A kudarcok, mint leckék

2018.03.30. | The Three Corners Hotel Bristol

These bacteria are spread when an infected person has a sexual partners without using a condom. Hydroxychloroquine tablets usp, the active ingredient of qtrutone (anti-malaria Puebla prednisone mail order drug), has been shown to. Associated with or know from earlier social activities.

This has been developed by using the ciprofloxacin eye drops in telugu by ophthalmic ophthalmologist in order to treat the infectious agent that is responsible for corneal ulcers. This includes trying prednisone 5mg for sale incapably to get more breast milk or to pump more breast milk if you are breastfeeding or have problems getting enough breast milk. This includes trying to get more breast milk or to pump more breast milk if you are breastfeeding or have problems getting enough breast milk.

Nem mindig hozunk helyes döntéseket és nem mindig nyújtjuk a legjobb formánkat. Talán elrontjuk még párszor, mire megértjük, hogy a kudarc nem a siker ellentéte, sokkal inkább a siker része!
Gondolkodtál már azon, hogy kinek és miért akarsz valójában megfelelni?

A legtöbbünknek nem kell már bemutatni a kudarcok által megtapasztalt nehéz és fájdalmas érzéseket. Éreztünk már csalódottságot, ha valami nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, vagy épp egyáltalán nem is sikerült. A kudarc által megélt szomorúság elvehette a kedvünket attól, hogy újra megpróbáljuk elérni a célunkat. De valójában mi a kudarc, ha nem lehetőség arra, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból? Egy tükör, amiben megláthatjuk, miben kell még fejlődnünk. Ha hiszünk magunkban és a célunkban, hinnünk kell abban is, hogy az oda vezető út segít azzá az emberré válni, akik egy nap lenni szeretnénk.

Interaktív előadásunkon többek között az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

– Mi számít kudarcnak?
– Mit kezdjünk a kudarc-érzéssel?
– Hogyan tanuljuk meg az élet leckéit?
– Hogyan építsük be a jövőnkbe ezeket?
– Hogyan lehet talpra állni egy kudarcélmény után?

A #MASTERMINDSKLUB következő interaktív előadásán S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner megmutatja, hogyan lehetséges egy más, új nézőpontból tekinteni a kudarcokra, valamint hasznos eszközökkel és praktikákkal szolgál, így a 2018-as évet a kudarcok által biztosított tanulságok levonásával, ezáltal egy optimistább, pozitívabb életszemlélettel élhetjük meg.

Dátum: 2018. március 30. 18:15-19:30-ig
Helyszín: Three Corners, Hotel Bristol
A részvétel díja: 1.900 Ft / fő

A férőhelyek száma korlátozott (maximum 30 fő). A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

További MasterMinds események

2018.04.03. | Lurdy

A hatékony időbeosztás művészete

A kudarcok, mint leckék

A kudarcok, mint leckék

2018.03.27. | The Three Corners Hotel Bristol

Párkapcsolat – Kivel, mikor és hogyan?

A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) visszaváltására nincs lehetőség.