Karrier Coach Képzés

A képzésen oktatott coaching módszerek, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, NLP Coaching, Mindfulness X, GROW, Provokatív-, intuitív coaching, Aquarium coaching

-50.000Ft TAVASZI AJÁNLAT!

Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)
Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E/002054/2019
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5955, akkreditációs szám: 00327-2011

Személyes és online (hibrid) részvétel és oktatás – Indul: 2024.05.11.
Következő képzés indul: 2024.06.08.
Karrier Coach Továbbképzés indul: 2024.03.19-20.

A coach képzéseink tartalma és oktatási módszere az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség – International Coach Federation) kompetencia leírásainak megfelelőek. A képzés elvégzése után a hallgatók kérhetik az ICF tagságukat, majd a megfelelő gyakorlati idő után, az ICF minősítést.

Magyarországon Egyedülálló NLP, COACHING és MEDIÁCIÓ (konfliktusrendezési) eszközökkel kibővített, a kezdetektől gyakorlatorientált képzéssel és mentorprogrammal várunk!

10 fontos útmutatás, ha coach akarsz lenni

Célunk, hogy az elméletet 100%-ban átültessük a gyakorlatba, mindezt oly módon, hogy a gyakorlatokban a hallgatók a saját valós eseteiket és szituációkat dolgozzák fel egymás között és aquarium coachingon vesznek részt. A tanárok megmutatják a saját módszereiket ezzel is gazdagítva a hallgatók tapasztalatait. A képzéseken meghívott vendégek is részt vesznek, akik szintén saját eseteket hoznak a hallgatók elé és ezeket a tanárokkal együtt dolgozzák fel.

 • Rendkívül elkötelezettek vagyunk abban, hogy megőrizzük iskolánk, valamint képzéseink presztízsét és jó hírnevét. Ebből adódódan, ahhoz, hogy hallgatóink vizsgára bocsátást és majd tanúsítványt kapjanak a képzés sikeres elvégzéséről, 3 fő feltételnek kell megfelelniük:
  • A képzési napok legalább 90%-án történő, aktív, hatékony, együttműködő részvétel.
  • A kiadott egyéni, valamint csoportos feladatok elvégzése, házi feladatok határidőre történő elkészítése.
  • A végső írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsga 51%-os sikeres szintre történő teljesítése.
 • Egyedülálló csoportkommunikáció a képzés alatt, valamint utánkövetésként a képzés befejezése után (Facebook Groups). Minden hallgatónak, aki a képzés ideje alatt aktív volt és határidőre elkészítette a házi feladatokat gyakorlati helyet biztosítunk, illetve cégünket képviselheti különböző rendezvényeken, ahol coachként kell tevékenykedni.
 • Igény esetén cégünk egyénre szabott díjak mellett segíti a hallgatókat az önálló vállalkozásuk elindításában.
 • Exkluzív, különleges technikák, módszerek és feladatok az egyedi, márkavédett Lineo CoachingTM tanítási módszer alapján.
 • A képzést mindig a csoportdinamikához igazítjuk.
 • Az egyetlen olyan coach képzés Magyarországon, ahol valódi nemzetközi coaching és NLP Coaching ismereteket kaphatsz, egy valódi, “Nemzetközi Coaching és NLP tréner” tanúsítvánnyal rendelkező tanártól.
 • Egy képzés, ahol okleveles, akkreditált mediátorok segítégével tanulhatod meg, hogyan alkalmazz mediációs technikákat a coachingban.

Karrier Coach Képzés

12 hét/12 tanítási nap | A képzésen oktatott coaching módszerek, TA (Tranzakcióanalízis), 7C, EQ, Metafora, Érzelmi intelligencia, HR eszközök, mindfulness.

Személyes és Online/Hibrid részvétel és oktatás – Indul: 2024.05.11.

Új képzés indulási időpontja: 2024.06.08.

Képzés díja: 350.000,-Ft 400.000,-Ft (Kedvezményes ár, csak magánszemélyeknek. Az ár tartalmazza a life coach alapképzést és a karrier coach modult.)

Cégeknek és egyéni vállalkozóknak (E.V.) a képzés díja: 450.000,-Ft

Lehet választani a személyes vagy az online képzés között. Az online képzés aktív jelenlétet és részvételt igényel. Az oktatás hibrid, egy térben történik a személyes és az online oktatás. Az utóbbi, webex platformon érhető el.

Csoportokat csak minimum 7 fővel indítunk!

Személyes részvétel és oktatás: Budapest, Hetente – Szombatonként, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig. + 2 hétvégi modul időpont, amelyre a life coach alapkézés elvégzése után kerül sor online formában + 20 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.
Online/hibrid részvétel és oktatás: a képzések paraméterei változatlanok annyi különbséggel, hogy az oktatás online egy konferencia teremben történik, minden szombaton reggel 9:00-től délután 4:00-ig. + 2 hétvégi modul időpont, amelyre a life coach alapkézés elvégzése után kerül sor online formában + 20 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

Karrier Coach Továbbképzés

2 nap

Online részvétel és oktatás – Indul: 2024.03.19-20.

EarlyBird Képzés díja: 160.000,-Ft (2024.03.10.) (Kedvezményes ár, csak magánszemélyeknek.)
Képzés díja: 180.000,-Ft
Cégeknek és egyéni vállalkozóknak (E.V.) a képzés díja: 250.000,-Ft

A karrier coach továbbképzéseket hétvégére szervezzük meg, szombaton és vasárnap reggel 9 órától délután 4 óráig, online formában Webex felületen.
A továbbképzésre végzett coachok, egészségügyi és segítő szakmában dolgozók jelentkezését várjuk. Tanúsítványt, a sikeres vizsga letétele és a szakmai gyakorlatot követően bocsájtunk ki, kizárólag a végzett coachoknak. Az egészségügyi-, a segítő szakmában dolgozóknak részvételi igazolást adunk.
Felnőttképzési intézményi nyilvántartási szám: B/2021/001951 (FKNYT)

Jelentkezési lap

Köszönjük szépen a megelőlegezett bizalmat és hogy minket választott.
A képzésre való jelentkezés 7 lépcsőben történik:

 1. A beiratkozáshoz az első lépésként el kell küldenie az alábbi dokumentumokat az office@coaching-nlp,hu email címre: a jelentkezési lapot, a GDPR nyilatkozatot, a személyi igazolványának, lakcímkártyának és a legmagasabb iskolai végzettségéről szóló igazolásának szkennelt változatát.
 2. Ezt követően a cégünk megküldi a további aláírandó dokumentumokat, amelyeket szkennelve vissza kell juttatnia hozzánk.
 3. Cégünk elküldi az elektronikus számlát, amit emailben fog megkapni a szamlazz.hu rendszerről (kérem, keresse a spam mappában is).
 4. Az összes eredeti aláírt dokumentumot két példányban az első oktatási napon kell leadnia. Ha külföldön tartózkodik vagy online-hibrid képzést választott, akkor postai úton juttatja el számunkra az első képzési napot megelőzően.
 5. Ezt követően, cégünk visszaküldi Önnek az általunk aláírt példányokat postai úton abban az esetben, ha külföldön tartózkodik vagy az online-hibrid képzést választotta.
 6. A számla kiegyenlítése után, megküldjük a jelentkezés további lépéseit, amelynek fontos alapvető kommunikációs felülete a zárt és titkos facebook csoporthoz való csatlakozás. Ennek feltétele, www.facebook.com/stothmartacoach.
 7. A zárt facebook csoportban, utolsó lépésként megosztásra kerül a tematika, az órarend, a helyszín, az oktatók.

Jelentkezési Lap – Lineo Képzések
Nyilatkozat a személyes adatok kezeléséről – Lineo International Consulting Kft

Karrier Coach Képzés Tematika itt
Karrier Coach Továbbképzés Tematika itt

A tanári csapatunkról itt tudhat meg többet

Lineo Képzések GYIK – Képzéseinkkel Kapcsolatos Gyakori Kérdések

Célunk, hogy képzéseinken olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt, akik egyaránt elkötelezettek a személyes és a szakmai fejlődés iránt.

Tanúsítvány, Vizsga

A teljes programot elvégzők a képzés végén tanúsítványt kapnak.
A tanúsítvány kiadásának feltétele a hatékony, együttműködő részvétel a teljes képzés ideje alatt, valamint az aktív részvétel a gyakorlatokon.
A résztvevő hiányzása nem lépheti túl a megengedett 10%-os mértéket. A tanúsítvány kiadásának további feltétele a program írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgájának legalább „Megfelelt” szintű teljesítése.
A képzés minimum 80%-ban gyakorlatot is tartalmaz, valamint ezen felül annak érdekében, hogy a hallgatók minél biztosabb szakmai tudásra tegyenek szert, a képzés során feltétel az önállóan (nem a képzési napokon) megszerzett gyakorlati óraszámok teljesítése is. Ezt kiemelten fontosnak tartjuk a szakma jövőbeli képviselőinek magabiztos és magasszintű szakmai tudásának érdekében, ezzel is hozzájárulva a coach hivatás tisztaságának megőrzéséhez. Számunkra, mint képző intézmény ez a misszió sok plusz idő, energia és munka ráfordítást jelent, azonban a coaching iránti elköteleződésünk és elkötelezettségünk érdekben örömmel vállaljuk mindezt.
Amennyiben a kurzussal, a life coachinggal, vagy az alkalmazott módszerekkel (NLP, mediáció stb.) kapcsolatosan további kérdései/kérései merülnének fel, szeretettel várjuk irodánkban egy személyes konzultációra! Észrevételeit jelezheti a +36 70 394 5336-os telefonszámon, vagy az office@coaching-mediation.hu email címen is.

KARRIER COACH KÉPZÉS
Az NLP kommunikáción és az önismereten alapuló tudatos karrierépítés támogatása

Megmutatjuk, hogyan tudsz kitűnni a tömegből akár ha céges belső- vagy független coachként működsz!

Hiteles és önazonos szeretnél lenni a szakmádban?
Szeretnéd magabiztosan megoldani a hibrid munka kihívásait?
Szeretnéd hatékonyan és időtállóan támogatni az ügyfeleidet, a munkatársaidat?

Szeretnél a megszerzett tudásoddal egy cég hatékonyság növelésében aktív résztvevő lenni?

Szerezz új nézőpontot, új ismereteket és lépj a változás felé!
Segíts a felső-, középvezetőknek jobb munkát végezni, segíts az álláskeresőknek, pályaelhagyóknak megvalósítani az álmaikat!

Szüntelenül törekszünk arra, hogy az alapkompetenciák fejlesztése mellett naprakész tudást kapjanak a képzéseink résztvevői, és többféle szemléletet is elsajátítsanak.

A résztvevők felkészítése a HR szemléletű coaching eszközeinek használatára, az ehhez szükséges ismeretek átadása az új készségek elsajátításának biztosítása révén.

A képzés megismerteti a résztvevőket a karrier  coach feladataival, a coaching technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával.

Az elmélet megismerése mellett lehetőséget biztosítunk az újonnan tanult technikák és ismeretek kipróbálására, gyakorlati elsajátítására is.

A life coach képzésre épülő karrier coach modul tematikája:

1. Munka világának tendenciái
Munka jelene és jövője, munkaerőpiaci trendek, munka és magánélet egyensúlya, belső-külső tanácsadás.

2. Karrier coaching keretei és eszközei
Mit takar a karrier coaching, karrier coaching témák, karrier coaching eszköztár, hiedelmek, abszolútumok, élettapasztalat a karrierépítésben, játszmák, driverek, családi minták a karrierépítésben, kiégés, stressz, életközepi válság

3. Karriertanácsadás keretei és eszközei
Karriertanácsadás jelentése, karrierpálya, karrierút modellek, karriermárka építése – nem
elég jónak lenni, karrierportfólió összeállítása, ügyfél személyiségének jelentősége a
karrierépítésben, munkavállalói lét – vállalkozói lét kérdései

4. Álláskeresési technikák, eszköztárak
Pozíciók feltérképezése, önéletrajz összeállítása – video önéletrajz, motivációs levél,
interjúra való felkészítés, bértárgyalásra való felkészítés

5. HR kompetenciák fejlesztése
Motiváció kialakítása, fenntartása, célkitűző technikák (NLP, 7C, Grow modell eszközök, egyéb célkitűző technikák), személyiségtipológia, csoportok felépítése és működése

➡️ 14 éve vagyunk jelen a hazai és 11 éve a nemzetközi piacon.
➡️ Oktatási programjaink egyediek és magas színvonalúak.
➡️ Kiemelkedően magas a hallgatói elégedettségünk.
➡️ S.Tóth Márta szakmai vezető több mint 12 év a coachingban, 21 éves felsővezetői tapasztalat, több mint 22.000 óra a coachingban és 6500 óra tréningben.

Határozottan tudom állítani, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Lineot választottam, hogy elinduljak az önismeret és a coaching szakma irányába. Megkaptam az ehhez szükséges összes eszközt, egy olyan tanulási formát, amellyel valóban igazi tudásra lehet szert tenni.
Igazi profizmus, csodálatos tanárok, és egy egész életet meghatározó utazás.
Hálával és örömteli szívvel ajánlom mindenkinek!

Mónika Csatószegi

Hálás vagyok, hogy a sors a Lineo iskolához irányított, mert rengeteget tanulhattam önmagammal kapcsolatban, sok felismerést kaptam, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki igazán magas szinten végezzen segítő munkát. A tanárokkal nagyon meg vagyok elégedve, rengeteget segítettek abban, hogy még jobban megszeressem ezt a szakmát és elkötelezetté váljak ezen az úton.

Attila Tóth

Ha nem csak egy szimpla képzésre vágysz, ha valóban szembe akarsz nézni és megoldani a problémáidat, akkor megtaláltad, ahol a pluszt is megkapod hozzá!
Szakmailag kiemelkedő, emberileg támogató környezet! És egy igazi egyéniség S. Tóth Márta személyében.

Annamária Petőfi

Úgy érzem, hogy az eddigi életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem hozzátok. Nem azt kaptam amire számítottam, hanem valami sokkal sokkal többet. Napról napra érzem, ahogy változik a nézetem és az életem.
Köszönöm!

Gábor Chromy

Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt Mártinál és oktatóinál tanulni. Velős önismereti folyamatot is tudhatok ezáltal magam mögött, sokkal tisztábban látom magamat és a környezetemet is. Hatalmas munka és szeretet van a professzionális és rendkívül etikus oktatás mögött, valamint becsület, egyenesség és tisztesség. Bátran állíthatom, hogy sokkal többet kaptam, mint amennyit fizettem. Szívből ajánlom a Lineo képzéseket. Én jól döntöttem mellette.

Orsolya Gyovai

Egy olyan elhivatott képzésnek lehetek a részese, ahol a kölcsönös megbecsülés és az egymásra való odafigyelés határozza meg az értékeket. Megtanultam kérdezni, hiszen ez adja a másikra forditható legnagyobb figyelem alapját.
Úgy érzem, ez a képzés egy misszió, amely kitűnő személyes példamutatáson nyugszik, minden oktató részéről. A legnagyobb dolgot kaptam és adtam: a bizalmat. Ezt pedig hittel, türelemmel,őszinte felém fordulással viszonozta mindig mindenki, tanárok és csoporttársak egyaránt.
Szívből ajánlom a képzést mindazoknak, akik új utakat szeretnének bejárni az életükben, vagy a régi utat új emberként szeretnék folytatni. Mindent szívből köszönök.

Vanda Bácskai

Kedves LINEO,
Köszönöm szépen az átadott szakmai tudást, pozitív hozzáállást, kellő szakmai háttérrel rendelkező oktatókat és a heti szinten kapott tudást és tapasztalatokat.
Ajánlani tudom, ha egy igazán kalandos önismereti utazásban szeretnél részt venni és a kellő tudást megszerezni 🙂

Euridiké Ursinyi

Amikor a Lineo-hoz jelentkeztem, egy teljesen más jellegű képzésre számítottam. Oktatásra, kis gyakorlásra, vizsgára. Ennél sokkal többet kaptam! Az önismeret, az alázat, a csoportegység, a pozitív gondolkodás, az odafigyelés, a kérdezés meggyőződésem, hogy nem tanulható kizárólag könyvből vagy prezentált formában. Sok-sok aktív gyakorlással, mély beszélgetésekkel, olykor játékos formában fejlődtünk, építettük, találtuk meg utunkat. Köszönet a tanárainknak!

Tihamér Darázs

Nagyon sokmindenért hálás vagyok az életben. A legtöbbet a mentális egészségemben, a személyiségem fejlődésében és az önismereti utazásomban kétségtelenül a LINEO és S. Tóth Márta adta. Örökké hálás leszek, hogy rájuk találtam.

Melinda Pálinkás

Itt nem ppt k ből tanulsz!
A képzés során elgondolkodtató, impulzusok érnek, amiket ha hajlandó vagy végig gondolni, fejlődik a személyiséged!
Akkor sokat fogsz tanulni és fejlődni ha van benned: nyitittság, elfogadás magad és mások iránt, valamint kellő alázat a tunulással és a változással kapcsolatban.
Köszönöm az összes oktatónak és csoport társna az együtt megélt sok pozítív dolgot.

Zoltán Goldinger

Az eddigi életem folyamán még egyetlenegy iskolában sem tapasztaltam azt a türelmet , figyelmet , odaadást amit a Lineo Iskola igazgató asszonya és tanári gárdája képvisel , a gyakorlatias oktatási tematikának illetve azoknak a tanulságos személyes tapasztalatoknak köszönhetően amiket a tananyagon felül pluszba megosztottak számomra egy olyan egyedi fejlődési módszernek lehettem a részese ami meghatározó szerepet tölt be az életemben.

András Demcsák

Hálás vagyok Mártinak, az iskolának, a csoporttársaimnak, hogy elfogadással fordultak felém. A szakmai profizmusuk példaértékű. Meleg szívvel és szeretettel ajánlom mindenkinek.

Eszter Galambos

Onismeret, eszkozok, technikak, gyakorlatok kivalo tanarok vezetesevel.
Ha coach kepzest szeretnel, itt a helyed!

Adrienn Hornyik

A legjobb dolog, ami csak történhetett az életemben. Teljesen megváltoztatta az életemet. Köszönöm Márti!

Anett Kovács

Hálás vagyok S. Tóth Mártának! Önmagam megismerése, az életmódom újra tervezését, irányítását formázza át. Másképp látom magam az élethelyzetekben, új szemlélettel, rálátással oldom meg feladataim.
Fantasztikus, hatalmas energiákkal rendelkezel Márti, köszönöm!

Edit Lovász

Marti szakmai tapasztalata, képzési stílusa számomra példaértékű. A leggyorsabb önismereti út, amin valaha részt vettem.

Éva Kardos

Márti hihetetlen. Nem pusztán leadja az anyagot hanem veled az emberrel is foglalkozik. Ha elvégzed bármelyik tanfolyamát más ember leszel ,mint voltál. Megismered önmagad.
Csak ajánlani tudom.

Bori Farkas

Nagyon örülök, hogy elkezdtem a képzést, minden percét élvezem a nehézségekkel együtt is.

Georgina Polyákovics

Ha szereted az olyan felnőttképzést, ahol nem azt érzed, hogy visszaültél az iskolapadba és nem könyvszagú ismereteket akarsz csak hallgatni, hanem a szakmai tudás átadása mellett a benned felmerülő kérdésekre _őszinte_ választ szeretsz kapni, ha komoly önismereti utat szeretnél bejárni, mielőtt a segítő szakmába kezdenél (vagy “csak” az önismereti utat szeretnéd), akkor bátran és szeretettel ajánlom a Lineot!

Róbert Smahulya

Színvonalas hely, kiváló oktatók és jó közösség. Számomra ezt nyújtja a Lineo! Örülök, hogy a részese lehetek, a tananyagon túl is rengeteg mindent tanultam, önmagamról és a világról. Számomra az oktatási napok mindig jó hangulatban teltek el, mindig vártam a képzési napokat. Köszönöm!

Ágnes Szemők

A legjobbak egy helyen. Tudás, tapasztalat, szeretet. Always Lineo.

Janka Horváth

Itt nem ppt k ből tanulsz!
A képzés során elgondolkodtató, impulzusok érnek, amiket ha hajlandó vagy végig gondolni, fejlődik a személyiséged!
Akkor sokat fogsz tanulni és fejlődni ha van benned: nyitittság, elfogadás magad és mások iránt, valamint kellő alázat a tunulással és a változással kapcsolatban.
Köszönöm az összes oktatónak és csoport társna az együtt megélt sok pozítív dolgot.

Zoltán Goldinger

Előnyeink, miért minket válassz:

 • A nálunk végzett szakemberek időtálló és átfogó szemlélettel lesznek képesek közelíteni az ügyfeleikhez, a karrier- és a munka világához
 • Képesek lesznek támogatni az ügyfeleiket abban, hogy lépést tartsanak a gyorsan változó munkaerőpiaci mozgásokkal
 • Támogatni tudják a hozzájuk fordulókat, hogy az átlagnál gyorsabban találjanak rá a számukra ténylegesen megfelelő munkára, állásra
 • Képesek lesznek feltérképezni, hogy mi motiválja az ügyfeleiket, munkatársaikat egy-egy munka elvégzéséhez
 • A képzés végére folyamatosan fogják tudni váltogatni és képviselni a munkavállalói és munkáltatói nézőpontokat
 • Képesek lesznek segíteni a vezető-munkatársak között kialakult konfliktus hatékony megoldását
 • Időtálló, egyéni kompetenciákon alapuló gyakorlati módszerekkel fognak rendelkezni, amelyekkel egyedi utakon tudják segíteni önmagukat és ügyfeleiket.

A coachingról beszèlgettünk

Kiknek ajánljuk a képzést?

✔️ azoknak, akik szeretnének belső és/vagy független karriertanácsadóvá válni
✔️ akik HR Business Partnerként támogatni szeretnék a munkatársaik karriercéljait
✔️ azoknak, akik szeretnék karrier coachként és/vagy karriertanácsadóként támogatni az ügyfeleiket
✔️ azoknak, akik vezetőként szeretnék megtartani a csapatuk legjobbjait
✔️ azoknak akik karrierútjuk  elágazáshoz érkeztek és szeretnék tudatosan építeni tovább a karrierjüket
✔️ akik a nehezebb napjaikat is szeretnék sikeresen megélni

A képzés nagyon sok önismeretet tartalmaz, így csak azokat várjuk, akik ettől nem riadnak vissza és késznek érzik magukat arra, hogy szembenézzenek önmagukkal saját maguk és mások segítése-fejlesztése érdekében.
A képzéseink, mivel szinte mindegyik posztgraduális, és mert fontos a szakma a gyakorlati megtanulása, gyakorlatorientáltak és nem akadémikusak.

A karrier coach képzés hatékony támogatás akár magadnak, akár másoknak.

Megmutatjuk, hogyan működnek a céges toborzó rendszerek, Hr-sként/vezetőként hogyan tudod megtalálni és megtartani a munkatársakat.

Mit jelent Érzelmileg Intelligens coach-nak lenni?

Hogyan képes az érzelmi intelligencia gyorsítani a változást egy coaching folyamatban?

Az érzelmi intelligencia megléte és fejlesztése képessé tesz arra, hogy az ügyfelünk érzelmeit tisztán és pontosan érzékeljük a coaching folyamatban, valamint képessé tesz ezeknek az érzelmeknek a megfelelő módon történő kezelésére és értelmezésére. Segít, hogy az ügyfél és a coach közötti bizalom kiépülésében, továbbá meggyorsítja a változási folyamatot.

Az EQ fejlesztésével mérföldkövekkel javulhatnak az emberi kapcsolataink, legyen szó akár a munkahelyünkről, egy iskolai közegről, vagy éppen a saját magánéletünkről. Az érzelmi intelligenciával átitatott visszajelzések adása és fogadása segít, hogy a kapcsolatunk javuljon önmagunkkal, valamint a bennünket körülvevő emberekkel egyaránt, növeli a kommunikációnk hatékonyságát és pontosságát, valamint erősíti a kapcsolatainkat.

“Life coaching képzéshez szükséges előzetes szakmai képzettség: nem szükséges.
Life coaching képzés sikeres elvégzéséhez szükséges empátia, emberszeretet.
Life coaching képzésbe való bekapcsolódás minimális feltétele: érettségi.”
S. Toth Marta – a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója

Volt hallgatóink véleménye

„Azoknak, akik többet szeretnének megtudni magukról, és ajánlom azoknak is, akik a környezetükben élőket szeretnék jobban megérteni… itt a Lineoban olyan eszköztárat tanultam meg, amelynek segítségével sokkal könnyebben tudom elrendezni a konfliktusokat.”
„Mindkét területhez számtalan eszközt, lehetőséget és társakat kaphat és kiváló szakmai segítséget. Felkészült tanárok, rendkívül jó élethelyzetek, nagyon családias, nyitott légkör jellemzi ezt a tanfolyamot.
„Óriási élmény volt az a tisztelet, megbecsülés, ami az oktatók részéről felénk irányult.”
„Megtanultam, hogyan kell segíteni, hogy mások segíthessenek magukon.”
„Coachingot tanulni és coachnak lenni számomra az önmegvalósítás eszköze.”
„Itt kaptam egy olyan szakmai példaképet Márti személyében, amit eddig el sem tudtam volna képzelni, hogy lehet nekem.”
„Olyan lépéseket tettem ezalatt a 12 hét alatt, amit előtte levő sok 10 évben meg kellett volna”
„Nagyon örülök, hogy a Lineót választottam, hiszen egy csomó nagyszerű emberrel ismerkedhettem meg ezalatt a 3 hónap alatt, nagyszerű tanáraim voltak.”
„Rengeteg pluszt adott, magabiztos lettem, céltudatosabb, sokkal határozottabb nő lett belőlem.”

Kik vagyunk MI? Mi történik a képzésünkön? Tekintsd meg a referenciáinkat.

Hívjon most, hogy a további kedvezményeket is megtudja!