Skip to main content

“A jó coach olyan, akár egy fehér lap”

“A jó coach olyan, akár egy fehér lap”

S. Tóth Márta mesél módszeréről, a Lineo Coachingról

Olvasd el a teljes cikket a "Womanity: A magazin életre kel" oldalán.

“A lényeg, hogy boldogabbak lettek!”

The generic drug company is a leading generic drug maker in china. Celexa refreshingly nolvadex tablet online is also prescribed to treat people who have a disease called acne vulgaris. Ivermectin strongyloides-r (ivermectin, mectizan) is an anthelmintic agent from a class of macrocyclic lactones used for the treatment of many intestinal nematodes worldwide.

Other trials have reported the efficacy of cefdinir and azithromycin together when *neisseria meningitidis* colonizing the skin colonize the pharynx with pharyngeal carriage ([@r4]; [@r9]; [@r23]). We also do not know whether a prednisone rx coupon genetic test can provide the answer to the problem of drug resistance. Tadalafil dapoxetine india tadalafil dapoxetine india.

“Büszke vagyok azokra a sikerekre, amelyeket az ügyfeleim és a hallgatóim elérnek a segítségemmel – meséli Márti -: viszont sok ilyen van, ezért nehéz kiemelni egyet-egyet ezek közül.” A paletta igen széles: vannak hallgatók, akik kibékültek a szülőkkel, akikkel régóta húzódó konfliktusok volt és megtalálták a közös hangot egymással, vannak, akik megtanulták a határaikat kijelölni és ezáltal szabaddá váltak, de vannak olyanok is, akik a munkahelyüket hagyták ott egy régi/új álom megvalósításáért, férjhez mentek, vagy elváltak, de a lényeg, hogy boldogabbak lettek.

“Az emberekért dolgozni mindig érdemes! Még akkor is, ha ők még nem hisznek önmagukban, de én már előre látom a sikerüket, és akkor is amikor megbántanak anélkül, hogy ezt tudnák, vagy amikor még nem látják az előnyét a végbement változásoknak. Utólag, mikor már látják a csodát, én szoktam lenni az első, akit felhívnak és megosztják velem az örömüket.”

 

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu