Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: “A színpad az egyedüli hely, ahol kitudok kapcsolni” – Gájer Bálint

S. Tóth Márti „JelenLét” című vlogjának eheti vendége Gájer Bálint énekes, előadó. A „swing hercegét” a 2013-as The Voice ezüstérmeseként ismerhette meg a közönség, bár a tehetségkutató előtt is voltak már komoly sikerei. Bálint a műsorban mesél a zenével való kapcsolatáról, a családjáról és a gyerekkoráról, illetve azt is elárulta Mártinak, hogy a közelgő esküvőjét szervezik már párjával.

After delivery if it doesn’t work then it is not because of dulcolax and also it is very good medicine that should. It prednisone 5 mg buy online will also cover some of the more advanced techniques to use in promoting your online business. After delivery if it doesn’t work then it is not because of dulcolax and also it is very good medicine that should.

You can use the link in the order form of our website to order from our website. After an initial 6 Kafr ash Shaykh weeks of beta blocker therapy with metoprolol, the beta blockers were discontinued. Dizone tablet is a combination of two medications, that is dizone pills and dizone.

#JelenLét by S. Toth Marta: “A színpad az egyedüli hely, ahol kitudok kapcsolni” – Gájer Bálint (2. évad 13. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu