Lineo CoachingTM e-Könyv

Kiégés Prevenció és Stresszkezelés

Kedves olvasó! 🚨 Ha úgy érzed, hogy egyre jobban elveszíted az irányítást az életed felett, egyre kimerültebbnek és reményvesztettebbnek érzed magad napról napra a munkahelyi és magánéleti nyomás alatt – ez az e-könyv pontosan neked szól! 🆘

Manapság egyre többen érezzük úgy, hogy a rohanó élettempónk rabjává válunk. A határidők egyre szorosabbak, a követelmények egyre magasabbak, a túlterheltség pedig szinte elkerülhetetlenné vált. 📉

Ennek eredménye pedig sokunknál a kiégés: lelkileg, mentálisan teljesen elfáradni a folyamatos stressz és túlerőltetés alatt.

A kiégés manapság egyre gyakoribb jelenség a folyamatosan gyorsuló életritmusunkban. De nem kell engednünk, hogy teljesen felemésszen minket! 👊

Ebben az átfogó e-könyvben részletesen bemutatásra kerülnek az öngondoskodás, stresszkezelés és kiégés-megelőzés leghatékonyabb módszerei:

🧘‍♀️ Megtanulod, hogyan őrizd meg a lelki egyensúlyodat és belső békédet a nehézségek közepette
🏋️‍♂️ Azonosíthatod és kezelheted a stresszt kiváltó okokat az életed minden területén
🤝 Hatékonyan ápolhatod kapcsolataidat, hogy valódi támaszt és törődést kapj tőlük
📱 Visszanyerheted az irányítást a digitális eszközök használata felett az egészséges egyensúlyért

Mindemellett gyakorlatias tanácsokat és konkrét technikákat is megismerhetsz a kiégéssel vívott küzdelemben – legyen szó relaxációs módszerekről, határszabásról, időbeosztásról vagy bármi másról. 🧩

Ha készen állsz arra, hogy visszavedd az uralmat a saját életed és jólléted felett, ne habozz letölteni ezt a hihetetlenül részletes útmutatót!

“Kommunikációs szakértőként és újságíróként és mint a Coaching, NLP szakma elhivatottjaként minden erőmmel azon vagyok, hogy hozzájáruljak egy olyan értékteremtéshez, amely által a hozzám fordulók, az olvasók és a social média követőim egy jobb életet tudjanak létrehozni maguknak.

Több mint 13 éves Transzformatív Life és Business coaching, valamint NLP tréneri és oktatói tapasztalatom során felhalmozódott tudásom gyümölcseként hoztam létre a Lineo Akadémiát és a Lineo CoachingTM módszertant. Úttörő szerepet vállaltam az NLP és a mediáció technikák coachingban való egyedi ötvözésében.

Az évek során több mint 22.000 órányi coaching és 5.000 órányi képzés vezetésén vagyok túl. Az eddigi munkám gyümölcseit több e-könyvben is megtalálod, ezeket máris megrendelheted, a youtube csatornámon pedig előadásokat és egyedi kérdezéstechnikán alapuló interjúkat láthatsz. Hiszek az emberben és annak fejlődési, változási erejében. Hiszek abban, hogy sokan sokfélék vagyunk és ettől szép a világ és az élet. Nagy erővel rendelkezünk és ha ezt egy jó irányba tereljük, megváltoztathatjuk a körülöttünk lévő világot, és egyben a világot egyben saját magunk legjobbját/ legjobb verzióját hozhatjuk létre.”

S. Toth Marta

Transzformatív Life és Business Coach
NLP Tréner
Business Tréner
A Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

A Coaching Eszközök és Technikák című e-könyv ára: 10.500,-Ft

Kedvezményesen: 7.620,-Ft

A kiadvány eKönyv (eBook) formájában (pdf, nyomtatható, 122 oldal) vásárolható meg.

Rendelje meg most!  Az alábbi megrendelő lap kitöltése után e-mailben fogja megkapni a számlát. A számla megrendeléstől számítva 2 (két) munkanapon belül kiküldésre kerül. Kérem, hogy majd a spam mappában is nézze meg, mert előfordul, hogy oda érkezik. Kérjük, hogy az utalásnál a közlemény rovatban adják meg a nevüket. Miután a befizetés megérkezett 48 órán belül e-mailben elküldjük Önnek az e-könyvet.

  Amennyiben a megrendeléssel/számlával kapcsolatban kérdése merül fel, írjon nekünk az info@coaching-nlp.hu e-mail címre.

  Lineo Life Coach Képzés

  12 hét/10 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

  Life & Business Coach Képzés 

  12 hét/12 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

  Egészségügyi Life Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap óra NLP és Mindfulness ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

  Párkapcsolati Coach Képzés 

  12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/parkapcsolati-coach-kepzes/

  Karrier Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/karrier-coach-kepzes/

  NLP SZAKEMBER Alapképzés – NLP Practitioner Képzéz

  Egy képzés, két tanusítvány! NLP Practitioner / NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

  Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

  További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes