Lineo CoachingTM e-Könyv

Coaching Eszközök és Technikák

A Coaching Eszközök és Technikák hasznos belátásokkal szolgál mindenkinek, aki az önfejlesztés útját választja! Nem csak coachoknak ad pontos útmutatást a célok eléréséhez, hanem mindenkinek, aki úgy dönt, hogy egy job és boldogabb életet szeretne magának és a családjának.

Egy lelkes coach vagy, aki folyamatosan szeretné fejleszteni szakmai tudását és coaching technikáit? Vagy épp most kezdted a pályát, és olyan komplex útmutatót keresel, ami végigvezet a coaching alapjain? Akkor pont jó helyen jársz! A Coaching Eszközök és Technikák című hiánypótló könyv arra vállalkozik, hogy A-tól Z-ig feltárja a coaching szakma minden rejtelmét.

Ebben a részletes, gyakorlatközpontú kézikönyvben ugyanis helyet kap minden olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag, amire egy eredményes coachnak szüksége lehet. Már az első oldalaktól kezdve érezni fogod, hogy komoly utazásra indulsz, ami a coaching szakma széles spektrumát öleli föl.

A e-Könyv öt nagy témakör köré szerveződik:

🧠 A kapcsolatépítés és bizalomteremtés alapjai. Az ügyfélközpontú megközelítésről, az aktív hallgatásról, valamint az ítélkezéstől mentes, támogató légkör megteremtéséről lesz szó.

🗣 A kommunikációs készségek és az aktív hallgatási technikák csiszolása mellett megismerheted többek között a nyitott kérdések, az átfogalmazás vagy a konstruktív visszajelzés adásának fortélyait.

⚡️ Motivációs és bizalomépítő stratégiák. Az inspirálástól és célkitűzéstől kezdve egészen az önbizalom erősítéséig és a korlátozó hiedelmek leküzdéséig minden fontos technika előkerül.

🚧 Az ellenállások és akadályok hatékony kezelése mellett megtanulhatod például, hogyan segíts ügyfeleidnek átlendülni a nehézségeken, vagy éppen a növekedés lehetőségeként tekinteni az akadályokra.

📝 + Rengeteg példa, gyakorlati útmutató, kérdés és válasz teszi teljessé a képet.

Szóval ha szeretnél egy olyan komplex kézikönyvet, ami az A-tól Z-ig végig kalauzol a coaching világán, javaslom, vásárold meg minél hamarabb A Coaching Eszközök és Technikák című kötetet. Legyen szó akár pályakezdésről, akár továbbképzésről, ez a eKönyv elengedhetetlen tudásanyagot kínál az eredményes coachinghoz.

“Kommunikációs szakértőként és újságíróként és mint a Coaching, NLP szakma elhivatottjaként minden erőmmel azon vagyok, hogy hozzájáruljak egy olyan értékteremtéshez, amely által a hozzám fordulók, az olvasók és a social média követőim egy jobb életet tudjanak létrehozni maguknak.

Több mint 13 éves Transzformatív Life és Business coaching, valamint NLP tréneri és oktatói tapasztalatom során felhalmozódott tudásom gyümölcseként hoztam létre a Lineo Akadémiát és a Lineo CoachingTM módszertant. Úttörő szerepet vállaltam az NLP és a mediáció technikák coachingban való egyedi ötvözésében.

Az évek során több mint 22.000 órányi coaching és 5.000 órányi képzés vezetésén vagyok túl. Az eddigi munkám gyümölcseit több e-könyvben is megtalálod, ezeket máris megrendelheted, a youtube csatornámon pedig előadásokat és egyedi kérdezéstechnikán alapuló interjúkat láthatsz. Hiszek az emberben és annak fejlődési, változási erejében. Hiszek abban, hogy sokan sokfélék vagyunk és ettől szép a világ és az élet. Nagy erővel rendelkezünk és ha ezt egy jó irányba tereljük, megváltoztathatjuk a körülöttünk lévő világot, és egyben a világot egyben saját magunk legjobbját/ legjobb verzióját hozhatjuk létre.”

S. Toth Marta

Transzformatív Life és Business Coach
NLP Tréner
Business Tréner
A Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

A Coaching Eszközök és Technikák című e-Könyv ára: 10.500,-Ft

Kedvezményesen: 6.350,-Ft

A kiadvány e-Könyv (eBook) formájában (pdf, nyomtatható, 62 oldal) vásárolható meg.

Rendelje meg most!  Az alábbi megrendelő lap kitöltése után e-mailben fogja megkapni a számlát. A számla megrendeléstől számítva 2 (két) munkanapon belül kiküldésre kerül. Kérem, hogy majd a spam mappában is nézze meg, mert előfordul, hogy oda érkezik. Kérjük, hogy az utalásnál a közlemény rovatban adják meg a nevüket. Miután a befizetés megérkezett 48 órán belül e-mailben elküldjük Önnek az e-könyvet.

  Amennyiben a megrendeléssel/számlával kapcsolatban kérdése merül fel, írjon nekünk az info@coaching-nlp.hu e-mail címre.

  Lineo Life Coach Képzés

  12 hét/10 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

  Life & Business Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

  Egészségügyi Life Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap óra NLP és Mindfulness ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

  Párkapcsolati Coach Képzés 

  12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/parkapcsolati-coach-kepzes/

  Karrier Coach Képzés

  12 hét/12 tanítási nap | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
  Személyes és online/hibrid részvétel és oktatás.
  További információ: www.coaching-nlp.hu/karrier-coach-kepzes/

  NLP SZAKEMBER Alapképzés – NLP Practitioner Képzéz

  Egy képzés, két tanusítvány! NLP Practitioner / NLP Time Line Therapy és NLP Hypnosis (Hipnózis)

  Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

  További információ: www.coaching-nlp.hu/nlp-kepzes