Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: A tenyeredbe adom a lelkemet

Amikor szeretünk valakit, akkor többnyire a tenyerébe helyezzük a lelkünket. Hasonlóan tesszük akkor is, amikor kiválasztunk valakit arra, hogy a segítőnk, gyógyítónk, mentorunk, mesterünk legyen. A lelkünk épp ahhoz beszél általában, aki megszólítja, mert szeretetre vágyik és folyamatosan a legjobbat reméli. Vigyázz a lelkedre és arra is, ha valaki a sajátját a tenyeredbe helyezi. Felelős vagy érte.

There are many resources to assist you with your health and well-being and we are sure you will find them useful. The Lauderhill prednisone price walgreens following products, their individual features, costs and prices are not guaranteed. In this case, you may not be able to get an erection for 4 to 10 days.

Dapoxetine hydrochloride tablets are a combination of two drugs, dapoxetine hydrochloride and the active ingredient eribulin. I've noticed in the past that i have had a few side effects on both cipro and flagyl, but it is such a long time since i've taken them that i didn't actually remember https://rmpartscollegesatlasana.org/extension-services/ what they had done. Can i buy phenergan over the counter uk online with paypal.

Áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

#JelenLét by S. Tóth Márta: A tenyeredbe adom a lelkemet (2. évad 37. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu