Skip to main content

Sikertörténetek – Bereczki Tamara

By 2018-12-05Vélemények

Mit adott nekem a coaching képzés?

Augusztus 25-én megtettem az első lépést a coachcsá válás útján és belevágtam egy akkor még számomra szinte alig ismert területbe.

Visszatekintve úgy gondolom, hogy életem egyik nagyon jó döntését hoztam meg, hogy akkor, azzal a csoporttal és a Lineoban kezdtem el megismerni a coaching rejtelmeit.  Már a legelső óra is megerősített benne, hogy jó helyen vagyok és valóban ez az én utam, melyet mindaddig kerestem.  Az első napon még nagyon távolinak tűnt a 12. alkalom, de visszagondolva szinte egy pillanat alatt eltelt.

A 12 hét alatt rengeteg tudást és önismeretet kaptam a tanárainktól és a csoporttársaimtól egyaránt. Az egész tanfolyam olyan, mint egy belső coaching folyamat, egyfajta változás. Célt tűzünk ki magunk elé, elkezdjük megismerni önmagunkat, feltárjuk a belső világunkat, eldöntjük, hogy mit is akarunk igazán majd rálépünk a változás útjára és megerősítést keresünk, hogy valóban ez az, amit folytatni szeretnénk.
A változás szinte soha nem megy zökkenőmentesen és bennem is megjelentek néha a kételyek, hogy lehetek-e egyszer én is egy igazi coach. Szerintem ezek a kételyek szükségesek voltak, ahhoz, hogy legyőzzem őket és utána megerősödve folytassam az elkezdett utat és ne hagyjam, hogy a változástól való félelem eltántorítson.

Az életem minden területére jótékony hatással volt az a személetmód, amit a tanfolyamon kaptam. Másképp kezdtem el kérdéseket feltenni és elkezdtem jobban figyelni a környezetemben lévő emberekre. Továbbá rájöttem, hogy nekem személy szerint mivel van még feladatom.

Nagyon hálás vagyok a Lineo képzésnek és a tanárainknak, hogy azt a rengeteg tudást átadták nekünk és a gyakorlások által segítettek rávilágítani a coaching valódi jelentésére és a vele járó felelősségre. Továbbá nagyon hálás vagyok a csoporttársaimnak, akik a korom ellenére is felnőttként, egyenrangú félként kezeltek. Nagyszerű és csodálatos embereket ismertem meg, mind a tanáraim és mind a csoporttársaim személyében, akik egytől egyig kicsit hozzátettek az én fejlődésemhez, amiért teljes szívemből hálás vagyok. A képzés alatt egy csodálatos virágoskert részévé váltam, ahol minden virág más és egyedi, de egységet alkotnak és harmóniát teremtenek egymás között.

Ha egy szóval kellene jellemeznem az idei évemet, akkor az a „fejlődés” lenne. Úgy érzem, hogy idén rengeteget fejlődtem, amihez nagyban hozzájárult a coaching szemlélet elsajátítása és hogy egy támogató, biztonságos környezet vett körül a képzések alatt. Elindultam egy úton, amit folytatni szeretnék és minél többet fejlődni, tanulni, hogy egyszer én is egy nagyon jó coachcsá válhassak.

Köszönöm!

Bereczki Tamara

Nálad a Siker Kulcsa Önismereti Képzés Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Sikertörténetek - Bánkuti Ági | Lineo Coach Képzések
Publikációk, rendezvények, média

Sikertörténetek – Bánkuti Ági

Lineo Coach Képzések - Tanulj a legjobbaktól!
Lineo Coach Képzések - Tanulj a legjobbaktól! Life, Business, Egészségügyi, Sport Coach Képzések, plusz NLP, Konfliktuskezelés és Mindfulness.
Képzések

Lineo Coach Képzések – Vélemények (2019. augusztus)

Tanulj coachingot a legjobbaktól!
Visszajelzések a 6 napos intenzív Life Coach képzésünkről - Lineo Coach Képzés
Publikációk, rendezvények, média

Visszajelzések a 6 napos intenzív Life Coach képzésünkről

Tanulj coachingot a legjobbaktól!
Lineo Coach Képzések - Tanulj a legjobbaktól! Life, Business, Egészségügyi, Sport Coach Képzések, plusz NLP, Konfliktuskezelés és Mindfulness.
Képzések

Lineo Coach Képzések – Vélemények (2019. július)

Tanulj coachingot a legjobbaktól!
Vélemények
Sikertörténetek – Bereczki Tamara
Vélemények
Sikertörténetek – Zakariás Imre
Vélemények
Sikertörténetek – Széll Natália
Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner Képzés - Vélemények
Képzések
Lineo NLP Képzés – Vélemények
Close Menu