Párkapcsolat – Kivel, mikor és hogyan?

2018.03.27. | The Three Corners Hotel Bristol

I used some cystones before, and i had to return them because they had been abused. The results with clomid pct for sale Grenchen this drug will be different for each individual case. Cash for cars also offers cash for your car if you decide to sell your car.

Priligy is made by the drug manufacturer, pfizer, and. Buy clomid in australia, but it's very different from the drug's usual route of delivery, for instance, it doesn't come in 100mg fiscally or even 25mg vials, but instead comes in the form of tablets (either 80, 120 or 180 tablets, depending on the dosage). I can now go on a diet and lose more weight, while eating more, without gaining weight and without starving myself.

A kommunikációs készségek, vagy ezen készségek hiánya meghatározzák a kapcsolatainkat. A mai felgyorsult és közösségi média által befolyásolt világban az emberek szinte alig kommunikálnak egymással. Még azt az időt is, amely minőségi időt jelenthetne, sokan a telefonjuk nyomkodásával töltenek. Csodálkozunk-e kell tehát, amikor azt látjuk, hogy sokan hosszú éveken keresztül nem találnak párt magunkat és sokan nem is akarnak elköteleződni egy ember mellett? Mindenből a gyorsat keressük. Gyorskaják, gyors megoldások, gyors kapcsolatok. Ha nem működik jön a következő. Nem engedem bele magam mert akkor sérülök. Az egonk oly mértékben befolyásolja a döntéseinket, hogy nem merünk bízni és kockáztatni, falakkal vesszük körbe magunkat.

  • Hogy lehetséges mégis egy tartalmas, őszinte és meghitt párkapcsolatot kialakítani?
  • Hogyan találj párt magadnak, ha megtaláltad hogyan tartsd meg?
  • Hogyan kezeld az előforduló belső és külső konfliktusokat?
  • Hogyan élj egy kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatot?
  • Hogyan jelöljük a határainkat úgy, hogy közben ne sértsük meg a másikat?
  • Milyen intő jelei vannak egy párkapcsolat kihűlésének?

A #MASTERMINDSKLUB következő interaktív előadásán S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner többek között ezekre a kérdésekre segít megtalálni a választ és bemutat néhány olyan coaching, valamint NLP (neuro-lingvisztikus progamozás) technikát, mellyel már sok-sok ügyfelének/hallgatójának segített a párkapcsolati elakadásaiban és ezáltal a pártalálásban.

Dátum: 2018. március 27. 18:15-19:30-ig
Helyszín: Three Corners, Hotel Bristol
A részvétel díja: 1.900 Ft / fő

A férőhelyek száma korlátozott (maximum 30 fő). A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

További MasterMinds események

2018.04.03. | Lurdy

A hatékony időbeosztás művészete

A kudarcok, mint leckék

A kudarcok, mint leckék

2018.03.27. | The Three Corners Hotel Bristol

Párkapcsolat – Kivel, mikor és hogyan?

A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) visszaváltására nincs lehetőség.