TRÉNER, MOTIVÁCIÓS ELŐADÓ KÉPZÉS

Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás – Indul: 2023.04.18.
Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

Magyarországon Egyedülálló NLP, COACHING és MEDIÁCIÓ (konfliktusrendezési) eszközökkel kibővített, a kezdetektől gyakorlatorientált képzéssel és mentorprogrammal várunk!

Célunk, hogy az elméletet 100%-ban átültessük a gyakorlatba, mindezt oly módon, hogy a gyakorlatokban a hallgatók a saját valós eseteiket és szituációkat dolgozzák fel egymás között és aquarium coachingon vesznek részt. A tanárok megmutatják a saját módszereiket ezzel is gazdagítva a hallgatók tapasztalatait. A képzéseken meghívott vendégek is részt vesznek, akik szintén saját eseteket hoznak a hallgatók elé és ezeket a tanárokkal együtt dolgozzák fel.

Megmutatjuk, hogyan tudsz kitűnni a tömegből akár ha céges trénerként  – vagy független trénerként, coachként működsz!
Hitelesen szeretnél tudást átadni, úgyhogy kölcsönösen tudjátok inspirálni egymást?
Szeretnél jobban érvényesülni  működő konfliktuskezelés stratégiával, az asszertív kommunikációval?
Szerezz új nézőpontot és lépj a változás felé! Válassz egy olyan hivatást, amiben ki tudsz teljesedni.

Szüntelenül törekszünk arra, hogy az alapkompetenciák fejlesztése mellett naprakész tudást kapjanak a képzéseink résztvevői, és többféle szemléletet is elsajátítsanak.
A résztvevők felkészítése a tréneri szakma eszközeinek használatára, az ehhez szükséges ismeretek átadása az új készségek elsajátításának biztosítása révén.
A képzés megismerteti a résztvevőket a tréner feladataival, a coaching technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával.
Az elmélet megismerése mellett lehetőséget biztosítunk az újonnan tanult technikák és ismeretek kipróbálására, gyakorlati elsajátítására is.

A piacon az sikeres, aki látható és kitartó!

A képzés tematikája:

Önismeret:
Ki vagyok én, mit képviselek, saját hitrendszer, társaskapcsolataim minősége, reális énkép, az önismeret szerepe a kommunikációban.

Csoport vezetési elméletek:
Csoportfejlődés, csoportdinamika, csoport szerepek, csapatépítési ismeretek: csapatkohézió, helyszínválasztás, feladatok kiválasztása, csoportok összetétele, csoportbontás, versenyhelyzet használata.

Kommunikációs, motivációs technikák:
Kommunikációs, motivációs stratégiák, érvelési stílusok, érvelés felépítése, szó és testbeszéd összhangja, a résztvevők inspirálása, konszenzusok levonása. Kreatív kommunikáció felépítése: metafora, speech, storytelling.

Konfliktuskezelés:
Konfliktuskezelés – definíció; konfliktusok szintjei (személyen belüli, személyek közötti, csoportok közötti); okai, forrásai stb. A konfliktusok kezelésére alkalmas kommunikációs technikákat , szituációs szerepjátékok segítségével rögzítik, ültetik át a képzésen résztvevők.

Tréneri identitás:
A tréner személyisége, a tréner szerepe, a tréner felelőssége, önismerete, énmárka-építés, célcsoport-specifikus kommunikáció építése. Belső-külső erőforrások felimserése és használata.

Előadói ismeretek:
Beszédek típusai és jellemzői, a tréning megtervezése, pozitív első benyomás, hitelesség megteremtése, hatásos nyitás, figyelem, bizalom felkeltése, figyelem fenntartásának eszközei, kreatív ötletek, az idő bemérése, vizuális segédeszközök használata, nonverbális kommunikáció, lezárás, kérdések megválaszolása.

Előnyeink, miért minket válassz:

  • A nálunk végzett szakemberek időtálló és átfogó szemlélettel lesznek képesek közelíteni a tréner hivatás világához.
  • Mindfullness segítségével javulhat az életminőséged.
  • Megismerkedsz a szakma rejtelmeivel, őszinte visszajelzésekkel segítünk megtalálni a saját tréneri hangod.
  • Támogatni tudod a tréningen résztvevőket, hogy az átlagnál gyorsabban találjanak rá a bennük rejlő erőforrásaikra, lássák a jó tulajdonságaikat és erősíteni tudják azt.
  • Képes leszel feltérképezni, hogy mi motiválja az ügyfeleidet, munkatársaidat a  fejlődésben, a tanulási folyamatban.
  • Rendelkezni fogsz azzal az eszköztárral, ami ahhoz kell, hogy a  tréningszervezés teljes folyamatát végigvidd;  elő tudod készíteni, meg tudod tervezni és le tudod vezetni az alapvető tréningtípusokat.
  • Képes leszel értő figyelemmel fordulni a részvevők felé és saját magad nonverbális kommunikációját tudatosan kezelni.
  • Időtálló, egyéni kompetenciákon alapuló gyakorlati módszerekkel fogsz rendelkezni, amelyekkel egyedi utakon tudod segíteni önmagadat és ügyfeleidet.

Lineo Life Coach Képzés – PÁRATLAN ÁR!

12 hét/10 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás – Indul: 2023.04.15. | Következő képzés indul: 2023.05.06.
További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

Kiknek ajánljuk a képzést?

✓ azoknak, akik szeretnének trénerként dolgozni
✓ azoknak, akik szeretnék nyilvános beszédet tartani, előadóként fejleszteni magukat
✓ azoknak, akik vezetőként sikeresen megtartani a prezentációkat
✓ azoknak akik karrierútjuk  elágazáshoz érkeztek és szeretnék tudatosan építeni tovább a karrierjüket
✓ azoknak, akik motivációs előadóként képzelik el a jövőjüket
✓ akik a nehezebb napjaikat is szeretnék sikeresen megélni

A képzés nagyon sok gyakorlatot tartalmaz, így azokat várjuk, akik szeretik az aktív tanulási folyamatokat és nem riadnak vissza attól sem, hogy szembe kell nézni a félelmeikkel és legyőzni azokat.

Részletek

Tréner, Motivációs előadó képzés

20 hét, hetente 2×2 óra/80 óra
A képzésen oktatott módszerek: szinpadi előadás, prezentációs módszerek, nyilvános beszéd, storytelling, speech, EQ, Metafora, motivációs előadás technikák, NLP Coaching.

Személyes és online – hibrid részvétel és oktatás

Indul: 2023.04.18. (Budapest, Személyes részvétel és oktatás) | Hetente – minden szerdán és csütörtökön 18 órától  20 óráig + 40 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

A képzés indulási időpontja: 2023.04.18.
A képzési utolsó oktatási napja: 2023.06.22.

Képzés díja: 419.000,-Ft + 27% Áfa magánszemélyeknek
Cégeknek és egyéni vállalkozóknak (E.V.) a képzés díja: 459.000,-Ft + 27% áfa

Az online oktatás egy virtuális konferencia teremben webex felületen történik.