megkérdőjelezhetetlen, ha Mártiról van szó: ha ő csinál valamit, azt nem csak úgy fél gőzzel, hanem teljes odaadással, profizmussal, maximalizmussal és szíve minden szeretetével teszi.

Akit részesít az élet abban a különleges kegyben, hogy ismerheti őt, annak bizonyos, hogy pozitív irányba változik az élete.

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Lineo Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Life & Business Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Média

Britneyért aggódnak rajongói. S. Toth Marta @ Tények Plusz, TV2
Inspiráció Neked

Britneyért aggódnak rajongói

S. Toth Marta @ Tények Plusz, TV2
Hogyan keressük rég eltűnt rokonunkat? S. Toth Marta @ Duna TV
Inspiráció Neked

Hogyan keressük rég eltűnt rokonunkat?

S. Toth Marta @ Duna TV
Minden madár társat választ: hello tavasz, viszlát szingliség! S Toth marta @ Life TV
Inspiráció Neked

Minden madár társat választ: hello tavasz, viszlát szingliség!

S. Toth Marta @ Life TV
A fantáziálás hatásai az életünkre. S. Toth Marta @ Klubrádió
Inspiráció Neked

A fantáziálás hatásai az életünkre

S. Toth Marta @ Klubrádió
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Tagságok