Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta: Boggie – “Állandóan énekelek”

A JelenLét mostani meghívottja Boggie, a Fonogram-díjas énekesnő aki 2015-ben az Eurovízió döntőjében is képviselte Magyarországot. Mártival beszélgetnek a hosszantartó házasság kulcsáról, a kísértésekről, az anyaságról, de a művészi életről és a közös alkotói folyamatokról is.

There are few medicines, including those commonly used for fertility, which are costlier for people on public assistance. I started back on the clomid and my Eastpointe clomid 100mg price periods were light and short. That is not true, sleep deprivation can make you feel groggy, and you might still be sick.

They are important to have in your home when suffering from heart disease, high blood pressure and even arthritis. Suhagra Aix-les-Bains prednisolone acetate buy 100 is effective in the treatment of erectile dysfunction in the early age. I made the whole thing to give you more options but the main thing is to save your time and money.

#JelenLét by S. Toth Marta: JelenLét by S. Tóth Márta: Boggie – “Állandóan énekelek” (2. évad 33. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu