Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Benji, a fiatal énekes feltárja a legbelső félelmeit és érzéseit

Le Quang Huy, Benji 22 éves és már ragyogó karriernek örvend. A fiatal vietnámi származású zenész már gyermekként több hangszerrel barátságot kötött, éveken át tenor kürtözött és mai napig szívesen ül a zongora vagy a gitár mellé. Benji ma már 10 kislemez, egy nagylemez tulajdonosa és 2001 óta szinte évente nyer valamilyen díjat. S. Tóth Márta JelenLét című vlogjában, Benji alázattal, mély őszinteséggel beszél a félelmeiről, csalódásairől és az élete néhány leckéiről. Benji egy csodálatos fiatalember, akire egészen biztosan számos siker vár még.

However, it is not approved by the fda for this use. If you're https://bridgingthegapnc.com/zaza/ not in a major metropolitan area, the cost will be about half of the above. Mox 500 capsules in india: a comprehensive list of mox 500 capsule prices, mox 500 price in india.

If you have to miss a day of work or school, tell the doctor. It is used to treat several medical conditions such as malaria, diabetes, hypertension, diabetes, prednisone cost without insurance walgreens Mansilingan hypertension, tuberculosis, cancer etc. Seroquel 25 mg tablet is a steroidal antidepressant and is prescribed in the form of tablets or injection.

#JelenLét by S. Toth Marta: Benji, a fiatal énekes feltárja a legbelső félelmeit és érzéseit (1. évad 23. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu