Life és Business Coach Képzés

P√ĀRATLAN √ĀR!

Coaching, Konfliktuskezelés és NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás) = Egy Képzés*

A képzésen oktatott coaching módszerek, GROW, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching.

FelnŇĎttk√©pz√©si int√©zm√©nyi nyilv√°ntart√°si sz√°m: B/2021/001951 (FKNYT)
Enged√©lyezett felnŇĎttk√©pz√©si nyilv√°ntart√°sba v√©teli sz√°m: E/002054/2019
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5955, akkreditációs szám: 00327-2011

Személyes és Online/Hibrid részvétel és oktatás  РIndul: 2023.06.24.
K√∂vetkezŇĎ k√©pz√©s indul: 2023.07.22.
6 napos intenzív online Life Coach Képzés: 2023.06.26-07.01. Р350.000,-Ft

10 fontos √ļtmutat√°s, ha coach akarsz lenni
A coach k√©pz√©seink tartalma √©s oktat√°si m√≥dszere az ICF (Nemzetk√∂zi Coach Sz√∂vets√©g ‚Äď International Coach Federation) kompetencia le√≠r√°sainak megfelelŇĎek, a k√©pz√©s elv√©gz√©se ut√°n a hallgat√≥k k√©rhetik az ICF tags√°gukat. Magyarorsz√°gon Egyed√ľl√°ll√≥ NLP, COACHING √©s MEDI√ĀCI√ď (konfliktusrendez√©si) eszk√∂z√∂kkel kibŇĎv√≠tett, a kezdetektŇĎl gyakorlatorient√°lt k√©pz√©ssel √©s mentorprogrammal v√°runk!

C√©lunk, hogy az elm√©letet 100%-ban √°t√ľltess√ľk a gyakorlatba, mindezt oly m√≥don, hogy a gyakorlatokban a hallgat√≥k a saj√°t val√≥s eseteiket √©s szitu√°ci√≥kat dolgozz√°k fel egym√°s k√∂z√∂tt √©s aquarium coachingon vesznek r√©szt. A tan√°rok megmutatj√°k a saj√°t m√≥dszereiket ezzel is gazdag√≠tva a hallgat√≥k tapasztalatait. A k√©pz√©seken megh√≠vott vend√©gek is r√©szt vesznek, akik szint√©n saj√°t eseteket hoznak a hallgat√≥k el√© √©s ezeket a tan√°rokkal egy√ľtt dolgozz√°k fel.

N√ĀLUNK MINDEN NAP NY√ćLT NAP!

Life és Business Coach Képzés, NLP Képzés
ElŇĎzetes egyeztet√©s alapj√°n b√°rmikor ell√°togathat irod√°nkba, ahol felvil√°gos√≠t√°st adunk a k√©pz√©seinkrŇĎl, v√°laszolunk a k√©rd√©seire √©s szem√©lyesen is megismerhet Benn√ľnket.

A kedvezm√©nyekrŇĎl szem√©lyesen adunk felvil√°gos√≠t√°st. Egyszerre csak egy kedvezm√®ny vehetŇĎ ig√©nybe. K√©rj√ľk, hogy idŇĎpontegyeztet√©s kapcs√°n keressen Benn√ľnket a honlapon tal√°lhat√≥ el√©rhetŇĎs√©gek valamelyik√©n.

A r√©sztvevŇĎk felk√©sz√≠t√©se az √ľzleti szeml√©letŇĪ coaching eszk√∂zeinek haszn√°lat√°ra, az ehhez sz√ľks√©ges ismeretek √°tad√°sa az √ļj k√©szs√©gek elsaj√°t√≠t√°s√°nak biztos√≠t√°sa r√©v√©n.

A k√©pz√©s megismerteti a r√©sztvevŇĎket a business coach feladataival, a coaching technik√°ival, eszk√∂zeivel, elveivel, valamint teljes folyamat√°val.

Az elm√©let megismer√©se mellett lehetŇĎs√©get biztos√≠tunk az √ļjonnan tanult technik√°k √©s ismeretek kipr√≥b√°l√°s√°ra, gyakorlati elsaj√°t√≠t√°s√°ra is.

A képzés tematikája

1. Coaching alapelvek, c√©lkitŇĪz√©sek, felhaszn√°l√°si ter√ľletek, a legfontosabb kih√≠v√°sok a szervezetekben.
Pszichol√≥giai √©s szervezetfejleszt√©si ismeretek, szervezeti kult√ļra, strat√©giai vezet√©s, √ľzleti d√∂nt√©sek, emberi erŇĎforr√°s menedzsment, szem√©lyk√∂zi kommunik√°ci√≥, t√°rsas befoly√°sol√°s, gazdas√°gpszichol√≥gia, szoci√°lpszichol√≥gia, konfliktuskezel√©s, probl√©mamegold√°s, tud√°smenedzsment.

2. A coaching mŇĪk√∂d√©si elve, az alkalmazott m√≥dszerek, technik√°k, a coach kulcskompetenci√°i.
A besz√©lget√©sek strukt√ļr√°ja, a halad√°s m√©r√©s√©nek eszk√∂zei √©s visszajelz√©sei a folyamatban, √∂nismeret, emberismeret, szem√©lyis√©g karbantart√°s: √∂nfejleszt√©s, relax√°ci√≥, felt√∂ltŇĎd√©s, szuperv√≠zi√≥, a coach f√ľggetlens√©ge, felelŇĎss√©ge, a coach, mint a d√∂nt√©si helyzetek megold√°s√°nak seg√≠tŇĎje, piaci-, jogi ismeretek.

3. A vezetŇĎ, mint coach.
A coaching m√≥dszertana, gyakorlati alkalmaz√°si ter√ľletei, personal-, life-, √©s team coaching, munka √©s mag√°n√©let konfliktusainak megold√°sa, a m√≥dszerek alkalmaz√°sa a vezet√©sben, hat√©kony kommunik√°ci√≥.

ElŇĎnyeink, mi√©rt minket v√°lasszon.

‚ÄĘ Egyed√ľl√°ll√≥ tan√≠t√°si m√≥dszer ‚Äď Lineo CoachingTM– S. T√≥th M√°rta alap√≠t√°sa alapj√°n (Senior Coach, NLP Trainer, Medi√°tor)
‚ÄĘ 70% gyakorlat. A c√©lunk, hogy az elm√©letet 70%-ban gyakorlatba √ľltess√ľk
‚ÄĘ A gyakorlatok igaz eseteket dolgoznak fel a val√≥ √©letbŇĎl
‚ÄĘ Sablonmentes √©s innovat√≠v gyakorlatok
‚ÄĘ Az √∂nismereti r√©sz nagy jelentŇĎs√©gŇĪ a k√©pz√©s√ľnkben
‚ÄĘ A csoportdinamik√°t√≥l f√ľggŇĎen v√°ltozik a tan√°ri g√°rda, a tematika
‚ÄĘ Megtan√≠tjuk hogyan alak√≠tsd ki a saj√°t gyakorlatodat √©s hogyan √©p√≠tsd a karrieredet
‚ÄĘ A coaching ismeretek mellett olyan tud√°st is kapsz, mint a testbesz√©d, alkalmazott pszichol√≥gia, medi√°ci√≥, metakommunik√°ci√≥, verb√°lis √©s nonverb√°lis kommunik√°ci√≥, stb.
‚ÄĘ A kurzus v√©g√©n √≠zel√≠tŇĎt kapsz az NLP eszk√∂zt√°r√°b√≥l is
‚ÄĘ A tematika az ICF elŇĎ√≠r√°sain alapszik. Hallgat√≥ink k√©rhetik az ICF tags√°got, √©s tov√°bbi vizsg√°k let√©tele ut√°n ak√°r ACC, PCC, MCC minŇĎs√≠t√©st is el√©rhetnek
‚ÄĘ Angolul* vagy magyarul is kiadjuk a diplom√°t (*felsŇĎfok√ļ nyelvvizsga eset√©n)

2019-08-27 in Publikációk, rendezvények, média, Sikertörténetek, Vélemények

Sikert√∂rt√©netek – B√°nkuti √Āgi

Lineo Coach Képzések - Tanulj a legjobbaktól!
Read More
2017-10-12 in Publikációk, rendezvények, média, Sikertörténetek, Vélemények

Sikertörténetek РAndrea Németh

Life és Business Coach Képzés
Read More
2017-10-04 in Képzések, Publikációk, rendezvények, média, Sikertörténetek, Vélemények

Sikertörténetek РLinda Dósa

Life és Business Coach Képzés
Read More
2017-09-12 in Publikációk, rendezvények, média, Sikertörténetek, Vélemények

Sikertörténetek РBacskai Ildikó, Ph.D.

Coaching Képzés
Read More

A coachingr√≥l besz√®lgett√ľnk

Volt hallgatóink véleménye

‚ÄěAzoknak, akik t√∂bbet szeretn√©nek megtudni magukr√≥l, √©s aj√°nlom azoknak is, akik a k√∂rnyezet√ľkben √©lŇĎket szeretn√©k jobban meg√©rteni… itt a Lineoban olyan eszk√∂zt√°rat tanultam meg, amelynek seg√≠ts√©g√©vel sokkal k√∂nnyebben tudom elrendezni a konfliktusokat.‚ÄĚ
‚ÄěMindk√©t ter√ľlethez sz√°mtalan eszk√∂zt, lehetŇĎs√©get √©s t√°rsakat kaphat √©s kiv√°l√≥ szakmai seg√≠ts√©get. Felk√©sz√ľlt tan√°rok, rendk√≠v√ľl j√≥ √©lethelyzetek, nagyon csal√°dias, nyitott l√©gk√∂r jellemzi ezt a tanfolyamot.
‚Äě√ďri√°si √©lm√©ny volt az a tisztelet, megbecs√ľl√©s, ami az oktat√≥k r√©sz√©rŇĎl fel√©nk ir√°nyult.‚ÄĚ
‚ÄěMegtanultam, hogyan kell seg√≠teni, hogy m√°sok seg√≠thessenek magukon.‚ÄĚ
‚ÄěCoachingot tanulni √©s coachnak lenni sz√°momra az √∂nmegval√≥s√≠t√°s eszk√∂ze.‚ÄĚ
‚ÄěItt kaptam egy olyan szakmai p√©ldak√©pet M√°rti szem√©ly√©ben, amit eddig el sem tudtam volna k√©pzelni, hogy lehet nekem.‚ÄĚ
‚ÄěOlyan l√©p√©seket tettem ezalatt a 12 h√©t alatt, amit elŇĎtte levŇĎ sok 10 √©vben meg kellett volna‚ÄĚ
‚ÄěNagyon √∂r√ľl√∂k, hogy a Line√≥t v√°lasztottam, hiszen egy csom√≥ nagyszerŇĪ emberrel ismerkedhettem meg ezalatt a 3 h√≥nap alatt, nagyszerŇĪ tan√°raim voltak.‚ÄĚ
‚ÄěRengeteg pluszt adott, magabiztos lettem, c√©ltudatosabb, sokkal hat√°rozottabb nŇĎ lett belŇĎlem.‚ÄĚ

Lineo Képzések GYIK РKépzéseinkkel Kapcsolatos Gyakori Kérdések

“Life coaching k√©pz√©shez sz√ľks√©ges elŇĎzetes szakmai k√©pzetts√©g: nem sz√ľks√©ges.
Life coaching k√©pz√©s sikeres elv√©gz√©s√©hez sz√ľks√©ges emp√°tia, emberszeretet.
Life coaching k√©pz√©sbe val√≥ bekapcsol√≥d√°s minim√°lis felt√©tele: √©retts√©gi.”
S. Toth Marta Рa Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

Kik vagyunk MI? Mi t√∂rt√©nik a k√©pz√©s√ľnk√∂n? Tekintsd meg a referenci√°inkat.

Részletek

Life & Business Coach K√©pz√©s – P√ĀRATLAN √ĀR!

12 hét/12 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel* / A képzésen oktatott coaching módszerek, GROW, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching.

Személyes és Online/Hibrid részvétel és oktatás РIndul: 2023.06.24.

√öj k√©pz√©s indul√°si idŇĎpontja: 2023.07.22.

Képzés díja: Tavaszi Ajánlat! 450.000,-Ft + 27% áfa 935.000,-Ft + 27% áfa | két részletben való díjkifizetés 
Cégeknek a képzés díja: 500.000,-Ft + 27% áfa 985.000,-Ft + 27% áfa

Szem√©lyes r√©szv√©tel √©s oktat√°s: Budapest, Hetente ‚Äď Szombatonk√©nt, minden szombaton reggel 9:00-tŇĎl d√©lut√°n 4:00-ig. + 2 h√©tk√∂znapi idŇĎpont + 40 √≥ra otthoni √∂n√°ll√≥ munk√°b√≥l tevŇĎdik √∂ssze.
Online/hibrid r√©szv√©tel √©s oktat√°s: a k√©pz√©sek param√©terei v√°ltozatlanok annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy az oktat√°s online egy konferencia teremben t√∂rt√©nik, minden szombaton reggel 9:00-tŇĎl d√©lut√°n 4:00-ig. + 2 h√©tk√∂znapi idŇĎpont + 40 √≥ra otthoni √∂n√°ll√≥ munk√°b√≥l tevŇĎdik √∂ssze.
FelnŇĎttk√©pz√©si int√©zm√©nyi nyilv√°ntart√°si sz√°m: B/2021/001951 (FKNYT)
Bónusz:
– 10.000,-Ft kedvezm√©ny (kupon form√°j√°ban felhaszn√°lhat√≥ szabadon c√©g√ľnk k√©pz√©seibŇĎl)
**¬†12 h√©t/12 tan√≠t√°si nap Life & Business Coach k√©pz√©s√ľnk NLP, valamint Konfliktuskezel√©si elemeket is tartalmaz. Az NLP √©s a Konfliktuskezel√©s k√©t m√°sik k√©pz√©s√ľnk t√°rgy√°t k√©pezi, melyekhez a coaching szorosan k√∂tŇĎdik. Sok hallgat√≥nk a coach k√©pz√©s ut√°n vagy √©ppen elŇĎtte NLP-t is tanul, ez√°ltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek seg√≠ts√©g√©vel az orsz√°g legjobb coachai lehetnek. Profi szakembereket szeretn√©nk form√°lni, akik hazai √©s nemzetk√∂zi szinten is meg√°llj√°k a hely√ľket √©s akikre b√ľszk√©k lehet√ľnk. A business coach modul r√©szre k√©t elŇĎre k√∂z√∂sen egyeztetett h√©tk√∂znapi idŇĎpontban ker√ľl sor.
Ha k√©pz√©s√ľnkre jelentkezel √©s aj√°nl√°soddal m√©g valaki jelentkezik b√°rmelyik k√©pz√©s√ľnkre, 5% kedvezm√©nyt biztos√≠tunk a kurzusod d√≠j√°b√≥l.* Ha aj√°nl√°sodra jelentkezik egy ismerŇĎs√∂d b√°rmelyik kurzusunkra, a k√©pz√©s d√≠j√°nak 5%-√°t Neked adjuk!¬†A kedvezm√©nyekrŇĎl szem√©lyesen adunk felvil√°gos√≠t√°st.

6 napos intenzív Life Coach Képzés

Személyes-Online/hibrid részvétel és oktatás: Indul: 2023.06.26-07.01.

Szeretn√©d elsaj√°t√≠tani a coach szakma rejtelmeit √©s nincs r√° 12 heted, hogy r√©szt vegy√©l egy k√©pz√©sen? Az ŇĎszt m√°r √ļgy kezden√©d, hogy pontosan tudod, hogy ez a szakma Neked val√≥? Akkor szerezz √ļj n√©zŇĎpontot √©s l√©pj a v√°ltoz√°s fel√©!

Mindenk√©ppen itt a helyed 5+1 napos szuperintenz√≠v Life Coach k√©pz√©s√ľnk√∂n, melyen a 12 hetes Life Coach k√©pz√©s√ľnk tud√°sanyag√°t egyed√ľl√°ll√≥ m√≥don most 6 nap alatt elsaj√°t√≠thatod. A k√©pz√©s fŇĎ tr√©nere S. T√≥th M√°rta, aki a Lineo CoachingTM m√°rkav√©dett coaching l√©trehoz√≥ja, amelyben √∂tv√∂zte NLP, a konfliktuskezel√©s √©s a coaching eszk√∂zeit.
Legy√©l r√©szese egy intenz√≠v, interakt√≠v √©s innovat√≠v k√©pz√©snek, melynek elv√©gz√©s√©vel egy piack√©pes √©s j√≥l j√∂vedelmezŇĎ szakm√°t kapsz a kezedbe. Ahhoz, hogy valakibŇĎl j√≥ coach v√°ljon nagyon fontos, hogy nyitott legyen a v√°ltoz√°sra √©s ne f√©ljen felfedezni √∂nmag√°t. A k√©pz√©s√ľnk√∂n r√©sztvevŇĎk eg√©szs√©ges √∂nbizalmat nyernek saj√°t k√©pess√©geik megismer√©se r√©v√©n. ErŇĎss√©geiket tudatosan haszn√°lva, a coaching eszk√∂zt√°r megismer√©s√©vel √©s begyakorl√°s√°val a kurzus elv√©gz√©se ut√°n felk√©sz√ľlten tudnak m√°sokat is ezen az √ļton v√©gig vinni.

IdŇĎtartam: 5+1 nap ( 2023.06.26-07.01. k√∂z√∂tt), elm√©leti √©s gyakorlati oktat√°s minden nap 9-tŇĎl 16:00-ig, 1 nap otthoni gyakorlat). A k√©pz√©s elv√©gz√©se ut√°n m√©g v√°r r√°d 60 √≥r√°nyi egy√©ni gyakorl√°s √©s 10 √≥r√°nyi h√°zi feladat. Csoportot szem√©lyes r√©szv√©tellel, ¬†csak minimum 7 fŇĎvel ind√≠tunk!

Vizsga: az utols√≥ k√©pz√©si napot k√∂vetŇĎ 6 h√≥napon bel√ľl.
Jelentkez√©si hat√°ridŇĎ: 2023.06.22.

A képzés díja: 350.000,-Ft* 430.000,-Ft

√öj k√©pz√©s indul√°si idŇĎpontja: 2023.06.26-07.01.

*A k√©pz√©s NLP, valamint Konfliktuskezel√©si elemeket is tartalmaz. Az NLP √©s a Konfliktuskezel√©s k√©t m√°sik k√©pz√©s√ľnk t√°rgy√°t k√©pezi, melyekhez a coaching szorosan k√∂tŇĎdik. Sok hallgat√≥nk a coach k√©pz√©s ut√°n vagy √©ppen elŇĎtte NLP-t is tanul, ez√°ltal olyan komplex ismeretekkel rendelkeznek, melyek seg√≠ts√©g√©vel az orsz√°g legjobb coachai lehetnek. Profi szakembereket szeretn√©nk form√°lni, akik hazai √©s nemzetk√∂zi szinten is meg√°llj√°k a hely√ľket √©s akikre b√ľszk√©k lehet√ľnk.

A k√©pz√©s szuperintenz√≠v idŇĎtartam√°t figyelembev√©ve, elengedhetetlen, hogy a r√©sztvevŇĎ minden k√©pz√©si napon r√©szt vegyen √©s a h√°zi feladatokat a megadott hat√°ridŇĎkre elv√©gezze √©s √°tadja az oktat√≥nak. Hi√°nyz√°s eset√©n a kimaradt napo(ka)t p√≥tolni kell egy m√°sik csoportban √©s a hallgat√≥ csak a p√≥tl√°st k√∂vetŇĎen j√∂het vizsg√°zni. A v√©gsŇĎ √≠r√°sbeli √©s sz√≥beli ‚Äď szitu√°ci√≥s ‚Äď esetgyakorlati z√°r√≥vizsg√°n minimum 51%-ot kell el√©rni a vizsga sikeres teljes√≠t√©s√©hez.
A képzés tematikája 100%-ban egyezik a 12 hetes képzés tematikájával.
A coach k√©pz√©seink tartalma √©s oktat√°si m√≥dszere az ICF (Nemzetk√∂zi Coach Sz√∂vets√©g ‚Äď International Coach Federation) kompetencia le√≠r√°sainak megfelelŇĎek, a k√©pz√©s elv√©gz√©se ut√°n a hallgat√≥k k√©rhetik az ICF tags√°gukat. Kis csoportban dolgozunk, egy√©ni figyelmet szentel√ľnk di√°kjaink fejlŇĎd√©s√©re.

Online/hibrid r√©szv√©tel √©s oktat√°s: a k√©pz√©sek param√©terei v√°ltozatlanok annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy az oktat√°s online egy konferencia teremben t√∂rt√©nik, minden szombaton reggel 9-tŇĎl d√©lut√°n 4:00-ig.

Lineo Life Coach Képzés

12 h√©t/10 tan√≠t√°si nap NLP √©s Konfliktuskezel√©si ismeretekkel | FelnŇĎttk√©pz√©si int√©zm√©nyi nyilv√°ntart√°si sz√°m: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

Karrier Coach Képzés 

12 h√©t/12 tan√≠t√°si nap | FelnŇĎttk√©pz√©si int√©zm√©nyi nyilv√°ntart√°si sz√°m: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/karrier-coach-kepzes/

Párkapcsolati Coach Képzés 

12 h√©t/12 tan√≠t√°si nap | FelnŇĎttk√©pz√©si int√©zm√©nyi nyilv√°ntart√°si sz√°m: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/parkapcsolati-coach-kepzes/

Eg√©szs√©g√ľgyi Life Coach K√©pz√©s

12 h√©t/12 tan√≠t√°si nap NLP √©s Mindfulness ismeretekkel | FelnŇĎttk√©pz√©si int√©zm√©nyi nyilv√°ntart√°si sz√°m: B/2021/001951 (FKNYT) | Az AEEK √°ltal enged√©lyezett, ny.t.sz√°m: SZTK-A -43587/2020
Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

NLP SZAKEMBER Alapk√©pz√©s ‚Äď NLP Practitioner K√©pz√©z

Egy képzés, két tanusítvány! NLP Practitioner / NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

Indul: 2023.07.22.

FelnŇĎttk√©pz√©si int√©zm√©nyi nyilv√°ntart√°si sz√°m: B/2021/001951 (FKNYT)

További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes

Hívjon most, hogy a további kedvezményeket is megtudja!

Csoportokat csak minimum 7 fŇĎvel ind√≠tunk!

Jelentkezési lap

K√∂sz√∂nj√ľk sz√©pen a megelŇĎlegezett bizalmat √©s hogy minket v√°lasztott.
A k√©pz√©sre val√≥ jelentkez√©s 9 l√©pcsŇĎben t√∂rt√©nik:

  1. A beiratkoz√°shoz az elsŇĎ l√©p√©sk√©nt el kell k√ľldenie az al√°bbi dokumentumokat az office@coaching-nlp,hu email c√≠mre: a jelentkez√©si lapot, a GDPR nyilatkozatot, a szem√©lyi igazolv√°ny√°nak, lakc√≠mk√°rty√°nak √©s a legmagasabb iskolai v√©gzetts√©g√©rŇĎl sz√≥l√≥ igazol√°s√°nak szkennelt v√°ltozat√°t.
  2. El kell k√ľldenie egy essz√©t, amely szŇĪrŇĎ felv√©telinek minŇĎs√ľl. Az essz√©ben le√≠r egy t√∂rt√©netet, ami megv√°ltoztatta az √©let√©t pozit√≠v ir√°nyban, c√≠me: Kudarcok, mint leck√©k. A hossza: 3000 karakter.
  3. Amennyiben felv√©telt nyert a k√©pz√©s√ľnkre, emailen √©rtes√≠tj√ľk √Ėnt.
  4. Ezt k√∂vetŇĎen a c√©g√ľnk megk√ľldi a tov√°bbi al√°√≠rand√≥ dokumentumokat, amelyeket szkennelve vissza kell juttatnia hozz√°nk.
  5. C√©g√ľnk elk√ľldi az elektronikus sz√°ml√°t, amit emailben fog megkapni a szamlazz.hu rendszerrŇĎl (k√©rem, keresse a spam mapp√°ban is).
  6. Az √∂sszes eredeti al√°√≠rt dokumentumot k√©t p√©ld√°nyban az elsŇĎ oktat√°si napon kell leadnia. Ha k√ľlf√∂ld√∂n tart√≥zkodik vagy online-hibrid k√©pz√©st v√°lasztott, akkor postai √ļton juttatja el sz√°munkra az elsŇĎ k√©pz√©si napot megelŇĎzŇĎen.
  7. Ezt k√∂vetŇĎen, c√©g√ľnk visszak√ľldi √Ėnnek az √°ltalunk al√°√≠rt p√©ld√°nyokat postai √ļton abban az esetben, ha k√ľlf√∂ld√∂n tart√≥zkodik vagy az online-hibrid k√©pz√©st v√°lasztotta.
  8. A sz√°mla kiegyenl√≠t√©se ut√°n, megk√ľldj√ľk a jelentkez√©s tov√°bbi l√©p√©seit, amelynek fontos alapvetŇĎ kommunik√°ci√≥s fel√ľlete a z√°rt √©s titkos facebook csoporthoz val√≥ csatlakoz√°s. Ennek felt√©tele, www.facebook.com/stothmartacoach.
  9. A z√°rt facebook csoportban, utols√≥ l√©p√©sk√©nt megoszt√°sra ker√ľl a tematika, az √≥rarend, a helysz√≠n, az oktat√≥k.

Jelentkezési Lap РLineo Képzések
Nyilatkozat a szem√©lyes adatok kezel√©s√©rŇĎl – Lineo International Consulting Kft

Life & Business Coach Képzés Tematika itt

C√©lunk, hogy k√©pz√©seinken olyan r√©sztvevŇĎkkel dolgozzunk egy√ľtt, akik egyar√°nt elk√∂telezettek a szem√©lyes √©s a szakmai fejlŇĎd√©s ir√°nt.

A k√©pz√©s minimum 80%-ban gyakorlatot is tartalmaz, valamint ezen fel√ľl annak √©rdek√©ben, hogy a hallgat√≥k min√©l biztosabb szakmai tud√°sra tegyenek szert, a k√©pz√©s sor√°n felt√©tel az √∂n√°ll√≥an (nem a k√©pz√©si napokon) megszerzett gyakorlati √≥rasz√°mok teljes√≠t√©se is. Ezt kiemelten fontosnak tartjuk a szakma j√∂vŇĎbeli k√©pviselŇĎinek magabiztos √©s magasszintŇĪ szakmai tud√°s√°nak √©rdek√©ben, ezzel is hozz√°j√°rulva a coach hivat√°s tisztas√°g√°nak megŇĎrz√©s√©hez. Sz√°munkra, mint k√©pzŇĎ int√©zm√©ny ez a misszi√≥ sok plusz idŇĎ, energia √©s munka r√°ford√≠t√°st jelent, azonban a coaching ir√°nti elk√∂telezŇĎd√©s√ľnk √©s elk√∂telezetts√©g√ľnk √©rdekben √∂r√∂mmel v√°llaljuk mindezt.

Felh√≠v√°s: Kedves Coach, Medi√°tor Koll√©g√°k! Amennyiben szeretn√©tek gyakorolni a coach √©s a medi√°tor szakm√°t, szombatonk√©nt j√∂hettek reggel 9 √©s 17 √≥ra k√∂z√∂tt. A napi r√©szv√©teli d√≠j a volt hallgat√≥ink sz√°m√°ra 25.000,-Ft + √Āfa, mindenki m√°snak pedig 35.000,-Ft plusz √Āfa.