NLP Time Line Therapy

Változtasd meg a jövőt!

Kizárólag Magyarországon!

Most megteheted…

– Hogy kialakítod, amit szeretnél az életedben.
Mit szeretnél az élettől? Ha bármit megkaphatnál, mit kérnél? Mi az, amire vágysz érzelmileg, társadalmilag, anyagilag, mentálisan és spirituálisan?

– Hogy megteszed mindazt, amit mindig szerettél volna.
Mit szeretnél elérni az életben? Van valami, ami mindig a szíved vágya volt, de bizonyos okokból kifolyólag sosem sikerült megvalósítani? Ha bármit megtehetnél, amit szeretnél, mit tennél?

– Hogy gyorsan és könnyedén hozz változásokat az életedben.
Senki nem tökéletes. De a változásra megvan minden lehetőségünk. Mi az, amin változtatni szeretnél? Hogyan szeretnéd, hogy másképp legyenek a dolgok?

Szabadulj el a múltadtól, tervezd meg a jövőd! Tedd ezt… a Time Line Therapy technikái segítségével!

A Time Line TherapyTM olyan technikák gyűjteménye, amely lehetővé teszi, hogy érzelmi kontrollt alkalmazz az életedben. A nem megfelelő érzelmi reakciók, mint amilyenek a dühkitörések, apatikus időszakok, depresszió, bánat, szorongás vagy krónikus félelem s felelősek abban, hogy képtelenek vagyunk elérni a vágyott minőségi életet. A korlátozó döntések, mint amilyen a “Nem vagyok elég jó”, “Sosem leszek gazdag”, “Nem érdemlek egy boldog házasságot” téves korlátokat állítanak föl és meggátolnak abban, hogy elérhető, megvalósítható célokat és eredményeket érjünk el. A Dr. Tad James alkotta Time Line Therapy TM technikák lehetővé teszik, hogy számos különböző múltbéli tényezőt kiküszöböljünk, és ezáltal előremozduljunk a céljaink és vágyaink felé.

Time Line TherapyTM folyamat – Válj azzá, akivé szeretnél!
> Vonzd be a megfelelő szerelmi kapcsolatot
> Érd el az üzleti és karrierbeli sikereid
> Gyorsítsd föl a gyógyulást
> Ébredj magasabbrendű tudatra
> Változtasd meg az anyagi jövődet
> Hozz létre sikeres kapcsolatokat
> Határozd meg, mit akarsz valójában az élettől
> Fejlessz ki egy győztes attitűdöt
> Válj meg rossz szokásaidtól

Time Line TherapyTM erőt ad a személyes változásokhoz, gyorsan és könnyedén. Megváltoztathatod az életed és önmagad egyszerűen, megerőltetés nélkül. Lehet fájdalommentes is. Nem szükséges, hogy hónapokig, évekig elhúzódjon. Tarthat hetekig, napokig, vagy akár annyi ideig sem.

Mondták már Neked, hogy egy bizonyos szituációt túlreagáltál, ezzel azonban Te nem értettél egyet? Volt már rá alkalom, hogy kihagytál eseményeket, családi összejöveteleket a negatív érzésektől való félelmed miatt? Felállítottál már olyan jövőbeni célokat, amelyeket végül nem értél el?

A múltbéli tapasztalataink és az emlékeink, amik ezekhez fűződnek nagyban befolyásolják a jelen helyzeteinket. Miközben ezek a tapasztalatok meggátolnak minket abban, hogy megfelelő módon kifejezzük önmagunkat, lehetetlenné teszik, hogy elérjük a kívánt eredményeinket. A Time Line TherapyTM technikái elvezethetnek minket mindennek a megváltoztatásához.

Van a világon egy ősi tradíció, amely szerint a Földön élő emberek tudata és maga a Föld tudata között kapcsolat van – és ezzel a modern fizika egyetért. Mi a Föld részei vagyunk, és a Föld a mi részünk. Az egyéni emberek tudatának összessége alkotja a bolygótudatot. Ami annyit jelent, hogy a Te saját életutad meg a többi egyéni életút mind mind befolyást gyakorlonak a világ életútjára – azaz a világ életújta az egyének életútjainak összességéből alakul ki.

Gondolj csak bele, mit jelent ez. Ha mi megváltoztatjuk a jövő életutunkat (és elegendő ember teszi meg ugyanezt), akkor megváltoztathatjuk a világ jövőjét!

De észrevetted már, hogy a világ dolgai nem éppen pozitív irányba tartanak?
Ez azért van, mert senki nem tesz semmit ennek érdekében. Az emberek össze vannak zavarodva, nem látnak tisztán, félnek, lebénultak, megfagytak és csak várnak valamire, amit majd valaki más megtesz helyettük. Vannak dolgok, amelyeket mi úgy hívünk “külső realitás”, amivel tisztában kell lennünk és amiért tennünk kell – és amikor valami nem megy jól, akkor valamit változtatni kell. Legtöbbünk nem a világ vezetőségéhez tartozik, de az energiánk összpontosításával és a tudatunk megváltoztatásával előidézhetjük a változást. Ez persze nem lesz azonnal egyértelmű. De van valami, amit most azonnal megtehetünk érte, és ez nem jelent túl sokat sem időben, sem erőfeszítésben.

A Time Line TherapyTM egy folyamat, ami elvezet minket:
• A múltbéli negatív érzelmeink elengedéséhez
• A múltbéli korlátozó döntéseink elhagyásához
• Jövőnk megtervezéséhez úgy, ahogyan mi azt akarjuk

Ez a három fő technika, amelyet a Time Line TherapyTM magában foglal – mindegyik könnyen elsajátítható, és jelentős változást hoz az illető személy életébe.

A negatív érzelmekről:
A TLTTM technikái a nem vágyott negatív érzelmektől való szabadságot hirdetik; mint a félelem, düh, szomorúság és szorongás, és teszik ezt úgy, hogy eloldják ezeket az érzelmeket azoktól a rossz emlékektől, amelyek eddig rájuk nehezültek. A továbbiakban tehát szabadon reagálhatsz az érzéseidnek megfelelően – anélkül, hogy a múlt érzelmileg nehéz bőröndjeit cipelnéd.

A korlátozó döntésekről:
A korlátozó döntések és hiedelmek meggátolják, hogy élj a lehetőségeiddel. Ezek a döntések és hiedelmek a múltbéli tapasztalatok eredményeiként alakultak ki, és lehetséges, hogy máig elkísérnek, és különböző módokon korlátozzák az életed. A Time Line TherapyTM technikái segítségével visszaküldheted ezeket a döntéseket és hiedelmeket a múltba, ahová tartoznak, és tanulhatsz jelenlegi tapasztalataidból. Mindemellett lehetővé teszi, hogy hasznos és megerősítő alternatívákat hozz létre.

A jövőd megtervezéséről:
Végül, a múlt eddig lezáratlan tényezőinek megoldása nyomán, a Time Line TherapyTM olyan sajátos utat mutat a jövőbeni álmaink, céljaink megvalósításához, amely egyszerű és eredményes. A folyamat magában foglalja képzelőerőnk használatát is, amellyel egy lenyűgöző jövőképet alkothatunk, amely egyszerre inspirál és meghozza a várva várt eredményeket.

Saját Time Line-unk az, ahogyan tudat alatt tároljuk emlékeinket, illetve ahogyan tudat alatt felismerjük a különbséget egy múltbéli emlék és egy kivetített jövőkép között. Viselkedésbeli változás az egyénnél mindig tudattalan szinten következik be. Az emberek tudatosan nem változnak. A Time Line TherapyTM folyamat lehetővé teszi, hogy a tudatalattidban dolgozva engedd el a múltbéli negatív tapasztalatok hatásait, és változtasd meg a helytelen “programozást” évek, hónapok vagy napok helyett csupán percek alatt.

Ez egy forradalmian új megközelítés, amely azáltal vált ennyire népszerűvé, hogy alkalmazásával valóban gyors és tartós eredményeket lehet elérni.

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

EGÉSZSÉGÜGYI Life Coach Képzés

+ NLP és Mindfulness

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching