NLP Coach és Érzelmi Intelligencia Szakember

Két tanúsítvány egy képzés

Indul: 2024.09.21.

Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E/002054/2019
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5955, akkreditációs szám: 00327-2011

Egyedülálló NLP Coach képzésünk két tanúsítvány megszerzésének a lehetőségével ötvözi a klasszikus NLP (neurolingvisztikus programozás) és Érzelmi intelligencia irányzatot.  Ez az első és egyetlen olyan képzés Magyarországon, ahol az NLP coach képzés elindult több éves szakmai háttér és gyakorlat alapján. Ez egy 14 alkalmas tanfolyam, amely alatt két szakmai profilt – NLP Coach és Érzelmi intelligencia szakember tanúsítványt szerezhet meg egyben.

Különleges képzésünkön megtanulhatja, hogyan használja az NLP (Neurolingvisztikus programozás), Coaching, Tranzakcióanalízis (TA), Érzelmi intelligencia (EQ) menedzsement legerősebb eszközeit arra, hogy ezek segítségével a lehető legtöbbet hozhassa ki saját, valamint mások életéből. A képzésen a legnagyobb hangsúly a coachingon és az NLP eszközökön van, így amennyiben Ön olyan képzést keres, ahol megtanulhatja, hogyan segíthet másoknak sikeresen venni a kihívásokat, valamint még eredményesebbé válni, akkor ez a kurzus Önnek való.

A coachingra és az érzelmi intelligencia menedzsmentre az élet minden területén egyre nagyobb szükség van. A megtanult eszközöket kiválóan tudja használni az NLP,- life, business, egészségügyi, sport coaching területein is. A képzést követően, számokban kimutatható eredményeket érhet el akár vezetőként is, használva a mindennapi munkájában vagy a saját életében.

Az NLP fókuszában az áll, hogy hogyan teremthetnek az ügyfelek szív és fej közötti,  harmóniát, lelki egyensúlyt és egy ideális környezetet, melyben hozzáférhetővé válik számukra saját kiválóságuk, melyet aztán átültethetnek a mindennapi életükbe érzelmi és mentális új alapokat létrehozva.

Az elmúlt 15 évben a coaching globális iparággá nőtte ki magát a hazánkban és az NLP (Neurolingvisztikus programozás) továbbra is a módszer középpontjában van köszönhetően azoknak a kiváló coachoknak, akik többek között, az NLP ismereteiket is használják a praxisukban.

Akadémiánk több mint 12 éve képzi folyamatosan a sikeres coachokat, mediátorokat,  és NLP szakembereket. Elsőként ötvöztük a hazánkba az NLP-t, a mindfulness X, a mediáció (konfliktuskezelési technikákat) és a coaching eszközöket. Az önismeretet, érzelmi intelligenciát és tranzakcióanalízist is NLP szempontok alapján tanítjuk (márkavédett tanítási módszerek Lineo CoachingTM ).

Ígérjük, hogy a képzéseinken azt az egyéni önismereti utat járja be, amelyet kitűz magának, és annyi szakmai ismeretet vihet el, amennyit kérni tud.

Modul I: NLP Coach (8 alkalom)

Az első nyolc alkalom alatt megtanulja majd azokat az alapvető eszközöket, melyek szilárd alapot nyújanak az élet boldogabb és eredményesebb megéléséhez.

A coaching az NLP egyik legizgalmasabb és legeredményesebb ága. Ugyanígy az egyik legértékesebb az NLP Coaching, amivel bőséggel teli életstílust teremthet magának, miközben változásra, kreativitásra és választási lehetőségre ösztönzi az ügyfeleket. Ha egy NLP coaching-alapú pályát keres, vagy szeretné bevonni a coachingot az aktuális tevékenységeibe, ne keressen tovább, mivel ez a modul rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amely valami nagyon izgalmas irányú változásokat hozhat.

Amennyiben tanúsítványt szeretne (mert ez nem kötelező jellegű), az első modul elméleti és gyakorlati  vizsgával záródik, amely végén NLP coach tanúsítványt kap. A tanúsítvány megszerzésének feltétele a kapott önálló feladatok határidőre való kidolgozása és leadása.

A készségek, amelyeket elsajátít, az élet minden olyan területén alkalmazhatóak, ahol a kiváló kommunikáció, a kiemelkedő teljesítmény, az összhang, a célkitűzés és a személyes fejlődés felbecsülhetetlen értékű erőforrások.

Modul II: Érzelmi intelligencia szakember (6 alkalom)

Az érzelmi intelligencia alatt azt a képességet értjük, hogy az egyén milyen jól tudja felismerni, megérteni és kezelni az érzelmeket, mind sajátját, mind másokét. Képes elválasztani magát a viselkedést a viselkedést generáló érzelmektől, aminek következtében például nem vesz magára olyat, ami valójában nem ellene szól. Nem véletlenül nevezik ezt a képességet az emberekhez való kapcsolódás intelligenciájának is. Akinek magasabb ez az értéke, az szociálisan sokkal aktívabb. Érzékenyebb mások belső lelkivilágára, jobban olvassa őket, és jobb eszközöket képes használni a kezelésükre. Ennek következtében sokkal könnyebben is alakít ki új, őszinte és mély kapcsolatokat másokkal. Gondoljunk csak bele, hogy milyen jelentősége van ennek az életben: a családban, az iskolában, a munkahelyen, a baráti körben, a sportcsapatban.

A hallgatóink a képzés keretein belül megtanulják magas szinten felismerni és fejleszteni saját magukban és másokban az érzelmi intelligenciát. A képzés során elsajátítható a mások megértésének művészete, az érzelmi és értelmi alapú kommunikáció. Az érzelmi intelligencia fejlesztésével, a hallgatók képessé válnak megismerni, felismerni saját és mások érzelmi-, viselkedési térképüket és működésüket, majd képessé válnak sikeresen támogatni leendő ügyfeleiket.

Márkavédett coaching módszerünk – Lineo CoachingTM – tovább erősíti mindezt, hisz a képzés olyan modelleket (TA, EQ, 7C, Grow, NLP, Hipnózis, Mindfulness, Konfliktuskezelés) foglal magába, amelyek gyors és tartós változást eredményeznek.

Amennyiben tanúsítványt szeretne (mert ez nem kötelező jellegű), a második modul elméleti és gyakorlati  vizsgával záródik, amely végén Érzelmi intelligencia szakember tanúsítványt kap. A tanúsítvány megszerzésének feltétele a kapott önálló feladatok határidőre való kidolgozása és leadása.

NLP Coach és Érzelmi Intelligencia Szakember

Két tanúsítvány egy képzés

Személyes és Online/Hibrid részvétel és oktatás – Indul: 2024.09.21.

14 alkalom / Szombatonként (9.00-tól-16.00-ig)

A két tanúsítvány egy képzés díja: 550.000,-Ft + 27% Áfa
A külön modul díja, egyenként: 300.000,- Ft + 27% Áfa

Személyes részvétel és oktatás: Budapest, Hetente – Szombatonként, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig.
Online/hibrid részvétel és oktatás: a képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig.
Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik bármelyik képzésünkre, 5% kedvezményt biztosítunk a kurzusod díjából.* Ha ajánlásodra jelentkezik egy ismerősöd bármelyik kurzusunkra, a képzés díjának 5%-át Neked adjuk! A kedvezményekről személyesen adunk felvilágosítást.

Lineo Life Coach Képzés

12 hét/10 oktatási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/life-coach-kepzes

Life & Business Coach Képzés – PÁRATLAN ÁR!

12 hét/12 tanítási nap NLP és Konfliktuskezelési ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/business-coach-kepzes

Egészségügyi Life Coach Képzés

12 hét/12 tanítási nap óra NLP és Mindfulness ismeretekkel | Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás.
További információ: www.coaching-nlp.hu/egeszsegugyi-life-coach-kepzes

Hívjon most, hogy a további kedvezményeket is megtudja!

 +36 70 394 5336