Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: “Az életem egy vidám játékfilmmé változott!” – Sipos Tamás

S. Tóth Márti „JelenLét” című vlogjának eheti vendége Sipos Tamás zenész és parodista, az Irigy Hónaljmirigy és a Sing Sing énekese. Tomi egész életét végig kiséri az a mérhetetlen pozitivitás és jókedv, amit megszokhattunk tőle az elmúlt 30 évben is a színpadon. Az Irigy Hónaljmirigy idén ünneplik a 30 éves jubileumát és hosszú út vezetett egy mátyásföldi szilveszteri bulitól idáig.

The company says it is working on lowering the price of this drug. It has Tortosa clomid cijena been seen that this drug has been very useful for women who have breast cancer in treating them with a very mild condition. An important levitra 20 mg tab factor that should always be kept in mind is whether or not you can take it without having any adverse reactions.

It is used in a variety of treatment options for women. It is simultaneously also effective in preventing pregnancy after menopause. This is a great way to get the information you need to take your health into your own hands.

#JelenLét by S. Toth Marta: “Az életem egy vidám játékfilmmé változott!” – Sipos Tamás (2. évad 12. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu