A kudarcok, mint leckék

2018.03.30. | The Three Corners Hotel Bristol

Nem mindig hozunk helyes döntéseket és nem mindig nyújtjuk a legjobb formánkat. Talán elrontjuk még párszor, mire megértjük, hogy a kudarc nem a siker ellentéte, sokkal inkább a siker része!
Gondolkodtál már azon, hogy kinek és miért akarsz valójában megfelelni?

A legtöbbünknek nem kell már bemutatni a kudarcok által megtapasztalt nehéz és fájdalmas érzéseket. Éreztünk már csalódottságot, ha valami nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, vagy épp egyáltalán nem is sikerült. A kudarc által megélt szomorúság elvehette a kedvünket attól, hogy újra megpróbáljuk elérni a célunkat. De valójában mi a kudarc, ha nem lehetőség arra, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból? Egy tükör, amiben megláthatjuk, miben kell még fejlődnünk. Ha hiszünk magunkban és a célunkban, hinnünk kell abban is, hogy az oda vezető út segít azzá az emberré válni, akik egy nap lenni szeretnénk.

Interaktív előadásunkon többek között az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

– Mi számít kudarcnak?
– Mit kezdjünk a kudarc-érzéssel?
– Hogyan tanuljuk meg az élet leckéit?
– Hogyan építsük be a jövőnkbe ezeket?
– Hogyan lehet talpra állni egy kudarcélmény után?

A #MASTERMINDSKLUB következő interaktív előadásán S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner megmutatja, hogyan lehetséges egy más, új nézőpontból tekinteni a kudarcokra, valamint hasznos eszközökkel és praktikákkal szolgál, így a 2018-as évet a kudarcok által biztosított tanulságok levonásával, ezáltal egy optimistább, pozitívabb életszemlélettel élhetjük meg.

Dátum: 2018. március 30. 18:15-19:30-ig
Helyszín: Three Corners, Hotel Bristol
A részvétel díja: 1.900 Ft / fő

A férőhelyek száma korlátozott (maximum 30 fő). A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

További MasterMinds események

2018.04.03. | Lurdy

A hatékony időbeosztás művészete

A kudarcok, mint leckék

A kudarcok, mint leckék

2018.03.27. | The Three Corners Hotel Bristol

Párkapcsolat – Kivel, mikor és hogyan?

A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) visszaváltására nincs lehetőség.