Leadership (Vezetői) Coaching

A vezetői coaching, mint a szervezett változtatás eszköze, napjainkban fontosabb mint bármikor. A változás elengedhetetlen a fejlődni vágyó szervezetek számára, amelyek lépést szeretnének tartani a napjainkban rohamosan változó munkapiaci igényekkel, annak ellenére, hogy az emberekben és a szervezetekben jelen van egy természetes ellenállás a változást illetően. A vezetői coaching elősegiti a produktiv valtozást a személyben, a csapatban és a rendszerben és lehetővé teszi a vezetők, a középvezetők és alkalmazók számára, hogy felfedjék a potenciált, amely máskülönben rejtve maradna.

Ugyanakkor, egyre több szervezet realizálja, hogy a klasszikus, hierarchikus módszer és vezetés már nem vezet sikerhez, napjaink komplex és dinamikus piacán. Ahhoz, hogy az együttmüködés és a konzultációs modellek a vezetés részét képezzék, a szervezetek egyre inkább leehetővé teszik a coaching kultúra beépülését. Igy a vezetői coaching a leghatékonyabb módszerré nőtte ki magát, amely segit az embereknek együtt gondolkodni és dolgozni a magasabb fokú hatékonyság érdekében.

A coachingon keresztül, a vezetők megtanulják hogyan kell optimalizálni a csoport és a szervezet értékét. A vezetői coaching segit tisztázni a viziókat, hiedelmeket, értékeket és bőviti a vezetői képességek tárházát. A vezetők igy, a változás katalizátoraivá válnak a szervezeten belül.

önismeret

98%

empátia

87%

öntudatosság

93%

A vezetői coaching három fontos pillére

Az első pillér, a vezetői coaching átfogó mivolta, ami által nem csak a személy teljesitménye fejlődik, de kihat a szervezet egészére. Biztositja a vezetők interperszonális müködését, valamint a stratégiák összeegyeztetését a kivánt vezetői minőséggel. Az ilyen vezető, egy teljesen új, közös célt és irányt oszt meg.

A második pillér, hogy a vezetői coaching összeköti a coaching eredményeit a szervezési stratégiákkal. A coaching gyakran taktikai orientáció is
A harmadik pillérben, a vezetői coaching támogatja a coaching kultúra szervezeti szintű fejlődését. Megcélozza azt a bővebb kontextust amelyben a vezető, a kollégák és az üzleti stratégia működik, Felhasználja a tapasztalt vezetési szaktanácsadók tapasztalatát, eszközeit és helyzetfelismerőképességét. Együtt dolgozik a szervezettel, hogy sikert elősegÍtő környezetet alakÍtson ki, az újonnan coacholt vezető számára, valamint más vezetők coacholásához is.

A mikrovállalkozásoktól kezdve a multik világáig mindennapos jelenség, hogy konfliktusok, megoldatlan feszültségek, kimondatlan indulatok, intrikák mérgezik a munkahelyi légkört. Amíg a vezetők és a munkavállalók ezzel foglalkoznak, észre sem veszik, hogy mennyi időt és energiát fordítanak és fecsérelnek értékes munkaidejükből. Ezért komoly gazdasági érdek minden vállalatnak, vállalkozásnak, hogy professzionális módon, gyorsan és hatékonyan kezeljék munkahelyi konfliktusaikat. Ezekben a szituációkban is a mediációs technikák különösen hatékonyak, költség és időhatékonyak.Szívesen kimegyünk a vállalatokhoz lefolytatni a mediációt, külön megállapodás keretében

A résztvevők tapasztalata és a vezetői tanulás folyamata:
• olyan egyéni képességek felszabadítása, amelyek segítségével elérhetők a rejtett források és erősségek,
• határozott fellépés és a vezetői pozíció magabiztos képviselete,
• felébreszti a szenvedélyt és a tenni akarást mint egy szervezet / közösség vezetője,
• hatékony tevékenység a környezetért, a csoport kultúráért,
• lehetőséget nyújt régi szokások megváltoztatására és az egyéni felelősségvállalásra,
• inspirál másokat is, hogy a tőlük telhető legjobbat nyújtsák.

S. Toth Marta – Coach, NLP Tréner, Mediátor, Mentor
+36 70 394 5336 | office@coaching-nlp.hu

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching