Skip to main content

Azonosítás

Tisztázás

Létrehozás

Szeretnéd konstruktívan kezelni a személyes és az üzleti életedben történő változásokat?
Szeretnél egy magasabb személyes vagy szakmai színvonalat elérni?

Engedd meg, hogy a céljaidra, a személyiségedre és a vágyaidra alapozva segítsek Neked saját vágyott jövőképed

Azonosításában, Tisztázásában és Létrehozásában.

S. Toth Marta

– Okleveles Life & Business Coach (ICF)
– Nemzetközi Minősített NLP Tréner (International Licensed by John Grinder & Frank Pucelik)
Business Tréner (International Licensed by John Grinder and Frank Pucelik)
– a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója
Személyes fejlődési programok trénere (International Licensed by John Grinder & Frank Pucelik)
Hipnózis és idővonal mester szakember – Master Hypnosis & Master Time Line Therapy Practitioner
Személyes és üzleti fejlődési programok nemzetközi trénere
Igazságügyi Minisztérium által akkreditált Mediátor
– Motivációs előadó
– a Lineo International Consulting Kft. alapítója és cégvezetője
– a Coaching, NLP és Mediáció Akadémia alapítója
– Vlogger : a JelenLét vlog létrehozója és működtetöje

“Mi is emberből vagyunk – vannak hétköznapjaink, ünnepeink, örömeink és megoldandó feladataink.
Amitől talán többek vagyunk, hogy már tanultunk a hibáinkból és alázattal, befogadóan, szeretettel tekintünk a világ és az emberek felé.”

Akikkel dolgozom

Mind a személyes, mind az üzleti coaching során olyan ügyfelekkel dolgozom, akiknek az életútjuk során már szembe kellett nézniük és meg kellett birkózniuk számos problémával.

A különbözőségek ellenére az ügyfeleimben van jópár fontos hasonlóság:

– nem elégedettek a jelenlegi állapotukkal
– máshogyan akarnak érezni az életükkel és a jövővel kapcsolatban
– hajlandóak felfedezni azt, ami igazán lényeges számukra, még akkor is, ha ez nagyon nehéz feladat

Az ügyfeleim között vannak személyek, akik:

– Megvilágosodást és helyes döntést keresnek
– Értékelik a magánéleti/munkaügyi lehetőségeiket
– Szembenéznek nehéz karrier-döntéshelyzetekkel
– Megküzdenek a munkába visszatérés/más munkára áttérés félelmeivel
– Párkapcsolati nehézségeik vannak
– Mélyebb önmegértést és elfogadást keresnek
– Eltökélten küzdenek azért, hogy a legtöbbet hozzák ki az életükből
– Figyelmet fordítanak a coachingra, mint karrierlehetőségre

Amit én csinálok:

Csak olyan elkötelezett embereket coacholok, akik eltökélten képesek küzdeni azért, hogy olyan sikereket érjenek el, amikről mások csak álmodni tudnak.

A tudásomat az igényeidre formálom, hogy a leghatékonyabban segíthessek a lehetőségeid lehető legteljesebb kihasználásában.
Ha sikeres vagy, ambíciózus és kész arra, hogy új szintre lépj, akár Life Coaching, Business Coaching vagy NLP-ről legyen szó, meggyőződésem, hogy profitálni fogsz az egyik jól szabott és szakszerű szolgáltatásunkból.

5228

tréning óra

22122

óra life & business coaching

Párkapcsolati Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

S. Tóth Márta soha nem adta fel az álmait és azt az álmát, hogy segítsen másoknak előremozdítani az életüket. Számos díjat nyert, felépített sok-sok sikeres vállalatot és rengeteg embernek, valamint vállalatnak segített a fejlődésben, a növekedésben és abban, hogy valóra váltsák az álmaikat. Napjainkban Magyarországon Márti az egyik legelismertebb szakember a coaching, az NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás) a személyes és üzleti fejlődési programok, valamint a mediáció területén.

Ha valaki megkérdezi, ki is S. Tóth Márta valójában, biztosan elmondanám, hogy egy végtelenül szabadszellemű, nyitott, elfogadó, melegszívű ember, akinek mások boldogsága mindig előrébbvaló a sajátjánál. Olyan valaki, aki az utolsó utáni mindenét is odaadná, ha arról lenne szó, azért, hogy segítsen másoknak. Olyan valaki, aki az egész életét a segítő szakmának szentelte és szenvedélyesen szereti azt, amit csinál.

Azt, hogy mi mindent csinált eddig nehéz felsorolni, ennek ellenére megpróbálkozom vele: dolgozott újságíróként és természetesen már akkoriban is az érdekelte, hogy ki van egy-egy történet mögött, az ember maga… Egymaga felépített egy céget Romániában (Studio Moderna – Top Shop) amelynek több éven keresztül volt a vezérigazgatója. Olyan igazgatója, aki a kollégáira nem mint beosztottakra, hanem mint barátokra tekintett. Barátokra, akik mindig fordulhattak Hozzá egy jó szóért akár a munka, akár a magánélet vonatkozásában.

Dolgozott rendkívül sikeres HR szakemberként, majd 2010-ben elkezdődött a legnagyobb szakmai szerelem az életében: megalapította saját cégét a Lineo International Consulting Kft.-t és ezen belül saját képző akadémiáját a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta-t.

Márti napjainkra Magyarországon az egyik legmegbecsültebb szakember és sokan az ő egyedülálló szakmai tudása és profizmusa, valamint a személyének a varázsa miatt csatlakoznak a képzésekhez, illetve keresik fel őt személyes vagy szervezeti fejlesztés kapcsán.

A coaching módszertanának segítségével grandiózus változásokat hoz mások életébe és hatalmas szívvel, becsülettel és odaadással képzi a jövő szakembereit saját iskolájában. Különleges kapcsolat fűzi az NLP-hez (Neuro-Lingvisztikus Programozás), amely a hitrendszer felfedezésével és annak esetleges megváltoztatásával foglalkozik. Ez a tudásvágy olyan szintre nőtt az évek során Mártiban, hogy számos képzést külföldön végzett el, hogy a legjobbaktól (John Grinder & Frank Pucelik – az NLP megalapítói) tanulhassa meg a szakma csínját-bínját. Mára már Mester NLP szakember, Mester Hypnotherapy szakember, Idővonal terápiás szakember és az egyetlen olyan Nemzetközileg minősített NLP Tréner, Magyarországon, aki a két a legfontosabb nemzetközi NLP szövetség által akkreditált minősítéssel rendelkezik.

Még tovább fokozza egyedülállóságát, hogy cégek, valamint magánszemélyek számára nyújt segítséget vitás ügyeik rendezésében, hiszen a fentieken túl mediátor végzettséggel is rendelkezik és az Országos Mediációs Egyesület volt elnökségi tagja.

Különleges figyelmet szentel a társadalmi felelősségvállalásnak, ennek keretén belül dolgozott az UNICEF-nek, az ÖNÉ-nek, valamint a BCCH-nek (Brit Kereskedelmi Kamara) illetve az Invendor és a BCCH közös projektjében a USchool program mentoraként.

Egy dolog kétségtelen és megkérdőjelezhetetlen, ha Mártiról van szó: ha ő csinál valamit, azt nem csak úgy fél gőzzel, hanem teljes odaadással, profizmussal, maximalizmussal és szíve minden szeretetével teszi.

Akit részesít az élet abban a különleges kegyben, hogy ismerheti őt, annak bizonyos, hogy pozitív irányba változik az élete.

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Lineo Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Life & Business Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Média

Inspiráció Neked

Óvatosan kritizálja a csak lézengő, bambuló fiatal kollégát, jó eséllyel küzd kiégéssel

S. Toth Marta @ EconomX
Inspiráció Neked

A szorongás és a fóbiák világa

S. Toth Marta @ Petőfi TV
Inspiráció Neked

Az X és az Y robotol, a Z generációs meg lábaival az asztalon röhög rajtuk?

S. Toth Marta @ EconomX
Inspiráció Neked

Utánajártunk, mihez kezdhet a munkáltató a csendes kilépők passzivitásával

S. Toth Marta @ EconomX
Close Menu