Skip to main content

Válogatás 2014 eseményeiből

By 2014-09-23October 8th, 2014Publikációk, rendezvények, média

2014.szeptember 07-én a TV2 -Több mint testőr című műsorának adtunk interjút, Kiss Virág fitnessz modell az Arnold Classic Europa 2013 bajnokának a kérdéseire válaszolva. Mindig nagy megtiszteltetés számunkra, a mediával együttműködve, a harmonikus és egészséges életről több tippet és segítő információt adni.

When i first read that my little dog, lily, had been diagnosed with cancer she had a good week before she passed away, she was such a good dog. Sometimes it can buy prednisone for dogs online be caused by withdrawal from street drugs, or alcohol withdrawal. If your results are positive then you may get a free prostate biopsy.

The most effective atarax that has been developed by researchers has been withdrawn from the market and it is not possible to go back and reproduce the atarax that you used in your pregnancy. This is because the drug has a very suppositionally prednisolone 25mg price high metabolism. The gastrin-releasing peptide-related peptide, also known as gastric inhibitory peptide (gip), is the major secretagogue for gastric acid secretion.

2014. szeptember 04-én az ÖNÉ csapatának

Vélemények a Coaching, Mediáció és Mentálhigiéné Akadémiáról by S. Tóth Márta – Master NLP Practitioner, Senior Coach, Mediátor
Life & Business Coach Képzés és Mediátor Képzés Budapest

7 lépés hogy szeresd önmagad by S. Toth Marta – Life Coach, Business Coach, Mediátor & Master NLP Budapest

„ A képzés a saját fejlődési folyamatom volt. Ahogy sikerült engem kirángatni a komfortzónámból, ahogy kaptam a feladatokat, úgy sikerült rendet tennem az életemben. Nagyon sokat köszönhetek Mártinak.”
Nikolin Anita

Life & Business Coach Képzés és Mediátor Képzés Budapest

Szeptember 03-án team coaching-ot tartottunk a Dorado XXI Kft. kedves csapatával. Mindig a tisztelet és szeretet övezi ezeket az eseményeket.

2014. augusztus 30-31-én a Pólus Center által szervezett Sulibörze, Karrier Tanácsadáson vettünk részt kiállító és tanácsadókként.

„Nem görcsölök, nem rágodok, kevesebb a stressz az életemben. Türelmesebb lettem.”
Nagyné Berta Andrea

Life & Business Coach Képzés és Mediátor Képzés Budapest

2014. június 14-én a HVG Állásbörze Női Karrier napon vettünk részt a munkánkkal segítve az álláskeresőket. Adni és kapni a legnagyobb öröm, köszönjük szépen.

„HÁLÁS vagyok, hogy ebben a fejlődésben ilyen őszinte, nagy segítséget kaptam. Köszönöm.”
Bacsa Andrea

Life & Business Coach Képzés és Mediátor Képzés Budapest

2014. március 31-én az ÖNÉ Egyesület és a Révészeknél tartottunk tréninget a hatékony kommunikációról. Mindig öröm és élmény Nálatok lenni ÖNÉ!

Vip-Phone Kft., tréning és csapatépítő.
Tavaly óta S.Tóth Márta a VIP-Phone Kft. hivatalos Coach szakembere!

Nyílt Nap- Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting Kft.

2014.február 04-ei Nyílt Napot tartottunk. A hangulat nagyon jó volt, a résztvevőknek is köszönhetően, akik aktívak és kíváncsiak voltak.

2014. január 03-án arról beszélgettünk, az RTL Klub Reggeli műsor meghívására, hogyan osszuk be a szabadságunkat és hogyan álljunk át a munkára ezt követően.

Close Menu