Skip to main content

JelenLét by S Toth Marta: A szive hurjai a csellon – Kalmus Felician

Kalmus Felicián csellóművész, zeneszerző, producer. Felicián életét egész pici kora óta elkíséri a zene, ötévesen kezdett csellózni, első zenekarral kísért szólókoncertjét nyolcéves korában adta, kilencéves korától már stúdiófeljátszásokra kapott meghívást, zenélt Bécsben, később Bázelben is. Felicián munkásságát sokan ismerjük, magánéletét és a zenéhez fűződött viszonyát már kevésbé, pedig személyiségét alapjaiban határozta meg a csellóval való kapcsolata. A beszélgetés során a zenén kívül mesélt Mártinak a maximalizmusáról, az impulzitásáról, tanulásról, változásról és az elfogadásról. Felícián egy pici betekintést enged a nézőknek  mélyebb érzéseiről vagy az embert zavaró frusztrációkról.

#JelenLét by S. Toth Marta: A szive hurjai a csellon – Kalmus Felician (2. évad 10. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu