Párkapcsolat – Kivel, mikor és hogyan?

2018.03.27. | The Three Corners Hotel Bristol

Dapoxetine price in qatar - the new study by the authors of the previous report shows how drug pricing is set to the needs of the pharmaceutical industry and does not consider the social cost of prescription drug spending. How to order kamagrawith american purchase zoloft arsy-versy express online with credit card? Topical ivermectin cream prevented and improved the progression of scabies in 3 dogs and in 1 cat.

These drugs are usually prescribed by gynecologists after having a consultation with a female endocrinologist. In the 1980s, several cases of bacterial cyproheptadine cost resistance to amoxicillin were reported in england and france. You should never take amoxicillin if you: have an allergy to penicillin, are allergic to sulfa antibiotics, or to a similar drug, or have a history of sensitivity to penicillin or sulfa antibiotics.

It is prescribed as an initial treatment in several autoimmune conditions, in the treatment of allergies, in treating psoriasis and some infections, such as herpes. There are also other medications and treatments you can try ketoconazole cost if you do not respond to tamoxif. Fluoxetine dosage for elderly with chronic kidney disease (stages 3-5)

A kommunikációs készségek, vagy ezen készségek hiánya meghatározzák a kapcsolatainkat. A mai felgyorsult és közösségi média által befolyásolt világban az emberek szinte alig kommunikálnak egymással. Még azt az időt is, amely minőségi időt jelenthetne, sokan a telefonjuk nyomkodásával töltenek. Csodálkozunk-e kell tehát, amikor azt látjuk, hogy sokan hosszú éveken keresztül nem találnak párt magunkat és sokan nem is akarnak elköteleződni egy ember mellett? Mindenből a gyorsat keressük. Gyorskaják, gyors megoldások, gyors kapcsolatok. Ha nem működik jön a következő. Nem engedem bele magam mert akkor sérülök. Az egonk oly mértékben befolyásolja a döntéseinket, hogy nem merünk bízni és kockáztatni, falakkal vesszük körbe magunkat.

  • Hogy lehetséges mégis egy tartalmas, őszinte és meghitt párkapcsolatot kialakítani?
  • Hogyan találj párt magadnak, ha megtaláltad hogyan tartsd meg?
  • Hogyan kezeld az előforduló belső és külső konfliktusokat?
  • Hogyan élj egy kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatot?
  • Hogyan jelöljük a határainkat úgy, hogy közben ne sértsük meg a másikat?
  • Milyen intő jelei vannak egy párkapcsolat kihűlésének?

A #MASTERMINDSKLUB következő interaktív előadásán S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner többek között ezekre a kérdésekre segít megtalálni a választ és bemutat néhány olyan coaching, valamint NLP (neuro-lingvisztikus progamozás) technikát, mellyel már sok-sok ügyfelének/hallgatójának segített a párkapcsolati elakadásaiban és ezáltal a pártalálásban.

Dátum: 2018. március 27. 18:15-19:30-ig
Helyszín: Three Corners, Hotel Bristol
A részvétel díja: 1.900 Ft / fő

A férőhelyek száma korlátozott (maximum 30 fő). A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

További MasterMinds események

2018.04.03. | Lurdy

A hatékony időbeosztás művészete

A kudarcok, mint leckék

A kudarcok, mint leckék

2018.03.27. | The Three Corners Hotel Bristol

Párkapcsolat – Kivel, mikor és hogyan?

A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) visszaváltására nincs lehetőség.