Sok Szeretettel hívjuk meg Önöket havonta megrendezésre kerülő „Márti ajándéka csodálatos embereknek” című ingyenes estünkre, ahol S. Tóth MártaOkleveles Life & Business Coach (ICF), Nemzetközi Minősített NLP Tréner, a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója – vezeti el a résztvevőket egy varázslatos világba. Az esteken minden alkalommal más-más téma kerül terítékre.

Kövesse folyamatosan frissülő oldalunkat, hogy időben értesülhessen legújabb programjainkról és tudjon meg többet eseményeinkről.

2017.06.13.

S. Tóth Márta – Őrizzük meg a bennünk lévő gyermeket

“Benned van még a gyermeki játékosság? Mit teszel azért, hogy megőrizd?” – Interaktív Workshop

Szeretettel meghívjuk Önöket rendszeresen megrendezésre kerülő #MártiAjándéka elnevezésű interaktív estjeinkre, ahol S. Tóth Márta – Okleveles Life & Business Coach (ICF), Nemzetközi Minősített NLP Tréner, a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója – olyan mély témákat boncolgat, mint például a szülő-gyermek kapcsolat, a közösségi média hatásai kapcsolatainkra, vagy éppen a szingliség miértjei.
Az esteken minden alkalommal más-más téma kerül terítékre.

Következő estünk témája: #MártiAjándéka “Benned van még a gyermeki játékosság? Mit teszel azért, hogy megőrizd?”

Minden gyerek őszinte és spontán. Ez velünk sem volt másképp.

Az évek alatt azonban meggátoljuk magunkban ezt az őszinteséget, mert túl sokan sulykolják belénk azt, hogy tévedünk. Hogy az, amit gondolunk rossz, az ötleteink butaságok, a kérdéseink fárasztóak és szépen lassan büntetésnek érzünk minden, a legőszintébb megnyilvánulásunkra érkező reakciót. Elveszítjük a játékot, elveszítjük az álmainkat is és megkérdőjelezzük saját magunk szerethetőségét is.

Hogyan találjunk vissza a bennünk lévő lelkes, őszinte, csillogó szemű gyermekhez?

Mindezekről és még sok minden másról esik majd szókövetkező eseményünkön S. Tóth Márta NLP Coach tolmácsolásában.

A helyszín a Three Corners Hotel Bristol, Munkácsy terem.

Program:

Érkezés: 17:30-tól

Kezdés: 18:00-19:00

Kérdések: 19:00-19:30

Befejezés: 19:30-kor

A részvétel ingyenes, azonban a férőhelyek száma miatt (maximum 30 fő) előzetes regisztrációhoz kötött.* Az esemény kizárólag minimum 15 fős jelentkezői létszám esetén kerül megtartásra.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy kizárólag a fenti regisztrációs formula kitöltésével elküldött jelentkezéseket áll módunkban elfogadni! Abban az esetben, ha Ön nem egyedül vesz részt az eseményen, partnerének szintén regisztrálnia kell magát.

Regisztráció:

    *Fenntartjuk a jogot, hogy túljelentkezés esetén kiválasszuk az esten résztvevő személyeket.

    Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az előadásról fénykép és videófelvétel készül.