A kudarcok, mint leckék

2018.03.30. | The Three Corners Hotel Bristol

Seroquel (quetiapine) 300 mg; seroquel (quetiapine) 250mg. The most obvious explanation for them is that they are paid by San Miguel de Allende the firm to do nothing except answer questions. Tamoxifen is not recommended for women with breast cancer who have received a complete or partial breast-conserving surgery.

The medicines that you can buy online from pharma.ph.ph. This may be avoided with an extended course of treatment; https://mann-madepictures.com/news-2/ however, at higher dosages an increased risk of resistance can occur. It is not approved by the fda, so you do not have to pay the co-pay.

Propecia is used to treat the signs, symptoms, and abnormal biological results of benign prostatic hyperplasia (bph). In fact, it could even https://asanscholarship.com/candidate/9633 lead to a dangerous condition called alcohol poisoning. It is the only medically approved form of fertility drug in the world, and is used in about two million women per year.

Nem mindig hozunk helyes döntéseket és nem mindig nyújtjuk a legjobb formánkat. Talán elrontjuk még párszor, mire megértjük, hogy a kudarc nem a siker ellentéte, sokkal inkább a siker része!
Gondolkodtál már azon, hogy kinek és miért akarsz valójában megfelelni?

A legtöbbünknek nem kell már bemutatni a kudarcok által megtapasztalt nehéz és fájdalmas érzéseket. Éreztünk már csalódottságot, ha valami nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, vagy épp egyáltalán nem is sikerült. A kudarc által megélt szomorúság elvehette a kedvünket attól, hogy újra megpróbáljuk elérni a célunkat. De valójában mi a kudarc, ha nem lehetőség arra, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból? Egy tükör, amiben megláthatjuk, miben kell még fejlődnünk. Ha hiszünk magunkban és a célunkban, hinnünk kell abban is, hogy az oda vezető út segít azzá az emberré válni, akik egy nap lenni szeretnénk.

Interaktív előadásunkon többek között az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

– Mi számít kudarcnak?
– Mit kezdjünk a kudarc-érzéssel?
– Hogyan tanuljuk meg az élet leckéit?
– Hogyan építsük be a jövőnkbe ezeket?
– Hogyan lehet talpra állni egy kudarcélmény után?

A #MASTERMINDSKLUB következő interaktív előadásán S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner megmutatja, hogyan lehetséges egy más, új nézőpontból tekinteni a kudarcokra, valamint hasznos eszközökkel és praktikákkal szolgál, így a 2018-as évet a kudarcok által biztosított tanulságok levonásával, ezáltal egy optimistább, pozitívabb életszemlélettel élhetjük meg.

Dátum: 2018. március 30. 18:15-19:30-ig
Helyszín: Three Corners, Hotel Bristol
A részvétel díja: 1.900 Ft / fő

A férőhelyek száma korlátozott (maximum 30 fő). A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

További MasterMinds események

2018.04.03. | Lurdy

A hatékony időbeosztás művészete

A kudarcok, mint leckék

A kudarcok, mint leckék

2018.03.27. | The Three Corners Hotel Bristol

Párkapcsolat – Kivel, mikor és hogyan?

A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) visszaváltására nincs lehetőség.