Skip to main content

S. Tóth Márta

“A Szív és a Szavak Ereje”

Merülj el a belső világod felfedezésében S.Tóth Márta könyvével, ‘A Szív és a Szavak Ereje’! 📚💫

🌺 Korlátozott példányszámban kapható! 🚀 Az izgalmas könyv egy 365 napos utazásra hív, ahol napról napra mélyítheted önismereted és életismereted. S.Tóth Márta, NLP transzformációs coach, személyiség- és üzletfejlesztő, újságíró vezetésével fedezd fel és fejleszd a belső erőforrásaidat!

📅 Rugalmasan használható! 💡 Ne aggódj a dátumok miatt – a könyvet bárhová magaddal viheted, és dátumfüggetlenül gyarapíthatod a tudásodat.

🎁 Ajándékozd meg magad és másokat! 🌟 Az új év új lehetőségeket hoz, és mi lenne jobb kezdet, mint egy inspiráló könyv? Ajándékozd meg vele magadat vagy szeretteidet, és induljatok együtt el a pozitív változások útján!

Ne hagyd ki ezt a különleges élményt! 🌈 Szerezd be most, és tedd meg az első lépéseket a személyes növekedésed felé! 💖

A könyv ára: 8.500,-Ft (plusz szállítási költség).

Rendelje meg most!

    A rendelés elküldésével Ön elfogadja az Adatkezelési Szabályzat.

    Az alábbi megrendelő lap kitöltése után e-mailben fogja megkapni a számlát. A számla a szállítási költséget nem tartalmazza. A számla megrendeléstől számítva 2 munkanapon belül kiküldésre kerül. Kérem, hogy majd a spam mappában is nézze meg, mert előfordul, hogy oda érekezik. Miután a befizetés megérkezett postai úton utánvéttel küldjük el Önnek a könyv példányát. Van lehetőség személyes átvételre, a könyv megrendelése után előre egyeztetett időpontban irodánkban át tudja venni a rendelését.

    Amennyiben a megrendeléssel/számlával kapcsolatban kérdése merül fel, írjon nekünk az info@coaching-nlp.hu e-mail címre.

    Close Menu