S. Tóth Márta – MASTERMIND Képzés:

A személyre szabott Vezetőképzés

Life és Business Coaching & NLP & Konfliktuskezelés & Mindfulness
2021.06.28-07.04.

Eszközök és gyakorlatok

Egyre inkább elfogadott az a gondolat, miszerint ahhoz, hogy a környezetünkben lévő emberekben lássuk a látni kívánt változást, először nekünk kell változtatnunk önmagunkon. A kommunikációnkon, a konfliktuskezelési módszereinken, a hozzáállásunkon a kollégáink irányába, vagy éppen a gondolkodásmódunkon. Ahhoz, hogy felfedezzük, mi is az, ami gátol a kiteljesedésben és az üzleti sikerek elérésében, elengedhetetlen a megfelelő önismeret. Az önismeret segítségével feltárásra kerülnek az erősségek, a fejlesztendő területek és olyan magabiztosságot ad a mindennapokban akár vezetőként a szakmai életben, akár magánemberként a mindennapokban, amely jelentős életminőség javuláshoz és üzleti sikerekhez vezet.

Sokszor érzed, hogy nem vagytok összhangban a munkatársaiddal, üzleti partnereiddel, ügyfeleiddel, sok a konfliktus és az egymás mellett elbeszélés a cégben, nem tisztázottak a feladatkörök, nehézséget jelent számodra a delegálás és a kollégáidba vetett bizalom? A megoldás, a kihívások eredményes kezelése a te kezedben van, rajtad IS múlik – és ez óriási lehetőség! Gyere el a képzésünkre, ahol interaktív módon, mélységeiben feltárjuk a fejlesztendő területeket és azonnal használható gyakorlati eszközöket adunk Neked, hogy tanulj, fejlődj és sikerre vidd a vállalkozásodat / cégedet!

Az alkalmazott módszerek, amelyeket a képzésen interaktívan megtanulhatsz: Life,- Business Coaching, NLP (neuro-lingvisztikus programozás), Mindfulness, Konfliktusrendezés, Tranzakcióanalízis.

Legyél Te a minta kollégáid számára és a modellezés segítségével tanulj olyanoktól, akiknek már sikerült mindez.

Vezetőként biztosan ismerős lesz néhány pont az alábbiak közül:

 • Mindent szeretnél tudni és menedzselni, ami a cégben történik.
 • A maximalizmusodból adódóan gyakran találod magadat késő este egyedül az irodában.
 • A magánélet és az „Én-idő” fogalma lassan ismeretlen a számodra.
 • Nem találod a közös hangot a munkatársaiddal, beosztottaiddal.
 • Ahogyan önmagadtól, úgy olykor másoktól is túl sokat követelsz.
 • Magányosnak érzed magad és azt érzed, kevesen vannak a Te szinteden.
 • Nincsen valós képed arról, hogy milyen vezetőnek tartanak a többiek, hiszen a hierarchia miatt nem mernek őszinte, építő visszajelzést adni Neked.
 • Sérthetetlennek és mindent tudónak érzed magad, egészen addig, amíg szembejön egy olyan helyzet, amit nem tudsz megfelelően kezelni és ekkor azt érzed, kudarcot vallottál.

Ha egynél több pontot jellemzőnek éreztél, ott a helyed a képzésünkön, ahol egy védett, bizalmi közegben tárjuk fel azokat a területeket, amelyek fejlesztése szükséges, hogy hozzá segítsenek a sikerekhez, céljaidhoz, kiegyensúlyozottsághoz, A képzés során több, hozzád hasonló cipőben járó vezetővel oszthatod meg a tapasztalataidat, valamint lehetőséged van Tőlük is tanulni és modellezni azt, ami náluk működik. A képzés elvégzésével elindulhatsz egy olyan úton, ami hosszú távon mérhető és akár financiálisan is megtérülő eredményekkel jár.

A képzés elvégzését követően (egyebek mellett) tisztán és pozitívan kommunikálsz majd, könnyeben tudsz ráhangolódni a környezetedben lévő emberekre, megtanulsz bizalmat szavazni a munkatársaidnak, nem okoz többé gondot bizonyos feladatok delegálása és annak felismerése, hogy mely feladatok delegálhatók és melyek nem, hatékonyan kezeled a konfliktusokat, képes leszel gyors és eredményes megbeszéléseket tartani, valamint egyensúlyban tartani a magán és az üzleti életedet.

Időpont: 2020.06.28-07.04.

Részvételi díj: 950.000,-Ft

A részvételi díj csak a képzés árát tartalmazza, a szállás, étkezés és utazás költségei ezen felül kerülnek elszámolásra.

A képzést S. Tóth Márta Life & Business Coach, NLP Tréner, Kommunikációs szakember, Személyes és üzleti fejlődési programok trénere tartja.

office@coaching-nlp.hu | +36 70 394 5336

Néhány fontos adat S. Tóth Mártáról:

 • Life & Business coachként több mint 16.650 ledolgozott coaching óra.
 • Az elmúlt 10 évben több mint 300 cégben végzett tréning, szervezetfejlesztés (több mint 5200 óra tréningben).
 • 20 éves felsővezetői tapasztalat.
 • Fejvadászként több mint 1000 közép – és felsővezető közvetítése.
 • 4 egyetemen végzett tanári munka óraadó tanárként és előadások tartása meghívott előadóként. (Kaposvári Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Corvinus Egyetem, Metropolitan Egyetem)
 • Az elmúlt 10 évben több mint 1000 média megjelenés.
Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Egészségügyi Coach Képzés

+ NLP és Mindfulness

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Life és Business Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching