Skip to main content

Sikertörténetek – Bánkuti Ági

“Hogy milyen gondolataim, érzéseim születtek eme csodás intenziv Life Coach képzésen?

Az elejétől kezdve nagyon jó érzéseim voltak a tanfolyammal kapcsolatban. Valahogy éreztem előre, hogy ez egy különlegesen jó kis csapat lesz. Aztán, mint a példa bizonyítja, valóban így is lett. Az első perctől kezdve tudtam, hogy „megérkeztem”. Lehetett érezni azt a pozitív energiát, ami mindenkiből áradt, hogy tényleg mindenki szeretne önismeretet tanulni  és ami a legfontosabb, hajlandó is változtatni. Nekem ez nagyon szimpatikus volt. Mindenki felvállalta a gyengeségeit, megmutatta az erősségeit, amit csak egy szuper csapatban tesz meg az ember.

Márti a Te személyed pedig egyszerűen lehengerlő. Amilyen könnyed légiességgel „belibbentél” a terembe, érezni lehetett, hogy igen ez egy valóban remek hét lesz. Nagyon tetszett, hogy árasztottál magadból egy bizonyos nyugalom energiát, amitől az ember az elejétől kezdve nem érezte feszélyezve magát. Egy laza, vagány de egyben tanítói stílus, ahol nincsenek tabuk, nincsenek mismásolások. Bele a közepébe ☺

Igaz, hogy én tényleg „megfigyelő” pozíciót vettem fel, mivel nem nagyon szeretek harsogni, főleg nem mások előtt beszélni, főleg nem az elején. Aztán pillanatokon belül éreztem, hogy kezdek Veled azonosulni, ami csak egy érzés volt, nem tudtam igazán megfogalmazni. Valahogy azt éreztem, hogy a „kemény”, szókimondó Mártinak van egy befele forduló , azaz introvertált énje is. Belül egy érzékeny lélek, aki csak alkalmazkodik egy tanítói szerephez. Aztán nem sokkal később vissza is igazoltad egy mondatoddal, hogy valóban így van,  ami mélyen megérintett.

Tartalmában  már az első napon nagyon sokat lehetett tanulni, hiszen elkezdtük megismerni önmagunkat és egymást, voltak szituációk, amik azonnal megmutatták, hogy ki milyen. Nagyon tetszett, nagyon szeretem az embereket elemezni és látni magamat is különböző helyzetekben.

Tamás napja is szenzációs volt, úgy tanulni, hogy gyakorlatilag észre sem veszi az ember, csak szívódik be a lényeg. Második nap már még nyitottabb volt a kis csapat. Nálam annak már nagyon nagy jelentése van, amikor szó szerint várom a következő napot, függetlenül attól, hogy estére mindig nagyon elfáradtam. Éreztem, hogy jó helyen vagyok, jó tanárok, jó emberek között.

A többi napon is szintén nagyon jók voltak az előadások, kezdett összeállni a lényeg, hogy miről is szól igazán a coaching. Érezni lehetett az intenzív tanfolyam lendületét , nekem nagyon tetszett, hogy ilyen gyorstalpaló módon sajátítottuk el a lényeget, hiszen a többit úgyis a gyakorlatban lehet majd igazán megtanulni.

Izgatottan vártam, vártuk az utolsói napot, tudván, hogy Te leszel ismét a tanító, vajon milyen amikor igaziból látok egy coaching folyamatot Tőled. Ugye vártuk a hölgyet, aki megígérte, hogy majd jön. Nem igy lett. Sebaj. Lett más ☺ Valamiért ennek így kellett történnie…

Reggel még nem tudtuk mi vár Ránk, nem tudtuk, hogy ekkora csattanó lesz a végén, amiből a lehető legtöbbet lehetett tanulni. Igazi, élő, valós coaching folyamat a szőke Tímeával, ami felért több óra anyagával..:) . Imádtam a helyzetet, ahogy alakult….(nem is alakulhatott volna másképp) – jól ráéreztél, hogy Őt kell kihívni, hogy lássunk egy Tanulságot. Egyik szemem nevetett, hiszen tényleg ennél jobb coachingot nem is láthattunk volna, még ha megtervezi az ember akkor sem, a másik szemem viszont sírt, egyrészt hogy ÉS VALÓBAN LÉTEZNEK ILYEN EMBEREK??, másrészt annyira tudtam Veled azonosulni akkor is, hogy a szívem sajdult bele, amikor éreztem és láttam, hogy fel kellett venned a kemény Énedet. Mindenki a helyzettel, a feszült hangulattal volt elfoglalva…én végig átvéve az energiáidat, átérezve minden gondolatodat, érzésedet…próbáltam nyugodt maradni. Ekkor tettem fel a kérdést Neked, hogy Márti te most hogy érzed magad? Szarul – hangzott a válasz. Meg tudnád pontosan fogalmazni, hogy miért érzed magad szarul? Mert keménynek kellett lennem, pedig én nem ilyen vagyok – jött ismét a válasz. Ott megint magamra ismertem Benned, hogy úristen… ezt éreztem én is, hogy teszel valamit, amit a helyzet megkíván…de a szíved pedig kiugrik a helyéről, mert úgy kell viselkedj adott helyzetben, amilyen alapból nem Te vagy. Hogy valójában egy érzékeny lélek vagy Te is, aki mindig csak adni akar, aki mindig jó. Példaértékű volt számomra, ahogy lereagáltad az egészet, mint egy igazi Profi Coach. Hálás voltam, hogy élőben láthattam ilyet és hogy Tímeával kapcsolatban is beigazolódott a sejtésem, hogy milyen ember lehet belülről. Én bevallom nem is kerestem a társaságát egész héten. A szívemre hallgattam…

Konklúzió, hogy Coachként tényleg mennyire fontos, hogy ráhangolódj a másikra, maradj érzelemmentes, maradj független, maradj kivülálló, maradj nyugodt, mégha belülről nem is ezt érzed vagy gondolod.

A másik számomra nagyon tanulságos példa volt, mikor Marcival coachingoltunk, ahol egyértelműen érezhető volt, hogy ha a férfi és a női energia összeér :), akkor vége van a coaching folyamatnak. Ezt így élőben tapasztalni, nem semmi volt. Ezért is köszönet és hála!

Hálás vagyok, hogy itt lehettem az intenzív tanfolyamon, ami szintén úgy indult, hogy álmomban jött, hogy jönnöm kell, ami szintén érdekes.

Hálás vagyok, hogy megismertelek.
Hálás vagyok hogy van még olyan ember, akivel teljes mértékben tudok azonosulni.
Hálás vagyok, mert minden gondolatod, érzésed, ami átjött olyan, mintha én mondtam volna.
Hálás vagyok, hogy láthattam egy követendő Példaképet.
Hálás vagyok, hogy ilyen szuper tanulótársakkal hozott össze a sors.
Hálás vagyok, a helyszínért, ami szintén tökéletes volt.
Hálás vagyok, a többi tanárért is, akik a legjobbak a saját témájukban.
Hálás vagyok, hogy újra diák lehettem és sokat tanulhattam.

A végén mikor elmondtad, hogy számodra mit jelent a „nem kötődés” és a „függetlenség” szó…. mintha egy másik dimenzióban lettem volna, minden szavad szívemből szólt.

Köszönöm ezt az élményt! Örökre Velem marad és bízom benne, hogy tudunk majd a „civil” életben barátilag is találkozni.

Szeretnék Hozzád majd eljutni, hogy engem is megcoacholj… remélem lesz rá lehetőségem.

És persze sokat gyakorolni, hiszen mindenki más élethelyzetben van, mások a problémák.

Szép és nemes feladatnak tartom, ha embereket lehet segíteni, hogy tudjon Önmagán segíteni… ami persze egyben egy elképesztő nagy kihívás is.

Köszönöm mégegyszer!”

Bánkuti Ági

Nálad a Siker Kulcsa Önismereti Képzés Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Sikertörténetek - Bánkuti Ági | Lineo Coach Képzések
Publikációk, rendezvények, média

Sikertörténetek – Bánkuti Ági

Lineo Coach Képzések - Tanulj a legjobbaktól!
Lineo Coach Képzések - Tanulj a legjobbaktól! Life, Business, Egészségügyi, Sport Coach Képzések, plusz NLP, Konfliktuskezelés és Mindfulness.
Képzések

Lineo Coach Képzések – Vélemények (2019. augusztus)

Tanulj coachingot a legjobbaktól!
Visszajelzések a 6 napos intenzív Life Coach képzésünkről - Lineo Coach Képzés
Publikációk, rendezvények, média

Visszajelzések a 6 napos intenzív Life Coach képzésünkről

Tanulj coachingot a legjobbaktól!
Lineo Coach Képzések - Tanulj a legjobbaktól! Life, Business, Egészségügyi, Sport Coach Képzések, plusz NLP, Konfliktuskezelés és Mindfulness.
Képzések

Lineo Coach Képzések – Vélemények (2019. július)

Tanulj coachingot a legjobbaktól!
Vélemények
Sikertörténetek – Bereczki Tamara
Vélemények
Sikertörténetek – Zakariás Imre
Vélemények
Sikertörténetek – Széll Natália
Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner Képzés - Vélemények
Képzések
Lineo NLP Képzés – Vélemények
Close Menu