Interkulturális Coaching

Napjainkban a nemzetközi üzleti kapcsolatok elterjedtebbek mint valaha. Egyre többen végzik munkájukat a tengerentúlon, egyre több a külföldi ügyfél, kolléga, támogató. A kapcsolatteremtés más-más kultúrákkal manapság mindennapos. Jövedelmező üzleti ajánlatok kerülhetnek veszélybe vagy veszhetnek el, ha nem ismerjük az adott ország kultúráját, szokásait, habitusát.

A kultúraközi vagy interkultúrális coaching feladata, hogy megkönnyítsen és feloldjon olyan gátakat, problémákat amelyek az eltérő kultúrális háttérrel rendelkező emberek érintkezési problémáiból származnak. A célja, hogy megkönnyítse, megoldja és segítse az országok és a régiók eltérő kultúrái közti toleranciát, illetve a kettő vagy több kultúrával rendelkező szervezetekben megkönnyítse a beilleszkedést, a megértést, feloldja az elakadásokat, segít hogy a célokat azonosan értsék meg valamint azonos eszközökkel érjék el.

Hasonló, mint mikor új sportágban próbáljuk ki magunkat, táncolni tanulunk vagy épp egy hangszeren szeretnénk megtanulni játszani. Ahhoz hogy magunkévá tegyük az új tudást, először meg kell értenünk magát a rendszert és annak működését. Agyunk és testünk összehangolásával, addig gyakoroljuk új szenvedélyünket mig az a részünkké, sajátunkká válik.

Ahhoz, hogy a vezetők a lehető leghatékonyabban dolgozhassanak, el kell sajátitaniuk a kultúrák-közti kommunikáció sajátosságait. A nemzetközi kommunikáció keretein belül fontos, hogy tudatában legyünk a kultúrák közötti eltéréseknek, hogy

Az új módszer lehetővé teszi, hogy minden energiánkkal az ügyfélre és a kinálkozó üzleti lehetőségre összpontosithassunk, zavar és félreértés nélkül, melyek a kultúrák közti eltérésekből adodnának.

S. Toth Marta – Coach, NLP Tréner, Mediátor, Mentor
+36 70 394 5336 | office@coaching-nlp.hu

EGÉSZSÉGÜGYI Life Coach Képzés

+ NLP és Mindfulness

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching